Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ще видим ли включване във войната на казаците най-накрая? Стига се стояли на сигурно място и да лапат консерви от БРИКС?

Обиколи Сибир и урановите мини за да ги обикнеш!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Куцьо, не злобей. Губи като мъж, или каквото си там в момента 

а ти печели като се криеш:)

преди 1 час, attj написа:

Вярно ли си избягал от гей парада в Киев с някакъв африканец?   И затова той все ти е в ума?   

Как е дъщерята храни ли я африканеца 

преди 1 час, attj написа:

За какво да ходя там? 

Ти си препариран затова ти пратиха африканеца в соц стаята

преди 48 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти печели като се криеш:)

Ето и овчето заблея. Колко предсказуемо. :)

преди 4 часа, ___ написа:

Три изречения написа само, и по същия начин както със профила на Николов!

Интервал запетайка интервал текст интервал точка! :giggle1:

Е няма как да те обърка човек!!! 

Това го казвам на другите защото едва ли са го забелязали.  :bye1:

Малоумните ти интригантски внушения май не хващат внимание дори в собственият ти отбор. 

Май никой не ме припознава в Кирето , освен теб , а ? 

Иначе ми харесва идеята да си мислите , че съм тук и ви громя от различни образи. 

Постарай се да ги убедиш , че пиша от няколко мъжки профила и ще вдигнеш рейтинга на темата . 

Накрая на филма , тълпата ще носи Кирко на ръце , ще го замерят с цветя , бонбонки и балони и под мощните звуци на клаксони , свирки и барабани ще обявят победата на Русия над Хазарската Мафия ! 

Аз ще си пия кротко и тихо Светлият Еликсир и ще се усмихвам блажено , че моите Послания и Дидактика са намерили почва в сърцата на много хора и са ги пробудили в революционният ми Дух !

Действай !   

Само не пиши любовни писма на Кирето , че да не дойде жена му да ти нацепи тигана и да ти приключи филма . :D

........................................................................................................

Ето това искам да го види специално отбор "амебка "

Поредното престъпление на Путин срещу демокрацията и човешките права. Оказва се,че по много подъл и хибриден начин,той е разрешил на пленените украинци да бъдат посещавани от близките си. Не стига това,ами се оказва,че някои от военнопленниците,които декларират желание да живеят в Русия,биват директно освобождавани. Само това си заслужава нов пакет санкции !!!

https://www.facebook.com/100089845835648/videos/1190903338924117/

И накрая ще завърша с една Равносметка :

Едната скулптура е от Русия а другата от европата.....простичък пример за култура и ценностна система!!!!

441453912_2167459353613768_4958263839989990892_n.jpg

преди 1 час, Inana.. написа:

Малоумните ти интригантски внушения май не хващат внимание дори в собственият ти отбор. 

Иначе ми харесва идеята да си мислите , че съм тук и ви громя от различни образи. 

Постарай се да ги убедиш , че пиша от няколко мъжки профила и ще вдигнеш рейтинга на темата . 

Накрая на филма , тълпата ще носи Кирко на ръце , ще го замерят с цветя , бонбонки и балони и под мощните звуци на клаксони , свирки и барабани ще обявят победата на Русия над Хазарската Мафия ! 

Аз ще си пия кротко и тихо Светлият Еликсир и ще се усмихвам блажено , че моите Послания и Дидактика са намерили почва в сърцата на много хора и са ги пробудили в революционният ми Дух !

Действай !   

Само не пиши любовни писма на Кирето , че да не дойде жена му да ти нацепи тигана и да ти приключи филма . :D

Лъжеш! 🙂 

Не участвам в никакви групи, отбори или там в каквито интриги се опитваш да ме вкараш! 🙂 

Забавни сте и затова ви дърпам опашките!!! :D 

преди 7 часа, Gift написа:

Как е дъщерята храни ли я африканеца 

Ти си препариран затова ти пратиха африканеца в соц стаята

Тези неща да не ги гледаш от някой филм от торенттракер?  И какво е общо с темата за Украйна?  Гледаш ли поне и украински филми?  

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Украйна има план за връщането на Крим и той е реалистичен, заяви наскоро главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна ген. Олександър Сирский пред британския вестник The Guardian. Според украински военни анализатори до есента ВСУ може да постигне тази цел, а последната фаза от операцията ще бъде взривяването на Кримския мост.   Сатанинският идиотизъм продължава - определението е от руската православна църква.

Специална промоция за казаците в Сибир:

Събери 100 рентгена в урановите рудници и умри  в светлина.

Няма по-бездарни нация във военно отношение. Такава перфектна СВО провалиха тия хора и си мислят че след 2,5 години опити за 3 дневна война ще им се получи голямата ПОБЕДА.

Специална велосипедна армия от охлюви:

GTYc-nDWMAEsMNo?format=png&name=900x900

GTYcrJGWIAAEn4W?format=png&name=900x900

преди 9 минути, attj написа:

Украйна има план за връщането на Крим и той е реалистичен, заяви наскоро главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна ген. Олександър Сирский пред британския вестник The Guardian. Според украински военни анализатори до есента ВСУ може да постигне тази цел, а последната фаза от операцията ще бъде взривяването на Кримския мост.   Сатанинският идиотизъм продължава - определението е от руската православна църква.

