Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, maxthon написа:

И как ги е докарал до толкова? Явно има нов обичай (като кифлите по социалните мрежи) всичко да бъде снимано. Който е трябвало да ги преброи го е направил. Вътрешната информация ("познала" един куп неща до момента) ги е преброила много добре. А сега понеже в дълбочина нищо не се получи същата тази вътрешната информация съобщава новата цел ще е разширение по ширина на границата. А понеже на изток работата се закучи, а на изток се построшиха няколко моста сега стратегическата цел е да се достигне реката. Странно чувство ще имат частите там когато се окажат заобиколени от река (и руснаци от другия край) от една страна, от друга страна пак с руснаци и накрая зад тях границата.

Той ги цитира тези бройки питай си го него, що мен?

ПП: коя граница?

току-що, Flashback написа:

Не, не може, защото на целия свят (извън САЩ и неговите европейски марионетки) му писна от арогантността, войнолюбието и двойните стандарти на т.н. Колективен Запад. 

Щом за Косово може, за Новорусия също може! Така смята Глобалният Юг, в който живее 90% от световното население и който не наложи санкции на Русия, които пък санкции заради това се провалиха. САЩ бяха много убедени, че светът ще ги последва в санкционирането, но останаха неприятно изненадани, че извън васалите - никой вече не ги бръсне за хегемон. 

Би ли споделил за незнаещите, как РФ е най-голямата по площ на земното кълбо? С дипломация ли?

И спри с " а защо биете негрите", ако обичаш!

преди 11 минути, BANKATA написа:

Той ги цитира тези бройки питай си го него, що мен?

ПП: коя граница?

Толкова е видял на материали, толкова казва. Останалите са ги преброили и са ги предали като информация към администрацията на Зеленски за сведение и съответно от там знаем, че са толкова в предвид на това, че и друг път са "познали" събития от миналото.

За ПП-то съм ти казал да не задаваш глупави въпроси.

Форумът е пълен с хора, които героично живеят там, където според тях е абсолютно непригодно за живот... и упорито отказват да заживеят в Едем (Рая... пак според тях)...

Те, обикновено пишат в раздел "Политика". От Швеция, Англия, Франция... Германия, ЮАР... и други хабитати на белое (и вероятно цветное) отребье.

Да, да, знам, че така нещастно се е стекъл животът им. Иначе, ако зависеше от тях... еееехх... 

От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая -
Хранимая Богом родная земля!

преди 28 минути, maxthon написа:

Толкова е видял на материали, толкова казва. Останалите са ги преброили и са ги предали като информация към администрацията на Зеленски за сведение и съответно от там знаем, че са толкова в предвид на това, че и друг път са "познали" събития от миналото.

За ПП-то съм ти казал да не задаваш глупави въпроси.

Коя граница ще е преграда за Украйна? Тази която преминаха преди две седмици ли?

току-що, BANKATA написа:

Коя граница ще е преграда за Украйна?

Ще попиташ този. който е говорил за граница като преграда. Тоест трябва да попиташ себе си. Току що го измисли.

преди 4 минути, maxthon написа:

Ще попиташ този. който е говорил за граница като преграда. Тоест трябва да попиташ себе си. Току що го измисли.

Ти:

"Странно чувство ще имат частите там когато се окажат заобиколени от река (и руснаци от другия край) от една страна, от друга страна пак с руснаци и накрая зад тях границата"

Чавка ти е изпила мозъкО.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ти:

"Странно чувство ще имат частите там когато се окажат заобиколени от река (и руснаци от другия край) от една страна, от друга страна пак с руснаци и накрая зад тях границата"

Чавка ти е изпила мозъкО.

Не думай. И къде прочете тук думата преграда? Или нещо друго, което може да се разбере по смисъл като преграда.

За да ми стигнат бройката имаше групов пуск на Искандери по Сумска област.

Та каквато и цифра да съм казал - вече е истина - нещо гори, но няма граждани да го снимат.

Термина е "интерниране на цивилни"

Освен това руснаците обявиха вчерашните удари.

Укрите гръмнаха 1 платформа - руснаците 2 и временна база (лодки и гориво) на Змииския остров 

Заедно с големите плувци на Буданов :)

Зрадометъра плътно е в червено.

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Та каквато и цифра да съм казал - вече е истина - нещо гори, но няма граждани да го снимат.

Укрите гръмнаха 1 платформа - руснаците 2 и временна база (лодки и гориво) на Змииския остров 

Нерде 160, нерде 500 бройки.

ПП: не можа ли да напишеш избиване на цивилни вместо това сложно "интегриране"

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Фантазиите работят на пълни обороти. Измислиците помагат за да се надъхват фантазиите ви. Комбинацията между фантазии и измислици води до преглед при психолога и там ако признаеш за въображенията си ще последва хоспитализиране в психологична клиника и лечение.

Ванката

Не четеш украинските вестници

Принудително изселиха останалите до границата 28000 от 58 населени места в Сумска област.

Сега има зона в която руснаците спокойно могат да пуцат с каквото си искат .

Тръгнат ли да отстъпват - ще ги смелят в тая зона без да палят руска територия.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Нерде 160, нерде 500 бройки.

160 бр. документирани на видео. Останалите вътрешна информация директно от Украйна. Понеже няма никакъв шанс това да се случи ще напомня какво беше извинението за проваления контранаступ миналата година. Ама те руснаците знаели две седмица предварително какво щяло да тръгне като настъпление и кога.

Ванката

Принудително изселиха останалите до границата 28000 от 58 населени места в Сумска област.

Кога пък цивилните са спирали руснаците да ги обстрелват

Ванката

durka-%D1%88%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA.gif

Трябва да ги пазят защото тропкат в телеграм къде гадните хохли са изгонили местните селяни.

Ванката - никога не си бил на село - нали ?

Както и да е - няма перемога

преди 2 минути, maxthon написа:

160 бр. документирани на видео. Останалите вътрешна информация директно от Украйна. Понеже няма никакъв шанс това да се случи ще напомня какво беше извинението за проваления контранаступ миналата година. Ама те руснаците знаели две седмица предварително какво щяло да тръгне като настъпление и кога.

Секретарка на николов ли стана?

Единия лАже другия маже!

Ботове!

Трябва да ги пазят защото тропкат в телеграм къде гадните хохли са изгонили местните селяни.

Кого да пазят? Месното население е предимно Украинци? Руснаците от кога пазят Украинците?

durka-%D1%88%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA.gif

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

А какво общо има това дали съм бил някога на село или не?

Май се чувстваш длъжен да ми отговориш ама няма с какво и дри**аш" бисери.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Докато руската армия настъпва, украинската ще превземе Москва и плени Путин...  :) 

Това е най-малкото което ще направи.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Секретарка на николов ли стана?

Единия лАже другия маже!

Ботове!

Е нали ти дадоха източника? Само се иска да се чете. Ще прочетеш колко неща са "познали" до момента. Да видим след колко от "познатите" неща ще стигнеш до извода, че реално се изнася вътрешна информация.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.