Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, nikolov2020 написа:

И как точно разбра че съм комунист :)

Кирка защо си болен комуняга русороб

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Трай бе поцинкования - пускай дрони там

Гадно е да ти покажа как лъжеш,а? Пак лои аз излязох виновен за това. Кире бърсалката те чака:) Чакам си видеото дето ме оборва,

И пак да напомня - това че лъжеш не го оспорваш дори и ти(тук аз съм виновен) . Сега ми е интересно вярваш ли си сам или не. Това не е труден въпрос за спец по краварска политика като теб,

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

А ти точно какво си ? За какво се бориш ?

Кирка ама тва борба ли е да изкарваш по десет лева на ден с комунистическо русоробски глупости по интернет докато пасеш козите по баирите на село 

За да се изясни ситуацията

--- задава риторични въпроси към всички и после бяга.

Къде си бе 3-те хикса - ела да ти обясня каква е ползата от мултиполярен свят.

Впрочем то ще стане и без Путин - едни са харчили така че трябва да плащат безумни лихви.

Седнал съм си на комкпютъра и мога обилно  да ти наливам нещо в празната глава

Впрочем то ще стане и без Путин - едни са харчили така че трябва да плащат безумни лихви.

Да изясня ситуацията - ти лъжеш и не отричаш (онова видо го чакам), и аз съм виновен за това че мога те цитирам точно къде си го направил. Сега обаче не разбирам сега и чакам да ми кажеш - ти вярваш ли си или не на лъжите?

Отричам твоята натура Косе

Ти вчера изпющя че думнали в Москва сателитен командир.

А написа ли че 4 часа по късно беше арестуван в Бодрум, Турция ?

Яко наливаш не съвсем коректни видеа за гигантските успехи на украинската армия от дрони - ама работата не е точно така

Косе

ти си смотан фейкомет, русофоб и некрофил

Отричам твоята натура Косе

Ти вчера изпющя че думнали в Москва сателитен командир.

А написа ли че 4 часа по късно беше арестуван в Бодрум, Турция ?

Яко наливаш не съвсем коректни видеа за гигантските успехи на украинската армия от дрони - ама работата не е точно така

Косе

ти си смотан фейкомет, русофоб и некрофил

Има си хас сега аз да не изляза виновен че ти лъжеш. Ако искаш сега да те питам освен за видеото и да те питам за фейковете ама с примери?

Не се ли виждаш че дори сам не си вярваш на глупостите и още затъваш в лъжите си?

Ще успееш ли да ме опровергаеш,а? Хайде Кире , стирката те чака.

Да попитам основния ми въпрсо- Ти като лъжеш - вярваш ли си сам или не?

А ти като пускаш безкрайния списък смотани линкове от Х - вярваш ли че Украйна побеждава ?

Вярваш сигурно :)

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Работя Кире, не съм кът тебе комунист да седя по цял ден пред монитора и да пиша глупости!

Кире, гордееш ли се когато руснаците колят деца в Украйна?

Гордееш ли се когато връщат телата на украинските войници без вътрешни органи, които са взели за трансплантация?

Трябва да си много горд с тези неща след като ги защитаваш!

А ти като пускаш безкрайния списък смотани линкове от Х - вярваш ли че Украйна побеждава ?

Примери Кире- с празни приказки се нареждаш до бъдито- фейковете да ми кажеп , ама това след като ми отговориш сега дали сам си вярваш на лъжите.

Мда знам че аз съм виновен за това че лъжеш и съм най, най,...каквото кажеш там но за мен е важно да ми отговориш ти сам вярваш ли си?

Отказа ти да отговориш на този въпрос така ме навежда на мисълта че и те не си вярваш а знаеш колко обичам да ти се подигравам за това.

Тръпна сега да ми отговориш конккретно за лъжите си - ти вярваш ли си или не

Той иска войната да спре, не е като вас да жадува за унищожение и заличаване на цял един народ!

преди 36 минути, nikolov2020 написа:

А ти точно какво си ? За какво се бориш ?

Кире, аз съм Българин и се боря за прехраната си и за твоята пенсия.

Отговори ми ти сега на въпроса:

Защо искаш Русия да победи/унищожи Украйна и народа и?

Дзверо пак се е накълвал до козирката с бандеровски фейкове.

Би ли ми обяснил защо Русия вместо да погребе и скрие телата на украински войници, би ги връщала в Бандеристан ако преди това им е взела органите?!

И този фейк както обикновено тръгна от укропското медийно сметище "Труха", а такива като Зверо и Мирко си умират да кълват подобни долнопробни фейкове.

Ауууу ---

седесарче - работилл съм, наследих от деда си пари и сега моря екземпляри като теб.

Пенсия няма да взема защото съм от "загубения набор" . А и какви пари ще дава тая смотана държава.

Снимките с театъра в детската онкоболница гледа ли ги ?

А списъка убити в Буча къде е ?

И накрая - кой рани 3-ма комбайнери в Курска област днес ? И няколко хиляди цивилни в Белгородска.

