Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, maxthon написа:

Това, което не и виждал и в момента се заяждаш?

Ама покажи ми го на клипа за да го видя, само сменяш темата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ама покажи ми го на клипа за да го видя, само сменяш темата.

Сменят ти темата? Че то темата е била една. Как в Курск до момента 80-та и 82-ра бригади ядат токаното. Качвай се на розовия велосипед и отивай да помагаш. А къде оперира 82-ра бригада може да се види отлично. Дори имат и фейсбук страница.

преди 23 минути, maxthon написа:
преди 48 минути, miro20 написа:

Да, мноооого преди това което рашистките окупатори и фейк пропаганда  наричат "преврат на Майдана" , се готвеше ето това

Говорим за Украйна и грешните решения взимани през годините там.

Не виждам каква грешка е украинците да протестират за борба скорупцията, за евроинтеграцията , за улеснена работа в ЕС , за повишаване на доходите и стандарта си , и всичко това за което бяха едногодишните протести на Майдана, накрая окървавени от януковишките беркутовци изтеглени после в Москва  , разстрели и рашистки провокации ,  с което  кремъслкия престъпен режим   си измисли причина да нахлуе и отцепи територии.

Говорим че рашистите нямат никаква работа какви решения си вземат украинците.

И че рашистите направиха огромна грешка, планирайки войната и инвазията си мноооого преди Майдана

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Говорим че рашистите нямат никаква работа какви решения си вземат украинците.
И че рашистите направиха огромна грешка, планирайки войната и инвазията си мноооого преди Майдана
https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html
Освен ако по някакъв начин украинците са нарушили портите ангажименти. Дай автономия. Дадоха я нали?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

Сменят ти темата? Че то темата е била една. Как в Курск до момента 80-та и 82-ра бригади ядат токаното. Качвай се на розовия велосипед и отивай да помагаш. А къде оперира 82-ра бригада може да се види отлично. Дори имат и фейсбук страница.

Пишеш за 80-та, 82-ра бригада, даваш клипове на 810, някакъв бот написал ще това е от курски район и ти му се връзваш. Забавен си тези дни

току-що, maxthon написа:

Освен ако по някакъв начин украинците са нарушили портите ангажименти. Дай автономия. Дадоха я нали?

Какви ангажмнти за автономия е имало преди рашисткото нахлуване и анексии 2014 г ?

Пишеш за 80-та, 82-ра бригада, даваш клипове на 810, някакъв бот написал ще това е от курски район и ти му се връзваш. Забавен си тези дни
Е 82 и 80 са украинските. 810 е руската. А на клипа размотават флага на 82-ра. Последните съвсем чинно са написали във фейсбук страницата си да се похвалят къде оперират.

Изглежда няма нищо хаотично в курската офанзива

Някой много добре планира ,съветва и помага на украинците, което е похвално .

:yanim:

преди 10 часа, maxthon написа:

Ами показвам screnshots на твоите глупости. Как ще ми орежеш поста след като ме цитираш, не изтрива глупостите, които ТИ си написал и аз съм посочил. Моите постове не можеш да изтриеш за твое съжаление.

преди 7 минути, maxthon написа:

Е 82 и 80 са украинските. 810 е руската. А на клипа размотават флага на 82-ра. Последните съвсем чинно са написали във фейсбук страницата си да се похвалят къде оперират.

Те могат много неща са напишат в страницата.

На мен ми е интервсно в коя секунда на клипа разбра че това е от курски регион?

Те могат много неща са напишат в страницата.
На мен ми е интервсно в коя секунда на клипа разбра че това е от курски регион?
По 82ра бригада къде яде бой там в момента.

преди 10 минути, maxthon написа:

По 82ра бригада къде яде бой там в момента.

В коя минута на клипа се вижда че това е от курският район?

В коя минута на клипа се вижда че това е от курският район?
Когато ти показват знаменцето на 82 бригада. А те сами си казват къде оперират.

преди 1 час, BANKATA написа:

rusvesna, rusvesna, rusvesna, някой по-забутан източник не можахате ли да намерите.

Изобщо не е забутан, западни и наши сайтове го цитират. Самият той отразява новини от западни сайтове също.
В случая посочвам източника за тяхната гледна точка, вместо да поствам преразказани нещата от другите сайтове.

И за да не бъда голословен - ето ти новина от последния час, в която професор по физика подкокуросва Путин за "безопасен" ядрен удар в Лвовса област.
https://rusvesna.su/news/1723789578

до часове ще я прочетеш тази новина по всякакви западни и наши сайтове.

на 17.08.2023 г. в 20:24, Недко написа:

"Заговорът на Путин да раздели Запада май успява"

"Сигнал, че в европейския елит Кремъл може да има значителна общност от поддръжници"

(Кон Кохлин. "Телеграф")
https://www.vesti.bg/sviat/zagovoryt-na-putin-da-razdeli-zapada-maj-uspiava-6176025

1 година по късно продължава да успява :). Хайде да кажем Орбан срещу останалите.

на 17.08.2023 г. в 20:32, Киро Н. написа:

Косьо - знам знам - направо си за докторка. Познавам една в Курило 

Дай и снимката да я видим.

на 17.08.2023 г. в 20:51, Flashback написа:

Пак ще те пратя в първи клас, защото четенето с разбиране наистина здраво ти куца. Това, че Западът ще се бори до последния украинец каква връзка има с другото твърдение, че няма да чака вечно украинците да си играят на контраофанзиви!? А точно след като стана ясно, както и самите украинци започнаха да се оплакват, че Западът притисна Залужни и Зеленски да започнат контраофанзива без изобщо да са подготвени и оборудвани с достатъчно ПВО, боеприпаси и самолети, потвърждава моите твърдения, че Западът изпраща украинците на клане. До последния украинец! И колкото по-неподготвени ги изпращат на суицидни контраатаки срещу добре укрепените руски защитни линии, толкова по-бързо ще свърши тази украинска агония.

Значи няма проблем да са срещу не толкова добре укрепени позиции в Курска област. Гледай как те слушат хората. А горното е заради ниския интелект-сещаш се. Гледат влече те в тая посока с обидите иначе. За мен няма проблем- аз с първи клас мога да маносвам колкото си искам.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Screenshot_2024-08-16-12-51-54-44_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Хубави очи- особено лявото. Мусака прави ли?

Какви ангажмнти за автономия е имало преди рашисткото нахлуване и анексии 2014 г ?
Дойдох ти примера с последното грешно решение. За подробности относно предишните грешки се обръщаш към пан Арестович.

Вадене на мишки от тунелите:

Имаше едно видео с тура от може би същия тунел- не изглеждаше зле. Ама явно не им се умира за другаря Пу

GVK_nOMXEAA88_Q?format=png&name=900x900

преди 36 минути, kosyo написа:

Вадене на мишки от тунелите:

Имаше едно видео с тура от може би същия тунел- не изглеждаше зле. Ама явно не им се умира за другаря Пу

GVK_nOMXEAA88_Q?format=png&name=900x900

Наближавала перемогата :D

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Наближавала перемогата :D

Бандеровците са тъпи и упорити терористи  и ще станат причина за смъртта на още няколко милиона души.   След време може никой да не си спомня за тях.    Историята винаги отрича и отхвърля ненужното.   

преди 1 час, nikolov2020 написа:

И един клип за Миро - 2013

https://t.me/breege_time_20zz/37589?single

Да, от градчето Дрогобич, львовска област.

е и ? 

Я чукни в гугъл за рашисткия "марш единства" , или "православний фашизм" ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.