Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, BANKATA написа:

"Смяте" вие, ако може изобщо да смятате.

Кой го казва?!

Ти беше един от тези, които не спряха да повтарят как замразените руски активи ще ги дадат на Украйна. 

Е, видяхме, че за две години една стотинка не им беше дадена на бандеровската хунта от тези пари, дори печалбите от лихви няма да получат.

Въобще всичките ви твърдения рано или късно се оказват че са били само и единствено пожелателни мисли.

Всичките ви измислени "перемоги" са все такива, които накрая се оказват реални зради!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Flashback написа:

Всъщност руснаците смятат, че зад терористичния атентат стои бандеровската хунта, а не ISIS както се опитва да ги увещава Чичо Сам.

Обхватът на дейностите на ISIS, като пълномощник на британците стана толкова сериозен, че започна да пречи на влиянието на САЩ в Близкия изток и Централна Азия и Обединеното кралство трябваше частично да намали операциите си, за да не ядоса САЩ.

Великобритания започна да изгражда единен терористичен фронт срещу Русия веднага щом стана ясно, че контраофанзивата се е провалила, а Украйна е обречена. И освен това Обединеното кралство се опита да натопи САЩ.

Очевидно това не се хареса на САЩ и те се опитаха да предупредят Москва. Британците показаха аматьорска дейност и сега всички са замръзнали в очакване на конфронтация между съюзниците

преди 15 минути, glen написа:

конфронтация между съюзниците

Тепърва ще има нови събития.  Доналд Тръмп вече на няколко пъти заяви, че САЩ няма да възпрепятстват обединението в РФ на донските, запорожските, уралските, волжските и кубанските казаци.   Доскорошната Украйна е на приключване.   Някои нарекоха Тръмп путинист -защото щял да прави сделка с Путин.    Дали му пука от мненията на консерваторите в САЩ на този заможен американец?  В условия на американска "демокрация"  администрацията на Байдън, заедно със съдебната им власт, воюват засега неуспешно с Доналд Тръмп.    Не успяват да го отстранят от президентските избори. 

преди 32 минути, Flashback написа:

Кой го казва?!

Ти беше един от тези, които не спряха да повтарят как замразените руски активи ще ги дадат на Украйна. 

Е, видяхме, че за две години една стотинка не им беше дадена на бандеровската хунта от тези пари, дори печалбите от лихви няма да получат.

Въобще всичките ви твърдения рано или късно се оказват че са били само и единствено пожелателни мисли.

Всичките ви измислени "перемоги" са все такива, които накрая се оказват реални зради!

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-transfers-approximately-500000-forfeited-russian-funds-estonia-benefit

За тия същите пари ли говорим? Ще ми внасят те металорежещи машини вместо да си ползват импортозаместени такива..Ще режат метала с пожелателни мисли сега

Не съм доволен от този чушкопек..

Гледай след превземането на Кринки колко метал е останал...

Днес съм пропуснал буханката за което искренно се извинявам

преди 6 минути, kosyo написа:

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-transfers-approximately-500000-forfeited-russian-funds-estonia-benefit

За тия същите пари ли говорим? Ще ми внасят те металорежещи машини вместо да си ползват импортозаместени такива..Ще режат метала с пожелателни мисли сега

Косенце, и друг път съм казвал, че не умееш да четеш с разбиране.

Не са същите пари, тази дребна сума от 500 000 долара, които САЩ са конфискували не са от замразени активи на Руската централна банка. 

Бандеровската хунта, както и вие очаквахте, че 300 милиарда евро ще заминат за Киев. 

Не познахте!

Той поднася цвета на паметника и после е на паметника

Но като гледам се е наложило малко разширение

преди 13 минути, Flashback написа:

Косенце, и друг път съм казвал, че не умееш да четеш с разбиране.

Не са същите пари, тези 500 000 долара, които САЩ са конфискували не са от замразени активи на Руската централна банка. 

Не си спомянам да си ми казвал това- само ми казвал че лъжа с видеата ама не си го доказвал. Значи конфискуваните може да се дават, благодаря за уточнението. Сещам се за едни други конфискувани щото, за това питам.

P.S дори за конфискувани от 2-те страни акот трябва да бъда точен -ама те май започнаха делата, трябва да проверя до къде са стигнали. Макар е отнеме години - то е ясно

VIP-ове вече се шлят по бойното поле:

Косе, ти казваш, че става въпрос за същите пари, а от линка, който си посочил става пределно ясно, че това не са пари от замразените активи на Руската централна банка, които възлизат на близо 300 милиарда евро и повечето от тези активи се намират в европейски финансови институции. Само една клирингова къща в Белгия, Euroclear, държи 192 милиарда евро от тези резерви, други близо 40 милиарда евро са в друга клирингова къща в Люксембург.

"Политико" наскоро в една статия посочи, че само 5% от тези 300 милиарда евро са в САЩ и те също не са пипали тези пари, макар да са малко.

преди 9 минути, Flashback написа:

"Политико" наскоро в една статия посочи, че само 5% от тези 300 милиарда евро са в САЩ и те също не са пипали тези пари, макар да са малко.

...ще пипнат ама...

...руснака им спря титана...

...да не вземе да им спре и урана...

преди 11 минути, Flashback написа:

Косе, ти казваш, че става въпрос за същите пари, а от линка, който си посочил става пределно ясно, че това не са пари от замразените активи на Руската централна банка, които възлизат на близо 300 милиарда евро и повечето от тези активи се намират в европейски финансови институции. Само една клирингова къща в Белгия, Euroclear, държи 192 милиарда евро от тези резерви, други близо 40 милиарда евро са в друга клирингова къща в Люксембург.

