Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Един епизод илюстриращ какво се случва на фронта всеки ден.

Украинско рзсо (казват хаймарс) отива да зарежда поредната касета ракети.

Наблюдателния дрон дава целеуказване на най близкия Искандер .

2 минути по късно няма оператори, зареждаща машина и водещата кола- пикап.

https://t.me/anna_news/71010

ПП

Козяци мрънкате някаква перемога струва ми се ?

Ето ви пост от Залужни който скърби за колегите измрели в пицарията улучена вчера (Искандер)

И така всеки ден докато мирния план Зеленски замине в оставка.

IMG_20240921_193408_830.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Ехооо, къде се отклонихте?

Никъде не съм се отклонил. Все още съм на тема как трябва да се аргументираш за това, което пишеш. И всеки път когато пишеш за това какво правят другите и не се аргументираш за това ще получаваш същото отношение от мен независимо дали ти харесва или не. Спор се решава с аргументи, а не с липсата на такива. За ехото качваш се на Шипка, че ти е най-близо и от там.

преди 16 минути, maxthon написа:

Е кой трябва да го направи след като имаш твърдение, че пиша глупости? Никой не иска да доказваш защо не са, а точно обратното. Не говори за нахалство. В момента ти си нахалната.

Ясно нямаш отговор как се разтоварват 2000 тона в склад с капацитет от 240 тона. Нова технология за компресиране ли има, за която не знам?

Я ти кажи какво ще прави влак с 2000 тона боеприпаси в склад с капацитет 240 ?

преди 6 минути, maxthon написа:

Даже и не знаеш какво е това. А във фалшивата новина за количеството боеприпаси е написано за да се придаде още по-голяма перемога.

Не мислиш ли, че отдавна ни е омръзнало да ви четем коментарите с които казвате, че всичко дето го пише в новините е "фалшиво" и след това се оказва, че е вярно? 

преди 3 минути, maxthon написа:

Все още съм на тема как трябва да се аргументираш за това, което пишеш.

Като това ли?

преди 58 минути, maxthon написа:

И си стои вкъщи. Поне засега.

преди 58 минути, maxthon написа:

Винаги е бил такъв. Само, че това какъв довод е когато искаш да завладяваш целия свят си стоиш вкъщи?

Това гледам вие сте го писали. Сигурно сте имали предвид планетата Земя за "стои вкъщи".

Ако не ви се отговаря недейте, поне ще си запазите достойнството до следваща ви излагация, която ще е скоро....:giggle1:

преди 5 минути, BANKATA написа:

Я ти кажи какво ще прави влак с 2000 тона боеприпаси в склад с капацитет 240 ?

И ти ли с глупавите въпроси. Ако е имало влак той не е бил натоварен с 2000 тона боеприпаси. Никой не би разтоварил някъде каквото и да е без да има капацитет да го складира. Някаква нова технология ли има за компресиране на материята, че още не знаем на нея?

преди 5 минути, Nikita' написа:

Не мислиш ли, че отдавна ни е омръзнало да ви четем коментарите с които казвате, че всичко дето го пише в новините е "фалшиво" и след това се оказва, че е вярно?

Ни? Че колко човека пишат от този профил? Не само, че казвам фалшиво, но казвам и защо. И в повечето случаи самите статии се издават сами защо имат фалшиво съдържание. На теб ако ти е омръзнало да забелязваш такива неща има други хора, на които не е.  Ако все пак толкова ти е омръзнало винаги може и да не отговаряш защото в противен случай още повече засилваш аргументите ми защо пускаш фалшиви новини.

току-що, maxthon написа:

И ти ли с глупавите въпроси. Ако е имало влак той не е бил натоварен с 2000 тона боеприпаси. Никой не би разтоварил някъде каквото и да е без да има капацитет да го складира. Някаква нова технология ли има за компресиране на материята, че още не знаем на нея?

Оръжия базирани на нови физични закони.

Но просто някой много яко или те е излъгал че складовете събират 240 тона или си прочел избирателно.

преди 7 минути, БаалБек написа:

Като това ли?

Това е по-отношение на Русия.

преди 8 минути, БаалБек написа:

Сигурно сте имали предвид планетата Земя за "стои вкъщи".

За Русия става дума. И винаги може да опонираш допълнително на това. Разбира се това трябва да се случи като посочиш едно място, където Русия има военна база извън територията си и далеч от нея.

току-що, BANKATA написа:

Но просто някой много яко или те е излъгал че складовете събират 240 тона или си прочел избирателно.

Следва в такъв случай да посочиш достоверен източник на капацитета на съоръжението. Кажи истината след като някой ме е излъгал.

преди 6 минути, maxthon написа:

Ти на тях ли вярваш? :giggle1:

Няма да нападаме Украйна, ще вземем Киев за три дни?  :lol6:

преди 2 минути, maxthon написа:

За Русия става дума. И винаги може да опонираш допълнително на това. Разбира се това трябва да се случи като посочиш едно място, където Русия има военна база извън територията си и далеч от нея.

Следва в такъв случай да посочиш достоверен източник на капацитета на съоръжението. Кажи истината след като някой ме е излъгал.

240 тона е само едно помещение бре. 

преди 2 минути, BANKATA написа:

240 тона е само едно помещение бре.

Все пак ще помоля за източника.... бре... И ти май не си чувал що е то погреб.... бре..... А някой си Джодж казал, че експлозията съответства на 200-240 тона. И това са експлозиви, които са били вън на повърхността. Какво правим с тези в погребите? И тях експлоадираме за усилване на ефекта от перемогата.

