Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Чичко Путин е в стил Топ Гън с готино бомбър яке!След излитането хохлите обявиха въздушна тревога над цялата хохлия!

ptnbomber1.jpg?itok=41_OTRPP

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Никога не съм мислил, че ще дойде време, в което президентът на Русия ще е готин човек !

Плюс това той не се къпе с дъщеря си, не прави почивка в ексклузивни курорти,не купонясва с олигарси......

не кара кола с класифицирани документи в багажника ...

преди 2 часа, todor711 написа:

Ами пропуснал си защото си трол .  KFOR  не са ли окупационни войски ? Кой им е дал право да завземат и да се разполагат на  чужда територия, която по международното право принадлежи на Сърбия ? Ако в бъдеще някакви подобни на KFOR  войски  окупират  Кърджали , небългарин като тебе какво ще каже по този въпрос ?

Значи признаважш, че руските войски в Донбас са окупационни? 

преди 2 часа, todor711 написа:

превземат Авдеевка и съответно на троловете им спускат опорки да дращят по форумите , че видиш ли руснаците дали много големи жертви ..

Че това се говори от месеци бе :giggle1:

Много е лесно да правиш заключения, когато сам си измисляш всичко, да се напасне на заключението. 

преди 27 минути, kosyo написа:

Е те нали са  фалшиви/ от друго място/ 

Косенце-босенце, никой не ти ги гледа тея клипчета, така че няма значение какви са. Въпросът обаче е друг. И аз те помолих да ги намалиш като бройка, щото ми се изтъркà колелцето на мишока да ти превъртам постовете. Ти обаче вместо по 3-4, почна да пускаш по десетнайсе във всяко твое мнение :(

Земи мерки, плийс, щото ще ме принудиш да почна да те докладвам за флуд по точка 2.6 от правилата на форума

Отзивите от монолога на Зеленски по Фокс са - клоун 5.8к , смях 1.5к, одобрение 3.9к

С изявлението че Украйна има 6 ПЪТИ по-малки загуби не можа да спечели народната любов.

Трябва да му се напомни че трябва мярка когато се лъже професионално.

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Значи признаважш, че руските войски в Донбас са окупационни? 

Така ги наричат в Киев.    Местните хора ги считат за освободители.    Реално Русия освобождава Новорусия и си я прибира във Федерацията.  Няма значение дали ще го наречеш анексия, агресия, имперска политика или както там се сетят хохлите.    Няма да има бандеровци из тези земи. 

Иначе не само Тагаренко е като посмешище    https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-horata-misljat-che-sme-zaleli-ukrajna-s-orazhie-edin-bolt-ne-sme-izpratili.html

Хахаха 

Между Зеленски и Путин не се получи.

Общо в Х с юнашко репостване между десетките проукраински акаунти интервюто е гледано сумарно 150000 не повече.

За това време Путин имаше 30 милиона .

Извод:

Косе напразно се хабиш драги. Ефекта е около нулата .

Не съм срещал никъде Путин да говори каквото и да било за Хохлия.   Не се интересува от държавата им.     Западната пропаганда обаче няма спиране и пак пишат глупости      https://www.dw.com/bg/putin-zagubi-katastrofalno-ukrajna-nikoga-nama-da-e-ruska/a-68352707

преди 2 минути, attj написа:

Не съм срещал никъде Путин да говори каквото и да било за Хохлия.   Не се интересува от държавата им.     Западната пропаганда обаче няма спиране и пак пишат глупости      https://www.dw.com/bg/putin-zagubi-katastrofalno-ukrajna-nikoga-nama-da-e-ruska/a-68352707

И аз го чух да го казва това Путин, но неговите войски не излизат от Украйна. Той каза също, че и не се страхува от разширяването на НАТО, въпреки че не го одобрява и е против договореното. Само че руската армия влезе в Украйна и повярвай ми няма да излезе скоро от там. Може и въобще да не излезе. Това че одобри присъединявато на двете републики в Западна Украйна да станат руски какво е? Като не иска чужди територии, защо постъпва така?  Това е все едно аз да кажа, че не се интересувам от жена ти, но да я отвличам и обладавам в продължение на две години. Някои казват, че я насилвам, но и да я обладавам с нейно съгласие пак означава, че се интересувам от нея. Има разминаване между думите и делата на Путин. Нищо ново за държавен лидер. Иначе външно изглежда много симпатичен. :)

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Като не иска чужди територии, защо постъпва така?  

Защото 7 милиона украински казаци са бежанци в РФ.     Отделно руснаците считат Новорусия за своя.    Не си разбрал важното -ако е необходимо,  казаците ще избият всички бандеровци.   Те ги считат за възродили се нацисти.    Не виждам никакъв шанс и надежди за победа за хохлите.   Настроиха много лошо всички руски националисти против себе си.   Зеленски бил като дар от бога за развитието на военнопромишления комплекс на НАТО (най вече на САЩ)  и това не е виц.  Зельо своите може да го разстрелят - подобно на Чаушеско в Румъния.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Това е все едно аз да кажа, че не се интересувам от жена ти, но да я отвличам и обладавам в продължение на две години.  