Това ББС го нарече "близост до фронта"

А ако на г-н Белоусов нещо му хрумне и пусне 500-1000 геранки към красивия Киев - ще виеш ли като сирена :)

Та накратко.  

Украйна губи, време е да заживеете с новата реалност.

преди 3 минути, Flashback написа:

Дзверо пак се е накълвал до козирката с бандеровски фейкове.

Би ли ми обяснил защо Русия вместо да погребе и скрие телата на украински войници, би ги връщала в Бандеристан ако преди това им е взела органите?!

И този фейк както обикновено тръгна от укропското медийно сметище "Труха", а такива като Зверо и Мирко си умират да кълват подобни долнопробни фейкове.

Чудовищно: Русия връща телата на украинци без вътрешни органи, твърдят техни близки

https://www.actualno.com/europe/chudovishtno-rusija-vryshta-telata-na-ukrainci-bez-vytreshni-organi-tvyrdjat-tehni-blizki-news_2268689.html

Ауууу ---

седесарче - работилл съм, наследих от деда си пари и сега моря екземпляри като теб.

И накрая - кой рани 3-ма комбайнери в Курска област днес ? И няколко хиляди цивилни в Белгородска.

А ако на г-н Белоусов нещо му хрумне и пусне 500-1000 геранки към красивия Киев - ще виеш ли като сирена :)

Та накратко.  

Вместо да бръщолевиш празни приказки ми отговори на въпроса!

преди 6 минути, ___ написа:

Защо искаш Русия да победи/унищожи Украйна и народа и?

Ако не беше админа на който Косьо ще ме натаратори щях да ти пусна снимки на труповете дето ги връщат.

Какви органи бе - те са изгнили 

Хайде да те раздразня до краен предел

Искам не само Украйна да бъде наказана - ами цялото население без 2 области да тръгне из Европа 

Да ти заселят 5-6 украинци в блока да те видя седесарче :)

Ауууу ---

Та накратко.  

Кире (знам че пак аз съм виновен - много ясно) ама освен че лъжеш има ли причина да не можеш да отговориш дали си вярваш на лъжите.

За лъжите визирам едно видео дето ме навира в ъгъла.. Знам че не ти говори по темата ама аз пък ти обещах че ще те питам, че ми е много интересно. Ако искаш може и за фейковете да ми кажеш . Имам странното чувството че и тук малко ще фейлнеш зловещо ама първото за вярата ти че е много важно за мен.

Ти вярваш ли си на лъжите или не? Колко пъти да го повторя въпроса?

преди 9 минути, ___ написа:

Чудовищно: Русия връща телата на украинци без вътрешни органи, твърдят техни близки

https://www.actualno.com/europe/chudovishtno-rusija-vryshta-telata-na-ukrainci-bez-vytreshni-organi-tvyrdjat-tehni-blizki-news_2268689.html

Аха, и трябва да повярваме, че органите им са извадени в Русия, а не в остатъците на Бандеристан, след което Русия връща телата, та цял свят да разбере как краде органи.

Ти по-скоро вярваш, че Русия им изважда органите, а след това връща телата в Бандеристан, но не допускаш, че корумпираните бандерлоги вадят органи на ранени техни войници в техни болници и продават органите на черния пазар, след което по стар бандеровски навик, т.е. проекция, топят Русия, че краде органите. 

Ето ви едно видео от вчера да си го гледате KAK ЛЪЖИТЕ МИ ПАДАТ

https://t.me/The_Wrong_Side/17258

Чакам кмета да каже колко майки с деца са били ранени в танковия завод в Харков :)

ХВащам бас че най малко 2 

ПП

Косе ти си по особен случай

Зоофеномен направо.

Ето ви едно видео от вчера да си го гледате

https://t.me/The_Wrong_Side/17258

Чакам кмета да каже колко майки с деца са били ранени в танковия завод в Харков :)

ХВащам бас че най малко 2 

Кефят ме лъжци, които не си вярват на своите лъжи. Кире бе ти нормален ли си бре? Я кажи сега как аз съм виновен за това?

Да кажеш и за фейковете - това с лъжите вече го изяснихме - не си вярваш и сам. Знаеш ще го напомням нали? Няма как експерт по краварска политика да не е наясно с това.

преди 4 минути, Flashback написа:

Аха, и трябва да повярваме, че органите им са извадени в Русия, а не в остатъците на Бандеристан. Ти по-скоро вярваш, че Русия им изважда органите, а след това връща телата в Бандеристан, но не допускаш, че корумпираните бандерлоги вадят органи на ранени техни войници в техни болници и продават органите на черния пазар. 

Ела тук сладурче, имам един въпрос към теб:

Защо искаш Русия да победи/унищожи Украйна и народа и?

преди 44 минути, nikolov2020 написа:

Кирка ти си никой, ти си просто един беден болен съвецко комунистически трол, готов на всичко да изкара десет лева, докато пасеш козите из баирите на село. Ти си произведен дефектен за ползите на БКП/КПСС пропапагандата. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.