В Прохрес са обградени стотици украински войници ,армията им е пред колапс ,как ще изпълнят плана?

https://www.vesti.bg/sviat/kolaps-v-otbranata-na-ukrajna-kritichna-situaciia-6204657

Представители на правителството в Киев с гордост съобщават, че в следващите дни в страната ще потекат 4 милиарда долара, които ще бъдат използвани за заплати  и за програми за социална подкрепа. Това ще им позволи да издържат  до есента, а през есента цялата надежда е в Европа, която обеща да изпрати транш от 4,1 милиарда евро на официален Киев през септември.

Такава е просещата  Украйна на хохлите  през 2024 г.    Живот на кредит.   И до кога?   

преди 2 часа, attj написа:

Тези неща да не ги гледаш от някой филм от торенттракер?  И какво е общо с темата за Украйна?  Гледаш ли поне и украински филми?  

Донасяй информация колко пъти ви нахрани африканеца с дъщеря ти

преди 8 часа, Inana.. написа:

Действай !   

........................................................................................................

Ето това искам да го види специално отбор "амебка "

Поредното престъпление на Путин срещу демокрацията и човешките права. Оказва се,че по много подъл и хибриден начин,той е разрешил на пленените украинци да бъдат посещавани от близките си. Не стига това,ами се оказва,че някои от военнопленниците,които декларират желание да живеят в Русия,биват директно освобождавани. Само това си заслужава нов пакет санкции !!!

https://www.facebook.com/100089845835648/videos/1190903338924117/

И накрая ще завърша с една Равносметка :

Едната скулптура е от Русия а другата от европата.....простичък пример за култура и ценностна система!!!!

441453912_2167459353613768_4958263839989990892_n.jpg

Сирен ти инвестира ли пенсията в Исторически парк

Аз да питам...алоууу,войнолюбците и почитатели на актьорското майсторство в Украйна...що не сте на гарата....да тренирате...атмосферата....специална промоция и безплатна тренировка...!?

p.s.

Нито знаете какво е,нито сте подготвени...мишоци от интернет пространството...когато щтракне капана,заложен от вашите кукловоди...чак тогава разбирате ,че сиренцето...не е точно сиренце...

Долна лъжа е това - аз редовно си остря моливчетата, но не си намирам артилерийските таблици.

Тия дни ще си намера и първата призовка за войната на НАТО - толкова беше мило...

на 23.04.2022 г. в 18:39, gagodrago написа:

------------------

Чемодан - вокзал - Киев.

Айде всички укрофили - грабвайте пушките и марш на фронта. Да защитавате любимите си укри, че губят сражението.

САЩ и без това набират балъци(доброволци) да им водят войната в Украйна.

Това не остаря добре и то..

Косе

А Добро утро

Виждам почнал си вече с глупостите

В Краматорск улучиха ракети, снаряди, камиончета, Хаймарси - укрите решили че 2 плочи бетон пазят.

https://t.me/treugolniklpr/47464

Агент 008 който взриви офицер беше екстрадиран от Турция за 12 часа и сега пее в ФСБ.

https://t.me/breege_time_20zz/36769

И накрая специално за теб. 

Дронче трепе укра

https://t.me/rusich_army/16039

ПП

Какъв е извода?

Елементарен - перемога вече няма и не може да има.

Фабовете и ланцетите ще летят , парите няма да стигат за заплати, народа ще мре на фронта - и накрая - трък трък - Кличко ще стане президент.

преди 12 минути, nikolov2020 написа:

Косе

А Добро утро

Виждам почнал си вече с глупостите

В Краматорск улучиха ракети, снаряди, камиончета, Хаймарси - укрите решили че 2 плочи бетон пазят.

https://t.me/treugolniklpr/47464

Агент 008 който взриви офицер беше екстрадиран от Турция за 12 часа и сега пее в ФСБ.

https://t.me/breege_time_20zz/36769

И накрая специално за теб. 

Дронче трепе укра

https://t.me/rusich_army/16039

ПП

Какъв е извода?

Елементарен - перемога вече няма и не може да има.

Фабовете и ланцетите ще летят , парите няма да стигат за заплати, народа ще мре на фронта - и накрая - трък трък - Кличко ще стане президент.

Козар изведе ли козите

преди 1 час, Proshark написа:

мишоци от интернет пространството.

Кой неизлизал пенсионер от село го казва

Не, още е на рождения ден на жената/мъжа си.

https://pbs.twimg.com/media/GTY4gM-WgAAafDu?format=jpg&name=medium

Онзи дето не лъже никога щото е монах. Това с този ти акаунт е номер до тук което съм открил, но очаквам нещо ново още по тъпо.

Красота! :yanim:

преди 1 час, Gift написа:

Кой пенсионер от село го казва

Предполагам някой ,който те е събирал с лъжичка и те е гледал за да се срамува от произведението си ..че не можеш да кажеш и напишеш едно смислено изречение

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 1 минута, ___ написа:

Красота! :yanim:

Слуховете говорят че с това изпълнение са били взели медал на олимпиадата.

преди 3 минути, Proshark написа:

Предполагам някой ,който те е събирал с лъжичка и те е гледал за да се срамува от произведението си ..че не можеш да кажеш и напишеш едно смислено изречение

Добре се описа, затова си и комуняга. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.