Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, kosyo написа:

Ура другари !!! Бъдите се престраши да ми отговори. Как си братчед? Боли ли те много от толкова отричане и от това че те изпреварих,а?.. Това Sona-та е станала добра тия дни,а? Какзах ли ти вече колко слаб си в отричането или си забравил вече?

Даже ги има записани как взимат табелата и си тръгват. Но пък селото било освободено. Как е така след като вече ги няма там само те си знаят?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

2-рата армия в света с бутилка срещу дрон

преди 1 минута, maxthon написа:

Даже ги има записани как взимат табелата и си тръгват. Но пък селото било освободено. Как е така след като вече ги няма там само те си знаят?

Така де знам че си доволен от разговорите с мен ама пак си оставаш най-отчаяния пропагандатор тук. Това само го доказва.. Нали не искаш да кажеш сега че тия бомби дето ги гледам да са пускали по своя територия преди време са някаквъв празник на авиацията и са решили да се самобомбят. Знам че ти взех думите от устата за което се извинявам.

преди 1 час, kosyo написа:

ще ми кажеш IP адреса след 2-3 засичания , ако искаш да прескочим празните приказки и да ми го кажеш сега направо?

141.95.54.180   е в Германия, а Реджеп все се разсейва по някаква украинка в Черноморск и Атидже му е неинтересна.   На теб пък за какво ти е???

преди 32 минути, maxthon написа:

Да не е трансджендър кобилата, че за нея поговорка няма? Виждам, че нямаш желение да коментираш грантовете и за какво се отпускат.

Ако те язди тя теб, някой от двама ви е.

преди 1 час, kosyo написа:

Дроните :

Защо хабят дроните напразно по цели които са изоставени ,вижда се че някой танкове нямат вериги ,едва ли екипажа стои в тях да чака пътна помощ :speak:

преди 2 минути, attj написа:

141.95.54.180   е в Германия, а Реджеп все се разсейва по някаква украинка в Черноморск и Атидже му е неинтересна.   На теб пък за какво ти е???

Търся сега кой беше обещал тия БТР-и дето ги подаряваме че нямало да стигнат. Ти сещаш ли се  - аз залагам на @maxthon ама може и да бъркам нещо. Това търсачката е голяма работа

преди 6 минути, attj написа:

Реджеп в Украйна ли е? Защо не е на фронта?

преди 15 минути, kosyo написа:

ака де знам че си доволен от разговорите с мен ама пак си оставаш най-отчаяния пропагандатор тук.

Вижда се кой отчаяно иска да покаже, че едно село е освободено. Там няма нито един украински войник. Влезнала е малка група специално да вземат табелата и след това да се снимат с нея когато са се върнали обратно. Включително сградата на администрацията е последващо обстрелвана от украинците. Нима сами ще се стрелят? Може пък и да го направят.... След резила с Теткино и как се снимаха от съседното село са подходили към този вариант на перемога.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Защо хабят дроните напразно по цели които са изоставени ,вижда се че някой танкове нямат вериги ,едва ли екипажа стои в тях да чака пътна помощ :speak:

За да не ни развалят удовоствието да ги гледаме.

Чакай сега тука малко се разсърди @attj  . Видя ли бре човек - намери се човек дето ги гледа тия неща. Пък ти викаш никой не ги гледа. Мина през западна IP и започна да лъжеш значи...

Вижда се кой отчаяно иска да покаже, че едно село е освободено. Там няма нито един украински войник. Влезнала е малка група специално да вземат табелата и след това да се снимат с нея когато са се върнали обратно. Включително сградата на администрацията е последващо обстрелвана от украинците. Нима сами ще се стрелят? Може пък и да го направят....

А не.. искам да кажа че си толкова отчаян да отричаш всичко че вече не знаеш къде какво си отрекъл. Преди няколко дена ми цитираше МО как били убили маса хора, а днес вече викаш влезкли и излезли.. Усещащ ли се колко си отчаян и глупав в отричането а, зелена ракето?

А да и няма да питам къде са страшните чеченци дето бяха там да пазят границата... Че не е приятна тема - а виждам колко сте разтревожени и е време за хапчетата. Дори си спомням че някой тука май нещо говореше за това.

преди 4 минути, Тoни написа:

Защо не е на фронта?

Зависим наблюдател е на изборите!Предварителните му наблюдения ги съобщи одеве-

чичко Путин е нелегитимен президент с 80 процента подкрепа!

преди 6 минути, Тoни написа:

Реджеп в Украйна ли е? Защо не е на фронта?

Питай го.  Заради една украинка е по-бандеровец от тези в Киев.

@Реджеп Иведик, браво, браво. Ти си на място, а си се каширал някъде и буйстваш в нета, вместо да идеш на фронта и да разбиеш крадците на перални. Тцтцтц.

преди 1 минута, attj написа:

Смешна история.

преди 7 минути, kosyo написа:

А не.. искам да кажа че си толкова отчаян да отричаш всичко че вече не знаеш къде какво си отрекъл. Преди няколко дена ми цитираше МО как били убили маса хора, а днес вече викаш влезкли и излезли.. Усещащ ли се колко си отчаян и глупав в отричането а, зелена ракето?

