Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, parmobil написа:

Но имахме 45г. съветска власт. А Моисей колко години е разхождал евреите, за да забравят? Ама тогава е било лесно. А сега има интернет и социални мрежи и всеки може да изцвъка жалбата си за младост, а не за чудесен живот. Кой нормален човек ще иска онзи дефицит и недоимък? Плачат за младостта!

Гледайте си "вашата"власт...след съветската поне имаше нещо...след вашата май...няма да има хора....за чудесния живот...

p.s.

Ти що си се "кръстил" parmobil....що не си elmobil...да си в крак с времето...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, Proshark написа:

Пич,я обясни с какво точно помогнаха ЕС и НАТО на България,че нещо ми убягва ...интереса ти!!! Вкара крадци-политици в затвора!?Подобри живота!?,погрижи се да има бъдеще на територията!?...или изнесе евтината работна ръка да им слугува...и се готви да ни хвърли във война,която сами създадоха и търсят кой да опере пешкира...

Еми убягва ти ще, като си наметнал ушанката с червената петолъчка която не е за твоята глава ще ти убягва. 

Проблема е във ушанката дето си я наметнал "пич", от двата края на ушанката има два израстъка които са предназначени да топлят ушите, а не да ти закриват очите. Нали знаеш приказката за "коня с капаци"? Свали я тази ушанка и Фърли, те тогава нищо няма да ти убягва!!! 😂

преди 48 минути, Proshark написа:

p.s.

Пропуснах те,при коментара за русофилите...ама вече ставаш нагъл...

Знаеш ли как ме интересува дали ще ми отговориш или не? Нито съм искал мнението ти нито съм написал нещо за теб!!!

Нагло е когато някой се намеси в чужд разговор без съгласието на водещите диалог-а !?! 🙂

преди 52 минути, Proshark написа:

Никакъв интерес не следваш-ти си един промит мозък...и си сбъркал от кого ,и с какво трябва да си защитаваш държавата...Не руснаците-западните "ценности" и нашите продажни политици ти еба.ват мамата на страната членка...да не използвам друга дума...

Хм.... 🤔 

Ти какво предлагаш? 

Вместо наши политици да си вземем такива от някоя друга държава ли? Да предположа ли коя е тази "друга" държава или всички се досещат? 😁

преди 58 минути, Proshark написа:

И въпреки,че не си никакъв фактор да говориш от името на България, и на който и да е...за русофилите..и кой ги иска или не ..ще ти кажа,че когато дойде времето...ако дойде...и видиш хора,чели "Под игото" .."Немили-недраги"...хора знаещи за Баташкото клане..  ..да вдигнат ръка и оръжие срещу Русия...значи на тази част от земното кълбо вече няма БЪЛГАРИ....

Чел съм "Под игото", чел съм "немили-недраги", знам за Баташкото клане дори знам стихотворението "Червените ескадрони" наизуст за което ти едва ли си чувал!?!?!?! След като съм чел и знам много повече неща от теб не мога да се съглася с това което казваш, първо:

Никой не вдига ръка и оръжие срещу Русия! Избий си го от главата това!!! 

Второ:

Русия вдига ръка и оръжие срещу други държави, нас ни обяви за "ВРАГ"  знаеш ли какво е "враг", вражеска държава? :angry:

Трето:

След като България е в НАТО и е обявена за вражеска държава от Русия за какви разкази ми пишеш? За какви разкази и стихотворения? :angry:

Моето мнение е, че проблема не е нито в България нито в Русия и съм го казвал много пъти, хората дето ми четат коментарите знаят. Проблема е в сегашната власт и начина на управление на Русия! 

И аз харесвам Русия, нямам нищо против държавата и хората, но не харесвам тези които в момента я управляват, не ги харесвам от момента - когато нахлуха в Украйна за да избиват народа и хората там. Тук ще спомена и "Баташкото клане", то е нищо в сравнение с клането в "Буча", а за другите престъпления ....... :bye1:

Украйна е готова за преговори с Русия.

След посещението на Кулеба в Китай бандата на Зеленски обяви, че е готова да преговаря с Русия. При наличие на закон, забраняващ преговорите с Русия, който никой не е отменил.
Разбира се, това все още е само опит да се направи добро лице на лоша игра - нещата вървят зле на фронта

Изглежда важно.

1. Преговорите не трябва да се провеждат на територията на страни от НАТО и сателити на САЩ.
2. Преговорите могат да се водят само с легитимни представители на Украйна. Зеленски не е.
3. Преговорите трябва да се водят въз основа на условията, предложени от Путин и китайския мирен план. Безсмислено е да се обсъжда "мирната формула" на Зеленски. Мъртъв е.
4. Преговорите за Украйна следва да се водят заедно с преговорите за нова система за сигурност в Европа.

