Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Никой от нас още  не е пенсионер като теб и не сме бедни.     Как си ги фантазираш такива едни никакви...  Бандеристан е с безнадеждни перспективи.

Беден болен и препариран комунистически пенсионер платен трол в нета 24/7, с една камара регистрции по какви ли не форуми украински руски с мъжки и женски профили и вика аз не съм пенсионер и не съм беден и не съм болен. Ти си най  зле от всичките болен беден препариран пенсионер от село.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 13.07.2024 г. в 20:41, badr написа:

Изписването на имена с малки букви заради лична или друга неприязън издава нисък интелект.Още по лошо впечатление прави да си се съгласил с определени условия, а после да решиш да им теглиш една майна и да правиш, каквото ти е кеф.

Из правилата на форума.

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

@Т.Христов нарушава правилата които не са създадени само за мен с тази снимка която всички знаем че не е негова. Както аз се старая да спазвам стриктно правилата съм сигурен че и въпросния господин ще желае да ги спазва. Благодаря ти предварително за предприетите мерки.

преди 1 час, N1K17Y написа:

В руската. Тая дето все скачаш да браниш. 

Паметта ти изневерява. Руската армия никога не е имала цял полк с нацисти в състава си. Тя участваше в изваждането на такива плъхове от дупката под Азовстал и сигурно за това нещо ти се преплитат спомените.

Гинкобилоба, пич :)

Главнокондващия руската армия се самоизказааа. Омразата към руснаците нараства с всеки изминал ден и тази омраза ще се пренесе при тях...неизбежно е..

Странна работа - нищо не става от тия дрончета пък ето тук се разгоря пожар

Време е Кирето да каже приказката за 3-те цистерни, че да се разсмеем пак дружно

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Паметта ти изневерява. Руската армия никога не е имала цял полк с нацисти в състава си. Тя участваше в изваждането на такива плъхове от дупката под Азовстал и сигурно за това нещо ти се преплитат спомените.

Гинкобилоба, пич :)

Прав си, нямат бригада, а цял корпус с нацисти. Ама на теб съвсем ти изневерява паметта, щото вече ти го казвах :) 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Прав си, нямат бригада, а цял корпус с нацисти. 

Само един корпус? Грешна укропропаганда си чел. Сигурен съм че някъде пише и за цялата им армия че е само от нашарени със свастики. Опресни си инфото.

преди 9 часа, В. Велев написа:

Сега в САЩ вече няма живот.

Щото тумби мигранти нахлуват ли ?

Те от какъв зор нахлуват ?

Що в САЩ има чайнатаунс рашатаунс, пък в Русия няма сащтаунс ?

на 13.07.2024 г. в 20:41, badr написа:

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

А, ся земете ми изтрийте и снимката задето съм за Украйна.

Руската пропаганда яко ви е разбъркала айряните. Осъзнайте се бре !

преди 7 часа, Gift написа:

Беден болен и препариран комунистически пенсионер платен трол в нета 24/7, с една камара регистрции по какви ли не форуми украински руски с мъжки и женски профили и вика аз не съм пенсионер и не съм беден и не съм болен. Ти си най  зле от всичките болен беден препариран пенсионер от село.

И защо е задължително да си пенсионер?   Няма я вече предишната Украйна.

Украйна подпали електрически подстанции в Русия с удари с дронове

Поне две електрически подстанции са били поразени тази нощ при поредната серия атаки с дронове по цели в Русия.

В Орловска област щети има по ел. подстанция, признава в официалния си канал в Телеграм губернаторът Андрей Кличков. По думите му, били свалени два дрона. Не става ясно как точно е поразена тогава подстанцията:

В Белгородска област също има поразена подстанция - в Томаровка. Токът там е спрян:

В Курска област снощи и през нощта са свалени общо 14 дрона. Губернаторът на областта Алексей Смирнов призна, че при удара преди около 24 часа в едно от петролните депа на областта гори пожар и той още не може да бъде угасен изцяло:

https://www.actualno.com/europe/ukrajna-podpali-elektricheski-podstancii-v-rusija-s-udari-s-dronove-video-news_2271116.html

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Нищо не става от тия дрончета , Кире. И няма да питам за единственото в света ешалонирано ПВО

Лека дрононарезка , има всичко включително необходимо 2-рата армия в света да победи.

Русия разработва ново устройство „Кобра“ за лов на украински оператори на дронове.   Косьо да каже какво следва.

преди 6 минути, attj написа:

Русия разработва ново устройство „Кобра“ за лов на украински оператори на дронове.   Косьо да каже какво следва.

Казаците ако ще ги сглобяват - пиши ги бегали.. Няма по-бездарни и безполезно племе в тая война, така перфектно планирана СВО да провалят..

Това било от вчера, нарочно от този канал - знаете защо

https://t.me/gray_zone/9135

преди 11 часа, БаалБек написа:

Личностните нападки издават липса на аргументи. Когато някой напада опонента си, това е знак, че е ядосан, че няма възможност да докаже правотата си и показва неразбиране. С такива нападки издава слабата си позиция.

