Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, bigiadri написа:

Прикрит руски троле,ако русия и изродът путин бяха окупирали Украйна сега можеше да има война между тъпаците и ЕС ,украинците спряха  малоумните руски тъпаци ,чиято природа е да убиват ,грабят /според тях било трофеи/ ,изнасилват  и всичко останало. Сега мрат в Украйна и това  е добре за ЕС. Това е причината Западът да помага на Украйна.

Ха,ха . Руски троле защо нападна Киев  тогава ? След като видя ще му смърлиха фасона в Киев ,реши да нападне Украйна от изток и юг.

Прикрит руски троле ,доктрината на тъпака путин за руската империя е доктрина на 19 век. След като империите тогава разбраха ,че ползата от империя в сравнение с разходите по поддръжката и е никаква ,тези западни бивши империи придобиха  друга форма . Дадоха на колониите си формална свобода,като запазиха административното си влияние. Повечето колонии станаха развити държави ,за разлика от тези ,които бяха окупирани от СССР  ,те всичките се оказаха бедни ,недоразвите и западнали.Това е причината  бившите републики и страните от СИВ да се бяга  от руския мир.Тъпакът със сила иска да върне миналото,това е основната причина за тази война.

Като съм прикрит, значи трябва да получавам повече кинти, а никой не ми превежда нищо!? Защо? :)   Това ако стане, Русия ще завземе територия населена със старци, които ще трябва да издържа както издържа пенсионерите в Крим и завладените нови територии. Аз не вярвам, че ще се задоволи само с Източна Украйна. Ще иска да лапне и Молдова, може би и Грузия, но дотам. ЕС ще се напълни с евтина работна ръка от която се нуждае. Ако обаче Путин му дойде акъла и се откаже да завземе цялата Украйна и депортира пенсионерите в Западна Украйна, ще постъпи разумно. Трудно се коландри такава голяма територия.  П.п. Имам предвид да депортира тези пенсионери, чиито деца са избягали на Запад. 

преди 6 часа, attj написа:

Налице е противоположен резултат - 7 милиона украински казаци са избягали за да се спасяват в Русия.    Лично Лавров го каза пред  ООН в Ню Йорк.

Нали писах, който му е добре в Русия няма да избяга. Всеки си решава сам за себе си. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе Босе

С поздрав от Иркутск

Ще се стреснат руснаците, направо ще се гътнат.

IMG_20240707_153944_837.jpg

IMG_20240707_153857_123.jpg

Какво прави мойта любима гадателка? Търка ли топката :)

Поддържай топката си за предсказания в изправност - може да е с двойно предназначение. Време е да се присъединиш към тъмната страна

Екипажа е жив както казва един дето му се подиграват голяма група хора.

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Като съм прикрит, значи трябва да получавам повече кинти, а никой не ми превежда нищо!? Защо? :)   Това ако стане, Русия ще завземе територия населена със старци, които ще трябва да издържа както издържа пенсионерите в Крим и завладените нови територии. Аз не вярвам, че ще се задоволи само с Източна Украйна. Ще иска да лапне и Молдова, може би и Грузия, но дотам. ЕС ще се напълни с евтина работна ръка от която се нуждае. Ако обаче Путин му дойде акъла и се откаже да завземе цялата Украйна и депортира пенсионерите в Западна Украйна, ще постъпи разумно. Трудно се коландри такава голяма територия. 

Нали писах, който му е добре в Русия няма да избяга. Всеки си решава сам за себе си. 

Я си представи че всички старци избягат подгонени от войната и тук дойдат 500 хил. украински пенсионера.

И санитарната зона е вече с пропуски

GSWs_50XkAAZ41Q?format=png&name=small

Ама как така прифронтова зона? Не трябва ли да е при специално-оперативната?

Ванката

Като ги вдигнат тука за да градят зелената екосистема какво ще стане според теб :)

Голям си чукча писател.

Косе

Какво ще става според теб :) хаха.

Следващото е някой язовир да гръмне :)

преди 24 минути, BANKATA написа:

20 лилограма взрив такива поражения ще направи на кукуво лято.

