Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Укрите се успокояват с такива снимки

Един пълнител снаряди струва повече от 10 геранки.

BB1kKAJZ.jpg

преди 1 час, Киро Н. написа:

Биджи - когато тртеснеш 200 фаб 500 си мисля че други мрат по 1000 на ден.

Дори официалната пропаганда на Бандера обявява руските загуби до 700-800 ден (не че някой трезвомислещ вярва на тези измислени числа), а наш'то Биджи директно си ги закръгля на 1000, та дори Гьобелс би му завидял. 🤡🤡🤡

Да оставим настрана, че дори западните мейнстрийм медии казват в прав текст коя от двете воюващи страни вече има сериозен проблем с мобилизацията и работната сила...и това не е Русия.

Миро

гъдулко моя, уникални простотии пишеш

Опорка на куб - само ти ги измисляш . Ама лошо няма - пишете си .

Вече никой не ви обръща внимание

ПАРИ НЯМА ДА ИМА. 

Мирко, слуша ли последното интервю на пан Зельо пред CBS, в което каза, че е склонен да седне на масата за преговри с Путин едва когато УкроРайх си върне териториите, които загуби от 2022 г. насам.

Дори пан Зельо е отписал границите от 1991 г., сиреч Донбас и Крим.

Не че има някаква хипотетична вероятност да си върне и останалите територии, загубени след 24 февруари 2022 г. Показателна беше невярващата физиономия на американския журналист, който го интервюираше.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Укрите се успокояват с такива снимки

Един пълнител снаряди струва повече от 10 геранки.

BB1kKAJZ.jpg

Руснаците се справят с по-евтини средства в унищожението на дронове.

Фалшивата червена армия- манекени и бидони

Чипове за перални по 35-50 $

https://www.speedybee.com/

Големи са тия STM32- за всичко стават.

Airborne

преди 11 часа, glen написа:

Новите "войници" на Украйна -- толкова млади, че още не се БРЪСНАТ!

Появи се видео от вътрешността на Украйна, което показва автобус, пълен с най-новите им "Войници". Момчета толкова млади, изглежда, че дори още не са се БРЪСНАЛИ.

Ето видеото:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Ukraine-New-Soldiers-Dont-Even-SHAVE-Yet.mp4

Тези деца едва ли изглеждат достатъчно големи, за да бъдат в гимназията.   

Що за изродено правителство изпраща на война МОМЧЕТА, които дори още не могат да се обръснат? Правителството, което прави това, е болно и отвратително.  

Всичко това, защото правителството е толкова егоманиачно, че не могат да приемат, че вече са ЗАГУБИЛИ войната с Русия, нямат абсолютно никаква надежда да надделеят, така че изпращат млади момчета да умрат за тях.

Украинците трябва да се отърват от сегашното си правителство. Бързо!

Има ли ден в който да пропуснеш да кълвеш на гола кука?

Ето пътя на поредната глупост

https://x.com/TuiteroMartin/status/1773832981058076879?s=20

С интерес очаквам утре да видим на какво ще клъвен- имам една идея ама ще искам да ме изненадаш с нещо дето не съм го виждал.

Най-после доказателство че РЕБ-а работи

преди 8 часа, Киро Н. написа:

Хм

Веселяци как е без ток - още две централи.  Харков директно се бомби от су-34. Къде ли е Патриота ?

Биджи - когато тртеснеш 200 фаб 500 си мисля че други мрат по 1000 на ден.

Време е вече да се успокоите. Перемогата се отлага.

ПП

Путин идваааа

Това го чета от такива като теб ,руски тролове от времето ,когато взехте Киев за три дни,седмица,месец,  година  ,че сега три години! Били взели Авдеевка и на каква ЦЕНА?  47186 ликвидирани тъпака,364 танка,748 бтр,248 артил,установки, 5 самолета в това направление ! Браво ,герой! Това са тъпаците на фронта,които за да угодят на главния ТЪПАК превърнаха Авдеевка в развалина и наситена воня на мърша. Където е стъпил руски ботуш ,хората са казали, трева НЕ никне! И вие руските тролове се превъзнасяте от това с умиление,явно има нещо МНОГО сбъркано във вас, българските руски тролове !

преди 38 минути, bigiadri написа:

българските руски тролове 

Вие сте симпатизанти на режима в Киев - дето щели дори  с кирки и лопати да воюват против обединението на казаците?     Я се осъзнавайте вече.

