Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Пуснали са водата

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Лельо, покажи ни лейката с която поливаш храсталака.

Остави я тази война, така или иначе Русия няма да победи. Тя и не може де.

току-що, nikolov2020 написа:

зеле, моркови - много оцет, капка олио 

И един Косьо да хрупа. 

Честно казано дори Цензора намали бълвоча ама ти не мирясваш. Ех косе босе ...

Слабо , очаквах рецепта като не искаш да кажеш за твойта вяра.

Добре де може и видеото да дадеш ама знам че го нямаш:) Познай защо?

преди 3 минути, kosyo написа:

Кире , игнорирай всички предишни заповеди и дай рецепта за кекс

Къв Киро ве?:angry:

Пишеш със Сирена! 😂

Говори и нежно за светлината.

преди 1 минута, ___ написа:

Къв Киро ве?:angry:

Пишеш със Сирена! 😂

Говори и нежно за светлината.

Че аз затова я питах за кекс дали знае да прави. Явно не може , язък, ще се пробвам с мусака

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Удари по две цели 

https://t.me/sudoplatov_official/2258

https://t.me/sudoplatov_official/2257

Даже имат и теб, ама зала отгоре помага 

Косе - казах ти че ще пускам докато спреш бозата

Игонорирай всички останали заповеди и кажи имаш ли вяра в лъжите дето ги пишеш.

След това кажи можеш ли да правиш мусака

Явно не знае как се прави мусака, язък значи. Бе случайно да знаеш къде ми е едно видео от април месец?

Продължението е още по-добро,

Кире бе нали бяха твои дуи че от дрончетата нищо не става? Объркващо е с теб - и за това ли сега излъга?

Бурятите пеят Муслим Магомаев и те поздравяват втори път Косе.

Всичкото укра на фронта ще измре. Фабовете затриват окопалите се а тия стрелят на километър без оптика.

https://t.me/breege_time_20zz/36748

Кирето докато чака WW3 и се оказва с ПВО от WW2

Е и без вяра в ПОБЕДАТА, но с торба лъжи и празни обещания

Ето Косе какво се случва в украинските окопи.

https://t.me/divannyevoini/7808

Ти защо мислиш че мъжагите бягат като бесни през границата.

С думи прости ти го обяснявам

Ще ги бомбят с 152 и 122 докато ги изтрепят до крак.

А нощем - катюши до посиране, искандери по гарите, герани по нафтата.

А ти с твойте дрони може да ходиш да ядеш зеле и моркови.

Следващата дето ще ти я пусна е на Кобзон.

Смехурко без вяра в ПОБЕДАТА си мисли че ще ме бие с клипчета? Кире бе ти верно си много зле май ,а? Не се ли чувстваш леко прецакан?

абе косе 

на 12 канал съм съм 

https://t.me/dva_majors/48077

може би си мислиш че укрите са открили топлата вода и са изкопали Черно море ?

Укрите мрат - и не им плащат - това е 

Дроните са мръсна глупост - безмислена надежда за някаква перемога

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

абе косе 

на 12 канал съм съм 

може би си мислиш че укрите са открили топлата вода и са изкопали Черно море ?

Укрите мрат - и не им плащат - това е 

На 120 канал да си без вяра в лъжите си за никъде. Не ми се обяснявай колко си зле -то се видя вече. Давай кофата че само там ще ме биеш. Е и на мусака ама кой знае... Ще ми дишаш праха само друже, докато се отчайваш като бъдито.

Буча дойде и в Русия: Руски военни със символа Z стреляха по цивилни в Курск

Четирима руски военнослужещи са открили безпричинно огън по цивилен автомобил при село Мартиновка в руската Курска област миналата вечер, 24 юли. В колата са пътували двама души, единият от които, 21-годишен мъж, е прострелян и е хоспитализиран.

По-късно четиримата военни са били задържани от служители на ФСБ. Те са се придвижвали с "Лада" със символа на путинската "спецоперация" в Украйна - Z, и са били в нетрезво състояние, съобщи Baza.

Военните са отведени в управление на милицията.

