Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 37 минути, glen написа:

В Украйна се разраства съпротивително движение.

Според Славянград: https://t.me/Slavyangrad/89240

Подземните активисти на Лвов елиминираха охраната във фабриката в Лвов в Антоновича/116, след което заляха съоръжението с бензин и го изгориха до основи. Огънят е обхванал площ от над 400 квадратни метра.

Твърди се, че фабриката е произвеждала по 5000 дрона на месец.

7e9a2d35-a327-4624-814d-18725bcc7acf_621

Бравооооооооооооооооооооо! Направо яко! Да не са се вдъхновили от операцията през ВСВ за унищожаването на завода за тежка вода във Веморк, Норвегия? Направо същото звучи, само дето  операцията са я извършили при равен терен и по - топло време.:yanim::yanim::yanim:

Има ли някъде видео на горящия завод?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, todor711 написа:

Ами разбира се , че руските войски в Донбас са окупационни

Кой оспорва ?

Нали стана 10 години ви обясняваме тази проста истина.

Ся като ви просветна и почнахте вие нас да ни учите.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Косенце-босенце, никой не ти ги гледа тея клипчета, така че няма значение какви са. Въпросът обаче е друг. И аз те помолих да ги намалиш като бройка, щото ми се изтъркà колелцето на мишока да ти превъртам постовете. Ти обаче вместо по 3-4, почна да пускаш по десетнайсе във всяко твое мнение :(

Земи мерки, плийс, щото ще ме принудиш да почна да те докладвам за флуд по точка 2.6 от правилата на форума

Вземете се разберете с @Flashback - като съм ги пускал по едно -нещо не му беше харесало. Сега на тебе не ти харесва като са на куп. Най-добре ме блокирай - да не ти преча. Аз няма да го направя - само ако ми обещаеш като стана номер 1 - да ми пишеш на лично. Знаеш аз се боря за първото място само. Спирам да ти отговарям - направи го и ти - дадох ти решение.

преди 15 минути, todor711 написа:

Ами разбира се , че руските войски в Донбас са окупационни бе , шматко !!! Само че  международните закони трябва да са еднакви за всички  !!!! Ей това ви е много , ама мнооогоо трудно да го вденете...

Дай линка с "666 документирани загуби " на руснаците в Авдеека...Айде бе , тролове нещастни , дайте го тоя линк бе хахааа

Аз пък се кефя когато бившите украинци от Донбас и Крим унищожават укропитеци

Не мога да ти го дам щото ме заплашват за повторение - ще трябва да си го намериш сам.

Тук е пълно с експерти по търсене значи. Аз знам един дето още търси едно видео , така че отлично знам какво е чувството  7 или 8 седмица вече - след време ще свикнеш

667, 668,669,670,671,672

Не се набирай - видеото беше от сутринта,

И тука се чака да се удари чертата че много горят пак..

Готино взривче с много добот разпръскване - САУ някакво било

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой оспорва ?

Нали стана 10 години ви обясняваме тази проста истина.

Ся като ви просветна и почнахте вие нас да ни учите.

Ти ли беше тоя дето питаше постоянно кога руснаците ще превземат Авдеевка хаха... Разбира ли сега кога , вуйчеее ?

KFOR също са окупационни войски ...Така че не се шашкай ...Даже укропитеците не са признали Косово ...Няма как и да го признаят , след като имат същите проблеми

преди 13 минути, kosyo написа:

Вземете се разберете с @Flashback - като съм ги пускал по едно -нещо не му беше харесало. Сега на тебе не ти харесва като са на куп. Най-добре ме блокирай - да не ти преча. Аз няма да го направя - само ако ми обещаеш като стана номер 1 - да ми пишеш на лично. Знаеш аз се боря за първото място само. Спирам да ти отговарям - направи го и ти - дадох ти решение.

Не мога да ти го дам щото ме заплашват за повторение - ще трябва да си го намериш сам.

Тук е пълно с експерти по търсене значи. Аз знам един дето още търси едно видео , така че отлично знам какво е чувството  7 или 8 седмица вече - след време ще свикнеш

Постоянно дращиш  че имаш линк с руски загуби , всичко уж документирано ....и  като ти го поиска някой ,  казваш че не може да го дадеш ... 