4844821_900.jpg

преди 5 минути, ___ написа:

Еми убягва ти ще, като си наметнал ушанката с червената петолъчка която не е за твоята глава ще ти убягва. 

Проблема е във ушанката дето си я наметнал "пич", от двата края на ушанката има два израстъка които са предназначени да топлят ушите, а не да ти закриват очите. Нали знаеш приказката за "коня с капаци"? Свали я тази ушанка и Фърли, те тогава нищо няма да ти убягва!!! 😂

Знаеш ли как ме интересува дали ще ми отговориш или не? Нито съм искал мнението ти нито съм написал нещо за теб!!!

Нагло е когато някой се намеси в чужд разговор без съгласието на водещите диалог-а !?! 🙂

Хм.... 🤔 

Ти какво предлагаш? 

Вместо наши политици да си вземем такива от някоя друга държава ли? Да предположа ли коя е тази "друга" държава или всички се досещат? 😁

Чел съм "Под игото", чел съм "немили-недраги", знам за Баташкото клане дори знам стихотворението "Червените ескадрони" наизуст за което ти едва ли си чувал!?!?!?! След като съм чел и знам много повече неща от теб не мога да се съглася с това което казваш, първо:

Никой не вдига ръка и оръжие срещу Русия! Избий си го от главата това!!! 

Второ:

Русия вдига ръка и оръжие срещу други държави, нас ни обяви за "ВРАГ"  знаеш ли какво е "враг", вражеска държава? :angry:

Трето:

След като България е в НАТО и е обявена за вражеска държава от Русия за какви разкази ми пишеш? За какви разкази и стихотворения? :angry:

Моето мнение е, че проблема не е нито в България нито в Русия и съм го казвал много пъти, хората дето ми четат коментарите знаят. Проблема е в сегашната власт и начина на управление на Русия! 

И аз харесвам Русия, нямам нищо против държавата и хората, но не харесвам тези които в момента я управляват, не ги харесвам от момента - когато нахлуха в Украйна за да избиват народа и хората там. Тук ще спомена и "Баташкото клане", то е нищо в сравнение с клането в "Буча", а за другите престъпления ....... :bye1:

Няма да обяснявам-кой разбрал-разбрал....гледайте си вашата държава.....щото по твоята логика и САЩ И НАТО СА ОКУПАТОРИ...и то навсякъде...по цялото земно кълбо... ама не вдигате пушилката...Прегледай си пак логиката...че издишате...

преди 1 минута, Proshark написа:

Няма да обяснявам-кой разбрал-разбрал....гледайте си вашата държава.....щото по твоята логика и САЩ И НАТО СА ОКУПАТОРИ...и то навсякъде...по цялото земно кълбо... ама не вдигате пушилката...Прегледай си пак логиката...че издишате...

Недей! И без това постоянно ти четем бисерите от другите профили ...... :lol6:

преди 1 минута, ___ написа:

Недей! И без това постоянно ти четем бисерите от другите профили ...... :lol6:

:newspaper:Провери и за Путин под леглото...че изтрещяхте съвсем...

преди 20 минути, ___ написа:

нас ни обяви за "ВРАГ"  знаеш ли какво е "враг", вражеска държава? :angry:

Ако бяхаме заели неутрална позиция в конфликта едва ли биха ни обявили за враг ,друг е въпроса че не би ни била разрешена таква позиция?

преди 25 минути, ___ написа:

нас ни обяви за "ВРАГ"  знаеш ли какво е "враг", вражеска държава?

Нещо, което никога не е направила. Използвай правилната дума, която са използвали и не си измисляй друга.

Хохлите биха върнали Косово на Сърбия.     Ами замислете се за ролята на САЩ в международния хаос.   Войната в Украйна е заради САЩ.     Взеха погрешно страната на хохли против украински казаци.     А тези земи са били в руската империя...

преди 20 минути, glen написа:

Украйна е готова за преговори с Русия.

На какво е готова Украйна, няма значение  - правилата се диктуват от САЩ и вие имате едно единствено право - да ги спазвате

преди 22 минути, glen написа:

1. Преговорите не трябва да се провеждат на територията на страни от НАТО и сателити на САЩ.

Такива вече почти няма

преди 22 минути, glen написа:

2. Преговорите могат да се водят само с легитимни представители на Украйна. Зеленски не е.

