Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Проблема е не дали аз съм го направил, а ти. Може да ми припомниш това като покажеш кратери от използване на всеки един вид оръжие, което ви посочил. Разбира се само Х101 също ще свърши работа.

Х-101 е с прецизно насочване, което значи че болницата е била обект на атаката.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ще имаш ли топки да коментираш агитирането че цивилните в Украйна не са хора?

А чувството дали не е взаимно? 

IMG_20240710_081904_935.jpg

Мда

3 години пропаганда дават такъв резултат.

Лекува се с бомбени килими за съжаление. Има и други начини .

Укрите са оставени без ток за да разберат че лошото идва .

Но трябва време да се промени общественото мнение.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Х-101 е с прецизно насочване, което значи че болницата е била обект на атаката.

Остана да покажеш и щетата по сградата, което да отговаря на бойния заряд на Х101? С други думи къде е кратера и защо сградата е цяла?

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ти успя ли да направиш разлика в използването на 155 мм снаряди, РСЗО и прецизно насочваните X-101.

Ще имаш ли топки да коментираш агитирането че цивилните в Украйна не са хора? Поне един ред ще се осмелиш да напишеш или както обикновенно ще разводняваш с глупости на килограм докато отмине?

Разбирам че за теб това е нормално! 

А ти ще коментираш ли статията?

Ванка, искам да те попитам нещо. Не беше ли по-добре ЕС и НАТО да оставят Украйна да бъде окупирана от Русия, но да приемат младите украинци и децата. Европа има нужда от работна ръка, тъй като е със застаряващо население. Да оставят старците на Путин да ги изхранва. Щеше да се ядосва на тази пирова победа.  Така щеше да бъде добре и за Европа и за младите украинци. Последните нямаше да воюват и гинат на фронта, както и да живеят в мизерия през войната. 

Хм 

А защо тия укри в Западна Европа не работят Хубавец?

Защото някой май ги убеждаваше че са специални, невероятни и другите са им длъжни до гроб.

ПП

Днеска Зеленски е поискал увеличаване на помощите 15 ПЪТИ ...

Ще спра дотук.

преди 12 минути, maxthon написа:

А чувството дали не е взаимно? 

IMG_20240710_081904_935.jpg

Ти добствено мнение по въпроса нямаш ли?

Трудно ти е да мапишеш 1 изречвние със собствени думи ли?

Ти добствено мнение по въпроса нямаш ли?
Трудно ти е да мапишеш 1 изречвние със собствени думи ли?
Просто ти показвам, че чувствата там са взаимни с една много минимална разлика. И двете страни казват за другата, че не са хора (и до тук няма нищо укоримо). Едната смята, че другата няма право да съществува без значение от малки, стари. Явно не прочете хубаво. Двойния стандарт....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 27 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ванка, искам да те попитам нещо. Не беше ли по-добре ЕС и НАТО да оставят Украйна да бъде окупирана от Русия, но да приемат младите украинци и децата. Европа има нужда от работна ръка, тъй като е със застаряващо население. Да оставят старците на Путин да ги изхранва. Щеше да се ядосва на тази пирова победа.  Така щеше да бъде добре и за Европа и за младите украинци. Последните нямаше да воюват и гинат на фронта, както и да живеят в мизерия през войната. 

Украйна беше супер зле икономически и без война и хората си бягаха на запад.

Защо мислиш че Путин ще изхранва старците на Украйна?

На него не му дреме за собственият му народ, ще му пука за старците на Украйна.

Кой ще гарантифа ще след Украйна няма да тръгне към прибалтика, Кавказ, Молдова? И пак ще има "по-добре да ги окупира".

След втората световна война Европа успя да постигне нещо немислимо в мира на континента. Франция и Великобритания например от 13 век не са спирали да водят войни. Ама успяха да превъзмогнат егото си.

преди 6 минути, maxthon написа:

Просто ти показвам, че чувствата там са взаимни с една много минимална разлика. И двете страни казват за другата, че не са хора (и до тук няма нищо укоримо). Едната смята, че другата няма право да съществува без значение от малки, стари. Явно не прочете хубаво. Двойния стандарт....

Не ми отговори, съгласен ли си че в Украйна няма хора и победата трябва да мине през убийствата на деца?

преди 10 минути, BANKATA написа:

Украйна беше супер зле икономически и без война и хората си бягаха на запад.

Защо мислиш че Путин ще изхранва старците на Украйна?

На него не му дреме за собственият му народ, ще му пука за старците на Украйна.

Кой ще гарантифа ще след Украйна няма да тръгне към прибалтика, Кавказ, Молдова? И пак ще има "по-добре да ги окупира".

След втората световна война Европа успя да постигне нещо немислимо в мира на континента. Франция и Великобритания например от 13 век не са спирали да водят войни. Ама успяха да превъзмогнат егото си.

Зле е била и корупцията беше много голяма, но друго е да е окупирана. Всеки нормален ще я напусне.