Всеки ден се пробват. Трябва ли да е нещо по-различно. Тези господа откраднали табелата ще се сдобият с плоча. Ти продължаваш да опяваш как едно село е "освободено", а то не е. Даже и Реджеп щеше да се появи да изреве, че нещо било "наше".

току-що, maxthon написа:

Всеки ден се пробват. Трябва ли да е нещо по-различно. Тези господа откраднали табелата ще се сдобият с плоча. Ти продължаваш да опяваш как едно село е "освободено", а то не е.

Ми и ти всеки ден ми бягаш да ми дадеш едно видео - значи сме квит. И виж сега дори и на тебе е ясно че няма да е за дълго това село. Само дето това се случва за 4-ти път вече а ти още караш по старата схема - те избити, ама се разхождат и се снимат пред кметстото. Усещаш ли се колко си слаб в пропагандата. А да и вече колко дена минаха - аз си мислеш че с тия загуби дето ги дава МО вече трябва да на - хора. Пък те да ми правят такива пропагандни видеа ? И какво стана със страшните чеченци дето пазеха границата - не виждам никъде да се появили. Да знаеш нещо по въпроса? Гледам че си на вътре в нещата и може да си чул нещо за тях. Аз едва ли скоро ще опра до руZКите славни канали

Ми и ти всеки ден ми бягаш да ми дадеш едно видео - значи сме квит. И виж сега дори и на тебе е ясно че няма да е за дълго това село. Само дето това се случва за 4-ти път вече а ти още караш по старата схема - те избити, ама се разхождат и се снимат пред кметстото. Усещаш ли се колко си слаб в пропагандата. А да и вече колко дена минаха - аз си мислеш че с тия загуби дето ги дава МО вече трябва да на - хора. Пък те да ми правят такива пропагандни видеа ? И какво стана със страшните чеченци дето пазеха границата - не виждам никъде да се появили. Да знаеш нещо по въпроса? Гледам че си на вътре в нещата и може да си чул нещо за тях. Аз едва ли скоро ще опра до руZКите славни канали
И снимка може да ти дам. Зелена ракета прясна в Белгород. Разбира се използвана от украинците защото Русия такива ракети не ползва. В крайна сметка понеже те изловиха за пореден път в лоша пропаганда(меко казано за лъжлива) за освободено село и реши да вършен старата плоча. На нея ти е отговорено отдавна.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

И снимка може да ти дам. Зелена ракета прясна в Белгород. Разбира се използвана от украинците защото Русия такива ракети не ползва.

А аз не искам снимка- искам точно определно видео - кое не ти ясно бре отчаяно друже? И съм зает да търся за чеченците сега какво става че съм притеснен

преди 2 часа, miro20 написа:

И аз съм отвратен от теб. Че не рева за стотиците загинали до сега украински деца от рашистките ЕЖЕДНЕВНИ терористични бомбардировки, а ревеш сега, когато те се осмелиха да отговорят .

А "Алеята на ангелите"? Кой уби онези деца?

Пак четеш историята от там от където ти изнася :hit:

на 25.06.2023 г. в 13:43, glen написа:

Така че сега "Вагнер" и чеченците са на около 100 км от Киев (и не толкова далеч от Харков). Има ли изненадани?

Само да питам къде се загубиха тия хора? Пътя ли объркаха,Глонасс-a ли не работи ?

преди 27 минути, attj написа:

Да видиш какво е мъж под чехъл...
Украински чехъл...

Речеп, на украински "черевички" ли е "чехли"? Я питай там жената!

А аз не искам снимка- искам точно определно видео - кое не ти ясно бре отчаяно друже? И съм зает да търся за чеченците сега какво става че съм притеснен
Отговорено ти е отдавна на всичко.

Отговорено ти е отдавна на всичко.

Отговори няколко пъти а не даде видеото . А като знам колко лъжеш наляво и надясно не знам но имам едни съмнения към тебе.. Не знам зашо не потръгнаха нещата с теб. Сигурно заради радиацията в онова езеро в Италия дето беше по-висока от един скалд с "ядрени" бомби в Украйна. Гледаш ли до къде да я одкарахме с отричането.. А толкова много ме кефеше преди. А сега не  искаш да ми дадеш един линк и да ми кажеш какво има на него. Само на теб да ти кажа - това е защото не струваш като пропагандатор- хич те няма в обясненията. Ама няма се плашиш- Кирето ти е достоен заместник в отричането от собствените си думи.

Британският "The Telegraph": Истинските причини Макрон да се превърне от гълъб в ястреб по отношение на Украйна

Макрон отчаяно иска Франция да бъде възприемана като доминираща сила в Европа на фона на променящия се политически пейзаж в международен план и у дома.

Вътрешнополитически причини, както и конкуренцията с Германия, тласнаха Маню да се превърне от "гълъб" в "ястреб" по отношение на Украйна. Според източници Германия е нарушила "джентълменското споразумение" за френско-германско сътрудничество, според което Берлин трябва да играе ролята на икономически лидер на Европа, а Франция - на стратегически.

Затова френският лидер се опитва да върне на Париж авторитета на европейски стратегически лидер по отношение на Украйна, поради което Франция и Германия "са в състояние на истински двубой".

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/03/16/real-reason-macron-turned-from-a-dove-to-a-hawk-on-ukraine/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.