Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Западът е в недоумение колко неочаквано Русия се оказа в епицентъра на потребителския бум, The Financial Times
https://rusvesna.su/news/1722080655 

В Киев започнаха да говорят за началото на глада в Украйна
https://rusvesna.su/news/1722095059 

Стотици европейци изразиха желание да се преместят в Русия на фона на церемонията по откриването на Олимпиадата
https://rusvesna.su/news/1722101046 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Не им е лесно на тия от санитарната зона. Не е като да нямат избор между украински дрон и руZки танк

https://theins.ru/news/273404

Очевадно тая зона работи на пълни обороти.

преди 1 час, kosyo написа:

Ако и започнеш да му опонираш

Бе, нали за да му опонира трябва да плюе Матушката.

И като се съгласява кефи.

преди 43 минути, MZ/X написа:

Стотици европейци изразиха желание да се преместят в Русия

Милиони. Милиарди направо.

Помня имаше един Депърди. Той даже не само пожела, ми се премести. Ко стана с него ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Бе, нали 

Сега хохлите ще изпращат ли репарации на казаците?   Или пак ще бъдат като поробени с нова руска окупация?   Какво се говори из Бандеристан?  

преди 38 минути, attj написа:

Сега хохлите ще изпращат ли репарации на казаците?   Или пак ще бъдат като поробени с нова руска окупация?   Какво се говори из Бандеристан?  

Ще бачкат без пари на украинците докато ди възстановят държавата.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ще бачкат без пари на украинците докато ди възстановят държавата.

Къде го твърдят това?   В Лондон не се говори за такива неща.    Коя държава да възстановяват?

преди 4 минути, attj написа:

Къде го твърдят това?   В Лондон не се говори за такива неща.    Коя държава да възстановяват?

Атидже като започне да бърка бетон в Украйна ще разбереш.

преди 6 часа, Proshark написа:

Няма да ти пиша дълги фермани,само ще уточня че войната не е с украинския народ,а реално със САЩ и марионетните правителства инсталирани в Украйна.И все по склонен съм да вярвам,че накрая самите украинци ще решат всичките му проблеми на зомбирания и управляван от Запада Зеленски.Истинските провокатори на този конфликт са САЩ,НАТО и техните копои...които не спряха с наглите си опити,въпреки договорките с Русия да не се разширява НАТО на изток към границите на Русия.НАТО няма никакво право да се меси в конфликта,но понеже САЩ са лакоми за всички ресурси,на всички земни кълбета и са намесени страшни икономически интереси...било с газа, било със земеделска продукция са в лай.ата до шията...спасяват си икономиката...А в случая ,заради интересите им го отнася народа на Украйна ,и руския народ разбира се. Та да си дойдем на думата-Никога не съм споменавал ,че искам народа на Украйна да бъде унищожен-простичко е-САЩ и фашизираните им марионетки нямат работа в Украйна.Точка.Всичко си беше наред,докато НАТО не включи в плана си за разширяване Украйна....И Украйна,и НАТО бяха предупредени,че това дрънкане на оръжие на границата на Русия ,няма да мине без последствия...включително и с приемането на Швеция и Финландия.

Мисля че от следващата статия ще разбереш мнението ми в детайли...ще акцентирам предварително на това:

И аз благодаря за вниманието и интереса към мнението ми.

Благодаря ти за изчерпателния коментар!

НАТО, МАТО и ЯТО мен не ме касаят, аз съм обикновен човек който не се влияе от международни сложни политики. Никой не знае нещата дето си ги написал дали са верни или не са, а мен не ме интересуват и съм напълно сигурен, че и при теб е така! Аз съм реалист и мнението ми за войната е на базата на това което се случва в момента, а то е: Русия нападна Украйна, убиват се хора, цивилни граждани, жени и деца. Живота си губят невинни хора които нямат никаква вина за всичкия този бълвоч дето го написа. Можеше поне да напишеш ти защо искаш Русия да унищожи Украйна с което да отговориш на въпроса ми.  И понеже написа кой бил виновен ще ти кажа какво мисля аз. 

Като обикновен човек който гледа реално на ситуацията и не се влияе от никакви политики и приказки от рода на - този бил казал на онзи, че еди кой си бил направил еди какво си. Виждам две държави Русия и Украйна, президента на едната държава нареди на войската си да влезне на територията на другата държава и да започне да убива хората там. Ако трябва да посоча виновника за започването на конфликта - за мен е президента на държавата която нападна. 

Моето желание е войната да спре незабавно, не ме интересува по какъв начин дали с преговори или по друг начин, аз искам да спре тази война! Лошо ли е това което искам/желая? Предполагам, че не! 🙂

Това е моята позиция и като си помисля, че докато ти пиша този коментар, майки погребват децата си, няма как да се съглася със тези които подкрепят войната и защитават президента наредил на армията си да нахлуе в друга държава за да унищожава живота на хората! 

П.П. Не ми отговаряй! 🙂

П.П. Президента на Русия ако има нещо против НАТО или САЩ да отиде да убива тях, а не хората на Украйна дето нямат никаква вина! 😏

преди 17 минути, BANKATA написа:

Атидже като започне да бърка бетон в Украйна ще разбереш.