Това се решава от САЩ и НАТО - не от тебе

преди 23 минути, glen написа:

3. Преговорите трябва да се водят въз основа на условията, предложени от Путин и китайския мирен план. Безсмислено е да се обсъжда "мирната формула" на Зеленски. Мъртъв е.

Не е мъртъв, а путин е официално престъпник! Жълтите ще клекнат срещу съответните облаги

преди 24 минути, glen написа:

4. Преговорите за Украйна следва да се водят заедно с преговорите за нова система за сигурност в Европа.

Системата я има и тя работи. Нас не ни и

Между другото....ето ти приятелско отношение....

Цитат

Ако бъде екстаридран в САЩ българинът Милан Димитров е заплашен от 80 години затвор, притеснен е брат му. 

„Всички адвокати, с които се свързахме, дори с бивш конституционен съдия разговаряхме, всички казват, че за да имат тежест обвиненията към брат ми в България, трябва да са нарушени санкции на ЕС и ООН, а такова нещо няма. Но това за Америка няма никакво значение. То е малко като при гангстерите – идваш при биг боса и той ще решава: „Вашата съдебна система не ме интересува, нека да доказват своята невинност пред американския съд“.“ 

Американският съд иска арест на Милан Димитров чрез системата на „Интерпол“. В продължение на три години нито семейството му, нито българските власти са уведомени за обвиненията и искането за екстрадиция. 

„Ние като партньори на САЩ, нали официално сме такива, в един блок членуваме, една идеология изповядваме, най-малкото можеха да се обърнат към българската държава. Не са поискали никаква правна помощ, никакво разследване тук. Би било редно да се обърнат към българската държана, когато става дума за български гражданин. Даже в бюлетина на „Интерпол“ за арест не е включена България. Така на 5 декември 2022 той спокойно си влиза в Гърция, върши си работа цял ден и на връщане е задържан.“

Източник: Гласове

е точно толкова ни еб.ават за слива...това включително е отговор и на поста на Главата...ама щом ви харесва...дръжте се като такива...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

САЩ съвсем не знаят какво да правят при новия военен съюз  Пекин-Москва-Техеран-Пхенян.     Индия, Бразилия, Мексико,  Индонезия  и арабските страни също са против НАТО.      САЩ ще трябва да привикват.   Вече не са световен лидер.

преди 11 минути, teo-glavata написа:

На какво е готова Украйна, няма значение  - правилата се диктуват от САЩ и вие имате едно единствено право - да ги спазвате

Така е за съжаление на Украйна и не само.

преди 44 минути, ___ написа:

...нас ни обяви за "ВРАГ"  знаеш ли какво е "враг", вражеска държава? 

Отново лъжеш и преувеличаваш!

Русия ни обяви за неприятелска държава, защото спонсорираме и въоръжаваме украинското прокси на Чичо Сам. 

Но основната причина Русия да ни определи като неприятелски държави е, че замразихме едни руски суверенни резерви, а Русия изготви този списък с крадливи неприятелски държави и каза, че ще осъществява търговия в бъдеще с тях само в рубли, защото кражбата ще продължи. 

Тези замразени близо 300 млрд. евро бяха от продажбата на руски газ и петрол преди войната, намиращи се в европейски банки.

Наш'те марионетки Кирчо и Кокорчо се опитаха да продължат да получават руски газ и да го плащат в евро в европейски банки, та да не може Русия да си види парите. Путин им секна мераците и каза, че отсега-нататък неприятелските държави ще плащат само в рубли, защото Русия не е благотворително дружество та да им дава газ и петрол за евро в европейски банки, които пак да замразят/окрадат. После Чичко Сам ни го наби с 200, като ни продаваше 5 пъти по-скъп втечнен газ. 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Така е за съжаление на Украйна и не само.

САЩ избягаха от Афганистан,  Сирия,  Либия,  Ирак -защото си следват интересите.     Ред е и на режима в Киев.    

преди 8 минути, attj написа:

САЩ съвсем не знаят какво да правят при новия военен съюз  Пекин-Москва-Техеран-Пхенян.     Индия, Бразилия, Мексико,  Индонезия  и арабските страни също са против НАТО.      САЩ ще трябва да привикват.   Вече не са световен лидер.

По скоро НАТО не са световен лидер . 

Принципно съм за ЕС ,и очевидно вместо Украина - Турция ще е ,, Мост между Изтока и Запада " .

преди 43 минути, Proshark написа:

Гледайте си "вашата"власт...след съветската поне имаше нещо...след вашата май...няма да има хора....за чудесния живот...

p.s.

Ти що си се "кръстил" parmobil....що не си elmobil...да си в крак с времето...

