Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, attj написа:

Мислиш ли за ответните ракетни удари?   И на Шилото над Меден Рудник   ще долети радиоактивност.   Къде ще пасеш тогава? 

Тоест, гнусна Вата, на удари с конвенционални оръжия ти се надяваш Раша да отвърне с ядрено оръжие? А ти чий ще пасеш тогава, човекоподобно? Няма да питам нормален ли си, целия ви отбор отдавна е ясен .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Това лиме поредната опорка?

Сигурен съм че можеш да се аргументираш?

Харковската областна прокуратура вече се аргументира като пусна момента на експлозията.... заедно с вторичните такива. Остана само да се уточни какво може да предизвика вторични експлозии? Хляб, мляко или може би някоя пръчка динамит маскирана като салам.

преди 33 минути, attj написа:

Надявам се Реджеп да е жив и здрав при украинката в Черноморск и по разбираеми причини да му е невъзможно да пише от там.

Сички са си тук, и ерчеп и коко1. Така че, би трябвало да са живи. А за здрави дали са, поне главата ги апе.

преди 30 минути, Киро Иванов написа:

Може и да не е Звяра. Той не е толкова тъп...

Точно такъв е, както и цялата им дружинка, обладани от пещерна русофобия.

Ако зависеше от тях, на драго сърце биха жертвали България да стане поредното прокси на Чичко Сам срещу Русия.

преди 1 минута, Flashback написа:

Точно такъв е, както и цялата им дружинка, обладана от пещерна русофобия.

Ако зависеше от тях, на драго сърце биха жертвали България да стане поредното прокси на Чичко Сам срещу Русия.

а ти от какво си обладан в Швеция

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

целия ви отбор отдавна е ясен .

За какъв отбор говориш?  Имам роднини и познати в САЩ,   Канада,  Испания,  Холандия,  Норвегия,  Германия и къде ли не още?   И това с апокалипсиса  да се случва заради бандеровци и казаци?   Глупав ли си?  Кому са притрябвали бандеровците?   Още да просят и все за всичко да лъжат...   За какво им са такива  на САЩ,   ЕС и НАТО?    Не виждам РФ да се подчини.    На Тръмп му е ясно - следва унищожение и дано да е само на Бандеристан...

преди 5 минути, attj написа:

За какъв отбор говориш?  Имам роднини и познати в САЩ,   Канада,  Испания,  Холандия,  Норвегия,  Германия и къде ли не още?   И това с апокалипсиса  да се случва заради бандеровци и казаци?   Глупав ли си?  Кому са притрябвали бандеровците?   Още да просят и все за всичко да лъжат...   За какво им са такива  на САЩ,   ЕС и НАТО?    Не виждам РФ да се подчини.    На Тръмп му е ясно - следва унищожение и дано да е само на Бандеристан...

:)забрави Швеция

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

:)забрави Швеция

Там не съм ходил и нямам познати.    Имам в Киев.    Смайват ме с безхаберен инат.    Имат още 400 000 бойци във ВСУ   и ако ги изгубят - кой ще спре руската армия?   То и на руснаците за нищо не са им нужни бандеровци.   Язък за загиналите и за пострадалите.    

преди 58 минути, attj написа:

Там не съм ходил и нямам познати.    Имам в Киев.    Смайват ме с безхаберен инат.    Имат още 400 000 бойци във ВСУ   и ако ги изгубят - кой ще спре руската армия?   То и на руснаците за нищо не са им нужни бандеровци.   Язък за загиналите и за пострадалите.    

май още си навит за някоя украинка, ама на теб трябва да ти намерим 50 годишна, че 20 годишна може да ти докара инфаркт

виш как мисля за здравето ти

преди 1 час, Flashback написа:

Точно такъв е, както и цялата им дружинка, обладани от пещерна русофобия.

Ех, вие продажни ватенки с ментални и личностно ориентировъчни проблеми. Как само се страхувате, някой друг да не жертва (продаде) България и да ви предвари. Не бойте се, това си е ваш патент, още преди атентата в света София. 

преди 1 час, attj написа:

Имаш, умствени "особености " достатъчно да напълнят поне една дисертация по психопатология. За останалото, явно нямаш. Някоя или нещо си.

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

май още си навит за някоя украинка, ама на теб трябва да ти намерим 50 годишна, че 20 годишна може да ти докара инфаркт

виш как мисля за здравето ти

Явно навремето някоя го е резнала заради "бандеровец" и оттам са патологиите му по темата. Или сам "бандеровеца" го е отрязал, щото Ати, Роузи и какви ли още не?

IMG_20240520_102856_305.jpg.92e203c649ba52be1e8aa444d024841c.jpgВълчев гледам с другите сте го ударили на пламенни речи.

Много хубаво ама дума дупка не прави.

Руснаците обаче са подготвили едни самолети на едно летище дето укрите си въобразяват че могат да ударят.

