Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, maxthon написа:

Е май е работа на този пуснал клипчето, за което се твърди, че е от там да го покаже? Дали е или не е. Показването на едното изключва другото. На самия клип сам ще се съгласиш, че има умопомрачителни доказателства за локацията, където е сниман.

Има не малко доказателства в нета че клипа е от АЕЦ  Запорожие. 

Проблем с ползването на интернет ли имаш?

преди 14 минути, maxthon написа:

Е май е работа на този пуснал клипчето, за което се твърди, че е от там да го покаже? Дали е или не е. Показването на едното изключва другото. На самия клип сам ще се съгласиш, че има умопомрачителни доказателства за локацията, където е сниман.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Има да. Само едно трябва да покаже.... И 30 журналиста да покажат едно и също видео с твърдението къде е заснето това не го прави така.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Кажи сега - стигнахте ли Курск, айде хората чакат 2000 кв.км.

Никой нищо не е очаквал. Просто украинците надхвърлиха всякакви очаквания.

Сега подигравките ви са не защо са завладели 1000 кв км , и че това е огромен рашистки провал, а защо не са 2000 ??? 

хехе :) смешници :)

Малко за цифрите :

преди 20 минути, BANKATA написа:

Не забелязваш ли как по всяка тема, новина рашистката тролка на няколко страници спами с абсолютно детински отричания ,колкото да спами.

Класическо тролене му викам аз.

:)

Не забелязваш ли как по всяка тема, новина рашистката тролка на няколко страници спами с абсолютно детински отричания ,колкото да спами.
Класическо тролене му викам аз.
[emoji4]

За него не знам, но за теб още не съм видял да споделиш в коя секунда на клипа, който пусна се вижда като заснет в Запорожие? За да има отрицание първо трябва да има потвърждение. Просто си чакам потвърждението

преди 1 час, AAUUXX написа:

Шествие в руския град Магадан.

В центъра на руския град Магадан се проведе марш под надслов "За Курск и Белгород". Участниците в него поискаха да се дадат извънредни пълномощия на Владимир Путин и да се насочат стратегическите ядрени ракети срещу Вашингтон - според тях само така могат да бъдат накарани САЩ "да капитулират" и Русия "да спечели войната".

"За Белгород и Донбас, за Крим и Севастопол, за Курск и Херсон! За победата на Русия настояваме да насочим отново стратегическите си ядрени ракети срещу САЩ!"

https://www.actualno.com/europe/shestvie-v-rusija-iskame-jadreni-raketi-sreshtu-vashington-i-sasht-da-kapitulirat-video-news_2280643.html

И още

Ето - точно това са признаците на фашизма, масово зомбиране с псевдопатриотизъм ,  екзалтирана омраза и сочене на "врага"

Още един на youtube тур:

Ако не му хареса траспатологията или гей-парада също е опция

Тук се учат на safe думата явно:

Гадни англо-саксонци! Как така няма вода, те ще удавят във вода. Как така 1 литър вода на ден?

Да пият вода от локви?! Това да не е гадния запад с чиста вода . Дядо им в окопите едно време срещу същите тия гадни англо-саксонци ,само минерална вода е пил!

Хванал варицела

Нищо не става от тия дрончета - вечерно издание:

От както няма китайски части положението е много зле...

Бодра дрононарезка за всички любители...

преди 31 минути, maxthon написа:

Има да. Само едно трябва да покаже.... И 30 журналиста да покажат едно и също видео с твърдението къде е заснето това не го прави така.

В нета има не малко обяснения защо това е АЕЦ Запорожие!

Проблема си е твой.

Тераформинг + нищо не ставане + буханкогеноцид.

Те и без това казаха че буханката не отговаряла на никакви норми

Пряко включване то наказателния паркинг:

преди 14 минути, BANKATA написа:

В нета има не малко обяснения защо това е АЕЦ Запорожие!

Значи няма проблем да ги покажеш нали? Нали? Пробва един път и не стана. Явно друга информация по въпроса няма.

преди 13 минути, maxthon написа:

Значи няма проблем да ги покажеш нали? Нали? Пробва един път и не стана. Явно друга информация по въпроса няма.

Аз да ти ги покажа?!

Забавен си!

Ако не можеш да боравиш с гугъл проблема си е твой.

Щом аз съм могъл да ги намеря, и ти ще се постараеш.

преди 54 минути, miro20 написа:

Просто украинците надхвърлиха всякакви очаквания...

... по идиотия!

Няма по-малоумно племе от укропите!

Заслужена награда "Дарвин"!

преди 5 минути, BANKATA написа:

Аз да ти ги покажа?!

Е кой реве в хор с Мирко и още незнаен брой журналисти по цял свят разпространили този клип, че това е Запорожие? Не съм аз, а ти.

преди 12 минути, maxthon написа:

Е кой реве в хор с Мирко и още незнаен брой журналисти по цял свят разпространили този клип, че това е Запорожие? Не съм аз, а ти.

Ти ревеш че не от там. Аз ти казвам че е от там и  има доказателства и обяснения защо.

Търси си ги в интернет, можеш да пишеш в темата, може и да търсиш из нета предполагам.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ти ревеш че не от там.

Аз нищо не рева. Просто задавам въпрос по какво се познава, че видеото е от там? И в коя секунда от него си личи това?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Търск си ги в интернет

Който се изхожда по въпроса с категоричност би следвало да търск в интернет и да покаже. Все още не съм започнал да твърдя нещо по случая с категоричност. Просто си задавам един неудобен въпрос. Включително и служителите на една агенция с цялото си желание да го направят не успяха да видят това, което цял свят видя от едно зле скалъпено видео.

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз нищо не рева. Просто задавам въпрос по какво се познава, че видеото е от там? И в коя секунда от него си личи това?

Намери си в нета където е обяснено.

Аз ли да ти го търся?

На който му трябва да си го намира. Едно Бъди така ме научи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.