преди 7 минути, todor711 написа:

Ти ли беше тоя дето питаше постоянно кога руснаците ще превземат Авдеевка хаха... Разбира ли сега кога , вуйчеее ?

KFOR също са окупационни войски ...Така че не се шашкай ...Даже укропитеците не са признали Косово ...Няма как и да го признаят , след като имат същите проблеми

Значи признаваш, че планът на Путлер е да окупира Украйна, а не да я освободи.

преди 21 минути, Anneliese написа:

Бравооооооооооооооооооооо! Направо яко! Да не са се вдъхновили от операцията през ВСВ за унищожаването на завода за тежка вода във Веморк, Норвегия? Направо същото звучи, само дето  операцията са я извършили при равен терен и по - топло време.:yanim::yanim::yanim:

Има ли някъде видео на горящия завод?

:)Украйна пусна много фалшиви новини, за да прикрие, новата партида оръжие от Запада - а като гледам тук всички сте се хванали - като болни на инв. колички,  които всеки ден взимате западни медикаменти:)

преди 10 минути, todor711 написа:

Постоянно дращиш  че имаш линк с руски загуби , всичко уж документирано ....и  като ти го поиска някой ,  казваш че не може да го дадеш ... 

Линка си стои - току що го проверих пак. Я да вдигне ръка кой не знае как се ползва търсачката (за протокола в технически форум)? Малко се излагаме така, не мислиш ли?

преди 2 минути, _nib_ написа:

може и мърдащ чувал в постановката ,,Буча" да е играл серсемина....

Аха постановка.

Вашите фашисти избиваха и изнасилваха деца и стари хора.

И басма да ви цепим щото поддържате садистите ли ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аха постановка.

Вашите фашисти избиваха и изнасилваха деца и стари хора.

...тва докато вадеха чиповете от пералните ли руснаците...

или след това...

преди 5 минути, _nib_ написа:

...той го не знае тоа фЮлм...

...нема а та разбЕре...

...аве големи артисти хлопците бе...

...от продажния друсаняк президента им до последнио фашист...

...ама само я дърво...

...я храст...

...я утрепан 3,14дераст...

...може и мърдащ чувал в постановката ,,Буча" да е играл серсемина....

Само се грееше на останките от бойни си другар- едва ли е искал да става шахидист.

преди 46 минути, bigiadri написа:

,НЕ говори и за Навални ,но го затвори и го уби .

Майката на Навални е на друго мнение,изнася факти за веселата вдовица,която посещава сина и на 14-деня на влюбените преди смъртта му!

Майката на Навални казва:

- Жена му не е виждала Навални 2 години
- Тя го принуди да отиде в Русия

- Тя го накара да прехвърли цялото си имущество на нейно име

- Тя се появява с други мъже на публично място
- Безсрамно
-печели от смъртта му.

-Изглежда, че го е планирала!

преди 4 минути, _nib_ написа:

...тва докато вадеха чиповете от пералните ли руснаците...

или след това...

И за пералните, дето крадяхте ли е фейк ?

А за тоалетните чинии и за къщичките за кучета ?

преди 3 минути, glen написа:

веселата вдовица

Ти светил ли си и, че знаеш ?

Аре сега извади Буча и наступа  и други опорки 2022.

Мое да си мрънкаш колко си искаш.

Немате кинти. Без тях сте плюнка.

Икономическата война.

ЕС е закупил руски нефт и газ за 29,1 млрд. евро през 2023 година. Той също така закупува черни метали, никел, алуминий, метали от групата на платината, торове и неорганични химически продукти (включително ядрено гориво, амоняк и др.).

Това доказва, че цялото санкционно ла@но шоу е глупост. САЩ също купуват много неща от Русия.

Сякаш ЕС и САЩ искат да създадат впечатлението, че не купуват нищо от Русия, но реалността диктува, че трябва да го направят.

Русия дарява 200 000 тона пшеница на Мали, Буркина Фасо, Зимбабве, Еритрея. Сомалия и Централноафриканската република (ЦАР).

преди 4 минути, glen написа:

Икономическата война.