Поста ми не беше с цел нападка ,а опит за шега :)

Русия превъзхожда Украйна само по численост, но скоро и това ще се промени! 

преди 11 минути, ___ написа:

Русия превъзхожда Украйна само по численост, но скоро и това ще се промени! 

За разлика от Украйна,  Русия е богата на всякакви суровини.  Там си имат всичко.    40 милиона казаци са срещу 20 милиона хохли.  Не намесвай онези от Сибир,  Камчатка или Владивосток.  Тях ги вълнува дружбата с Китай и с Корея.  Сега  в РФ вече над 80 % разчитат на внос от Азия.    При нас в България също има такъв внос и затова доста неща са ни на достъпни цени.     Дано чиновниците в Брюксел не ни измислят някакви нови мита - подобно на митата в САЩ.

преди 1 час, attj написа:

И защо е задължително да си пенсионер?   Няма я вече предишната Украйна.

Защото си беден болен и необразован пенсионер готов да продаде България за десет лева на ден, ти си най жалката картинка, мекере-доносник от соца.

преди 36 минути, attj написа:

Много болен трол предетел десет левов си

преди 20 минути, attj написа:

За разлика от Украйна,  Русия е богата на всякакви суровини.  Там си имат всичко.    40 милиона казаци са срещу 20 милиона хохли.  Не намесвай онези от Сибир,  Камчатка или Владивосток.  Тях ги вълнува дружбата с Китай и с Корея.  Сега  в РФ вече над 80 % разчитат на внос от Азия.    При нас в България също има такъв внос и затова доста неща са ни на достъпни цени.     Дано чиновниците в Брюксел не ни измислят някакви нови мита - подобно на митата в САЩ.

Дано да имат.

Нали осъзнаваш какво ги чака заради това което направиха в Украйна?

преди 4 минути, Gift написа:

Защото си беден болен и необразован пенсионер готов да продаде България за десет лева на ден, ти си най жалката картинка, мекере-доносник от соца.

Аз не съм комуне.  На теб - ако дядовците ти са били от БЗНС Никола Петков,  имаш наследствени апартаменти във Варна и в Бургас,  работа с прилична заплата и служебна кола, плюс служебен смартфон.    Къща с двор на село -за които все нямаш  време.  За мен прилична заплата в България е някъде  4-5 000 лв на месец.  Така ли щеше да правиш - като теб Кокич или като Миро от Русе?   Форумите са само за разнообразие и за удоволствие.      Вие направо си живеете тук.  Като дежурни по форум.    Уж Ви е време и Вие да се радвате и на внуци.

преди 6 минути, attj написа:

Аз не съм комуне.  На теб - ако дядовците ти са били от БЗНС Никола Петков,  имаш наследствени апартаменти във Варна и в Бургас,  работа с прилична заплата и служебна кола, плюс служебен смартфон.    Къща с двор на село -за които все нямаш  време.  За мен прилична заплата в България е някъде  4-5 000 лв на месец.  Така ли щеше да правиш - като теб Кокич или като Миро от Русе?   Форумите са само за разнообразие и за удоволствие.      Вие направо си живеете тук.  Като дежурни по форум.    Уж Ви е време и Вие да се радвате и на внуци.

Ти си много болен трол пенсионер необразован комунист доносник с раздвоения. Мекере за десет лева готово да върне отново руската кочина тука. 

Супер прост.

преди 17 минути, ___ написа:

Дано да имат.

Нали осъзнаваш какво ги чака заради това което направиха в Украйна?

И кои нещо ще им наложат?  Не става само с пожелания.  Най-голямата държава е и най-голяма ядрена сила.   Мъка ми е за алчните и глупави хохли.    Имам в Киев и познати между тях.  Един техен професор все се чудеше как може в Русия въобще да има криза - като там си имат всичко?  Не трябваше да дразнят и да събуждат руската мечка!

Руснаците са разработили технология с кодовото име "Кобра" която позволява локализирането на украинските оператори на дронове.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Руснаците са разработили технология с кодовото име "Кобра" която позволява локализирането на украинските оператори на дронове.

Със замисъл  за лов на украински оператори на дронове.    Форумният спец Косьо писа,  че казаците щели да я изпортят.                 https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-razrabotva-novo-ustrojstvo-kobra-6204717

преди 17 минути, AAUUXX написа:

преди 11 минути, attj написа:

Със замисъл  за лов на украински оператори на дронове.    Форумният спец Косьо писа,  че казаците щели да я изпортят.                 https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-razrabotva-novo-ustrojstvo-kobra-6204717

Новини за Съвецките болни мекерета. 

току-що, Gift написа:

Новини за Съвецките болни мекерета. 

Има слухове ,че Марусия щяла да те търси с кобрата ,вярно ли е това ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.