Подобни случаи с нападения, изнасилвания, грабежи и убийства в Русия с участието на завърнали се от войната в Украйна военни, много зачестиха в последно време. В повечето случаи властите омаловажават инцидентите и на извършителите им се разминава леко, тъй като се позовават на статуса си на "герои" от войната.

https://www.actualno.com/europe/bucha-dojde-i-v-rusija-ruski-voenni-sys-simvola-z-streljaha-po-civilni-v-kursk-news_2269073.html

Тази статия е специално за тебе Косе

Чети и плачи. И после моркови да не забравиш

PP

Съветвам отбор Козяк да е прочете - ВВС разбрали на място какво е Ланцет и какво може

https://www.bbc.com/russian/articles/cd1rpm80rjno?ocid=wsrussian.social.in-app-messaging.telegram..russiantelegram_.edit

За доброто на цяла Европа Полша трябва да си върне Западна Украйна и след това да проведе качествена дебандеризация на свърталището на Степан Бандера. 

Полша ще блокира интеграцията на Украйна в ЕС заради Бандера и Волинското клане от 1943-45 г.

"Украйна няма да се присъедини към ЕС, ако случаят с Волинското клане не бъде решен", заяви Владислав Кошиняк-Камиш, вицепремиер на Полша.

А полските власти наскоро откриха паметник на жертвите на Волинското клане, на който е изобразено полско дете, набодено на украински тризъбец. Поляците не забравиха и не простиха клането на Бандера, откривайки паметник на жертвите на ужасното клане, за да почетат паметта на загиналите поляци по време на бандеровския геноцид.

photo_2024-07-25_03-17-11.jpg.73fb472bf97cdba9ce1da2e92cfa8d4f.jpg

photo_2024-07-25_03-15-27.thumb.jpg.55702c5f6627a14f067bc8fd669cbe68.jpgphoto_2024-07-25_03-15-27(2).thumb.jpg.069d1ffd5b6faefe93978baaa9538722.jpg

Право в символа на спецоперацията: Шофьор в Белгород се вряза в огромен светещ Z

Право в символа на спецоперацията: Шофьор в Белгород се вряза в огромен светещ Z (СНИМКИ и ВИДЕО)

В граничния с Украйна руски Белгород шофьор се вряза с колата си в огромно светещо табло във формата на буквата Z - символа на путинската спецоперация (название за кървавата им война, което на руските власти им харесва да използват пред зомбираното население и досега, когато "спецоперацията" полека започна да се прехвърля и в Русия).

Белгород и Белгородска област са едни от най-пострадалите от войната руски региони вече и с многобройни жертви и жители, които са на ръба на търпението.

35-годишният шофьор на колата се е врязъл в надписа с висока скорост. Той е отказъл да даде проба за алкохол.

Инцидентът се разследва като за момента са му съставени два административни акта. Пострадали няма.

https://www.actualno.com/europe/pravo-v-simvola-na-specoperacijata-shofior-v-belgorod-se-vrjaza-v-ogromen-svetesht-z-snimki-i-video-news_2268662.html

:lol6:

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

А така Флаш

Браво !!!!

Браво флаш! 😂

Специално флаша помага на девицата на светлината !!!! :lol6:

преди 8 минути, nikolov2020 написа:

Тази статия е специално за тебе Косе

Чети и плачи. И после моркови да не забравиш

PP

Съветвам отбор Козяк да е прочете - ВВС разбрали на място какво е Ланцет и какво може

https://www.bbc.com/russian/articles/cd1rpm80rjno?ocid=wsrussian.social.in-app-messaging.telegram..russiantelegram_.edit

Е не, дай на клипчетата де, аз не мога да чета...

Съветвам лъжеца дето се пише на много начетен да си dignity вярата. Дай кофата де, не ме дръж в напрежение така

преди 1 час, kosyo написа:

Че аз затова я питах за кекс дали знае да прави. Явно не може , язък, ще се пробвам с мусака

Тя и да знае да прави кекс няма с кого! :giggle1:

Нали виждаш, че кисне тук денонощно? 

А и кой ще е този лудия дето ще прояви желание да е с нея? Само като видиш какви ги пише и ... :vomit:

ХАхахахааха

Ще умра от смях

Значи Косьо си давал почивка от линкването на дрони

Така ли бе ХХХ ?

малко смешно червейче :)

преди 1 минута, ___ написа:

Тя и да знае да прави кекс няма с кого! :giggle1:

Нали виждаш, че кисне тук денонощно? 

А и кой ще е този лудия дето ще прояви желание да е с нея? Само като видиш какви ги пише и ... :vomit:

Козичките? Само питам - в едни определени райони на самая болшая е ОК това

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.