Нееее, това е все едно ти да си обещал на жена си да ѝ дадеш широка автономия развод, но вместо това осем години да я пребиваш всекидневно, а тя най-накрая да се оплаче на свой роднина, който да дойде и да почне да те прави "труден за рисуване" и "у шарото лилав" :)

Когато ти беше силният и я пребиваше - не рева, а сега ревеш. Тва е защото за твое съжаление нещата във живият живот не седят така, както на теб ти се иска. Реалността е друга. Както казва великият поет Захуйцвили: "Който за хой цвили - хой намира" :bubblegum:

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Има разминаване между думите и делата на Путин.

Ся ли забеляза ?

Човека е патологичен лъжец.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Много е лесно да правиш заключения, когато сам си измисляш всичко, да се напасне на заключението. 

Ватата са тъй. Да не мислиш, че е само тоя. Сички ватни тролове в темата са тъй.

Иначе нямаше да са ватни тролове.

Не са уместни подобни сравнения.  Бандеровските хохли са крайни националисти.  Покойният Жириновски казваше, че са способни да заличат държавата си.   Не ми е ясно какво ще правят милионите смесени украино-руснаци.   Такива като Михаил Горбачов.  Майка му е украинка, а баща му е руснак.   Има да се лутат насам-натам според развитието на обстоятелствата.  Много руснаци обвиняват Горбачов за разпада на СССР през 1991 година.   Точно той е подписал за независимостта на Украйна - при условие за неутралитет и извънблоков статут.   Няма да им бъде позволено на хохлите никакво НАТО, руснаците няма да ги пуснат там.

@Реджеп Иведикчооо, добре дошъл. Имам тук един проблем с една табличка. Не знам какво да сложа на мястото на многоточието. Ще помагаш ли?

Зехте ли Мариопул - ◙ (чекнато)

Зехте ли Азовстал - ◙ (чекнато)

Зехте ли Бахмут - ◙ (чекнато)

Уволнихте ли Залужни - ◘(coming soon) ◙ (чекнато)

Зехте ли Авдеевка - ◘(coming soon) ◙ (чекнато)

Зехте ли ............  -◘(coming soon)

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Нееее, това е все едно ти да си обещал на жена си да ѝ дадеш широка автономия развод, но вместо това осем години да я пребиваш всекидневно, а тя най-накрая да се оплаче на свой роднина, който да дойде и да почне да те прави "труден за рисуване" и "у шарото лилав" :)

Когато ти беше силният и я пребиваше - не рева, а сега ревеш. Тва е защото за твое съжаление нещата във живият живот не седят така, както на теб ти се иска. Реалността е друга. Както казва великият поет Захуйцвили: "Който за хой цвили - хой намира" :bubblegum:

Само дето жена ти изчезва, а се появява нейната злобна и алчна братовчедка, която твърди, че е жена ти и изведнъж иска развод и да ти вземе половината къща :) 

преди 6 минути, attj написа:

Майка му е украинка

Има ли такава народност ?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

да ти вземе половината къща

Цялата къща иска да му земе и да го убие.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

@Реджеп Иведикчооо, добре дошъл. Имам тук един проблем с една табличка. Не знам какво да сложа на мястото на многоточието. Ще помагаш ли?

Зехте ли Мариопул - ◙ (чекнато)

Зехте ли Азовстал - ◙ (чекнато)

Зехте ли Бахмут - ◙ (чекнато)

Уволнихте ли Залужни - ◘(coming soon) ◙ (чекнато)

Зехте ли Авдеевка - ◘(coming soon) ◙ (чекнато)

Зехте ли ............  -◘(coming soon)

Зехте ли у Краина...... (на Края и това ще стане)

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Само дето жена ти изчезва, а се появява нейната злобна и алчна братовчедка, която твърди, че е жена ти и изведнъж иска развод и да ти вземе половината къща :) 

То така изчезва жена... 

Истината е че жената си е същата с която сте си живяли в хармония и съгласие, само че ти си се подвел по акъла на най-големия хулиган и побойник в квартала, а когато тя ти е казала че вече не желае да има нищо общо с теб, си ѝ обещал развод но вместо това е почнал кютека. 

преди 4 часа, glen написа:

Чичко Путин е в стил Топ Гън с готино бомбър яке!След излитането хохлите обявиха въздушна тревога над цялата хохлия!

Щото се разнесе слух, че си е забравил куфарчето, дето го ползва като е в кензис.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото се разнесе слух

То и тука се разправяше и се залагаше, че нямаш очи да се покажеш след голямото врещене, но ей те на, изсъхнаха ти сополите и сълзите.

То бива резил, но твоето не беше веднъж, ни дваж, ни триж... Поне взе ли си поука от последния резил или ще се правиш, че не чуваш и не виждаш?!

Йенс Столтенберг предложи всички да дарим на Украйна и да победим Русия в памет на Навални.

Германски депутат отиде по-далеч, като предположи, че Западът трябва да открадне руски активи от името на Навални.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.