преди 1 минута, maxthon написа:

Все пак ще помоля за източника.... БРЕ.....

Достатъчно е да имаш нещо между ушите за да разбереш колко малко са 240 тона боебрипаси.

преди 10 минути, maxthon написа:

За Русия става дума. И винаги може да опонираш допълнително на това.

Аз да не съм вие да си опонирам сама на себе си, както обичате да го правите и да се самоунижавате.

Да РФ е най-голямата страна в света. Но това си е природна даденост, защото винаги си е стояла вкъщи, а планетата Земя се е разширявала, а руснаците нищо не могат да направят срещу природните сили. :wors:

току-що, BANKATA написа:

Достатъчно е да имаш нещо между ушите

Да беше започнал още от началото така. Да се разбере, че нямаш аргументи и преминаваш на лични нападки. Та последно 2000 тона или 200-240?

преди 2 минути, maxthon написа:

Да беше започнал още от началото така. Да се разбере, че нямаш аргументи и преминаваш на лични нападки. Та последно 2000 тона или 200-240?

За някои неща е достатъчно да имаш акъл.

Домати да са пак няма да им трябва толкова голям склад.

ПП: Нито са 2000 нито са 240

преди 13 минути, БаалБек написа:

Аз да не съм вие да си опонирам сама на себе си

Пробвам се да опонирам с теб. Упорит съм дори и когато нямаш аргументи.

Да РФ е най-голямата страна в света.

Не думай. Всеизвестен факт.

Но това си е природна даденост,

Не думай. Всяка една държава и е природна даденост в момента да е в размери такива каквито са. Дали ще си стоиш вкъщи или не винаги е било въпрос на външна политика. Логично е в момента и да наръртя в момента ако желаем да определим кой иска да завладява света е да се идентифицира коя държава има такава външна политика водеща до това. Ще се радвам да чуя доводи чия политика води до това и как точно. Макар, че това да имаш военни бази в почти всяка точка на планетата е достатъчен довод. Но пък какво ли се надявам, че все пак ще решиш да се аргументираш. Не е само въпрос на желаение да го направиш. Липсва и капацитет за това, а има само един начин да ме опровеграеш.

да го правите и да се самоунижавате

Няма по-добър начин да го направиш е  когато нямаш аргументи в спор и въпреки това продължаваш да показваш, че ги няма.

преди 7 минути, BANKATA написа:

ПП: Нито са 2000 нито са 240

Значи и Медиапул са пуснали фалшива новина. Как не ги е срам? А някой си Джродж (и те като тебе от бързане правят грешки) Уилям Хърбърт от Института за международни изследвания "Мидълбъри" в Монтерей, Калифорния е нищо повече от долен лъжец.

преди 5 минути, maxthon написа:

Пробвам се да опонирам с теб. Упорит съм дори и когато нямаш аргументи.

Не думай. Всеизвестен факт.

Не думай. Всяка една държава и е природна даденост в момента да е в размери такива каквито са. Дали ще си стоиш вкъщи или не винаги е било въпрос на външна политика. Логично е в момента и да наръртя в момента ако желаем да определим кой иска да завладява света е да се идентифицира коя държава има такава външна политика водеща до това. Ще се радвам да чуя доводи чия политика води до това и как точно. Макар, че това да имаш военни бази в почти всяка точка на планетата е достатъчен довод. Но пък какво ли се надявам, че все пак ще решиш да се аргументираш. Не е само въпрос на желаение да го направиш. Липсва и капацитет за това, а има само един начин да ме опровеграеш.

Няма по-добър начин да го направиш е  когато нямаш аргументи в спор и въпреки това продължаваш да показваш, че ги няма.

Значи и Медиапул са пуснали фалшива новина. Как не ги е срам? А някой си Джродж (и те като тебе от бързане правят грешки) Уилям Хърбърт от Института за международни изследвания "Мидълбъри" в Монтерей, Калифорния е нищо повече от долен лъжец.

ето да се информираш колко му е капацитета на склада

https://ru.wikipedia.org/wiki/Взрыв_складов_в_Торопце

преди 9 минути, maxthon написа:

Логично е в момента и да наръртя в момента ако желаем да определим кой иска да завладява света е да се идентифицира коя държава има такава външна политика водеща до това.

Не е нужно толкова да се унижавате. То е очеизвадно - русия. Ако смятате, че тази огромна площ се вляла доброволно към московията в следствие на някакви гравитационни сили, моля докажете го. Иначе излиза, че си пляскате глупости на килограм и даже ги затвърждавате. Но това си е ваш пробем и на ръководството над вас, което ви спуска опорките.

преди 6 минути, БаалБек написа:

То е очеизвадно - русия.

Аргументи няма и няма нужда да се посочват. Военни бази на Русия извън и далеч от територията и колко има? Това е единствения очеизваден факт. А Китай къде е това уравнение? И за тях ли е очеизвадно?

Ако смятате, че тази огромна площ се вляла доброволно към московията

Ако смятате, че всяка една друга държава не е направила същото, моля докажете го. Даже и не знам по какъв повод това се споменава. Завист? Невежество? Глупост? Може да си харесаш едно.

Иначе излиза, че си пляскате глупости на килограм и даже ги затвърждавате.

Излиза, че пак нямаш капацитет да се аргументираш защо пляскам глупости.

А бре, в тая тема ли нашите форумни идиоти се подиграваха на руснаците за наводненията?

Сега мишоците дали ще вземат отношение, или ще се покрият  :wub:

Обявиха извънредно положение заради наводненията в Италия

Цитат

Много от районите са същите, които през май 2023 г. бяха засегнати от наводнения и свлачища...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.