Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 часа, nikolov2020 написа:

Филипов какво пускаш ?

Това е гаден фейк. Утре Телеграм ще е блокиран от най добрите администратори на Запада.

Виждам , че като най-нов руски трол  проявяваш забележителна активност ,при това блестяща с ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА  ТЪПОТА,но това е присъщо на всички руски тролове ,те просто нямат потенциал за разсъждение  и само пускат фейкове от руската пропаганда.Старай се и може да те забележат ,но едва ли .

преди 20 часа, nikolov2020 написа:

Полша става новата военна сила в ЕС.

Те троле,помнят историята  ,отдавна са такава и за това делът за военни цели  от БВП е най-голям 3,9% от всички в ЕС, само наймерсите им са около 500 броя и т.н. След като новото правителство дойде на власт постепенно ще преориентира страната силно към ЕС ,въпрос на време да изгонят предишните ,донякъде антиукраински властващи.

преди 20 часа, maxthon написа:

Пиши за свалени самолети когато няма какво друго да кажеш. Все ще има кой да се върже. Ако е форум за класическа и дървена философия ще има дори и цяла тълпа вързали се.41966f761d6e8bd344f29e4b04e37c3c.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Нека да свалят самолети ,нас това като страна ни устройва,руски троле.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Джиджи биджи ти си невероятен смехурко

Целия списък ще дойде след години. Ако се изпълни.

Поляк е съдба. Живеят само да не се минат за нещо. Това е едно гадно и мръсно племе.

Сега въртят търговия с Русия през Беларус. Ако не вярваш - може да провериш :)

А украинците псуват напразно .

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ми то това е разковничето за решение на конфликта!!! Само да им се покажем с наш'те Ф-16ки и руснаците ще умрат... от смях.

Обаче има условие: или трябва да изчакаме лятото, или трябва да си ламинираме самолетите, че в това променливо време може и да се разпадне хартията :)

Опитваш се да блестиш със своята УНИКАЛНА ТЪПОТА ,но това никак не е за учудване .Отдавна е ясно ,че допълнителната ти хромозома те прави такъв .Пазиш ли си СВЯТАТА седалка ,спиш ли с нея .

Нека да свалят самолети ,нас това като страна ни устройва,руски троле.
Нека хората с твърдение за свалени самолети да предоставят и обективни доказателства за това. Цял форум чака Мирко да покаже руските източници признали си за това. Но поне познах, че ще има тишина.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Джиджи биджи ти си невероятен смехурко

Целия списък ще дойде след години. Ако се изпълни.

Поляк е съдба. Живеят само да не се минат за нещо. Това е едно гадно и мръсно племе.

Сега въртят търговия с Русия през Беларус. Ако не вярваш - може да провериш :)

А украинците псуват напразно .

Ми тя твоята полувелика росия вече се чуди с кого да търгува .Вече няма сметки в най-големите банки в Китай,Емирствата ,Турция ,а вече и в Хонг Конг . Кофти дори и уж са приятели ама нещо НЕ точно так.Китай нещо започна да тъче на два стана ,ще праща важен човек и в Украйна. Той,руският тъпак  пак заговори за ядрени сили ,удари и т.н индиректно  е насочено към китайците .Преди като се беше отвил по тази тема ,смешен троле , китаецът като му скръцне със зъби и путин се покрие сега пак започна да се отвива ,ама вече го знаят .Ядрените му оръжия са като кинджала уж не знам си какъв ,ама взе че арестува създателите му .

преди 17 минути, maxthon написа:

Нека хората с твърдение за свалени самолети да предоставят и обективни доказателства за това. Цял форум чака Мирко да покаже руските източници признали си за това. Но поне познах, че ще има тишина.

Малко нагло от човека дето още едно видео не може да намери 3- месец вече не мислиш ли друже? Колко време да те чакам зелено ракето? На кой да се оплача че си най-слабия пропагадист тук? Ти си го знаеш ама друго си е другите да го научат. Да ми спреш ти отпуската на онова езеро в Италия зарада тъпа ти радиация.... Не мога да ти го простя това - никога. За това ще те гонкам до последно за това. Е не само за това - ти помниш ли още какво се правиш на умен само, ама нямаше обяснние? За зелените ракети , за консервираните самолети или за снарядите дето ги нямаме на склад а пък Шпигел викат че лъжеш малко,а? Имаше и още малко - ама на втори кръг ще те питам пак.. Дaно се сетиш да ми отговориш  че ще превъртя като не ми обръщаш внимание и ще си взема кирето за ново бъди. И той е с твоя капацитет но още не ми е свикнал

Някакво стугнаджии се гъбаркат с безаналоговата техника

Останките от една велика цивилизация

ВиК-то ли е ..?

