Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 часа, Proshark написа:

Ако си достатъчно умен и трезвомислещ,до сега трябваше да си наясно ,че зануляват държавата ти..твоите идоли на демокрация и с износа и...Самия факт,че в момента още драскаш по клавиатурата глупости на таркалета,с ток,който тече по кабели сложени по времето оно....и тези новите те ползват за донор-печалба....без да са си мръднали пръста....показва че..доста неща има направени ..да може още да се краде....а ти си дрънкай глупости колкото искаш...Аз пак да питам....какво и на кого ,хубаво донесе ЕС и НАТО..!?

Да ти кажа,ако не си разбрал-каква печалба търсиш от войната-не ти ли стига, че си първа фронтова територия,благодарение на ЕС и НАТО...и държава,която след това може да не съществува.....Чесно...баси идиотите сте....

Аз питах как ви хваща амнезия за 8 г.? Защо ги пропускате? Интересно, но за "вас" нещата започват от 1998 г. и Костов е виновен. Пак ви питам - амнезия ли имате?

преди 10 часа, ___ написа:

Кире, гордееш ли се когато руснаците колят деца в Украйна?

Гордееш ли се когато връщат телата на украинските войници без вътрешни органи, които са взели за трансплантация?

Трябва да си много горд с тези неща след като ги защитаваш!

преди 10 часа, ___ написа:

Защо искаш Русия да победи/унищожи Украйна и народа и?

преди 9 часа, ___ написа:

Не те питам каква е Украйна или какво иска Путин!!!!! :angry:

Питам те ти защо искаш Русия да унищожи Украйна и да избие народа?

Никой русороб не може да ти отговори. Изпадат в шок и загуба на памет. Припадат и получават конвулсии, като от епилепсия.

Хохлите какви репарации ще плащат на казаците -за да не бъде окупирана отново земята им?   

преди 4 минути, БаалБек написа:

Никой русороб не може да ти отговори. Изпадат в шок и загуба на памет. Припадат и получават конвулсии, като от епилепсия.

Видя ли кой се крие за профила на Николов, Киро, Кирко и ти.нт.?

Дори се срамува да пише от собствения си профил и се крие зад измислени мъжки анонимни профили. :D

Разбирам я, и аз да съм ще ме е срам. 

Да защитаваш убийци и престъпници и да не знаеш защо не е лесно. 🙂 

преди 5 минути, ___ написа:

Видя ли кой се крие за профила на Николов, Киро, Кирко и ти.нт.?

Дори се срамува да пише от собствения си профил и се крие зад измислени мъжки анонимни профили. :D

Разбирам я, и аз да съм ще ме е срам. 

Да защитаваш убийци и престъпници и да не знаеш защо не е лесно. 🙂 

Аз се чудя къде отиде Кирето, че жена му ги търси . Вика какъв е този рожден ден без него, да го заместя ако трябва,той ми е като приятел вече.. Още съм снощен ама ще издържа и днес ако се налага за него/нея.

преди 59 минути, Gift написа:

Ти си платен болен бот ватенка и то кърпена, от интерната. Вече има по един африканец за всеки съвецки бот

Вярно ли си избягал от гей парада в Киев с някакъв африканец?   И затова той все ти е в ума?   

Тръмп за телефония си разговор със Зеленски: Ще ядете хурката и това е.

"Вие сте изправени пред военна машина. Те водят войни. Те победиха Хитлер. Те победиха Наполеон." 

преди 1 час, Flashback написа:

... пише Мирко всеки божи ден!

Колкото и да се пенявите с Джиджи, колкото да лъжете и мажете - бандеровска перемога няма да има!

то и ти ще продължиш да ходиш в САЩ, но не и в Русия - не обвинявай другите за твоите извръщения - не сме срали ние в гащите ти

Преди нахлуването в Украйна руската армия прекара почти 20 години в опити да наеме, обучи и задържи по-опитна и по-професионална армия. И все пак изображения и истории от окупирана Украйна рисуват мрачна картина на безразличие и жестокост към руския военен персонал от собственото им командване, докато са във война. Ефектът от тези жертви и бойната травма за тези, които оцелеят, ще имат остри и трайни ефекти върху културата на руската армия и способността да набира и задържа обслужващ персонал за години напред.

Руската армия е дала повече жертви за 18 месеца война в Украйна, отколкото за цяло десетилетие в Афганистан или по време на две кампании в Чечня. Въздействието на тези жертви и бойната травма за онези, които оцелеят, ще имат остри и трайни ефекти върху способността на руската армия да набира и задържа обслужващ персонал в продължение на много години.

