Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ех тия голфиколички как хубаво горят... Добре ги правят тия с дръпнатите очи..Ама срешу китайското дронче няма шанс просто

Добре са се разгоряли ..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Кринки предмостие го няма - казва Шойгу.

Тъй като няма съобщения за отстъпление през реката, предполагам, че това е пълна загуба за AFU.

Американският президент отдавна е убеден, че Путин вече е загубил войната.  Какви са тези санкции?   Ние в Лондон вече не сме в ЕС.   

преди 29 минути, kosyo написа:

И аз съм съгласен че е смешно ама пак не стигна до линка с видеята/снимките и видеолокацията нали. Голям смех пада с вас...

Добре , дай да видя линка с 666 "документирани" незнам какво беше там.Дай линка...

преди 13 минути, todor711 написа:

Добре , дай да видя линка с 666 "документирани" незнам какво беше там.Дай линка...

Аз само за бъдито повтарям по няколко пъти - по назад съм го дал.

Удри - тия не са от нашите

Язък за дрончетата - бяха последните значи

Някой пак недоволен за разлика от мен:

Ох това е просто злато..

Значи тия западняци какви са лъжци. Значи РуZия никога не е нападала НИКОГО. Не е произнасяла дори война..

Мурзилки има ли развитие по този въпрос или няма?

преди 1 час, bigiadri написа:

Човекът е МНОГО сериозен ,я как показва ,как дроновете бият руските /международни/тъпаци по кратуните.Ама това руският идиот НЕ го интересува .

Помня че така се радвахте и когато "Москва" потъна, нищо че по това време укрите загубиха достъп до Азовско море. Сега се радвате на някакви спорни руски загуби, а в същото време Авдеевка падна и в резултат фронта се премести с още 10км навътре в Укрия (демек още 10км територия в "минус" за укрите). Да се радваш че противникът губи ламарини, докато "твоите хора" губят територия си е "смях през сълзи" както и да го погледнеш :topsecret2:

Това обаче ИДИОТЪТ с промит от укропорпаганда мозък НЕ го интересува :getout:

Още един идиот или 2-ма...

image.thumb.png.aeac96146439cfa4a7ea79ae5f6e5b83.png

Иначе НЕгорими са определено

То било дори по забавно:

В Авдеевка загубите на хохлите от ВСУ  били минимални?  А всички били разстреляни и трябвало да се разследва.    Дори и изоставените ранени.      Кое е вярното???

...мдааа...

...бавно но методично руснака достига поставените си цели,като гАзи всяка окопала се фашистка пасмина...

...работата отива на:

,,украина це 404"

...в най-добрия случай на-Окраина...

В Лондон си говорим дали е вярно, че тези в Киев искали да идват при нас в НАТО.    Ами те ще доведат със себе си при нас и руската мечка.    И какво ще става тогава?  

преди 7 часа, N1K17Y написа:

image.png.7148450096f5808c2cb08368058c0318.png

Ето ги "неутралните", колко се кефят, когато някой който е отказал да убива хора получава екзекуция :) 

@Joss Bomon @Toto2 кажете как вие сте за мир и не искате два братски народа да се избиват

Този е гепил хеликоптера и в Украйна, като е убил, може би индиректно, другите двама от екипажа.

Едно уточнение куршумите са били 12 а не 6.

Всеки, освен предателя, заслужава да определи съдбата си. Дори тя да е смърт. Предателя заслужава само смърт. 

преди 4 минути, attj написа:

В Лондон си говорим дали е вярно, че тези в Киев искали да идват при нас в НАТО.    Ами те ще доведат със себе си при нас и руската мечка.    И какво ще става тогава?  

"Работим колкото е възможно повече с партньорите, за да възстановим и разширим поддръжката", казва  Зеленски.  Атидже от Германия също  иска да пита -този човек някакво еврейско лоби ли си има в НАТО?   Защо ги нарича партньори и в какво си партнират???    

преди 11 минути, ruraru написа:

Този е гепил хеликоптера и в Украйна, като е убил, може би индиректно, другите двама от екипажа.

Едно уточнение куршумите са били 12 а не 6.

Всеки, освен предателя, заслужава да определи съдбата си. Дори тя да е смърт. Предателя заслужава само смърт. 

Аа, не към мен, иди го разправяй на "неутралните" :) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Помня че така се радвахте и когато "Москва" потъна, нищо че по това време укрите загубиха достъп до Азовско море. Сега се радвате на някакви спорни руски загуби, а в същото време Авдеевка падна и в резултат фронта се премести с още 10км навътре в Укрия (демек още 10км територия в "минус" за укрите). Да се радваш че противникът губи ламарини, докато "твоите хора" губят територия си е "смях през сълзи" както и да го погледнеш :topsecret2:

Това обаче ИДИОТЪТ с промит от укропорпаганда мозък НЕ го интересува :getout:

Мактсон или Флашбек имаш предвид? 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Аа, не към мен, иди го разправяй на "неутралните" :) 

В САЩ писаха, че украинците са разстреляли на място  двамата от екипажа на хеликоптера, защото се опитали да избягат.   Неутралните са в БРИКС.   

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Аз па се обърках, понеже твърдят същото. 

Кое е това "същото" дето го твърдят? Радват се на руските загуби?!?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Кое е това "същото" дето го твърдят? Радват се на руските загуби?!?

Почти, за тях противникът са "укрите". 

току-що, N1K17Y написа:

Почти, за тях противникът са "укрите". 

Ахааа, докато "техните хора" губят територии. Ти изобщо чете ли поста, който цитира?

Гранде финале на атаката от днес

В строго съответствие на ПЛАНА естествено. тия трупове там бая време ще си останат

А иначе някой май бил решил да повтори челния опит на украинците и да строи и награди заслужилите бойци. Е сега малка подробност че било близо до фронта. Ми наградили ги,  ама май посмъртно

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ахааа, докато "техните хора" губят територии. Ти изобщо чете ли поста, който цитира?

Викаш, твойте хора нищо не са губили 2 години? 

Russbots/Vatniks : Ahahaahahah ! UA retreat from Avdeevka ! Russia STRONK !! Cope, seethe and mold Ukrobots !! / Meanwhile Russia :

преди 1 час, attj написа:

В Авдеевка загубите на хохлите от ВСУ  били минимални?  А всички били разстреляни и трябвало да се разследва.    Дори и изоставените ранени.      Кое е вярното???

нищо

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Викаш, твойте хора нищо не са губили 2 години? 

Да! Моите хора не са губили нищо от към територия през последните две години. До колкото знам, последната промяна е след ВСВ, когато южна Добруджа се връща под наше управление :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.