Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тук едни останаха без ток и покрив.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

При това некачествено. Двама човека не може да обясни защо носят украински униформи.

Спри с отричането и бягай да търсиш видеото. Ама трябва да си направиш акаунт, бъди. Края е малко плачевен-почти колкото тебе- също толкова безсмислен.

Като го намерил ще си говорим. До тогава си оставаш най-слабата тролка.

Пряко включване от параолимпийските игри. Листа със загубилите.

преди 5 минути, maxthon написа:

При това некачествено. Двама човека не може да обясни защо носят украински униформи.

Ти вземи обясни първо на Путин че системата им свой-чужд нещо не сработва.

току-що, BANKATA написа:

Не той ще иска ти да му обясниш. Щото не струва и си мисли че ще му мине номера.

Тия пък останаха без мини

преди 1 минута, BANKATA написа:

Да не си прочел някъде пак, че самолета е свален, а не е получил повреда? Ако си прочел за първото трябва и да покажеш защо е така. Разбира се това ще стане след като се пробваш да обясниш защо едни човечета показани преди малко носят украински униформи. Ако нямаш обяснение не се и опитвай да сменяш темата.

преди 5 минути, kosyo написа:

Спри с отричането

Не отричам нищо. Просто казвам, че хората носят украинска униформа. И ако това не е така следва да покажеш защо не е така.

преди 2 минути, maxthon написа:

Да не си прочел някъде пак, че самолета е свален, а не е получил повреда? Ако си прочел за първото трябва и да покажеш защо е така. Разбира се това ще стане след като се пробваш да обясниш защо едни човечета показани преди малко носят украински униформи. Ако нямаш обяснение не се и опитвай да сменяш темата.

Ама ние говорихме за предните . Ти пак нещо не си разбрал бъди.

преди 4 минути, maxthon написа:

Не отричам нищо. Просто казвам, че хората носят украинска униформа. И ако това не е така следва да покажеш защо не е така.

Отчайващ както винаги. Няма смисъл да те питам дали намери видеото нали? Щото не го търсиш ами отричаш сляпо като отчаяна тролка , без да усетиш колко дълбаеш дъното вече.

Ех това ПВО не стига че сваля свои самолети ами и дроновете го бият.

Ся ше ви разпарвям приказка. Имало едно време един пич, дето му избили сичките зъби, счупили му носа и го направили у шарото лиляв. Та тоя същия пич, много се радвал, че докато го правел труден за рисуване, нападателят му си бил одраскал лекинко малкото пръстче на ръката. Тук приказката свършва.

пп: Всяка прилика с хора, които се радват на ударен от дрон руски танк, докато укрите са на път да загубят държавата си е случайна и неволна  :wub:

преди 2 минути, kosyo написа:

Ама ние говорихме за предните . Ти пак нещо не си разбрал бъди.

Без значение за кои се говори. Свален - показваш обективно доказателство за това. Заради тез предните едни говорител си отиде и на негово място дойде не по-малък идиот. Този новия даже и чете предварително написан текст.

преди 8 минути, maxthon написа:

Да не си прочел някъде пак, че самолета е свален

в източника на глен го казват

преди 13 минути, maxthon написа:

Така де, повреда от руското ПВО.

ПП: за украинските униформи си клментирай с когото си водиш дискусията. Защо реши че съм запознат с казуса издея си нямам.

Нито съм гледал въпросните клипове, нито имам идеа за какво ми пишеш.

Без значение за кои се говори. Свален - показваш обективно доказателство за това. Заради тез предните едни говорител си отиде и на негово място дойде не по-малък идиот. Този новия даже и чете предварително написан текст.

Пак изплиска легена драги.

ПП: дай обективно доказалство за повреда щом така твърдиш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ами аз съм давал вече. Ах ти златна рибке.. И ти fighterbomber-a и не помня още кой ти го казаха. Ей ама не си особено умен,а? А знам аз как си забравил ... Е сега той и сега е казал че му прилича на свален ама ти и това си пропуснал.щото нали трябва да се отрича пък аз да ти казвам че чеп за зеле не става от тебе. Пък ти после ще се направиш на жертва.. Играли сме ги тия - знаем те колко НЕ струваш. Не е нужно да се изтъкваш пак.

току-що, BANKATA написа:

Така де, повреда от руското ПВО.

Имаш ли обективно доказателство, че е свален от ПВО?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Нито съм гледал въпросните клипове, нито имам идеа за какво ми пишеш.

Е тогава защо като си нямаш на идея за какво се пише се набутваш между шамарите като сменяш темата и после ни лук ял?

преди 1 минута, kosyo написа:

Ами аз съм давал вече.

Грънци

преди 2 минути, kosyo написа:

И ти fighterbomber-a и не помня още кой ти го казаха.

Че имало извънредно много свалени Су34 нали? Ех, че си ми лъжец.......

Е тогава защо като си нямаш на идея за какво се пише се набутваш между шамарите като сменяш темата и после ни лук ял?

Последно А-50 само разпадна ли се? Че беше отдавна и забравих?

Глупостите които пишеш ли ги иамш за шамари?

Не ти ли увря главата вече.

Грънци

Че имало извънредно много свалени Су34 нали? Ех, че си ми лъжец.......

Бягаш да търсиш и ще се убедиш сам. Има ясно доказателства кой е с голия задник. Ти си велик анализатор ще го намерил. Ама както казах трябва да се регистрираш.

Хотят ли руZкие война:

Сакън - не е вярно само да си върнат изконните територии. Объркан съм вече...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Глупостите които пишеш ли ги иамш за шамари?

Не ти ли увря главата вече.

Не видял снимка, не видял видео, но вече класифицира коментар за тях като глупост? Е хайде виж поне снимката. Пусната е тук. След това си позволявай да даваш класификациите . След като дадеш и нужната за това аргументация.

преди 4 минути, kosyo написа:

Бягаш да търсиш и ще се убедиш сам.

Няма такива. Има само един уволнен говорител. Може би защото показаха и едно л.... на стъклото на автомобил и го оприличиха на самолет.

преди 3 минути, maxthon написа:

Не видял снимка, не видял видео, но вече класифицира коментар за тях като глупост? Е хайде виж поне снимката. Пусната е тук. След това си позволявай да даваш класификациите . След като дадеш и нужната за това аргументация.

Прав си не са глупости. Идиотщина са.

Не видял снимка, не видял видео, но вече класифицира коментар за тях като глупост?

а вие не го правите така:)

току-що, BANKATA написа:

Прав си не са глупости. Идиотщина са.

И пак с уговорката, че нито си ги чул, нито видял. Всичко това по твои думи.

преди 3 минути, maxthon написа:

Няма такива. Има само един уволнен говорител. Може би защото показаха и едно л.... на стъклото на автомобил и го оприличиха на самолет.

Нищо не ти разбирам но ти вярвам - по-отчаян тук от тебе няма. И също толкова умен.

Аз ти говоря за А-50 ти пак ми бягаш да ми говориш за друго. Абе да не би сега да ми кажеш че още лети.. странно щото аз тука едни некролози пусках. Явно са възкръснали тия пък аз да ги заравям живи. Ох остави това ами и церемония на видео гледах дори.. Язък значи - всичко е било постановка. И онзи щурман дето не лъже всъщност и той е излъгал. Е не ти разби всичко в мен човек. Не бъди толкова жесток с мен повече, моля те.

Нова дисциплина - скок върху веригите. Надявам се да има сили за повторение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.