ЕС е закупил руски нефт и газ за 29,1 млрд. евро през 2023 година. Той също така закупува черни метали, никел, алуминий, метали от групата на платината, торове и неорганични химически продукти (включително ядрено гориво, амоняк и др.).

Това доказва, че цялото санкционно ла@но шоу е глупост. САЩ също купуват много неща от Русия.

Сякаш ЕС и САЩ искат да създадат впечатлението, че не купуват нищо от Русия, но реалността диктува, че трябва да го направят.

Русия дарява 200 000 тона пшеница на Мали, Буркина Фасо, Зимбабве, Еритрея. Сомалия и Централноафриканската република (ЦАР).

източник - стига с тези медикаменти които ти говорят в главата ти след като ги глътнеш

преди 1 час, bigiadri написа:

От началото на войната тъпаците са загубили  216 пилота ,като всеки един струва  3 милиона долара  и се обучава от 3 до 5 години.Това е много добре  за армия като украинската ,която няма авиация .Да припомня че тия дни   за седмица бяха свалени 7 руски самолета, много добра работа. На слабата украинска армия нещата и се случват  въпреки всичко!

Биги..казвал ли съм ти,че си с около волт и половина капацитет..и то заедно с мазното турско кафе?..Ако не съм -ето...казвам ти !

Един ден ще ревеш на някоя граница...въпросът е на коя....

Ако имаш капацитет и вдигнеш волтажа,който за сега само те държи да ходиш прав,може и да се усетиш за какво ти говоря....

преди 14 минути, Киро Н. написа:

Немате кинти.

Вие щото имате, затуй оревахте орталъка като ви секвестирахме златцето

преди 6 минути, Proshark написа:

Биги..казвал ли съм ти,че си с около волт и половина капацитет

А, ти щото имаш много акъл, затуй викаш за Русия

Зеленски се отказва от САЩ.

В неотдавнашна реч някога великият Зеленски предупреди САЩ, че ако тяхната Камара на представителите не се съгласи да предостави на Украйна помощ, САЩ ще отпаднат като стратегически партньор.

Това ще накара конгресмени и сенатори да треперят в ботушите си. Наистина ли Зеленски смята, че Украйна е всичко друго, но не и играчка, която трябва да бъде ритана на политическата арена в САЩ?

478354d5-a9cb-40ec-89d8-8b39a3648412_144

Ще те пусна - като камък - така че не се забърквай с мен.

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

:)Украйна пусна много фалшиви новини, за да прикрие, новата партида оръжие от Запада - а като гледам тук всички сте се хванали - като болни на инв. колички,  които всеки ден взимате западни медикаменти:)

ДОКЛАДВАН СИ!!!

преди 1 час, bigiadri написа:

Така е .Руският идиот НЕ говори за Украйна 

Как да не говори?  Ленин бил допуснал грешка за  Новорусия.    Путин е прав.    Изправянето на грешката до тук струва около  милион животи.   Защото Зельо се е развихрил като дар от бога за САЩ!!!   Развива им  военнопромишления комплекс!     Идиотите са други.  Май са в НАТО и при хохлите.  Руските казаци ще преодолеят затрудненията.    Мисли за неясното бъдеще на хохлите.  

преди 4 часа, attj написа:

Защото 7 милиона украински казаци са бежанци в РФ.     Отделно руснаците считат Новорусия за своя.    Не си разбрал важното -ако е необходимо,  казаците ще избият всички бандеровци.   Те ги считат за възродили се нацисти.    Не виждам никакъв шанс и надежди за победа за хохлите.   Настроиха много лошо всички руски националисти против себе си.   Зеленски бил като дар от бога за развитието на военнопромишления комплекс на НАТО (най вече на САЩ)  и това не е виц.  Зельо своите може да го разстрелят - подобно на Чаушеско в Румъния.

Това, че считаш нещо за свое, не ти дава право да нарушаваш международни граници. Аз ако бях руснак щях да съм против Путин, тъй като Русия губи много от тази война. Украйна също губи. Ако бях украинец щях да съм против Зеленски. И най-лошият мир с Русия е по -добър от войната с Русия. Мобилизират и изпращат млади момчета на фронта. И двамата заслужават съдбата на Чаушеску. И Путин и Зеленски. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.