Ами ще трябва да плаща пенсии. Мизерни, но пенсии. Крим му излезе много скъпо. Представяш ли си старци на територия 25 пъти по-голяма от Крим? 

Да, как позна?  :)   Ще плаща още пенсии да му дойде акъла. :) 

Франция и Англия никога не са били една държава. Освен това заплахата от Прусия ги е сплотила. 

Не ми отговори, съгласен ли си че в Украйна няма хора и победата трябва да мине през убийствата на деца?
Питай доктора хирург снимал се поредната холивудска продукция по украински. Какво е наложило да има продукция е отговора на въпроса ти.

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

заплахата от Прусия ги е сплотила. 

Сега Русия е плашило.   Откачилите хохли нямат сили да изтребят руснаците.  Обратното е възможно.   И това заради НАТО???

Ванката

Твойте любимци атакуваха басейн с плаж до Белгород.

Това е случайно или нарочно  - кажи с твой думи.

Също кажи какво иска Зеленски - ясно ли ти е ? Или да ти обясня?

Screenshot_2024-07-12-19-33-43-64_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 3 минути, maxthon написа:

Питай доктора хирург снимал се поредната холивудска продукция по украински. Какво е наложило да има продукция е отговора на въпроса ти.

За пореден път ти е трудно дадеш мнение на елементарен въпрос, или може би се срамуваш от мнението си по него?

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Това е случайно или нарочно  - кажи с твой думи.

Зависи дали е ползван високоточен боеприпас (негови думи). Атакмс май е високоточен и това прави удара по плажа в Севастопол нарочен...

преди 3 минути, BANKATA написа:

За пореден път ти е трудно дадеш мнение на елементарен въпрос, или може би се срамуваш от мнението си по него?

Грижа се за психическото ти здраве. Ако кажа какво мисля за постановката с докторчето и ще издивееш.

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Ванката

Твойте любимци атакуваха басейн с плаж до Белгород.

Това случайно или нарочно е - кажи с твой думи.

Също кажи какво иска Зеленски - ясно ли ти е ?

Screenshot_2024-07-12-19-33-43-64_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

А ти съгласен ли си мира да мине през убийство на деца?

Може би трябва да се направи държавна политика на Русия в тази война, че да не се налага да отговаряте на поредните неудобни въпроси.

преди 6 минути, attj написа:

Сега Русия е плашило.   Откачилите хохли нямат сили да изтребят руснаците.  Обратното е възможно.   И това заради НАТО???

Аз предлагам да се предадат и всички млади да избягат на Запад. Старци не ни трябват. Да ги хрантути Путин, както тези в Крим. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Зависи дали е ползван високоточен боеприпас (негови думи). Атакмс май е високоточен и това прави удара по плажа в Севастопол нарочен...

Грижа се за психическото ти здраве. Ако кажа какво мисля за постановката с докторчето и ще издивееш.

Бъди, на момента в който ми отговориш недвусммслено и аз ще го направя.

А ти съгласен ли си мира да мине през убийство на деца?

Алеята на ангелите харесва този въпрос.....

току-що, BANKATA написа:

Бъди, на момента в който ми отговориш недвусммслено и аз ще го направя.

За мен има само един смисъл. При теб са минимум два. Проблема не е мой.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Руските идиоти харесват този отговор

Мдааа едните деца са много скъпи. Другите изобщо. Сега разбираш ли защо в статията (онази за двойните стандарти) се казва, че някой не е човек? Може да се припознаеш дори, но ще е трудно. Пък и не ти го препоръчвам. Ще откриеш смисъла онази статия да бъде написана. Сега вече ще ти отговоря и за постановката. Тя се прави за се оправдае нещо, което не се е случило.

преди 15 минути, maxthon написа:

За мен има само един смисъл. При теб са минимум два. Проблема не е мой.

Мълчанието е знак на съгласие.

преди 1 минута, maxthon написа:

Мдааа едните деца са много скъпи. Другите изобщо. Сега разбираш ли защо в статията (онази за двойните стандарти) се казва, че някой не е човек? Може да се припознаеш дори, но ще е трудно. Пък и не ти го препоръчвам. Ще откриеш смисъла онази статия да бъде написана. Сега вече ще ти отговоря и за постановката. Тя се прави за се оправдае нещо, което не се е случило.

Не знам някой в Украйна да е агитирал убийствата на деца или цивилни.

Та ОК ли си победата на Русия да мине през убийства на деца?

Не знам някой в Украйна да е ахитирал убийствата на деца.

Показах ти нагоре. И не само за деца.....

преди 15 минути, BANKATA написа:

убийства на деца?

Не е необходимо.   Могат да ги откраднат и да отгледат бъдещи руснаци.    Боеспособните хохли са застрашени.    И все е така е вече над  400 години. Руснаците не им дават на хохлите  да се мислят за полски панове и шляхтичи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.