Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 36 минути, BANKATA написа:

Питам щото пишеш глупости. Ако не бяха глупости щеше да си ми затворил устата с едно изречение. Аматьор!

Явно ти е много важно да плещиш и каканижеш като досадна радиоточка!

А устата отдавна ти я затворих точно на дискусия при какви условия Русия признава независимостта на Украйна!

Ти обаче си ненадминато Бъди, вече съм убеден, че дори рибките гупи имат по-дълготрайна памет от теб!

А там в Тролската централа поне не те ли обучиха как се използва търсачка и сам да си търсиш информацията, която те вълнува или това са прекалено високи изисквания за един трол от най-ниско ниво?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Какво ще цитирам си е изцяло моя работа. Каквото цитирам на него и отговарям. И я да видим колко самонадеяно може да се аргументираш какво точно си показал?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 8 минути, Flashback написа:

Явно ти е много важно да плещиш и каканижеш като досадна радиоточка!

А устата отдавна ти я затворих точно на дискусия при какви условия Русия признава независимостта на Украйна!

Ти обаче си ненадминато Бъди, вече съм убеден, че дори рибките гупи имат по-дълготрайна памет от теб!

А там в Тролската централа поне не те ли обучиха как се използва търсачка и сам да си търсиш информацията, която те вълнува или това са прекалено високи изисквания за един трол от най-ниско ново?

Пак ще те цитирам че очевадно си забравил, а прави лошо впечатление за нисък интелект!

на 16.08.2023 г. в 18:51, Flashback написа:

Съфорумци, отново да ви напомня, че използването на "argumentum ad hominem" (аргумент към човека), подчертано лична нападка, която няма нищо общо с темата на разговора, показва единствено безсилие и безпомощност да водите дискусия и да защитите тезата си. 

Използването на "argumentum ad hominem", когато нямаш смислени аргументи по дадена тема, е присъщо за нискоинтелигентни индивиди!

Имам лоша новина за Кирето. Тоя неговия човек направо го закопа...

Защо ли ти трябваше да го го цитираш преди време....

Хайде не се отчайвай, Кире. Одеса все пак си е нещо пък и на твойта система май беше. Видях го на обяд-спокойно. И challenger-a с ланцета. Казвам ти ги да бе се нервиш многоз че бая ти се събра тия дни.

ПП: Сигурен съм че ще го интерпретираш като исктински руски трол.
Исктински ще се наложи да прочетеш Конституцията на Република Беларус.

току-що, maxthon написа:

Исктински ще се наложи да прочетеш Конституцията на Република Беларус.

Инстистки трябва да интерпретираш цитата който ти пуснах да се посмеем малко!

Инстистки трябва да интерпретираш цитата който ти пуснах да се посмеем малко!
Не мога инстистки да коментирам нещо, което не е част от Конституцията.

Тия много дърти за гей-парада и за транспатологиите..

https://x.com/osint_69/status/1824541290245263659

Направо по стара руZка традиция главите на кол да сложат. Знаете какви имам в предвид (155 ли бяха) а и прабългарите така са правели..

преди 1 минута, maxthon написа:

Не мога да коментирам нещо, което не е част от Конституцията.

Наистина си нямаш идея колко си евтин!

преди 16 минути, Flashback написа:

А там в Тролската централа поне не те ли обучиха как се използва търсачка и сам да си търсиш информацията, която те вълнува или това са прекалено високи изисквания за един трол от най-ниско ново?

това явно важи с пълна сила за теб - защото си легнал отдавна на САЩ и НАТО:) просто си избиваш тук комплексите

Наистина си нямаш идея колко си евтин!

Наистина не мога да коментирам нещо, което не мога да видя да е написано в Конституцията на Република Беларус публикувана на сайта на Президента на Републиката.

току-що, maxthon написа:

Наистина не мога да коментирам нещо, което не мога да видя да е написано в Конституцията на Република Беларус публикувана на сайта на Президента на Републиката.

Не се и съмнявам че не го виждаш, иначе нямаше да си трол №2 на форума.

Не се и съмнявам че не го виждаш, иначе нямаше да си трол №2 на форума.
Не се и съмнявам, че ще ми помогнеш и ще ми натриеш носа.

Не се и съмнявам, че ще ми помогнеш и ще ми натриеш носа.

По- лесно от това няма:) кой не те е хванал - той не те е въртял на шиш.