Пак забрави и горивото на ракетата..... Колко поражение ще направи 20 кг? Достатъчно ли е да компрометира носеща колона в сграда и да падне една част от нея? 400 кг ще я съборят цялата......

П.С. Много хубаво се вижда на клипа това, което ти говорят. Изтрел от АК47 прави поражение по тухла много по-голямо от размера на борприпаса му.

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Ванката

Като ги вдигнат тука за да градят зелената екосистема какво ще стане според теб :)

Голям си чукча писател.

Косе

Аз винаги съм бил за вдигане на данъците в България. С рова не може да ме уплашиш

преди 1 минута, maxthon написа:

Пак забрави и горивото на ракетата..... Колко поражение ще направи 20 кг? Достатъчно ли е да компрометира носеща колона в сграда и да падне една част от нея? 400 кг ще я съборят цялата......

Я погледни клипа със С-300 в панелният блок какви щети направи въпреки неколкократно по-гоялмата бойна глава и тогава ми обяснявай.

Ама горивото, ама незнам си какво. 

Нали новата ви опорка е че мира ще мине през детски трупове какво ти дреме вече че е руска ракетата

преди 17 минути, BANKATA написа:

Я си представи че всички старци избягат подгонени от войната и тук дойдат 500 хил. украински пенсионера.

Не си представям защото Украйна не е член на ЕС и България не е длъжна да ги приема. На нас ни трябват работници, които да бачкат за малко кинти, а не мързеливи и болни пенсионери. Като войната приключи, няма да има и бежанци. 

Абе чукча 

Я виж кадър от преди час

Ръсят касети в Белгород - това ли е "отговора"?

Не ми отговаряй - като ти шибнат 70% данък ще прогледнеш

IMG_20240713_145023_351.jpg

преди 6 минути, BANKATA написа:

Аз винаги съм бил за вдигане на данъците в България. С рова не може да ме уплашиш

Аз пък съм за регресивен данък. Нека да е висок, но за ниските доходи. Примерно 20% за доходи до 1000 лева, 10% от 1000 до 3000 лева и 5% до 10 000 лева. Над 10 000 лева един процент. 

преди 12 минути, BANKATA написа:

Ама горивото, ама незнам си какво. 

Ракетата явно е дошла на самоход.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Я погледни клипа със С-300 в панелният блок какви щети направи въпреки неколкократно по-гоялмата бойна глава и тогава ми обяснявай.

Два етажа и половина? Тук с болницата колко са?

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не си представям защото Украйна не е член на ЕС и България не е длъжна да ги приема. На нас ни трябват работници, които да бачкат за малко кинти, а не мързеливи и болни пенсионери. Като войната приключи, няма да има и бежанци. 

България е подписала женевската конвенция.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ракетата явно е дошла на самоход.

Два етажа и половина? Тук с болницата колко са?

Всичките.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Всичките.

130кг за два етажа и половина. (чудесно попадение на Пво на Украйна от февруари 2022г.) и 400 кг. за етаж и половина сега по болницата. Джелязна логика....

преди 13 минути, Киро Н. написа:

Абе чукча 

Я виж кадър от преди час

Ръсят касети в Белгород - това ли е "отговора"?

Не ми отговаряй - като ти шибнат 70% данък ще прогледнеш

IMG_20240713_145023_351.jpg

Чакай сега Кире , аз верно не разбирам как така стъпвате уверено а затваряте санитарната зона? Сигурен съм че кристалната ти топка ако я потъркаш правилно ще отговори. Я се пробвай много искам да видя какво ще каже.

току-що, maxthon написа:

130кг за два етажа и половина. (чудесно попадение на Пво на Украйна от февруари 2022г.) и 400 кг. за етаж и половина сега по болницата. Джелязна логика....

Малко трудно ще събориш 3-4 етажа на сграда която има 2.

Но ми харесва логиката.

преди 32 минути, Киро Н. написа:

Ванката

Голям си чукча писател.