Ето ги чакат - лудите да се наиграят. Може да ги изгорят и с обикновени бомби. Като ония в Газа .

А докато ги чакат да се наиграят тактическата авиация ги пържи тук там за бодрост и тонус.

Снимка от преди 15 минути.

Та били стигнали предела ли каза ?

Ще ги бомбят така докато и последния глупак не загрее че Зеля трябва да си ходи с Ермак и нацитата ортаци.

IMG_20240525_224629_986.jpg

преди 5 минути, Киро Н. написа:

IMG_20240520_102856_305.jpg.92e203c649ba52be1e8aa444d024841c.jpgВълчев гледам с другите сте го ударили на пламенни речи.

Много хубаво ама дума дупка не прави.

Руснаците обаче са подготвили едни самолети на едно летище дето укрите си въобразяват че могат да ударят.

Ето ги чакат - лудите да се наиграят. Може да ги изгорят и с обикновени бомби. Като ония в Газа .

А докато ги чакат да се наиграят тактическата авиация ги пържи тук там за бодрост и тонус.

Снимка от преди 15 минути.

Та били стигнали предела ли каза ?

IMG_20240525_224629_986.jpg

Кирка пак ли прекали с спирта

преди 2 часа, maxthon написа:

Харковската областна прокуратура вече се аргументира като пусна момента на експлозията.... заедно с вторичните такива. Остана само да се уточни какво може да предизвика вторични експлозии? Хляб, мляко или може би някоя пръчка динамит маскирана като салам.

Втора ракета. Терористите работят винаги на сигурно.

Но не се и съмнявам пе една ватенка до последно.ще твърди че второто попадение е вторична експлозия.

Лицемери.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Втора ракета. Терористите работят винаги на сигурно.

E така де, но една ракета може да експлоадира само един път. Вторичните детонации са няколко. Не им е за първи път да използват такива обекти за военни цели. 2022г. Киев Търговски център Ретровил. Интересно как така от търговски център вадят остатъци от ракети за Град?

image.png.e4c2bc8e71cdd21dfee9514195d31e5e.png

Може би защото там наистина е имало военна техника?

image.thumb.jpeg.20e0ee7ea819fafcc5af73bdc8c1ef24.jpeg

преди 1 минута, maxthon написа:

E така де, но една ракета може да експлоадира само един път. Вторичните детонации са няколко. Не им е за първи път да използват такива обекти за военни цели. 2022г. Киев Търговски център Ретровил. Интересно как така от търговски център вадят остатъци от ракети за Град?

image.png.e4c2bc8e71cdd21dfee9514195d31e5e.png

Може би защото там наистина е имало военна техника?

image.thumb.jpeg.20e0ee7ea819fafcc5af73bdc8c1ef24.jpeg

Пич, научи се да броиш поне до две.

Аман от евтини заяждания в опит да се оправдаят терористите от кремъл.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Пич, научи се да броиш поне до две.

Някои можем и след две да броим. Наистина евтино се заяждаш.... Съгласен съм, че е аман.

преди 4 минути, maxthon написа:

Някои можем и след две да броим. Наистина евтино се заяждаш.... Съгласен съм, че е аман.

Ако ти кажат от Кремъл и до пет ще броиш.

току-що, BANKATA написа:

Ако ти кажат от Кремъл и до пет ще броиш.

Могат разбира се. Две е хубаво число, но не позна. Гледай хубаво колко вторични детонации има.

Ммммммм

След 3 седмици чакане Ту са в въздуха.

Отбор Козяк - приятно гледане и четене.

Със сигурнот ще бъдат свалени 33 от 34 но накрая КинДжалите ще турят капака.

Ванката 

Могат да бомбят площадно - ако новия шеф поиска.

Тъжни за твоя отбор новини.

С400 е свалил всички ракети освен една още на далечната граница и всички спокойно са влезнали в укритието.

Новия упгрейд на с400 автоматично познава и сваля Атак-мс

Пробваха го преди час - нищо не премина

10 от 10

Може да продължите с пламенния изказ.

Аааа Тор и Панацир С също ще го свалят. 

Остават дроните и укрите са по гол гъз и без ток.

преди 9 минути, Киро Н. написа:

Ванката 

Могат да бомбят площадно - ако новия шеф поиска.

Това им е силата, да трепят по площади и МОЛ-ве. И погребения.

Бъди горд!

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Тъжни за твоя отбор новини.

С400 е свалил всички ракети освен една още на далечната граница и всички спокойно са влезнали в укритието.

Новия упгрейд на с400 автоматично познава и сваля Атак-мс

Пробваха го преди час - нищо не премина

10 от 10

Може да продължите с пламенния изказ.

Аааа Тор и Панацир С също ще го свалят. 

Остават дроните и укрите са по гол гъз и без ток.

Дано ги засичат по-раночко, че с последният клип ги направиха за смях.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.