Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, attj написа:

Къде са тези хубави кози?   Кокич защо още не ги е показал?   

Че ти нали ги доиш направо по дърветата,руски троле,защото умееш да се катериш по тях

2024-06-23102908.png.31533d26b7f79627b4acdd29c76c4670.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, bigiadri написа:

Защо се засягаш,руски троле?

Теб те знам още от когато download.bg прохождаше....ама тогава още не беше психясал...

И не се засягам...жалки сте...

преди 36 минути, Proshark написа:

Теб те знам още от когато download.bg прохождаше....ама тогава още не беше психясал...

И не се засягам...жалки сте...

Дай по същество! Та, какво казваш, че ни оставила любимата партия? Борчове, изпразнен пенсионен фонд и разпродадени заводи и предприятия на безценица. И след 8г. се сещате да обвините демокрацията? Шегобийци!

edit иначе съм на линия и когато и гювеч.бг прохождаше и нямаше дир.бг.

преди 22 часа, kosyo написа:

Днес 84-туя документиран руZнак направи своя избор. Аз съм За неговия избор, предполагам е бил прав.

Демек избираш да не си жив? Толкова ли зле живееш, че не ти е мил живота? Като имаш проблеми, сподели ги, има богати хора тука, може да ти помогнат. Аз не съм много по даването, но обичам да давам съвети. 

Имам един въпрос:

Защо Русия трябва да победи? 🤔

Ние Българите и България ще спечелим ли нещо от евентуална руска победа в Украйна?

Трите хикса 

Казаха ти какво трябва да направиш. Неспасяем си.

ПП

Нощес два хаймарса се разпаднаха самички, колко чудесни са тия американски, скъпи бомбички. 

Сега чакаме Косьо да .дойде и да почне да доказва че са запалени големи обекти в Курск и къде ли не - дрон до дрона майно льо.

Американската политическа борба оставям на Флаш.

Нощес Геранките обикаляха из Киевска околия - ония още.са на нокти.

Кире, отговори ми на въпроса.

преди 8 часа, ___ написа:

Имам един въпрос:

Ние Българите и България ще спечелим ли нещо от евентуална руска победа в Украйна?

Чакам!

преди 8 часа, ___ написа:

Имам един въпрос:

Обединението на казаците си е тяхна работа.  И нищо в повече.   Няма заплаха за НАТО, има за хохлите и за Украйна.

преди 1 минута, attj написа:

Обединението на казаците си е тяхна работа.  И нищо в повече.   Няма заплаха за НАТО, има за хохлите и за Украйна.

Обединяване?

Ало, видял ли си руската преса?

Там пише за пълно унижожение на народа и държавата!:mad:

Аз като казвам, че сте психопати .... Вие дори не знаете защо искате Русия да победи/унищожи Украйна!

И причина нямате....

Имат предвид бандеровците.     Нова окупация е отново връщане към УССР.   Заради НАТО.

преди 6 минути, attj написа:

Имат предвид бандеровците.     Нова окупация е отново връщане към УССР.   Заради НАТО.

А на този въпрос ще отговориш ли?

Ние Българите и България ще спечелим ли нещо от евентуална руска победа в Украйна?

преди 9 часа, parmobil написа:

Дай по същество! Та, какво казваш, че ни оставила любимата партия? Борчове, изпразнен пенсионен фонд и разпродадени заводи и предприятия на безценица. И след 8г. се сещате да обвините демокрацията? Шегобийци!

edit иначе съм на линия и когато и гювеч.бг прохождаше и нямаше дир.бг.

Ако си достатъчно умен и трезвомислещ,до сега трябваше да си наясно ,че зануляват държавата ти..твоите идоли на демокрация и с износа и...Самия факт,че в момента още драскаш по клавиатурата глупости на таркалета,с ток,който тече по кабели сложени по времето оно....и тези новите те ползват за донор-печалба....без да са си мръднали пръста....показва че..доста неща има направени ..да може още да се краде....а ти си дрънкай глупости колкото искаш...Аз пак да питам....какво и на кого ,хубаво донесе ЕС и НАТО..!?

преди 9 минути, ___ написа:

Ние Българите и България ще спечелим ли нещо от евентуална руска победа в Украйна?

Да ти кажа,ако не си разбрал-каква печалба търсиш от войната-не ти ли стига, че си първа фронтова територия,благодарение на ЕС и НАТО...и държава,която след това може да не съществува.....Чесно...баси идиотите сте....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 10 минути, ___ написа:

Ние не сме в този конфликт за да спечелим или загубим нещо от него.

току-що, AAUUXX написа:

Ние не сме в този конфликт за да спечелим или загубим нещо от него.

А защо тогава искате Русия да победи?

А не искате да спрат войната например?

преди 22 минути, ___ написа:

И причина нямате....

Зависи от гледанта точка са и причините ,за сърбите ,иракчаните или сирииците също нямаше причина да ги бомбят от тяхно виждане за ситуацията.

преди 7 минути, Proshark написа:

Да ти кажа,ако не си разбрал-каква печалба търсиш от войната-не ти ли стига, че си първа фронтова територия,благодарение на ЕС и НАТО...и държава,която след това може да не съществува.....Чесно...баси идиотите сте....

Пйте ги тия лекарства бе хора.

Затова са тези хапчета, за да се пият!

преди 2 минути, ___ написа:

А защо тогава искате Русия да победи?

А не искате да спрат войната например?

Аз винаги съм искал да спре войната ,както и не бе нужно да започва изобщо ,но има ли това значение? Защо не я спират войната ? Да я спрат ,да седнат на масата за преговори ,да се договорят без намесата на трети страни и подпишат премирие ,защо не го правят?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Зависи от гледанта точка са и причините ,за сърбите ,иракчаните или сирииците също нямаше причина да ги бомбят от тяхно виждане за ситуацията.

Това не отговаря на въпроса ми!

Защо искате Русия да победи, а не например да спрат войната?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз винаги съм искал да спре войната ,както и не бе нужно да започва изобщо ,но има ли това значение? Защо не я спират войната ? Да я спрат ,да седнат на масата за преговори ,да се договорят без намесата на трети страни и подпишат премирие ,защо не го правят?

Добре, твоето мнение го разбрахме!

Следващия моля!

преди 18 минути, ___ написа:

Заради бандеровците понасяме вреди и с това ще се приключи.   Може обаче и нови санкции да въведат.  В Брюксел са послушковци.  Страхуват се от руснаците и правят глупости.  

преди 6 минути, ___ написа:

Защо искате Русия да победи, а не например да спрат войната?

Наистина ли не разбираш ? Във война постига целите си този който има силите за това ,а не този който аз ,ти или другите от темата искаме да спечели ,още повече че не намирам смисъл в това което визираш като победа.

Смехотворно е,  че хохлите и НАТО не били искали казаците да се обединяват в РФ.    Не отчитат, че те могат да унищожат досегашната Украйна.   Та та я на казаците, хохлите някак са като притурени там. 

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

Демек избираш да не си жив? Толкова ли зле живееш, че не ти е мил живота? Като имаш проблеми, сподели ги, има богати хора тука, може да ти помогнат. Аз не съм много по даването, но обичам да давам съвети. 

номер 85 бързо излезе от чата, 86 още е под въпрос дали е стар или е нов. Явно има проблеми той и не вярва в ПОБЕДАТА над фашистите. Появи се и една листовка с начини как да приключиш със себе си. Може да са идиоти но поне са методични.От друга страна пък явно не следват инструкциите от листовката - какво да да кажем за тия с допълнителната хромозома....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.