Косе

Ти верно представяш ли си ако вземе да се случи това, бъдито какво ще изпише тука в защита. Недей така че хептен ще изтрещи тогава. Не бъди толкова жесток към него. И нали аз бях тука жестокия дето обича такива работи. Ти сега да не искаш да ми вземеш челното място? Ако искаш да гледаме  заедно това дето аз си го гледам?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Малко трудно ще събориш 3-4 етажа на сграда която има 2.

Но ми харесва логиката.

Ще събориш и не само във вертикална посока. Хубаво напомни за блока, който сами си го удариха отново украинците.  Още един пример как 400 кг. минимум боен заряд ще съборят много по-голяма част от сградата и съответно Х101 не е паднала там.

Ново от завода дето се вика. От къде му намират боеприпаси само ми е интересно.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ще събориш и не само във вертикална посока. Хубаво напомни за блока, който сами си го удариха отново украинците.  Още един пример как 400 кг. минимум боен заряд ще съборят много по-голяма част от сградата и съответно Х101 не е паднала там.

Хайде обяснявай, тъкмо ми стана любопитно как ще събориш 3 или повече етажа от сграда която има 2.

Rapid unscheduled dissembly!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Хайде обяснявай, тъкмо ми стана любопитно как ще събориш 3 или повече етажа от сграда която има 2.

Ей сега ще отиде да го достои- само гледай. Той бъдито е факир в обясненията на необясними неща. Покажи му как се прави бъди! Аз вярвам в теб, колкото вярвам в Белгородското ПВО!

Нов модел с дърва за огрев

Искаш да ги обяснят как експлозия т.е. взривна вълна се разпространява само нагоре? Настрани какво правим? Събаряме още от сградата или си я оставяме здрава? 400 кг бойна глава ще събори цялата сграда. Точка....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Искаш да ги обяснят как експлозия т.е. взривна вълна се разпространява само нагоре? Настрани какво правим? Събаряме още от сградата или си я оставяме здрава? 400 кг бойна глава ще събори цялата сграда. Точка....

току-що, maxthon написа:

Бъди, липсващите тухли на отсрещната страна от колко големи шрапнели могат да се получат?

Питам за едно блонди.

преди 1 час, Flashback написа:

ситуация в Бандеристан

Това къде е ?

Освен в рашистките фейк пропаганди , другаде по света има ли ? :)

преди 1 час, Flashback написа:

Според Конфедерацията на работодателите на Украйна от началото на войната пазарът на труда е загубил 5,5 милиона работоспособни украинци, което е приблизително 30% от наличната работна сила по това време. Ако преди войната работещото население на Украйна възлизаше на 17,4 милиона души (8,3 милиона жени и 9,1 милиона мъже), то след 2022 г. намаля до по-малко от 12 милиона. Над 1 милион граждани бяха мобилизирани, а други 4,6 милиона работоспособни украинци избягаха от Украйна.

Сайтовете за търсене на работа регистрират рекорден брой свободни работни места в Украйна, а заради мобилизацията има рекорден недостиг на работници. 

Да, не е лесно на Украйна в условията на непоискана натрапена от рашистите, война и ежедневен терор от бомбардировки по цивилни и детски болници .

Това причинява  рашисткия фашизоиден режим в Кремъл.

преди 1 час, BANKATA написа:

Май ти не си виждал.

Успех в намирането на подобни поражение, било и от АК-47, еле пък Макаров.

Що се занимаваш с рашистки фейкомети мислещи се за "експерти" ??

:)

преди 1 час, Moriati написа:

Или сега ще почнеш мантрата че това е друго нали , а не поразяващи елементи на ПВО ракета... 

Чети, фейкомет :

https://www.stopfake.org/bg/fejk-detskata-bolnitsa-ohmatdit-v-kiev-e-bila-udarena-ot-ukrainska-raketa/

:hush:

преди 1 час, BANKATA написа:

България е подписала женевската конвенция.

Така де, но Украйна не е съседна държава, а и войната като приключи няма да има бежанци.  

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Така де, но Украйна не е съседна държава, а и войната като приключи няма да има бежанци.  

Ако не бе почвала също нямаше да има бежанци.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.