Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, _nib_ написа:

същия номер използва и американеца преди да се включи в последния момент през ВСВ.

Не е лошо да се поинформираш, преди да пуснеш поредното квадратно мнение

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Реджеп Иведик написа:

Реджеп, не мислиш ли, че е време да заминеш и да помогнеш на Украйна да си върне териториите от 1991г, вместо само да словоблудстваш в интернет и да се надъхваш за бой?

преди 1 минута, Тoни написа:

Аз не искам нито да плащам,

Тогава що плащаш ?

Иди в Москва при Путлер да не плащаш. Там ще цъфнеш и ще вържеш.

преди 4 минути, Тoни написа:

Виж сега, Русия е твой враг там в анадолските камънаци.

Аз не искам нито да плащам, нито да воювам с когото и да е.

Искам да пия швепс и да чета разни неадекватници по форумите, примерно.

Между другото, ти защо не си доброволец на фронта, като имаш ясен враг? Отивай, бе!

Швепс? Пий една вкисната бозъ и бягай на двора в нужника да съ освободиш от напрежението. И да не забравиш да вземеш този вестник от профилната снимка за де забършиш след процедурата?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тогава що плащаш ?

Иди в Москва при Путлер да не плащаш. Там ще цъфнеш и ще вържеш.

Не отивам никъде, аз съм против войната и искам да спре на мига.

Ти обаче вече колко години гниеш в Калдата, вместо да помогнеш на братския окраински народ. Стегни се малко и замини.

току-що, Тoни написа:

вместо само да словоблудстваш в интернет и да се надъхваш за бой?

Аз пиша истината. Словоблудстваш ти. А злобата прозира през нефелните ти опити да симулираш небрежност.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аз пиша истината. Словоблудстваш ти. А злобата прозира през нефелните ти опити да симулираш небрежност.

Шубе ли те е?

Ари уе, заминавай и ни пращай снимки от фронта да гледаме как големия мъжага мори ватенките! :D

Явно троловете днес сте получили захранване, Или виете от глад за да изпълните новоспуснатият норматив.

Виж колко хора сте тука, които сте готови да скочите за братята окраинци. Аз за тия няколко часа преброих 5 човека. Съберете се и свършете нещо полезно. :D

преди 10 минути, _nib_ написа:

...съгласен съм...

...същия номер използва и американеца преди да се включи в последния момент през ВСВ...

...от страх да не би половината и повече свят да стане комунистически...

Нещо бъркаш...САЩ се включват късно през ПСВ, а не през ВСВ. През ВСВ са от шести декември 1941 г.. Япония ги напада. Не са имали избор.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

...не знам...

...докат'  зяпаш али риза в талавизора...

...я се информирам...

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ако това в Косово е било геноцид, значи че осем години бомбене на донбасци от собственото им правителство е геноцид x 1000. Ти кое пак не разбра?

Какво е това "ако" бре, ти сам не знаеш какво твърдиш ли? :giggle1: Иначе наистина ти се възхищавам на упорството, така да се излагаш всеки път и за миг не се замисляш да си починеш. 

преди 2 минути, Филипов написа:

Явно троловете днес сте получили захранване, Или виете от глад за да изпълните новоспуснатият норматив.

...бе кой ще похарчи пукнат цент или един пробит долар за тези...

...те от глупост...завалиите...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Нещо бъркаш...САЩ се включват късно през ПСВ, а не през ВСВ. През ВСВ са от шести декември 1941 г.. Япония ги напада. Не са имали избор.

...да де...да де...

...по-точно оставиха се да бъдат нападнати...

Ясно, най-добре да борим Путлер в калдата. По-сигурно е. :D

Лека нощ чичета, да не гръмне някоя пушка, докато сънувате слава украине, па да се окаже, че сте се изпуснали всъщност. :D

преди 9 минути, Тoни написа:

Ти обаче вече колко години гниеш в Калдата, вместо да помогнеш на братския окраински народ. Стегни се малко и замини.