Ми не питах дали става въпрос за същите тия пари... че не мога да ви следя цялия тюрлю-гювеч дето се опитвате да пресипете от чебурашка.нет тук. Само да уточня значи конфискувани може да разбирам - стискаме ли ръцете че както казах се сещам а едни..

Млъкни най накрая бе всезнайко и дудук

Уклонистите само в Ивано-Франковск са 41000. За цялата 404 се сещаме.

Айде оправяй дроните 

Нито те, нито пари, нито ракети - нищо не може да оправи Украйна. Ще пречукат 7-8 играча следващия месец и край,

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Млъкни най накрая бе всезнайко и дудук

Айде оправяй дроните 

Нито те, нито пари, нито ракети - нищо не може да оправи Украйна. Ще пречукат 7-8 играча следващия месец и край,

Кире добре ли си -притеснявам се малко за тебе с такива изказвания.. Нека позная пак за май месец говорим с това пречукване нали?

преди 29 минути, _nib_ написа:

...ще пипнат ама...

...руснака им спря титана...

...да не вземе да им спре и урана...

Дори страдащата от клинична русофобия Виктория Нюланд се беше изказала, че кражбата на замразените руски активи ще донесе финансови последствия за т.н. Колективен Запад, та затова когато Русия бъде победена, щели да я принудят да подпише, че прехвърля тези пари за възстановяването на УкроРайх. Мечти! 

преди 21 минути, Киро Н. написа:

"Политико" упомена цифрите наскоро - 650 000 мъже в наборна възраст са избягали от 404 в Европа, официално регистрирани. Имало още към 150 000 нерегистрирани украински мъже в Европа, опасявайки се брюкселските марионетки да не им щукне идеята да ги връщат в Бандеристан.

Французите с основание се питат защо Маню иска да изпраща френски граждани да "пазят" Одеса, при положение че 800 000 боеспособни украински мъже се укриват в Европа. 

Години наред колективният Запад помпи бандеровските мекерета в Киев с пари и с оръжия.    И изведнъж чак сега решиха, че до две години Путин може да  нападне НАТО   https://fakti.bg/world/868351-ako-putin-pobedi-ukraina-moje-da-atakuva-nato-do-2-godini        До тогава дали Доналд Тръмп няма да го е реформирал и видоизменил този уж миролюбив алианс?    

Косе в деня в който пречукат Буданов ще засечем датата.

Те свенливо ще я крият но някой буден журналист ще изнесе ужасната тайна.

Но моля те праскай само дрони защото в другите теми експлоатираш досадили на всички опорки.

Глей си дроните - моля

Цъфнали и вързали са твойте питомци - направо цъфтят.

"Одеса е руски град, там са наши хора - както казва  президента Путин.                  Но тогава възниква въпросът какво да правим с онези територии на Украйна, където мнозинството от хората не са наши... Там в западна Украйна живеят над  десет милиона души - това са граждани, абсолютно индоктринирани от идеологията на Бандера.   Те абсолютно не са готови и не желаят да взаимодействат с руснаците по никакъв начин.           И ние абсолютно не се нуждаем от това, нека бъдем честни. Защо ще инвестираме безкрайно в тези територии, само за да получим от тях, в най-добрия случай, нова партизанска война като тази от 1946-1948 г.?     Затова , трябва много бавно, много постепенно да завладеем само  руските части на така наречената Украйна".       В някои руски форуми изглежда все повече се обединяват около подобно мнение.  Не им трябва цялата Украйна на руснаците.  Хохлия (Бандеристан)  не ги интересува.   При такъв възможен вариант - тези около Киев още много дълго  ще просят от колективния Запад.

преди 3 часа, Flashback написа:

Лъжеш. Това никога не съм го твърдял.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Лъжеш. Това никога не съм го твърдял.

А, не си!

За разлика от теб - аз помня като слон! 

преди 19 минути, Flashback написа:

А, не си!

Сигурно и ти като Бъди ще ме пратиш сам да си търся цитата който не съм написал.

преди 2 часа, Flashback написа:

А, не си!

след като помниш - я кажи защо си се предал на Швеция

Посетени от баба Яга:

Отнесла 2 души

Буги, буги ей..

Най-добрите шведи се бият срещу руZнаците

Удри - тоя не е от наште

Буханката за лека нощ

Решение за ликвидация:

В Русия е дадена заповед да се „свалят“ Зеленски, директорите на Главното разузнавателно управление и СБУ Буданов и Малюк с ракети или дронове.

Ръководителите на СБУ и ГУР на Украйна и президентът Зеленски ще бъдат ликвидирани с ракетни удари, самолети или специални сили на руските въоръжени сили – западни офицери от военния проект Army Times (Military).

На въпрос дали те са легитимни цели на Въоръжените сили на Русия, беше даден положителен отговор.

Според бюлетина на Army Times (Military) от 26 март 2024 г.

„Беше взето решение за ликвидиране на редица военно-политически лидери на Украйна с помощта на високоточни безпилотни средства или от руски военни специални части. Тези сили вече са създадени."

„Руският президент Владимир Путин взе решението след обширен доклад за резултатите от разпита на терориста, разследването за участието на снабдителите, както и информация от Турция, Беларус и анализ на трафика (данни) в месинджъри от руските разузнавателни служби ”

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.