Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

E.T. go home..

Нов модел са изкарали за радост на онези "свръхчовеци" дето оцеляват след 2 дрона..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Вероятно за пореден път ще бъда обвинен в лъжа, но линк не съм му обещавал.

оппааа.. няма линкове, не сиказвала, не си обещавала.. тогаз за какво е дебата ? Че нямаш грам аргументи и само си тролиш ?

За загубите на рашистката авиация ,в частност което споменах че вече 4-5 дена във въздуха рашистите нямате нито един А-50 , това може да ти е насока :

GHC9QpHWIAAo88K?format=png&name=900x900

От ваши, рашистки източници :giggle1:

току-що, BANKATA написа:

Извинявам се.

Извинен си. Търси разводняванията някъде на друго място.

преди 5 минути, miro20 написа:

оппааа

Търсим нещо за Су-34. Нали там е върховната перемога тези дни? Тоз г-н Роман кой беше?

преди 3 минути, maxthon написа:

Вероятно за пореден път ще бъда обвинен в лъжа, но линк не съм му обещавал.

Виж как се връщаме че нямаш доказателства че си го намерил а?  Отчайващо слаб просто.

преди 2 минути, M.Николов написа:

преди 10 минути, Кутин написа:

Защото очите ти са затворени. 😮‍💨 

Виждаш това което ти казват, а не това което се случва. 😁

преди 6 минути, Кутин написа:

Абсолютно.

Отчета за февруари - част 2-ра на Мядяр. Няма да  споменаваме ФСБ че са по голяма нужда в тоалетната в от 1 година вече:

Прекалили са в борша.

преди 6 минути, M.Николов написа:

За кой ли път?

Ще си показваме ли пак цитати или ще напишеш нещо?

преди 4 минути, maxthon написа:

Търсим нещо за Су-34. Нали там е върховната перемога тези дни? Тоз г-н Роман кой беше?

аз искам да дадат на Украйна Ф16 да видя как се представят на бойното поле, защото по параметри са си мн. добри

все пак европа с това разполага, както и ние

преди 5 минути, BANKATA написа:

Пак ли руснаците са свалили свой самолет?

Виртуално ги свалят тези Су 34. А употребата на Фаб си продължава.

преди 6 минути, Кутин написа:

Ще си показваме ли пак цитати или ще напишеш нещо?

и от какъв зор?

елементарните типажи не ми представляват интерес

току-що, M.Николов написа:

и от какъв зор?

Знам, че е много трудно когато се опитваш да защитиш нещо, което някой ти е казал, че е така. 😂 Знаеш ли, че на мен никой не ми казва? 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Нямаш ли някоя картинка да ни покажеш? Може да е във вид на статуетка? 😂

Борис се завръща (на местопрестъплението)

8a466886-e9a9-4878-a5e4-c105d86450c2_117

Да, той се върна в Киев на мястото на престъплението, което осъди хиляди украинци на смърт.

"Престъплението" провеждане на парти по време на локдаун. Просто се чудя какво ли си казват тези двама души.  Зеленски дължи на Борис удар в лицето, но знае, че той трябва да играе ролята си в играта. В края на краищата той е кървав актьор.

преди 1 минута, M.Николов написа:

тичай да празнуваш смъртта на Русия

тя няма да гушне букета, само ще е нарежат като торта

преди 3 минути, Кутин написа:

Нямаш ли някоя картинка да ни покажеш? Може да е във вид на статуетка? 😂

Ще ти покажа една, но само ако обещаеш да я ползваш по предназначение

преди 9 минути, maxthon написа:

Виртуално ги свалят тези Су 34. А употребата на Фаб си продължава.

Ако ползват ФАБ нищо чудно че ги свалят.

И защо реши, че ще постъпя като теб? 😂 Николета, елементарен си. Де да имаше със какво да го осъзнаеш само, щеше да си се затрил вече. 😆

преди 34 минути, maxthon написа:

Помогнало ли е с нещо този склад? Как са границите 91-ва година? Все по-близо благодарение на складчетата?

Помогна разбира се. Ти си призна че говориш врели-некипели.  И че си измисляш какво има и какво няма в тия складове. Но това признаване ти отне седмици. Което автоматично те прави прави най-слабия пропагандистки трол тук.

И колкото и да се опитваш да смениш темата и 2-мата знаеш че не ме впечатляваш с това, а свиваш знамената и сега няма да ми отговаряш дни наред.  Играли сме го с тебе и преди това. Не вървиш определено - колкото и да напъваш.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ей това с ФАБ-овете го бях забравил. Те просто не могат да се сложат на Су-25, после можели ама не ги ползвали руZнацитв . Според най-слабия пропагадист тук @maxthon.

Друже това дето го написа днес като цяло помогнали ли нещо на твойта кауза е мой ред да попитам?

Не мисля че нормален човек може да понесе толкова damage на каузата за която пропагандира  и да продължи да се държи като тебе. Ама ти си знаеш- аз съм винаги насреща да ти припомня всичките ти тъпи изказвания. Дано ти помогнат.

преди 5 минути, kosyo написа:

Помогна разбира се. Ти си призна че говориш врели-некипели.  И че си измисляш какво има и какво няма в тия складове. Но това признаване ти отне седмици. Което автоматично те прави прави най-слабия пропагандистки трол тук.

И колкото и да се опитваш да смениш темата и 2-мата знаеш че не ме впечатляваш с това, а свиваш знамената и сега няма да ми отговаряш дни наред.  Играли сме го с тебе и преди това. Не вървиш определено - колкото и да напъваш.

Ей това с ФАБ-овете го бях забравил. Те просто не могат да се сложат на Су-25, после можели ама не ги ползвали руZнацитв . Според най-слабия пропагадист тук @maxthon.

Друже това дето го написа днес като цяло помогнали ли нещо на твойта кауза е мой ред да попитам?

Не мисля че нормален човек може да понесе толкова damage на каузата за която пропагандира  и да продължи да се държи като тебе. Ама ти си знаеш- аз съм винаги насреща да ти припомня всичките ти тъпи изказвания. Дани ти помогнат.

Той преди седмица две се изцепи че е нормално руснаците да свалят някой свой самолет, въпреки че според Путин системата свой-чужд  бачка безотказно.

Ама Путин не познава Бъди!

преди 9 минути, BANKATA написа:

Ако имаше обективно доказателство за свален самолет нищо чудно да го беше показал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.