Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Gift написа:

Грухи не си ли разбрал още че тия замразени три трилиона долара русия никога няма да ги види. На Путин му е ясно само на вас платените тролове не ви е ясно.

Сумата на замразените руски активи са 288 милиарда $ ,в САЩ имаше малко но мисля че заминаха за Украйна 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, bigiadri написа:

путин прави чиска , явно го е страх да не му се случи нещо

Ето това ви е общата черта на вашата група. Слаби мозъци.

Не се ли сещаш че може и да има и други варианти за това, че Путин прави чистка?

преди 2 минути, bigiadri написа:

Сумата на замразените руски активи са 288 милиарда $ ,в САЩ имаше малко но мисля че заминаха за Украйна 

Още в началото го казаха че общо са замразени около три трилиона долара 

GOQyDStXQAAX7Ju.thumb.jpg.1830874729f31cdc47543b81b8bb53d0.jpg       путин щял и той да  конфискува .

преди 1 минута, Gift написа:

Още в началото го казаха че общо са замразени около три трилиона долара 

Ако имаш предвид ,недвижими имоти ,инвестиции и т,н,  може и да е така . Сега са на мода сухите пари /сМех/

преди 6 минути, В. Велев написа:

Ето това ви е общата черта на вашата група. Слаби мозъци.

Не се ли сещаш че може и да има и други варианти за това, че Путин прави чистка?

А ти нещастно инженерче със силен мозък ,защо не вземеш да оправиш някой ВЕФ  за да ловиш " ГАВАРИТ МАСКВА"

преди 21 минути, bigiadri написа:

Близък генерал до Герасимов згазил лука и на Герасимов дните са му преброени. путин прави чиска , явно го е страх да не му се случи нещо  и за това назначава бели якички.

https://offnews.bg/sviat/arestuvaha-zam-nachalnika-na-ruskia-genshtab-823469.html

Джиджи, това ли ти е днешната "перемога"?! 🤡

А за кражбата на колосални средства, с които според пан Зельо беше "построена" най-силната защитна линия в Харков - виновни няма! ;)

Зельо и той се скъса да прави чистки на хора като Залужни, в които виждаше политическа заплаха, но тогава наш'то Джиджи мълчеше като пукал! :clown:

преди 4 минути, bigiadri написа:

GOQyDStXQAAX7Ju.thumb.jpg.1830874729f31cdc47543b81b8bb53d0.jpg       путин щял и той да  конфискува .

Ако имаш предвид ,недвижими имоти ,инвестиции и т,н,  може и да е така . Сега са на мода сухите пари /сМех/

Суха пара и злато най вече

преди 3 минути, bigiadri написа:

Много лесно Ви лъжат.    Не могат да ги проследят и определят.   Навсякъде е валидна банкова тайна.    Отделно подставените лица.   Съвсем различно е и с офшорните сметки.   Плашат враните.     Днес Урсула говори за солидарност - обаче с бандеровците,  не с донските и запорожските казаци...   Обсебването с идиотски сатанизъм продължава.     А режимът в Киев пак скоро ще фалира и капитулира.    НАТО са недостатъчен фактор.   

преди 1 минута, attj написа:

Много лесно Ви лъжат.    Не могат да ги проследят и определят.   Навсякъде е валидна банкова тайна.    Отделно подставените лица.   Съвсем различно е и с офшорните сметки.   Плашат враните.     Днес Урсула говори за солидарност - обаче с бандеровците,  не с донските и запорожските казаци...   Обсебването с идиотски сатанизъм продължава.     А режимът в Киев пак скоро ще фалира и капитулира.    НАТО са недостатъчен фактор.   

Колко деситилетия не си излизал 

току-що, Gift написа:

Колко деситилетия не си излизал 

Научи ли се вече и да броиш?  

току-що, attj написа:

Научи ли се вече и да броиш?  

Нещо ти бълбука и блокира 

преди 7 минути, bigiadri написа:

А ти нещастно инженерче със силен мозък ,защо не вземеш да оправиш някой ВЕФ  за да ловиш " ГАВАРИТ МАСКВА"

Това ли ти измисли слабия мозък. Пак не по темата.

Попитах те, защо смяташ че Путин прави чистка защото го било страх от нещо, а не поради друга причина.

Освен това се гордея че съм инженер и не се мъчи да ме обиждаш на тая основа. Много си жалък. Като нямаш акъл да станеш инженер не се мъчи да се подиграваш на тая тема.