преди 11 минути, attj написа:

обединението на казаците? 

Кои ? Преброихте ли колко процента са  онези дузина от 4.5 млн население, дето желаеха сепаратизъм  и "обединение" с "матушката" ?

И още нещо :

преди 24 минути, bigiadri написа:

Това го чета от такива като теб ,руски тролове от времето ,когато взехте Киев за три дни,седмица,месец,  година  ,че сега три години! Били взели Авдеевка и на каква ЦЕНА?  47186 ликвидирани тъпака,364 танка,748 бтр,248 артил,установки, 5 самолета в това направление ! Браво ,герой! Това са тъпаците на фронта,които за да угодят на главния ТЪПАК превърнаха Авдеевка в развалина и наситена воня на мърша. Където е стъпил руски ботуш ,хората са казали, трева НЕ никне! И вие руските тролове се превъзнасяте от това с умиление,явно има нещо МНОГО сбъркано във вас, българските руски тролове !

Много добре казано.

Знаеш ли за кое съм най доволен. Че рашистките тролченца много, ама много добре разбират и виждт това, но пуста му работа и "копейки" ама в евро, са по силни от съвестта им.

:)

преди 8 минути, miro20 написа:

Знаеш ли за кое съм най доволен. Че рашистките тролченца много, ама много добре разбират и виждт това, но пуста му работа и "копейки" ама в евро, са по силни от съвестта им.

Аз пък съм най-доволен, че украйна отиде при навални. :D

преди 3 минути, miro20 написа:

Преброихте ли 

Роузи в Лондон чете и чу,  когато Лавров каза пред ООН в Ню Йорк, за 7 милиона бежанци  потърсили спасение в Русия?   Вие какво въобще броите?   Май само милиарди долари и евро,   а нашите броят и паунди.    И какво -запазихте ли Украйна?  Май Ви са нужни няколко като Зеленски - защото само един Ви е много недостатъчен!?     

преди 2 минути, Тoни написа:
преди 11 минути, miro20 написа:

Аз пък съм най-доволен, че украйна отиде при навални. :D

С какво се различавате от крайните ислямисти и ИДИЛ, чиято идеология и "радости" са когато колят и изтребват цяло население, когато сриват до основи чужди градове и села, когато желаят само смърт и разруха и изтребване физически на опозиция и инакомислещи  ?

По нищо не се различавате.:hush:

преди 7 часа, Flashback написа:

Мирко, слуша ли последното интервю на пан Зельо пред CBS, в което каза, че е склонен да седне на масата за преговри с Путин едва когато УкроРайх си върне териториите, които загуби от 2022 г. насам.

Дори пан Зельо е отписал границите от 1991 г., сиреч Донбас и Крим.

Не че има някаква хипотетична вероятност да си върне и останалите територии, загубени след 24 февруари 2022 г. Показателна беше невярващата физиономия на американския журналист, който го интервюираше.

Търсите сламката а не виждате гредата :

"The Washington Post" пише, че Зеленски е заплашил САЩ - ако не му дадат пари и желязо, щял да унищожи руските летища, енергийни съоръжения и изобщо всички стратегически обекти на Русия, като въобще не го интересувало за последващата ескалация. 

Чичо Сам дали вече осъзнава, че този път попадна на много луд "к@чи син"!?

https://www.washingtonpost.com/opinions/2024/03/29/ignatius-zelensky-interview-ukraine-aid-russia/

преди 24 минути, miro20 написа:

С какво се различавате от крайните ислямисти и ИДИЛ, чиято идеология и "радости" са когато колят и изтребват цяло население, когато сриват до основи чужди градове и села, когато желаят само смърт и разруха и изтребване физически на опозиция и инакомислещи  ?

За какво иде реч тук? За изтребените над милион иракчани и сринатите градове като Багдад, Мосул и Киркук ли?

Амаааааа, ти не викаше ли за краварите? Ся що обърна палачинката и почна да им вадиш кирливите ризи? :speak:

преди 1 час, miro20 написа:

Търсите сламката а не виждате гредата :

Не знам кои сме ние и кои сте вие ама навални и украйна умреха.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Две ракети удариха току що и 

Дискотека Авария започна.

Екстрени изключвания на цялата Украйна.

Хайде сега оркестъра от двуструнни инструменти начело с Миро да започва.

Зареден с пуканки чакам в умиление. Какво - перемога разбира се.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.