Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, attj написа:

Тя е и на казаците.   Възмездието предстои.    А НАТО са имали бол пари и са плащали...   

Абе..аз така като гледам....имам усещането ,че нещата май ще тръгнат от вътре на вън..щото тарикатите с парите избягаха навън....значи ..гледай Украйна -мисли за България...Познай кои ще избягат първи..евентуално и сексуално....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Да избухмен заедно! Поздрав за всичкото любители на голямото BOOM

Тия викат Шойгу малко послъгва.. Не че е ново като информация ама за вас може и да е

преди 11 минути, kosyo написа:

2-ри ден една търсачка не може да се пусне с примерно 666 -боже

Кажи, чадо. Нещо ми нервничиш ли?

Вечерната буханка

току-що, Sliderum2 написа:

Кажи, чадо. Нещо ми нервничиш ли?

Религията е опиум за масите!

Но пък пилота се намери

Сега го размразяват...

преди 28 минути, Proshark написа:

Абе..аз така като гледам....имам усещането ,че нещата май ще тръгнат от вътре на вън..щото тарикатите с парите избягаха навън....значи ..гледай Украйна -мисли за България...Познай кои ще избягат първи..евентуално и сексуално....

Единици ще избягат.   Хохлите ще си останат със сънищата, че са успешни като полските панове в ЕС.    Сега държавата им, ако някаква част все пак остане,  ще се възстановява с десетилетия.    Молдова и Грузия на хохлите ще им изглеждат богати държави.    Докато България е в ЕС вече от 17 години. 

Другари, край вече имат + 1000 точни защита

Спукана ни е работата, това е  ОГРОМЕН провал.. Дано помогне на въздушно-космическите сили, че и днес има обезпокоителни съобщения - дано не са предали иконата много късно. И после пак някой да се налага да се размразява.

Хайде на последните дрончета

Ройтерс - тези симпатични момчета обявиха за поредната партида иранско оръжие за Русия.

Малки, симпатични, баластични ракетки с 600 и 300кг бойни глави. Разузнаването на НАТО не ги лови защото се развозват от камион дори от голям микробус.

Ще са чудесна освежителна процедура за разни субекти стрелящи по Донецк и Белгород.

Привет Косе - как са дроните, Федоров намери ли кой да му продава ретранслатори ?

IMG_20240221_190501_907.jpg

Боже-господи!

Укросвинете продължават с отдавна изтърканата плоча "Русия свършва ракетите"...
Боже, боже, какво скудоумие!

Зомбито Буданов пред "Уолстрийт Джърнъл" днес:

https://www.wsj.com/world/ukraines-military-spy-chief-says-russia-will-struggle-to-keep-up-the-fight-c6a5b2c5

И руската армия била почти унищожена още първата година, и танковете им свършват, и снарядите им свършват...
Па да каже, че са превзели Москва и че вече са във Владивосток, що ли?

Не, нямам думи! Не ми го побира ума!

Русия свършва ракетите, украйна свършва територията.

преди 1 час, attj написа:

Докато България е в ЕС вече от 17 години. ...

и все повече заприличва на България през 17 век....:angry22:

преди 5 минути, Proshark написа:

На базата на какво ти прилича на 17 век?

преди 9 часа, maxthon написа:

А ти можеш ли да потвърдиш като покажеш един от тези сайтове?

Колко пъти да ти казвам , че за мен НЕ е толкова важно да чета за войната,минавам го с вентилатора ,чета много бързо /тренирал съм с години/ и имам добра памет .Моята информация за войната е нещо бързо прочетено и НЕ най-важното ,че чак линкове пък да ви отговарял и т,н,. Имам си работа ,която ми харесва, имам си хобита, за които ми е интересно ,живея си добре,защото се поддържам ,много съм чел и чета за здравето и т.н. Войната ме вълнува ,защото насреща имаме един руски идиот ,който се е фокусирал в някакви имперски желания и който застрашава МИРА в Европа. Това е,руски троле.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Много лесно можеш да провериш кой е полезен идиот. Потърси в нета думите "Киев за три дни" казани от висшестоящ руснак. Смееш ли сам да провериш дали пък ти самият не си жертва на укропропагандата? Смееш ли да видиш истината?

Моята истина ,няма нищо общо с твоята мухлясала ,отречена от времето  истина.За мен ,България добре е позиционирана  в Европа ,НЕ искам да има НИЩО общо с вашия руски мир . Пиша тук единствено за да изразя това,което се покрива  с желанието на Украйна да се противопостави на руския агресор и по този начин да го изтощи и да не му позволи да си мисли ,че може да нападне Европа. Каквото и да се случи с Украйна ,ВАЖНОТО е че руския агресор търпи загуби ,които го изтощават и рано или късно руския народ ще разбере това .Все пак и там има много свестни хора ,които са под постоянна репресия  и тормоз от кликата на руския идиот.

Арестович изключително солидно насолява русофобите, нарича себе си руски и настоява, че украинците са руснаци, че така са наричали себе си националните герои на Украйна.Откъса 45-60та минута. 

преди 2 часа, kosyo написа:

2-ри ден една търсачка не може да се пусне с примерно 666 -боже къде съм попаднал. Един друг 7-ма седмица и той не се справя със същата търсачка да намери видео от Белгород . Все пак това се води компютърен форум или е бг-мама?

Тролчо , аз не съм длъжен да търся нищо...Ти твърдиш че имаш линк с 666 документирани незнам си какво ...Даваш линка и почваме да броиме ...и да видиме кой казва истината..Ще дадеш ли линка ???

Буданов

Руснаците свършиха ракетите

Ройтерс

Доставени ракети от Иран

(От Корея другия месец)

Капацитета 

Тъп ли си - или какво ?

Украина духа суп@та - не го ли възприе ?

Нещата се раздвижиха с прилична бързина - но няколко кухи лейки като bigiadri нещо мрънкат.

Какво мрънкаш драги ? 

За тикви като теб го казаха ясно. Европа не интересува РФ - да го дух@те.

Путин иска директен контакт с USA да се договори.

Субекти като ЕС без армия и с некви смешници начело не го вълнуват.

преди 45 минути, todor711 написа:

Тролчо , аз не съм длъжен да търся нищо...Ти твърдиш че имаш линк с 666 документирани незнам си какво ...Даваш линка и почваме да броиме ...и да видиме кой казва истината..Ще дадеш ли линка ???

Нивото на некомпетентност в този сайт е просто потресаваща. Имаш ли идея как да подобрим търсачката?

Да благодарим на този човек за строевата подготовка на полигона:

И по случая още един губернатор дето лъже... Ама каква градация в изказването

В очакване на дрончетата да го довършат:

Малко швейцарско сирене:

Азовци днес определено печелят симпатиите ми. Доста е глупаво да тичаш към танк който ще експлоадира всеки момент. Но какво да се очаква от хора с допълнителна хромозома

Я днес пак е имало полигон :)

Ми трябва да се затвърждават тия знания или са ги викали на бис?

преди 1 час, Proshark написа:

Тогава полско-литовското кралство е било в разцвет и хохлите са били със самочувствие на панове и на шляхтичи.  Не е като да са крепостни селяни на руски помешчици в Руската империя.      

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.