Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 56 минути, ivottoshev написа:

На никой не му трябва Полша че да я взима. Това са опорки на укронацистите за да просят оръжие.

На поляците любезно ще бъде предоставена възможността при интерес от тяхна страна, след края на патакламата да си Земат територия от западната част на държавата 404 :)

Били са заедно в Руската империя от 1815 до 1915 година и взаимно много се плашат от руските мечки.    Кралство Полша е било също под руско владичество.   Добре че са се появили Ленин и ВОСР на болшевиките - та да се видят самостоятелни.     

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косенце

ще изринат всяка къща на отсрещния бряг - има самолети има бомби

Нещо сте се объркали с тия дрони.  

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Реджепчо

украинците бягат талпа. За 3 дня стана страшно. Свитан обясни ли го със слънчевите изригвания?

🇷🇺Кадри от бягството на въоръжените сили на Украйна от Ласточкино

https://t.me/RVvoenkor/62865

По бързо бягат от Леопард на задна скорост!

преди 9 часа, bigiadri написа:

Този сайт Калдата стана открито пропутински  .Това, за което е създаден отдавна вече е минало.Путинските  помяри го окупираха.С оглед на това ,че силният човек в парламента Пеевски подаде сигнал в службите за пропутинската пропаганда с оглед на хибридната война на русия спрямо ЕС, нищо добро не се очаква за сайта. Такива като теб са причина сайтът да е вече в по-голямата си част политически и пропутински .Няма как след сигнала на Пеевски, ДАНС да не се заинтересува от това което става тук  и да има последствия.Такива като теб отдавна НЕ трябва да са тук,защото ти си тук само да пропагандираш  и нямаш НИЩО общо с основните теми на сайта.

Забелязваш ли как всички путински подлоги рашисти скочиха веднага да реват за "Свободата на словото" бла бла бла :)

Ама в един хор :) 

т.е. което много отдавна говоря за характера на тяхната пропаганда - разпространяват тотални лъжи и фейкове, тотална фашистконацистка или както наричам на съвременен език - рашистка античовешка пропаганда, плюейки принципите и законите които обаче изпозлват на максимум в целите на тази пропаганда.

Като "случайно" забравят че реципрочно в любимите им терористично-фашистки режими които възхваляват , опозиция няма, всички несъгласни са под ножа и/или в затвора.

И разбира се, което е най важното - самите те никога не биха стъпили нито в рашистан, нито в подобни държави - сев, корея, Иран и т.н.

:)

Нивото им също е показателно .

Най добре го е казал Борис Немцов в далечната '99 г

- на доктаторите им трябват прости роби .

Затова и нивото на копейкаджиите фейкомети / и комундели по съвместителство/  е такова ниско , гаменско .

Ох , извинявай се не било Кринки,a Роботино било това с БТР-ите

Мъка, голяма мъка

преди 1 час, ivottoshev написа:

На никой не му трябва Полша че да я взима. Това са опорки на укронацистите за да просят оръжие.

мне. Това са ваши, рашистконацистки опорки  :

Абе Миро

скрии се за 2-3 месеца. Не ми обяснявай идейната си ориентация.

Преди само година човек не можеше да ви затвори устите - Зеля беше светец, дроните на Косьо моряха навред а искаш ли линк към твойте изказвания ?

Имаше и някакви Джавелини и Джавелинки и с тях вървяте напред към кафетата в Ялта.

Сега обаче нямате изход, не можете да замразите фронта.

Принизили сте се до терористи и плачете по цял свят за пари и гнили оръдия.

Един месец още и великото ви воинство ще се разбяга. Айде у лево - замълчете поне докато руснаците настъпват.

А едно време се смееха че в Ирак се предали на дрон. А сега поредния случай сред онези с допълнителна хромозома:

Руската космическа програма е в ход в Украйна

Самочувствието на космонавтите е добро

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Абе Миро

скрии се за 2-3 месеца. Не ми обяснявай идейната си ориентация.

Преди само година човек не можеше да ви затвори устите - Зеля беше светец, дроните на Косьо моряха навред а искаш ли линк към твойте изказвания ?

Имаше и някакви Джавелини и Джавелинки и с тях вървяте напред към кафетата в Ялта.

Сега обаче нямате изход, не можете да замразите фронта.

Принизили сте се до терористи и плачете по цял свят за пари и гнили оръдия.

Един месец още и великото ви воинство ще се разбяга. Айде у лево - замълчете поне докато руснаците настъпват.

Нямам нищо против да ми покажеш който искаш мой цитат.

Само да не е като фейкомета тошефффф дето изрязва мои думички , аз му навирам целия цитат носещ съвсем друг смисъл , той пак се осира , пак изразва, и така в кръг :)

Относно замразяването на фронта, това е мечта на путлю.

Всичките намеци за преговори ако въобще има такива, бяха свързани с това  да запази  изпепелените окупирани територийки на ЛДНР и Крим.

Което няма как да стане.

