Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

И с България е тъй. На вас ви харесва Добрич да е Толбухин, на нас не ни харесва.

Не искаме Русия пак да ни освобождава. Добре сме си с европейските поробители.

Е на тебе не ти харесва ... защото не си българин , а турчин...Много се кефя на 3-март да гледам как в Кърджали празнувате Освобождението хаха

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Които искате им помагайте, но не взимайте пари от моите данъци. Не затова ги плащам.

Ще търпиш. И на мен не ми харесваше рашистите като ни пиеха кръвта навремето.

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Нищо против нямам да ги съдят поотделно.

Зельо скоро вероятно своите ще го разстрелят.   За Путин няма такива изгледи.   Няма да ги съдят.  

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Дай цитат как някой оспорва.

Ти така може да ме обвиниш в каквото си пожелаеш.

Не те обвинявам ...просто те питам , кажи да или не ..Има ли нарушение на международните закони в Косово ?

преди 2 минути, todor711 написа:

Е на тебе не ти харесва ... защото не си българин , а турчин...Много се кефя на 3-март да гледам как в Кърджали празнувате Освобождението хаха

Турция поздрави България на 3 ти март. Както и САЩ и Румъния и Полша и Украйна.

Русия мълча като лалугер. Да пукнат рашистите мръсни дано !!!

Има ли нарушение на международните закони в Косово ?

Да

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Имаш ли сега украинка да я търпиш или нямаш???  

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Турция поздрави България на 3 ти март. Както и САЩ и Румъния и Полша и Украйна.

Русия мълча като лалугер. Да пукнат рашистите мръсни дано !!!

Да

Представям си турците как ни честитят 3-ти март ...Евала българи , че заедно с руснаците ни набихте канчето  през 1878 год  хахахааааа 

преди 3 минути, todor711 написа:

Представям си турците как ни честитят 3-ти март ...Евала българи , че заедно с руснаците ни набихте канчето  през 1878 год  хахахааааа 

Тогава поляците и хохлите с казаците са били в Руската Империя!   

преди 4 минути, todor711 написа:

Представям си турците как ни честитят 3-ти март

Винаги, не знам година, в която да не са ни честитили националния празник.

За разлика от Русия.

Като си заравяте главата в пясъка заради великоруските интереси удоволствие ли ви доставя ?

За мен лично като българин не ми е приятно трети март да ни е национален празник, но чужденците са длъжни да се съобразяват.

Турция винаги се съобразява и показва уважение.

Русия никога не се съобразява и не показва уважение.

Това е истината.

преди 7 минути, todor711 написа:

Защо не ? Защо например германците да не поздравят по случай победата над фашизма ? Защо германец трябва да се отъждествява с нацист ? те извървяха дълъг път и се доказаха че са водеща цивилизована нация, а не нацисти , мечтаещи за античовешки режми .

Малоумните глави не могт да разберат разликата между старите режими и отдавна умрели империи, и съвремието което ги осъжда.

Дори напротив - понеже са малоумни квадратни глави, мечтаете за тяхното възстановяване.

Било то руска или османска имрели империи, хитлеристки /рашистки/ ,и/или съветски режими и т.н.

преди 4 минути, attj написа:

Тогава поляците и хохлите с казаците са били в Руската Империя!   

А ! Ето една квадратна глава :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Най-квадратна била тази на Миро от Русе???  

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

А ! Ето една квадратна глава

Атидже

Много са.. не е само тя :)

Всичките ватенки с малоумната имперско-рашистко-съветска  идеология са отчетливо видни и тук.

преди 2 часа, attj написа:

Как да не говори?  Ленин бил допуснал грешка за  Новорусия.    Путин е прав.    Изправянето на грешката до тук струва около  милион животи.   Защото Зельо се е развихрил като дар от бога за САЩ!!!   Развива им  военнопромишления комплекс!     Идиотите са други.  Май са в НАТО и при хохлите.  Руските казаци ще преодолеят затрудненията.    Мисли за неясното бъдеще на хохлите.  

Поправи се - не Ленин, а Сталин! Аз нали предупредих за това! Ама запомнете тия интервюта де. Не напразно ще се изучават в училище сега- да не стават такива грешки.

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво ми остава?  Да гласувам за Копейкин и да укривам данъци...Вкарват ме в грехове...

преди 1 час, todor711 написа:

Какво стана , аре  дай го тоя линк с тия  666 " документирани " руски загуби ? И как па така го докарахте до такова интересно число 666 хаха ?

В търсачката е - стои и чака някой да го отрече. Мобшбе да пуснеш и числото на дявола -пак ще си на прав път.

Мине не мине време и хоп - нещо падне...

Това гравитацията е голяма работа, ей..

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Винаги, не знам година, в която да не са ни честитили националния празник.

За разлика от Русия.

Като си заравяте главата в пясъка заради великоруските интереси удоволствие ли ви доставя ?

За мен лично като българин не ми е приятно трети март да ни е национален празник, но чужденците са длъжни да се съобразяват.

Турция винаги се съобразява и показва уважение.

Русия никога не се съобразява и не показва уважение.

Това е истината.

преди 7 минути, miro20 написа:

Защо не ? Защо например германците да не поздравят по случай победата над фашизма ? Защо германец трябва да се отъждествява с нацист ? те извървяха дълъг път и се доказаха че са водеща цивилизована нация, а не нацисти , мечтаещи за античовешки режми .

Малоумните глави не могт да разберат разликата между старите режими и отдавна умрели империи, и съвремието което ги осъжда.

Дори напротив - понеже са малоумни квадратни глави, мечтаете за тяхното възстановяване.

Било то руска или османска имрели империи, хитлеристки /рашистки/ ,и/или съветски режими и т.н.

Турците ни били честитили Освобождението  хе хе ...А Ердоган като  казва че Кърджали му е на сърцето  ? И като показват по турските телевизии карти на Турция с части от българска територия ?  Ама небългарите за това мълчите ... И  тая шматка Миро , като тръгнал на пише за "отдавна умрели империи" , чий го търсят тогава турски войски на територии на държави , съседни на Турция , например в  Сирия и Ирак ?

До нормалните хора

Агентите са се разшавали защото утре е големия ден.

Голямо, мащабно мероприятие което е тайна.

Опорките ще ги обявят мълниеносно и ще почне шерване и вой 

Както е казал класика на социализма - "Много пушек в комина"

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Какво ми остава?  Да гласувам за Копейкин и да укривам данъци...Вкарват ме в грехове...

Днеска четох една статия в DW  че с тоя 100 БТР -а сме станали за посмешище ..Не стига че са трошляци , ами няма и  кой да ги докара на укропитеците

Днеска четох една статия в DW  че с тоя 100 БТР -а сме станали за посмешище ..Не стига че са трошляци , ами няма и  кой да ги докара на укропитеците

:)а на Радев му трябвали

преди 9 минути, todor711 написа:

Турците ни били честитили Освобождението  хе хе

Като лъжеш като разпран, не е зле да имаш предвид, че 3 ти март е удругиден.

А да видим кой ще ни поздрави и кой ще мълчи като лалугер.

Започна се

GHClXJcXAAMn4qe?format=jpg&name=medium

Ще си сипя за здравето на единственото в света ешалонирано ПВО! Баш на празника така да постъпят.

И само да напомня че според другаря Пу поради безаналоговатв система няма как да се свалят свои самолети. За ползващите търсачка - има го назад.Успех в търсенето.

Косе

всички чакаха великата перемога на 23-24

Дай всичко от себе си - утре още повече

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.