Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Седя зад думите си. Къде видя противоречие? Путин спасява донбасци от геноцид също както карварите спасяваха косовари от геноцид. Само ми е чудно защо за едните има санкции-манкции а за другите нямаше :speak:

Въй, объркал съм се от думата на друг фашист, който се смее на твърденията за геноцид в Косово :giggle1:

на 18.12.2023 г. в 11:54, ivottoshev написа:

Определението за геноцид на карварите тогава беше, че в джобовете на избитите в щаб-квартирата на терористите от АОК в Рачак не е имало патрони - следователно са били фермери. Що си мислиш че ако решат няма и тук да си измислят подобна нелепица?  

на 1.02.2024 г. в 22:29, ivottoshev написа:

Геноцид? Само защото в джобовете на убитите в щаб-квартирата на терористите от АОК нямало патрони? Ми че то цял свят се смя на този доклад :wub:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Както казва един наш общ познат, всичко започна с Майданът. Преди това проблеми в Крим и Донбас нямаше:

Татуирай си го на челото  :goahead:

на 13.02.2023 г. в 14:54, ivottoshev написа:

Същото ООН, което тогава излезе с доклад че четиридесетте избити в щаб-квартиарта на терористите от АОК в Рачак са... фермери, щото нямали патрони в джобовете, и после използва този доклад за да обяви геноцид от страна на сърбите?

Айде успех да си изясниш какво твърдиш. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Кутин написа:

Аргументите ми са, че краварите както ги наричаш или Американците влезнаха във Иран не със цел да завземат територията им, да унищожат градовете им или да отвлекат децата им и да изнасият майките на тези деца. Те влезнаха със съвсем друга цел, която няма нищо общо със тази на руснаците.

Кога пък са влизали в Иран амириканците бре ?

преди 4 минути, todor711 написа:

За Ирак говорим и ти се престраши да пропишеш? Чак не мога да поварвам, сега остава и да ми отговориш на въпроса?

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Въй, объркал съм се от думата на друг фашист, който се смее на твърденията за геноцид в Косово :giggle1:

Ти постоянно се объркваш хе хе

преди 6 минути, Кутин написа:

За Ирак говорим и ти се престраши да пропишеш? Чак не мога да поварвам, сега остава и да ми отговориш на въпроса?

Ама  ти Иран с Ирак ли бъркаш хахахааааа....

току-що, todor711 написа:

Ти постоянно се объркваш хе хе

А ти не знаеш защо защитаваш нарушителите? ХЕ  ХЕ .

преди 1 минута, Кутин написа:

Знае той

1. Русия винаги е права.

2. Ако се съмняваш, че Русия е права, виж точка 1.

преди 9 минути, Кутин написа:

Аргументите ми са, че краварите както ги наричаш или Американците влезнаха във Ирак не със цел да завземат територията им, да унищожат градовете им или да отвлекат децата им и да изнасият майките на тези деца. Те влезнаха със съвсем друга цел, която няма нищо общо със тази на руснаците.

Каквато и да е била целта, в Ирак разрушиха градовете им и избиха децата им, а наказание нямаше. Нима животът на украинските деца е по-ценен от този на иракските? А животът на децата, увековечени на "Алеята на ангелите"? Той ценен ли беше?

Нарушителите на какво ?

Някой са на масата други в менюто - Блинкен 2024(с)

И след това изявление - пиши пиши - ще се посмеем

ПП

Тошев то само Ирак да беше. И да не забравя - първия повод беше нападението на Кувейт

Платено от Кувейт на САЩ. Другите издухаха супата.

Света драги ми Козяци е друго място вече.  Трябва да признаем- Бен Ладен от американофил мина в категорията американодезинтегратор.

И се справи добре с голяма помощ от страна на самите американци.

преди 2 минути, Кутин написа:

Ами то много нарушители има ...Но да бъркаш Иран с Ирак си е малоумие...

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Нарушителите на какво ?

На международните закони.

Също така и на руските и украинските закони.

С нахлуването в Украйна Путлер наруши и международните и руските и украинските закони.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Каквато и да е била целта, в Ирак разрушиха градовете им и избиха децата им, а наказание нямаше. Нима животът на украинските деца е по-ценен от този на иракските? А животът на децата, увековечени на "Алеята на ангелите"? Той ценен ли беше?

На мен това не ми харесва, не ми харесва и това което се случва във Украйна. Но явно на теб ти харесва това в Украйна и не ти харесва това в Ирак? Забелязваш ли разликата?

преди 2 минути, todor711 написа:

Но да бъркаш Иран с Ирак си е малоумие

Или печатна грешка. Ма като не ти отърва развитието на разговора се фащаш като удавник за сламка.

Ха ха ха

Ти с какви очи с еобаждаш от коневърза бе готин ?

Слава украине а !!!!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

На международните закони.

Също така и на руските и украинските закони.

С нахлуването в Украйна Путлер наруши и международните и руските и украинските закони.

Ама защо само за Путлер и Русия дращиш ? Само те ли нарушават международните закони?

Виж Кутин

Когато Жирновски почина - Путин отиде и се поклони лично

Защото американците разбират само от бой по манерката. Нищо друго. Жирновски се опита много пъти да го предупреди. Напразно.

Затова им викат кравари - тъпи каубой - разбра ли идеята ?

Сега тъпите кравари ще изсърбат каквото са надробили докрай. И накрая с черпака ще ги хлопнат отзад.

Путин ще отиде докрай. Точка.

преди 1 минута, todor711 написа:

Ама защо само за Путлер и Русия дращиш ? Само те ли нарушават международните закони?

Кой е Путлер?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Или печатна грешка. Ма като не ти отърва развитието на разговора се фащаш като удавник за сламка.

Тоест ? Дали са му текст с печатна грешка  хахаха .Какво развитие на разговора не ми отърва  ?

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Ако това в Косово е било геноцид, значи че осем години бомбене на донбасци от собственото им правителство е геноцид x 1000. Ти кое пак не разбра?

преди 1 минута, todor711 написа:

Ама защо само за Путлер и Русия дращиш ?

Защото за това е темата.

Аз съм за Украйна.

Украйна не е нарушавала международните закони. Русия ги наруши.

Украйна има законното право да се отбранява срещу агресора.

Спокойно момчета, отдавна не бях се информирал за събитията от този форум, но съдейки по избухванията на някои вечни тукашни звезди, окрайна скоро ще превземе Москва. Ясно е. Там в центъра ще закопаят навални и ще му направят храм паметник.

преди 2 минути, Кутин написа:

Кой е Путлер?

Питай турчина , той само за това дращи

преди 1 минута, Тoни написа:

Там в центъра ще закопаят навални

Ако дадете тялото.

Що не давате тялото на Навални ?

преди 5 минути, Кутин написа:

Кой е Путлер?

Касапина Путлер

преди 10 минути, todor711 написа:

...Но да бъркаш Иран с Ирак си е малоумие...

Защо? Една буква ги дели. Съседи са. Мюсюлмани са, вярно едните са шиити, но това са подробности...

преди 21 минути, todor711 написа:

Объркало се е дзверчето, ама без да иска е уцелил. В Иран карварите организират една (може би първата) от цветните си революции:

1953: открадната демокрация на Иран

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.