Моите скромни прогнози са че може и да има някакво замразяване или определяне на буферна зона от десетки километри както са сев. и южна Корея, но реален мир - никога.

Дори да допуснем в бъдеще смяна на новорашисткия фашистки режим в Кремъл и някакво разведряване , народите никога няма да станат отново близки .

Никой не може да прости безсмисления рашисткия терор който путлю вкара с тази абсолютно нелогична , безсмислена война.

Цяла Украйна трябва да бъде свободна!От фашистите!

Но за целта въоръжените сили на Украйна трябва да достигнат границите от 1991 година.

Енергетиците са винаги готови да поемат още удари

Т-80 фламбе

Днес е като на 4-ти Юни. Навсякъде фойерверки

преди 6 часа, rado_svet написа:

В удебеленото си описал себе си – от последните ти 72 поста само един не е в тази тук тема; и този един е в музикална. Нататък в профила не гледах, щото изводът е ясен.
------------

И в други форуми козячетата взехте да заплашвате с преследване на свободата на словото. Що така, нали сте първи евроатлантик-соросоид-демократи? Никакви демократи не сте, ами сте в поколения наследствени червени и кафяви тоталитаристи барабар с най-големите ви клоуни по върховете.

ЕС е в информационна война с русия ,която е част от хибридната война ,която руският идиот води със Запада. Това започна все по осезателно да се забелязва от европейските ръководители вкл. и у нас. А по време на война действат други НЕ демократични  закони ,това ще се промени и тук у нас в България. Ще има реципрочно ограничение на руската пропаганда ,такова каквото е наложил путин в росия ,е в по-меки форми ,разбира се. Ние сме в ЕС и НАТО и НЕ може да има такава руска фейк пропаганда ,каквато вие  тук в сайта правите. Това неминуемо ще се отрази и на самия сайт ,трафика си е трафик ,но ако се дава тук такава трибуна на руска пропаганда няма да е добре за самия сайт.Моите прогнози много често се сбъдват,така че съм ви предопредил. На мен ми е през оная работа и сайтът вече отдавна не ми е приоритет ,как с него така и без него.

преди 3 минути, bigiadri написа:

ЕС е в информационна война с русия ,която е част от хибридната война ,която руският идиот води със Запада. Това започна все по осезателно да се забелязва от европейските ръководители вкл. и у нас. А по време на война действат други НЕ демократични  закони ,това ще се промени и тук у нас в България. Ще има реципрочно ограничение на руската пропаганда ,такова каквото е наложил путин в росия ,е в по-меки форми ,разбира се. Ние сме в ЕС и НАТО и НЕ може да има такава руска фейк пропаганда ,каквато вие  тук в сайта правите. Това неминуемо ще се отрази и на самия сайт ,трафика си е трафик ,но ако се дава тук такава трибуна на руска пропаганда няма да е добре за самия сайт.Моите прогнози много често се сбъдват,така че съм ви предопредил. На мен ми е през оная работа и сайтът вече отдавна не ми е приоритет ,как с него така и без него.

А за американската и ЕС пропаганда и фейкове срещу Русия ще има ли наказани?

Например за фон дер дето лъжеше че руските самолети били с чипове от перални?

преди 6 минути, bigiadri написа:

Смешко

вземи се гръмни с тия намеци за затягане на положението. По добре влез в фейса да четеш как Манол Пейков се жали за съсипаните плакати.

Само да се одърлили - ще ви счупят главите. Една шепа лалджии сте - ама вдигате шум за хиляди.

ПП

Били сме в НАТО -  какво помага това бе ?

Ето и реакцията на руските тролове по-горе . Всичко ,което те казват е правилно според партията навярно . Искат си руския мир и това е ,може би ще им бъдат много благодарни за тяхната неуморна  работа за прославата на руския идиот путин.

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Били сме в НАТО -  какво помага това бе ?

Където е НАТО путлю не пипа с мръсните си ръчички.

Справка - Грузия, Украйна.

Дори на прибалтиките не посяга, въпреки че съм споменавал много пъти колко далеч по безправни са рускоезичните там.

преди 3 минути, bigiadri написа:

Ето и реакцията на руските тролове по-горе . Всичко ,което те казват е правилно според партията навярно . Искат си руския мир и това е ,може би ще им бъдат много благодарни за тяхната неуморна  работа за прославата на руския идиот путин.

А ето я и реакцията на соросоидалния трол. Най-голямата дезинформация идва от вашите среди.

преди 15 минути, bigiadri написа:

Да, трябва да осъзнаем че информационната война не е по малко важна от тази на реалния фронт.

Само не забравяй че тук е пълно с "полезни идиоти" . Докато рашистката фейк пропаганда харчи стотици милиони по света за такива операции , прокарване и лобиране , тук повечето са идеологически безплатни

По подробно и много добре обяснено :

https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

https://kultura.bg/web/за-оливър-стоун-и-полезните-идиоти/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.