Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

А, ти щото имаш много акъл, затуй викаш за Русия

Няма нужда да показваш тъпия критерий ,по който определяте кой кой е...и за кого вика....Научете се да мислите с противоположната част на за.дника си.....иначе нищо няма да научите...и от историята.. и от реалността , в която за жалост живеем...

Както споменах..сте на слънчеви батерии ..късно през нощта...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ся ли забеляза ?

Човека е патологичен лъжец.

Ватата са тъй. Да не мислиш, че е само тоя. Сички ватни тролове в темата са тъй.

Иначе нямаше да са ватни тролове.

Забелязах го още преди две години когато нападна Украйна. Това че съм против санкциите срещу Русия и против помощта за Украйна не значи, че го оправдавам. Той е агресор. Спор няма.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

И най-лошият мир с Русия е по -добър от войната с Русия.

Само дето Украйна не може да сключи мир с Русия, щото Русия нахлу и не предлага мир.

Украйна няма друг избор освен да се бие на живот и смърт.

Толкоз като ги харесваш касапите, кажи им да се изтеглят и да молят за мир !!!

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват докладите

Сега така е модерно в Россия - да пускаш по няколко доноса на ден.

https://www.unian.net/russianworld/donosy-v-rossii-eks-agent-kgb-shokiroval-kolichestvom-stukachey-v-rf-12224304.html

току-що, Реджеп Иведик написа:

Само дето Украйна не може да сключи мир с Русия, щото Русия нахлу и не предлага мир.

Украйна няма друг избор освен да се бие на живот и смърт.

Толкоз като ги харесваш касапите, кажи им да се изтеглят и да молят за мир !!!

Мир може да се постигне и по друг начин. Капитулират и войната свършва. Не че е добре това, но е по-малкото зло за тях.

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Значи признаваш, че планът на Путлер е да окупира Украйна, а не да я освободи.

Планът на Путин е да си върне крайните руски земи, които свършват до полската граница. Даже малко и по-нататък, ама това ще бъде решено допълнително.

преди 1 час, todor711 написа:

Ами разбира се , че руските войски в Донбас са окупационни бе , шматко !!!

@ivottoshev слушаш ли, шматко ? :giggle1:

Чакай, че ако ще трябва да тагвам и макстончо и всичкото русороб тука... ще вземе да падне сайта. 

току-що, В. Велев написа:

Планът на Путин е да си върне крайните руски земи, които свършват до полската граница. Даже малко и по-нататък, ама това ще бъде решено допълнително.

Ти знам, че признаваш.

Що се месиш в чужд разговор ?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Това, че считаш нещо за свое, не ти дава право да нарушаваш международни граници. Аз ако бях руснак щях да съм против Путин, тъй като Русия губи много от тази война. Украйна също губи. Ако бях украинец щях да съм против Зеленски. И най-лошият мир с Русия е по -добър от войната с Русия. Мобилизират и изпращат млади момчета на фронта. И двамата заслужават съдбата на Чаушеску. И Путин и Зеленски. 

Чаушеску беше разстрелян прибързано и незаслужено.   Военен преврат си беше.   Във   Владивосток не могат да се начудят на хохлите как са си наумили въобще  да воюват с огромната федерация. Безнадеждно е. Казаците не губят  при всички варианти.   Руснаци са.    

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Капитулират и войната свършва. Не че е добре това, но е по-малкото зло за тях.

Нека те си решат сами. Досега правилно се бият и спират руската напаст.

Предлагам да им помагаме, да ги подкрепяме и да кажем дякуемо.

Слава на Украйна!

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Това, че считаш нещо за свое, не ти дава право да нарушаваш международни граници. Аз ако бях руснак щях да съм против Путин, тъй като Русия губи много от тази война. Украйна също губи. Ако бях украинец щях да съм против Зеленски. И най-лошият мир с Русия е по -добър от войната с Русия. Мобилизират и изпращат млади момчета на фронта. И двамата заслужават съдбата на Чаушеску. И Путин и Зеленски. 

Само да вмъкна...по твоята логика...ако съм американец ,щях да съм против всички президенти на САЩ през последните ..поне 100 години ..заради политика,целяща раздори и намеса в държавната политика на доста страни по света..да не кажа по целия свят......Та като стана дума за Путин и Зеленски...и за съдбата им...и като се има в предвид ,че не САЩ решават това...и не са Страшният съд божий...съдбата на САЩ би трябвало да е същата...