По- лесно от това няма:) кой не те е хванал - той не те е въртял на шиш.
Влизайте в комплект на сайта на Президента на Беларус и търсете това, което го няма

Влизайте в комплект на сайта на Президента на Беларус и търсете това, което го няма

Аз по принцип говоря- я ми виж подписа. Това зрънчо кога ще го получа?

преди 4 минути, maxthon написа:

На сайта на картофения по-скоро ще намериш рецепта за Драники (картофени пачлачинки) отолкото нещо полезно. А и като знам как боравиш с интернет и не можеш да намериш един клип по-скоро да си се натъкнал на кякви беларуски  почасови "кОбри" отколкото конституцията.

На сайта на картофения по-скоро ще намериш рецепта за Драники (картофени пачлачинки) отолкото нещо полезно. А и като знам как боравиш с интернет и не можеш да намериш един клип по-скоро да си се натъкнал на кякви беларуски  почасови "кОбри" отколкото конституцията.
И къде ще намериш "правилната" Конституция на Беларус? На сайта на Тихановска ли?

на 18.08.2022 г. в 9:05, maxthon написа:

Е то всички ги чакаме да контраатакуват, но нещо от близо 40 дена нищо не се получава даже напротив. Преди месец чакахме около Северодонецк/Лисичанск (бяха много важни и изпратиха чак международния легион), сега чакаме около линията Северск, Соледар, Артемовск и близките дни/седмици ще видим резултата. След това ще чакаме може би на линията Славянк, Краматорск, Дружовка. От много чакане ще вземе да свърши територията на Донецка област. Освен да започнем да чакаме в Павлоград след това и Днепропетровск. И по примера на едно време вицовете с Бай Ганьо какво чакаме  всъщност - Годо Американеца, Годо Англичанина, Годо Германеца, Годо Французина (който не е започнат да се поинтересува какво или кой е Годо)?

Чакането свърши май , а бъди? Сега доволен ли си?

Чакането свърши май , а бъди? Сега доволен ли си?
Чакаха ги и ги дочакаха. Запорожие миналата година. Тази година ново приключение.

току-що, maxthon написа:

И къде ще намериш "правилната" Конституция на Беларус. На сайта на Тихановска ли?

В някой тролски сайт потърси ли?

Знам че си добър с пишещите машини като индианец, може да си напишеш набързо каквато ти е удобна.

преди 2 минути, maxthon написа:

Чакаха ги и ги дочакаха. Запорожие миналата година. Тази година ново приключение.

Продължавай да чакаш, ама внимавай другия път какво си пожелаваш. При тебе с Кирето се получава винаги накалъч. Аз не напразно те питах дали си шервате една и съща кристална топка.

P.S. записвам чакал, чакал и дочакал.

В някой тролски сайт потърси ли?
Знам че си добър с пишещите машини като индианец, може да си напишеш набързо каквато ти е удобна.
Защо да търся по такива места след като ти го правиш?

на 15.08.2023 г. в 19:44, Flashback написа:

Започват да се очертават контурите на предложенията, които Западът вероятно ще отправи към Русия през есента:

Идиоти ли сте, момчета, или пак не сте слушали какво ви предлагаше Путин?
Можехте да избегнете тази война напълно, без да си навредите. В края на 2021 г. ви беше направено предложение, което включваше и мир, и запазване на Украйна, но само без членство в НАТО. А Путин ви предупреди, че всяко следващо предложение ще бъде по-лошо от предишното.

Но изглежда, че натовските бюрократи просто са непробиваеми идиоти. И сега ще си платят цената!

https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Ukraina-mozhe-da-napravi-teritorialni-otstupki-na-Rusiya-v-zamyana-na-chlens-1789415

Златно е това..

Защо да търся по такива места след като ти го правиш?

Търсих, търсих, ама един клип се върти в тези среди и се чудят троловете дали е от кусрка област или не. Вземи и м помогни че са се омотали много.

Ако не им направи нов на пишещата машина :giggle1:

преди 19 минути, BANKATA написа:
Търсих, търсих, ама един клип се върти в тези среди и се чудят троловете дали е от кусрка област или не. Вземи и м помогни че са се омотали много.
Ако не им направи нов на пишещата машина :giggle1:

Изпрати ги да четат Конституцията. Има я най-вероятно на поне десет места на държавни институции на Беларус. Колкото го клипа намериха и знаме на 82-ра украинска бригада. И нея сигурно няма да може да познаеш къде оперира в момента?

А междувременно има визуално потвърждение и на още две пускови Пейтриът.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.