Там сега се надпреварвали с минни полета.   За какво и е точно пък на Атидже от Берлин да ходи  там?    НАТО се били ангажирали и все по-лошо ставало.   Заради тях искали да окупират цялата предишна Украйна.   

преди 3 минути, ___ написа:

НАТО, МАТО и ЯТО мен не ме касаят

image.png.ecd1f18dacc10e9d4f94a8ff2deff709.png

Що пускаш тогава теми , като не те интересува. Даже се и прескачахте с гражданчето кой по по-най 😁

П.П. Не ми отговаряй! 🙂   

преди 6 минути, attj написа:

Там сега се надпреварвали с минни полета.   За какво и е точно пък на Атидже от Берлин да ходи  там?    НАТО се били ангажирали и все по-лошо ставало.   Заради тях искали да окупират цялата предишна Украйна.   

Моя грешка, Маруся!

20 години откакто България е член на НАТО не означава, че ме интересува! 🙂

Можеш да видиш в коментарите на тези теми които си показал колко коментара съм написал и сам ще си отговориш колко много се интересувам от НАТО! 😏

П.П. Не ми отговаряй! 😁

току-що, ___ написа:

20 години откакто България е член на НАТО не означава, че ме интересува! 🙂

Можеш да видиш в коментарите на тези теми които си показал колко коментара съм написал и сам ще си отговориш колко много се интересувам от НАТО! 😏

Жа видим ама нъцки ... триете като луди коментари и после опа нов профил .... 😁 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Моя грешка, Маруся!

Тя е в Донецк заради родителите си.  Вие с Кокич, Благой, Косьо и Миро отивайте доброволци - да бъркате бетон.  Може и с Реджеп -ако пак му се ходи там.

преди 2 минути, attj написа:

Тя е в Донецк заради родителите си.  Вие с Кокич, Благой, Косьо и Миро отивайте доброволци - да бъркате бетон.  Може и с Реджеп -ако пак му се ходи там.

Ще се молят да ги върнат в състава на Украйна. А такива като Маруся, бетон, тухли, бетон тухли, докато не съградят Украйна отново.

ПП: Прати и някоя удобна лопата, че руските за нищо не стават!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ще се молят да ги върнат в състава на Украйна. А такива като Маруся, бетон, тухли, бетон тухли, докато не съградят Украйна отново.

ПП: Прати и някоя удобна лопата, че руските за нищо не стават!

Пак ли  ще има УССР в РФ?

преди 11 минути, nikssi написа:

Жа видим ама нъцки ... триете като луди коментари и после опа нов профил .... 😁 

Профилите на вашите велики защитници на войната не мога да ги стигна. 😁

:offtopic_s:

преди 32 минути, nikssi написа:

image.png.ecd1f18dacc10e9d4f94a8ff2deff709.png

Що пускаш тогава теми , като не те интересува. Даже се и прескачахте с гражданчето кой по по-най 😁

П.П. Не ми отговаряй! 🙂   

сега и аз ще пусна подобна тема:)да се кефиш

отказах се да те тормозя - но това бе конкурса с наградата

https://www.mfa.bg/upload/127273/Условия - конкурс България-по-красива в НАТО 27062024.pdf

преди 1 час, ___ написа:

Благодаря ти за изчерпателния коментар!

НАТО, МАТО и ЯТО мен не ме касаят, аз съм обикновен човек който не се влияе от международни сложни политики....

За това нивото ти на разсъждение е елементарно...и си в голяма грешка...ти може да не се влияеш,ама ти влияят...ако разбираш иронията....

p.s.

Отдавна съм те ..претеглил на кантара....аз ти благодаря,че затвърди двете нули на циферблата на умствения капацитет...Едно време им викаха лаладжии...

p.s.

Забравих да добавя-не ми отговаряй....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 46 минути, BANKATA написа:

Ще се молят да ги върнат в състава на Украйна.

Ванката пак разказва вицове от алтернативната реалност! 🤣🤣🤣

Ама разбира се, че донбасци и кримчани нямат търпение да се върнат в УкроРайх, киевският пропагандист Михайло Подоляк в прав текст им каза какво "светло" бъдеще ги чака - геноцид, изселване, зачистване и орязване на права на несъгласните с бандеровската идеология. 

Може да е илюстрация на 1 човек и текстово съобщение

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Я покажи да видим разсъждение, което оправдава Путлер.

Чакай да го потърси в в пропагандния архив

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Я покажи да видим разсъждение, което оправдава Путлер.

И ти ли си насмукан и не четеш!?

Единия не го интересува НАТО,ама Русия виновна...на другия пък му се привиждат Волгин и Путин...и той не разсъждава върху цялата история на събитията...но за сметка на това много държи да види нечии разсъждения...Я питайте ...на времето като са ви отглеждали,дали люлките ви не са били много близко до стената...както вече споменах...сте като братя близнаци...с кръгли и обли глави...и в същото време вдлъбнати...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 минути, Flashback написа:

пак разказва вицове от алтернативната реалност! 

Защо така ви произведоха за да живеете объркани

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.