преди 5 минути, Proshark написа:

съдбата на САЩ би трябвало да е същата

Ами тя е същата. Като загубиха във Виетнам и авторитета им се разклати.

Проблема с Русия е, че е комунистическа държава и като загуби война се разпада.

Затуй сега ще видим две нови независими Българии, една в Кавказ и една на Волга.

И още нещо за Авдеевка.

1. Челябинск пое патронажа над града. Това ще помогне за възстановяването. Истинското възстановяване на града ще започне едва след като фронтът бъде преместен.
2. Нашите войски напреднаха на север от Ласточнино и в района на Степное. Северни също напредва. Врагът постепенно бива изтласкван към линията Бердичи-Орловка-Тоненке. Започва и щурмът над Краснохоровка северно от Маринка.
3. Имената в града са официално върнати до пролетта на 2014 година. Украинските имена постепенно ще бъдат елиминирани. Паметникът на бандеровците в града вече е ликвидиран.
4. Разминирането и филтрацията в града продължава. Градът не е безопасен - през последните дни дронове FPV в града повредиха 2 MTLB и изгориха няколко автомобила.

преди 16 минути, N1K17Y написа:

@ivottoshev слушаш ли, шматко ? :giggle1:

Чакай, че ако ще трябва да тагвам и макстончо и всичкото русороб тука... ще вземе да падне сайта. 

Зависи от гледната точка. Карварските войски в Панама, Гранада, Ирак, Либия, Югославия и тн., и тн, и тн,... окупационни ли бяха или освободителни, като целта им беше да освободят местното население от диктатура?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 1 час, bigiadri написа:

Така е .Руският идиот НЕ говори за Украйна ,но е пратил тъпаци да убиват ,мародерстват,рушат и изнасилват там,НЕ говори и за Навални ,но го затвори и го уби .

Проведе ли експеримента, който да ти покаже дали си шаранче, здраво захапало укропропагандната кукичка, или не си?

Така като гледам май не ти стиска да разбереш истината за себе си :giggle1:

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Нека те си решат сами. Досега правилно се бият и спират руската напаст.

Предлагам да им помагаме, да ги подкрепяме и да кажем дякуемо.

Слава на Украйна!

Зехте ли Токмак?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Вашите фашисти избиваха и изнасилваха деца и стари хора.

Дори и Зельоний Наркоман прецени че тая партенка няма да мине и уволни омбудсманката си за тези думи. Подценил е обаче тукашните укропитеци. При вас всичко минава. Сметай, баце  :giggle1:

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Последно, говори ли или не говори ?

Ти май забрави одеве какво написа.

Защо и ти  смесваш Хохлия и Новорусия?  Ленин ги е смесил.    После Сталин добавил още райони от Полша, Унгария и Румъния.   За капак Хрушчов притурил Крим.    Твоята украинка от кои е?     Атидже те пита от Берлин заради любопитството си.     

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами тя е същата. Като загубиха във Виетнам и авторитета им се разклати.

Какъв го търсихте във Виетнам !? Да разклатите нечии авторитети или да начешете вашите!?

Нерде Стамбул-нерде Ямбол...

Руснаците поне имат причина да са наострени...спрямо НАТО и Украйна...Ама САЩ  да търсят нещо на май.ата си..на другия край на земното кълбо..как ти се струва !?

Имам предложение,което ще реши генерално проблемите на целия свят-колонизаторите на Северна Америка да върнат земите на коренното население! Гаранция ,че нещата ще имат друг облик в световен мащаб...

Като ти казвам,че не виждате по-далеч от уреда за обоняние,разделящ визуалния ви орган на две....да се не сърдиш...

Още един литак А-50

А честито !!!

Приятелски огън било

Хе хе хе

Вата как е как е а ?

Вата, абе научете си ПВОто, сичките си ауакси сами свалихте ц ц ц

току-що, Реджеп Иведик написа:

Още един литак А50

А честито !!!

Приятелски огън било

Хе хе хе

Вата как е как е а ?

Стигнаха ли вече до Москва? 😆

Какво го питаш ?

Миро 2 се появи в темата. Субекта е сменен - друг (по мек простак) дудне

Респром ни буди, респром ни приспива.

Даже знам утре с какво.

ПП

Сутрешна опорка - свален втори а-50 - слава на хитрите и умни украинци (вече почна)

А в реалността е друга

IMG_20240223_202436_923.jpg

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Яснооо, ватата е още във фазата на отричането

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.