Човекът е на 58 години и вече не го бива да ходи на фронта. Ако беше по-млад, със сигурност би отишъл. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Какво е това "ако" бре, ти сам не знаеш какво твърдиш ли? :giggle1: Иначе наистина ти се възхищавам на упорството, така да се излагаш всеки път и за миг не се замисляш да си починеш. 

Милошевич избивал собственото си население - това според критериите на Хага е геноцид - Милошевич е осъден

Укрите избиват собственото си население - това според Хага не е геноцид - няма осъден шеф-диригент на укрите.

Щом едното се определя като геноцид, значи и другото трябва да се определя като геноцид. Не ли?

Обясни ми с прости думички кое точно не разбра и къде видя да си противореча :speak:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 1 час, Тoни написа:

Реджеп, не мислиш ли, че е време да заминеш и да помогнеш на Украйна да си върне териториите от 1991г

Трябва да иде да помага, щото иначе ще трябва да ми купува бутилка уиски :D

2033976523_.png.dd558f45464316ec093b312adc817953.png

2.png.ec3e9084a04c63de9176f2b78b416344.png

преди 8 часа, kosyo написа:

Поправи се - не Ленин, а Сталин! Аз нали предупредих за това! Ама запомнете тия интервюта де. Не напразно ще се изучават в училище сега- да не стават такива грешки.

Ленин е разделил руските казаци -заради подпомагането на белогвардейците и уж по-лесно да бъдат държани под контрол.  Отивай и ти да четеш още.

преди 6 часа, _nib_ написа:

...таа па...

...руснака толкоз скъпи самолети не прай ма...алоуу...

...тва са държавни фирми от ВПК-то...

...туй да не.тий локхийд мартин дет умножава цената не по 2,а по 22...

Тук си прав. Самолета сигурно струва 10, 20,...50 млн. Ама не значи че не са откраднали пари за 300

преди 6 часа, Филипов написа:

И аз чакак тъпогрозните жълтопаветници да се изринат от голямото село и да се присъединят към тях.

В свободна страна си. Искай си.

Съберете си с копейкин мнозонство и действайте.

преди 56 минути, attj написа:

Ленин е разделил руските казаци -заради подпомагането на белогвардейците и уж по-лесно да бъдат държани под контрол.  Отивай и ти да четеш още.

К'во от това?

2003 Путин призна ли границите на Украйна?

Добро утро, второстепенна тълпа (без екипажа на А-50).

Някакъв ключов завод е бил събуден подобаващо днес

https://x.com/PStyle0ne1/status/1761260237766471722?s=20

Добра работа на единственото в света ешалонирано ПВО!

Естествено са били унищожени преди да ударят- момента на унищожението тук:

преди 1 час, attj написа:

Не си прав. Както другаря Пу каза първо Ленин и после Сталин. Трябва правилно да се отразяват новите руZки реалности и да си в крак с тях- а не да караш на спомени.

През нощта пак са били топлени онези с допълнителната хромозома.

преди 6 часа, _nib_ написа:

...да де...да де...

Е да де...

Като пишиш простотии не мислиш, после да де.

Информирал се бил.

Може да са били два литака. За А-50 руснаците си признаха, ама казват, че сами са си го свалили с приятелски огън. Обаче е прекалено далеч от фронта за да стане объркване. От друга страна, ако са украинците трябва да имат някаква нова зброя. Патриот или С 300 пуснати от украинска територия било възможно, но много малко вероятно.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Е да де...

Като пишиш простотии не мислиш, после да де.

Информирал се бил.

Може да са били два литака. За А-50 руснаците си признаха, ама казват, че сами са си го свалили с приятелски огън. Обаче е прекалено далеч от фронта за да стане объркване. От друга страна, ако са украинците трябва да имат някаква нова зброя. Патриот или С 300 пуснати от украинска територия било възможно, но много малко вероятно.

Старите С-200 и до 300 км може да го докарат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.