Какво имаше? Луканов се показа по телевизията и каза, че НРБ не може да си покрива задълженията. И режим на ток имаше! И се появиха РМД-та в заводи и предприятия със същите социалистичеки директори. Но имате амнезия 8г. и после Костов е виновен. Не може така, другари! Има памет!

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Турция ще е ,, Мост между Изтока и Запада " .

Дано да се справят.  И да решат разумно проблемите си с кюрдите.     В същото хохлите съвсем се провалиха с украинските казаци.    Със съдействието на САЩ!   

преди 5 минути, Flashback написа:

Отново лъжеш и преувеличаваш!

Русия ни обяви за неприятелска държава, защото спонсорираме и въоръжаваме украинското прокси на Чичо Сам. 

Но основната причина Русия да ни определи като неприятелски държави е, че замразихме едни руски суверенни резерви, а Русия изготви този списък с крадливи неприятелски държави и каза, че ще осъществява търговия в бъдеще с тях само в рубли, защото кражбата ще продължи. 

Тези замразени близо 300 млрд. евро бяха от продажбата на руски газ и петрол преди войната, намиращи се в европейски банки.

Наш'те марионетки Кирчо и Кокорчо се опитаха да продължат да получават руски газ и да го плащат в евро в европейски банки, та да не може Русия да си види парите. Путин им секна мераците и каза, че отсега-нататък неприятелските държави ще плащат само в рубли, защото Русия не е благотворително дружество та да им дава газ и петрол за евро в европейски банки, които пак да замразят/окрадат. После Чичко Сам ни го наби с 200, като ни продаваше 5 пъти по-скъп втечнен газ. 

Мани - само като чух ,че с танкери ще ни снабдяват с газ чак от Щатите , веднага Чирен стана с капацитет 20 % пълен . Представям си ако не беше тръгнала газта по ,, Турски поток " щяхме да караме само бензин и дизел , а за домашно отопление - щяхме да сечем и копаем ....

преди 2 минути, attj написа:

Дано да се справят.  И да решат разумно проблемите си с кюрдите.     В същото хохлите съвсем се провалиха с украинските казаци.    Със съдействието на САЩ!   

Кюрдите са като в резерват . Ако започнат да правят проблеми -  с турските ,, Байрактар "  Турция ще ги изтрият от лицето на земята за 2 часа .

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

гейпросащесср трололинките са постоянно дрогирани и неадекватни. Така че, няма значение че още е сутрин.

Пак наду шортите ,руски троле. Мерилен отгоре е сигурно възхитена от това съвършенство ,също и на твоите сутрешни писъци!!

1350468718_.png.a6430c1708457bb8564262c338950a94.png

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Турция ще ги изтрият от лицето на земята за 2 часа .

Невъзможно е.  Те са 40 милиона като казаците.     В Турция,  Сирия,  Иран и Ирак.   Много са.   В Османската империя са имали разбирателство и се надявам да не вървят към лошо нещата.  

преди 2 минути, bigiadri написа:

Пак наду шортите ,руски троле. Мерилен отгоре е сигурно възхитена от това съвършенство ,също и на твоите сутрешни писъци!!

1350468718_.png.a6430c1708457bb8564262c338950a94.png

Едно време имаше един филм...Лудите на стадиона....знаете, че за никакъв ... не ставате...ама държите всички около вас да разберат това...

Що за мазохизъм и извратена представа за личността е това...Бога ми...ако бях на ваше място щях да се гръмна...Нямате представа колко сте жалки....

преди 7 минути, parmobil написа:

Какво имаше? Луканов се показа по телевизията и каза, че НРБ не може да си покрива задълженията. И режим на ток имаше! И се появиха РМД-та в заводи и предприятия със същите социалистичеки директори. Но имате амнезия 8г. и после Костов е виновен. Не може така, другари! Има памет!

...вярно е...

...за оня борсук-престъпник костов...

...бръкна в джоба и хоп-появи се зърното...

...предната вечер нямаше...и изведнъж на следващата сутрин-чудо...

...такива фокуси и бат Ненчо немой да прави...

...верно със съдействието на наглия,мръсен и подъл американец го беше скрил...ама ся тва са подробности...

...и със същото скъсано шинелче отиде оттатък големио гьол да му благодари...да му цуни гъ..  

...кви глупости пиша-отиде направо да си завре глЪвЪтЪ в седалището на господаря си...

...и от тогава като се почна...

...никой следващ управляващ у нас не е сетил барем за малко да си я изкара...

...барем въздух да си вземе...

...дааа...помним...помним...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.