Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Ясно значи заяждаш се. Можеш все пак да помогнеш на дружката си и да намериш някой руски източник потвърдил тези загуби. Пожелавам Ви успех с намирането.

Първо намери това на косьо от преди 3 месеца и ще ти ги покажа. Нали поред на номерата.

Или това пак не се отнася за теб троле.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, kosyo написа:

Дрон срещу ПВО- по тъп виц от това няма, но явно е руски.

Е, не виждаш ли, че радара е свален?

Кое е това ПВО, което без работещ радар ще сработи?

преди 2 минути, maxthon написа:

Ясно значи заяждаш се. Можеш все пак да помогнеш на дружката си и да намериш някой руски източник потвърдил тези загуби. Пожелавам Ви успех с намирането.

Не бе човек ти искаш доказателства , пък ти не ги даваш. Всъщност даваш доказателства, че не може не можеш да и защитиш думите. Щото са тъпи- и затова ти викам че не струваш като пропагандист . Пък ти продължавай да си мислиш че ще забравя да те питам всеки оът.До тук имаш феноменален успех както виждаш.

преди 1 минута, miro20 написа:

рашистките тролове подивяха. Много ги боли за загубите.

Аз съм доволен :) 

Доволен си от това, че руските източници липсват и въпреки това си продължаваш с глупостите? Как се изразиха пак в онзи прословут форум по философия? Въпроса беше как ли ще издържат още двадесет дни с такива загуби. Може да изчакаме и да видим дали пускането на рекорден брой управляеми авиобомби ще продължи.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Е, не виждаш ли, че радара е свален?

Кое е това ПВО, което без работещ радар ще сработи?

На границата със свален радар- браво. Аз видях че и гащите на единия от операторите бяха свалени щото бил в  тоалетната и с това показваме че не се брои тази загуба. 1 убит ли бяха казали и 2-ма ранени ( може и да бъркам) как ще ги пишем?

P.S двама ранени били.

Екслузивно - открит е живот на Марс:

Този дето играе на криеница какво си мисли - яко аз не виждам дрона и той не ме вижда ли?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Първо намери това на косьо от преди 3 месеца и ще ти ги покажа.

Намерил съм го, коментирал съм го. Сега и на Косенцето секретарчица стана.

преди 3 минути, kosyo написа:

На границата със свален радар- браво. Аз видях че и гащите на единия от операторите бяха свалени щото бил в  тоалетната и с това показваме че не се брои тази загуба. 1 убит ли бяха казали и 2-ма ранени ( може и да бъркам) как ще ги пишем?

Не казвам, че не се брои за загуба, казвам, че е унищожен, когато не е бил в оперативен режим.

Да благодарим на безаналоговия РЕБ за хубавите кадри:

Можете да го включите вече.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Не казвам, че не се брои за загуба, казвам, че е унищожен, когато не е бил в оперативен режим.

По същият начин в режим отпуска грохна и целият ви черноморски флот. Няма го вече.😆

преди 1 минута, maxthon написа:

Не ме лъжи, друже. Нали знаеш че съм добър със търсачката . Казах че искам линк да ми дадеш защото не ти е за сефте да ме лъжеш и да се пробваш да се измъкваш и до тук приключихме. Така че ще се напомняме- нямаш измъкване ..  Продължаваш да си най-слабия пропагандистки трол тук.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не ме лъжи, друже.

Един казва руски източник и не може да го посочи. Друг казва, че лъжа и също не може да го докаже. Нищо чудно, че сте един на друг секретарки.....

Е не този проект или умря в зародиш или е успял да хвърли капата в гаража. За което шапка му свалям:

Моля всички - шапки долу!

преди 1 минута, Кутин написа:

По същият начин в режим отпуска грохна и целият ви черноморски флот. Няма го вече.😆

Тогава теб какво те мъчи?

Всички в Европа се подигравали на Русия.

Нямало го и черноморския ѝ флот.

Защо тогава не се радваш?

преди 9 минути, maxthon написа:

Да се беше научил поне да лъжеш като дружките ти.

току-що, BANKATA написа:

Да се беше научил поне да лъжеш като дружките ти.

Да се беше научил и показващ защо лъжа. Ставате трима, които казвате нещо, но не може да се аргументирате защо е така.

преди 3 минути, maxthon написа:

Един казва руски източник и не може да го посочи. Друг казва, че лъжа и също не може да го докаже. Нищо чудно, че сте един на друг секретарки.....

Пазя го специално за теб, само чакам линка който си обещал на Косьо.

Че трябва по ред на номерата.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Тогава теб какво те мъчи?

Всички в Европа се подигравали на Русия.

Нямало го и черноморския ѝ флот.

Защо тогава не се радваш?

Защото очите ти са затворени. 😮‍💨 

току-що, Кутин написа:

Защото очите ти са затворени. 😮‍💨 

Виждаш това което ти казват, а не това което се случва. 😁

преди 1 минута, maxthon написа:

Да се беше научил и показващ защо лъжа. Ставате трима, които казвате нещо, но не може да се аргументирате защо е така.

Лъжеш за линка.

току-що, maxthon написа:

Е да де като тебе- и ти се изхвърляш на метенето и после месеци те гоня да си докажеш недоказуемата теза. Помниш ли за какво имаме в складовете каква драма беше с тебе? Първо каза че сме нямали нищо за Украйна, после се оказа че ти не си знаел какво имаме ама това след родилни мъки и след седмици гонене. А пък тия дни излезе Шпигел и вика че нищо не струва от теб. Сега разбираш ли какво е чувството да гониш някой да си доказва твърденията,а зелена ракето?

Така че няма да се сърдиш като викам че нищо струваш нищо като пропагандатор. Всеки който те хване те размазва от "бой". Ама ти се вреш още да ми навираш нови тъпотии дето и тях не можеш да ги докажеш . Тотален провал.

преди 2 минути, Кутин написа:

Виждаш това което ти казват, а не това което се случва. 😁

Дали?

Усещам как се радваш безкрайно...

ама за съжаление не ти личи.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Пазя го специално за теб, само чакам линка който си обещал на Косьо.

Че трябва по ред на номерата.

Вероятно за пореден път ще бъда обвинен в лъжа, но линк не съм му обещавал.

току-що, M.Николов написа:

Дали?

Абсолютно.

преди 1 минута, kosyo написа:

Помниш ли за какво имаме в складовете каква драма беше с тебе?

Помогнало ли е с нещо този склад? Как са границите 91-ва година? Все по-близо благодарение на складчетата?

току-що, maxthon написа:

Вероятно за пореден път ще бъда обвинен в лъжа, но линк не съм му обещавал.

Май си прав. Ти си по общите приказки и разводняването. Нямате във фактите.

Извинявам се.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.