Поздрав на всички :

преди 25 минути, kosyo написа:

Малко нагло от човека дето още едно видео не може да намери 3- месец вече не мислиш ли друже? Колко време да те чакам зелено ракето? На кой да се оплача че си най-слабия пропагадист тук? Ти си го знаеш ама друго си е другите да го научат. Да ми спреш ти отпуската на онова езеро в Италия зарада тъпа ти радиация.... Не мога да ти го простя това - никога. За това ще те гонкам до последно за това. Е не само за това - ти помниш ли още какво се правиш на умен само, ама нямаше обяснние? За зелените ракети , за консервираните самолети или за снарядите дето ги нямаме на склад а пък Шпигел викат че лъжеш малко,а? Имаше и още малко - ама на втори кръг ще те питам пак.. Дaно се сетиш да ми отговориш  че ще превъртя като не ми обръщаш внимание и ще си взема кирето за ново бъди. И той е с твоя капацитет но още не ми е свикнал

Някакво стугнаджии се гъбаркат с безаналоговата техника

Останките от една велика цивилизация

ВиК-то ли е ..?

Поздрав на всички :

Всеки си е башка луд :)

Косьо се побърка с тия дронове :)

Киевски поклонения,втората годишнина на СМО беше отбелязана в Киев.

a23aa899-072b-41e2-be78-34f38e86bf33_480

Премиерите на Канада, Италия и Белгия пристигнаха в Киев заедно с Урсула фон дер Лайен и британската блондинка Борис.

Те ще покажат на украинците, че все още са зад тях след две години - или, по-правилно, ще дадат вид, че все още са зад тях.

преди 50 минути, В. Велев написа:

Всеки си е башка луд :)

Косьо се побърка с тия дронове:)

Безаналоговостта усеща ли се във въздуха или не още?

Зняеш фен съм на stm32 и разни деривати.

Да ново находище докалдва майор Петров.

Тоя Бушмастера има силно изцерително действие. Една зелена врата я направи на решето направо.

След него остава това:

Още ли я коментирате тази война? Цяла Европа се подиграва на Руснаците заради нея.

преди 3 часа, bigiadri написа:

Опитваш се да блестиш със своята УНИКАЛНА ТЪПОТА ,но това никак не е за учудване .Отдавна е ясно ,че допълнителната ти хромозома те прави такъв .

Виждам че на дърти години си научил новата (за теб) думичка "хромозома" и гледаш да я пишеш във всеки свой пост. Ми браво. Да ти е честита новата придобивка. Дано скоро успееш да се сдобиеш и със всички останали базови знания и умения присъщи за деца в първи клас :)

преди 4 минути, Кутин написа:

Цяла Европа се подиграва на Руснаците заради нея.

То кой беше?

преди 2 минути, kosyo написа:

Забравили са ги сигурно:

А бе Косьо по твоите клипове украинците отдавна трябваше вече да са оттатък Москва :ohmy:

Един здрав руски танк да не е останал.

преди 3 часа, maxthon написа:

Ти на руските източници ли чакаш ? :laughing5:

Я кажи колко са загиналите руски войници според руснаците 5, 6 ,7 хиляди ?

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Виждам че на дърти години си научил новата

а някои като одъртеят и изкуфяват,, немогат да сформират една мисъл - като Филю:)

току-що, BANKATA написа:

Ти на руските източници ли чакаш ? :laughing5:

Я кажи колко са загиналите руски войници според руснаците 5, 6 ,7 хиляди ?

А ти на украински ли разчиташ? Според украинците населението им се е увеличило даже след СВО.

преди 1 минута, В. Велев написа:

А бе Косьо по твоите клипове украинците отдавна трябваше вече да са оттатък Москва :ohmy:

а по твоите да са задминали Париж:)

току-що, Без умствен капацитет написа:

По неговите целият свят е завладян от раснята. 😆

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

И ти като Реджепа бързаш. Има време за всичко. И до Париж ще стигнем. Не се притеснявай. Яваш, яваш...

преди 2 минути, Кутин написа:

По неговите целият свят е завладян от раснята. 😆

Засега е само половиния, ама има време.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Не ви се получават смешките напоследък. То не че имам големи очаквания ама определено ставате скучни. Върнете "шведа" че поне беше нахъсан. А има едни новини от там.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти на руските източници ли чакаш ?

Аз чакам човекът написал нещо да вземе и да покаже, че е така. След като е написал, че руските източници са потвърдили загубата на самолети следва и да ги покаже. След като следва гробно мълчание (сякаш някой е погребан днес) допускам, че такива източници няма. Съответно и свалени самолети няма. А във форума за класическа и дървена философия гледат пропагандистки клипове със сглобени стари кадри и изпитват душевно въодушевление от полов харектер на фона на фалшивите новини за самолетите. Напълно възможно е и ти да си един от тях.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.