Тежки жертви и брутален стил на командване заплашват да отменят близо 20 години усилия за създаване на по-професионална армия.

Източник

Точно това ще стане Балбук.

И наборната, непрофесионална армия ще изгори Киев (ако продължават да се дръвчат)

А американците по липса на пушечно месо ще свия перките.

Това с проф. армията изтече в канала. Германия ще връща набора.

Искаш ли отговор на други въпроси ?

Виждам много си отворен ?

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Точно това ще стане Балбук.

И наборната, непрофесионална армия ще изгори Киев (ако продължават да се дръвчат)

А американците по липса на пушечно месо ще свия перките.

Това с проф. армията изтече в канала. Германия ще връща набора.

Искаш ли отговор на други въпроси ?

Виждам много си отворен ?

Speed рожден ден ще да е бил, не те ли изръбиха поне на него?

Каква е тази руска армия,  която разчита на стотици хиляди доброволци с договор?   Значи е налице патриотичен дух.   В НАТО и в Киев все не са разбрали.    И какво от това?   ВСУ бяха най-голяма армия в Европа от 1 400 000 войници!   Колко останаха от тях?   Най-голямата тайна на Зельо е това.     Той никак не мисли за обикновените хора.    

Жената се отряза и легна да спи

А мене сън не не хваща - Балбук ще получи това видео

https://t.me/insiderUKR/79555

Градинари садят рози в Покровск на 19км от фронта, вместо да копаят окопи с багера и да леят бункери.

Защо? Защото общинарите гепят парите за облагородяване дадени преди седмица от парламента .

Един вид да захлебят и после да бягат.

ПП

Лягам да спя защото ще ви почна в 7:15. 

А какви работи ще стават в Киев - медец ви казвам

преди 39 минути, attj написа:

Вярно ли си избягал от гей парада в Киев с някакъв африканец?  

то май ти си избягал, нещо те нямаше - преди се криеше зад многоцветния флаг

преди 47 минути, kosyo написа:

Аз се чудя къде отиде Кирето, че жена му ги търси . Вика какъв е този рожден ден без него, да го заместя ако трябва,той ми е като приятел вече.. Още съм снощен ама ще издържа и днес ако се налага за него/нея.

Аз отдавна я разпознах.:)

Днес реших да ви я разкрия, че много започна да се излага! 

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Жената се отряза и легна да спи

А мене сън не не хваща - Балбук ще получи това видео

https://t.me/insiderUKR/79555

Градинари садят рози в Покровск на 19км от фронта, вместо да копаят окопи с багера и да леят бункери.

Защо? Защото общинарите гепят парите за облагородяване дадени преди седмица от парламента .

Един вид да захлебят и после да бягат.

Ей, едно време какви рожденни дни имаше. Развалиха я тая държава...И какви жени напиеш се и те отнесат в леглото,  а сега  - се отрежат и те зарежат сам с ... автомата. Байдън е виновен за всичко!

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то май ти си избягал, нещо те нямаше - преди се криеше зад многоцветния флаг

За какво да ходя там?   Какво правите Вие там с африканци?   

преди 1 минута, attj написа:

За какво да ходя там?   Какво правите Вие там с африканци?   

Дай един на Кирето на жената - има рожден ден все пак..

преди 4 минути, kosyo написа:

Дай един на Кирето на жената - има рожден ден все пак..

От гей парад?  Хлопат Ви дъските.    Днес била лятната Света Анна.   Нека тя да Ви е на помощ.                                         https://offnews.bg/obshtestvo/dnes-e-liatnata-sv-anna-hristianite-pochitat-majkata-na-bogoroditca-826977.html

преди 1 минута, attj написа:

От гей парад?  Хлопат Ви дъските.    Днес била лятната Света Анна.   Нека тя да Ви е на помощ.

Картечката Анка на разузнаване лази в нивата първа, след нея Чапаев, накрая Петка.

Чапаев към Анка:

- Сигурно в цивилния си живот сте била балерина с тия крака.

Петка към Чапаев:

- А вие сигурно сте бил тракторист  с тая дълбока бразда

Днес е лятната св. Анна, християните почитат майката на Богородица.   Лудите никой никъде не ги брои.

"Когда умер Ленин - настал ленинизм,

Когда умер Сталин - настал сталинизм,

А когда умерла Анка - настал...."

Анка я знаем давай да уредим на Кирето жена му, че е нервен нещо и ще го маризят ако не се представи добре на рождения ден

Полуделите бандеровски хохли дали ще изплащат репарации!?   Или отново ще бъдат окупирани земите им?    Украинската криза вече до това се свежда.   Дори имат избор.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.