Следя темата непрекъснато но не взимам страна по ред причини. Живял и работил съм и в Русия и Украйна около 17 години - най-хубавите в живота ми! Искам да направя едно уточнение - знае ли някой какво означава ХОХОЛ? Сигурно не, това е този перчем коса, който запорожските казаци си оставяли на върха на бръснатата глава - затова на украинците им викат хохли, а те викат на руснаците МОСКАЛИ, също с историческо потекло. Така че запорожците са украинци!

преди 2 минути, Gift написа:

Нещо ти бълбука и блокира 

Роузи е прочела,  че и Путин е на 72 години.   Защо Вас лесно  Ви лъжат, а него май не могат?  

преди 5 минути, Flashback написа:

Джиджи, това ли ти е днешната "перемога"?! 🤡

А за кражбата на колосални средства, с които според пан Зельо беше "построена" най-силната защитна линия в Харков - виновни няма! ;)

Зельо и той се скъса да прави чистки на хора като Залужни, в които виждаше политическа заплаха, но тогава наш'то Джиджи мълчеше като пукал! :clown:

Ми стана масова практика да арестуват разни генерали  и да слагат на тяхно място икономисти   ,що така ? За да се краде по-истимарско  ,по-рафинирано  за да НЕ се забелязва от простолюдието или по-лошо - НЕ вървят военните доставки ,навярно  съчетание от некадърност и корупция ,което за руснаците е в ДНК-то им.

току-що, attj написа:

Роузи е прочела,  че и Путин е на 72 години.   Защо Вас лесно  Ви лъжат, а него май не могат?  

Не си излизал от десетилетия комунистически трол седнал да дава определения. Я се направи че те търсят за инструктаж

преди 7 минути, В. Велев написа:

Попитах те, защо смяташ че Путин прави чистка защото го било страх от нещо, а не поради друга причини

По горе ти отговорих ,руски троле.

преди 1 минута, nickolaycho написа:

Следя темата непрекъснато но не взимам страна по ред причини. Живял и работил съм и в Русия и Украйна около 17 години - най-хубавите в живота ми! Искам да направя едно уточнение - знае ли някой какво означава ХОХОЛ? Сигурно не, това е този перчем коса, който запорожските казаци си оставяли на върха на бръснатата глава - затова на украинците им викат хохли, а те викат на руснаците МОСКАЛИ, също с историческо потекло. Така че запорожците са украинци!

За справка вижти картината на Иля Репин "Казаки пишат писмо на турския султан"!

преди 2 минути, bigiadri написа:

Много е поркан днес комунистите Марков и Ивелин са му изпратили няколко патрончета

преди 8 минути, В. Велев написа:

Освен това се гордея че съм инженер

Сигурно като някой ,който има активен борец близък за да  те  вреди в някакъв  рабфак.

преди 1 минута, bigiadri написа:

Сигурно като някой ,който има активен борец близък за да  те  вреди в някакъв  рабфак.

Инджинеро 🤣

преди 7 минути, nickolaycho написа:

Хохо́л (жен. хохлу́шка, мн. ч. хохлы́) — унизительное или оскорбительное, иногда ироничное, шутливое историческое национальное прозвище украинцев (малорусов), данное им русскими (великоросами).

преди 9 минути, bigiadri написа:

И какво отговори американски троле?

преди 31 минути, bigiadri написа:

преди 26 минути, nickolaycho написа:

За справка вижти картината на Иля Репин "Казаки пишат писмо на турския султан"!

Познавам МНОГО добре творчеството на Репин имам може би около 500 негови картини и портрети в чудесна резулюция. Изключителен майстор на четката и  велик реалист . Той рисува тогавашната реалност  в русия и Украйна  такава каквато е била . Освен тази картина има и други ,които се вижда какъв тежък е бил животът по онова време  ,примерно " Бурлаци на Волга " "Селски поход"  . ДНК-то на руснаците има както Косьо се бъзика  допълнителна  РОБСКА хромозома. Опитаха  се от Европа да ги променят  ама ццц. И сега се вижда тяхната робска психика в пълния  и размер. Ето част от горните картини ,малко си поиграх да ги намалявам и изрязвам ,но са показателни!

2024-05-23201603.png.bcfd300007680dca42eeb1f93bfbfa4e.png 2024-05-23202247.png.0390ea5dcf49129ff1051d8ea9271dda.png

преди 28 минути, В. Велев написа:

И какво отговори американски троле?

Руски троле, Америка НЕ са чак такъв мой приоритет ,аз съм БЪЛГАРСКИ  и ЕВРОПЕЙСКИ трол ако щеш .Интересува ме единствено   да има мир в Европа и България ,а това може да стане единствено ако се спре изрода путин .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.