Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 32 минути, miro20 написа:

А това от Песков , цитиран от ТАСС, съчинение ли е?

https://www.moscowtimes.ru/2024/09/20/v-kremle-potrebovali-ubrat-iz-zhizni-rossiyan-vse-chto-meshaet-rozhat-detei-a142773

"Цитиран от ТАСС"... а се вижда че линка ти е от фейкометски сайт :laughing5:

Бедний ми Лоботомире, ако твърдиш че нещо е от ТАСС, не е ли редно да дадеш линк от ТАСС?!?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, miro20 написа:

нито като средства с които се водят боевете,

Глупав аргумент, който няма нужда дори да се споменва. Разбира се, че средствата ще са други. И никой разбира се не говори за тях. Събитията в двете операции са 1:1 до момента.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

"Цитиран от ТАСС"... а се вижда че линка ти е от фейкометски сайт :laughing5:

Бедний ми Лоботомире, ако твърдиш че нещо е от ТАСС, не е ли редно да дадеш линк от ТАСС?!?

Пак се осра тошеееф, пак се осра...  защо си ми изрязал цитата и най вече линка с това за което питаш ?

преди 43 минути, miro20 написа:

«Повышение рождаемости — это один из главных приоритетов в работе всей власти и всей страны. Поэтому все, что нужно делать для повышения рождаемости, должно делать, и все, что мешает этому, конечно, должно из нашей жизни исчезать», — сказал Песков (цитата по ТАСС).

преди 7 минути, maxthon написа:
преди 18 минути, miro20 написа:

нито като средства с които се водят боевете,

Глупав аргумент, който няма нужда дори да се споменва. Разбира се, че средствата ще са други. И никой разбира се не говори за тях. Събитията в двете операции са 1:1 до момента.

Абсолютно нищо общо.

:hush:

преди 54 минути, miro20 написа:

А това от Песков , цитиран от ТАСС, съчинение ли е?

Няма проблем стига да покажеш как са взели интервюто с него. И в линка ти има препратка и към него. Общи приказки за демографията. Като казах свободни съчинения за това какво трябва да се прави през почивките си е точно така.

преди 3 минути, miro20 написа:

Пак се осра тошеееф, пак се осра...  защо си ми изрязал цитата и най вече линка с това за което питаш ?

Защото изобщо не съм чел и изобщо не ме интересува какво е написано. Целта ми беше за пореден път да покажа и докажа че си ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ.

В случая казваш че цитата е от ТАСС... а всъщност е от фейкометски сайт :hit:

преди 6 минути, miro20 написа:

Абсолютно нищо общо.

Но все пак действията се развиват 1:1 с тогава. Пък то нека да няма нищо общо....

преди 7 минути, ivottoshev написа:
преди 14 минути, miro20 написа:

Защото изобщо не съм чел и изобщо не ме интересува какво е написано. Целта ми беше за пореден път да покажа и докажа че си ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ.

В случая казваш че цитата е от ТАСС... а всъщност е от фейкометски сайт :hit:

А това какво е бре ?

защо си ми изрязал цитата и най вече линка с това за което питаш ?

преди 59 минути, miro20 написа:

«Повышение рождаемости — это один из главных приоритетов в работе всей власти и всей страны. Поэтому все, что нужно делать для повышения рождаемости, должно делать, и все, что мешает этому, конечно, должно из нашей жизни исчезать», — сказал Песков (цитата по ТАСС).

преди 8 минути, ivottoshev написа:

хахаха :)

Христоматиен пример - не чете, не се интересува от отговора, не гледа че има линк, но бил доказал че съм лъжец :) 

тошееееффффф хептен се осра бре...

Гледам много си изнервен че винаги се оказваш ти долен лъжец и елементарен трол който дори не чете.

:) 

преди 11 минути, maxthon написа:

Но все пак действията се развиват 1:1 с тогава. Пък то нека да няма нищо общо....

Готов на всичко само не и за епицентъра...

Дан отдадем почит на единственото в света ешалонирано ПВО и малко пълнеж край него.

Малко последна почит но все пак е добре да се споменава :)

Между другото замислете се за хапчетата:

https://t.me/vchkogpu/51116?single

Докато не е станало късно:)

хахаха [emoji4]
Христоматиен пример - не чете, не се интересува от отговора, не гледа че има линк, но бил доказал че съм лъжец [emoji4] 
тошееееффффф хептен се осра бре...
Гледам много си изнервен че винаги се оказваш ти долен лъжец и елементарен трол който дори не чете.
[emoji4] 

Статията, която пусна няма нищо общо с тази, която аз пуснах. Свободното съчинение е, че лично Путин се е разпоредил на има секс паузи в почивките

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Новина

За Ванката

Паляница, или пияница беше свален с ракета която струва 25 пъти по-евтино от чудото на украинската дронизация.

ПП

Направи грешката на Реджеп. Смешно.

Не само суджанска област ще бъде освободена, но и селата на 20-40км в украинска територия ще станат руски..

Впрочем укрите изселиха 114 села от тази зона.

Анадъмо ?? 

Сега Флаш да ти обясни обилно какво е медиина акция 

IMG_20240921_010911_640.jpg

Да съм твърдял че са безаналогови като руските?

ВСУ като са изпратени в Курск - кои ще воюват за спорните земи в Донбас и Запорожие?    Зельо всичко забравя и вече не помни Великая Русь дали е била православна или католическа.   Хохлите и те не знаят дали са малоруси или не са.       И за какво умират подобни полуидиоти?   За милиарди долари и евро от Запада?   Ами и това няма как вечно да продължава.

Вагнеровци горят. Някой ако иска да помага. Аз имам една туба с бензин ако се налага

Номер 126 (18-тия за месеца). Няма да дочака ПОБЕДАТА..

Мирчолинo, престани с тези твои фантасмагории как "перемогата" е аха-аха точно зад ъгъла!

Как не ти омръзна три години да повтаряш едно и също като досадна радиоточка!

Единственото, което се задава на хоризонта е капитулацията на украинското прокси и стратегическо поражение за НАТО!

... ... ...

Според "Bloomberg" пан Зельо е много отчаян и изисква мигновено членство на Бандеристан в НАТО и ЕС, както и бързи доставки на западно оръжие в своя "План за победа". 🤡🤡🤡

На срещата в Съединените щати зеленият гащник ще настоява Байдън да отправи официална покана за членство на Украйна в НАТО. 

Чичо Сам също трябва да поеме задължения за редовни и бързи доставки на "модерно оръжие", които да се използват без ограничения дълбоко в руска територия.

Планът "също така призовава за ясен и бърз път към членство в Европейския съюз, както и други икономически и военни споразумения".

Според откачалката Зельо това "ще принуди Владимир Путин да търси мир при условията на Украйна".

Кървавият клоун също е загрижен, че прекратяване на огъня без Западът да изпълни горните украински искания би позволило на Русия да завладее още повече територия. 

Лудостта на Зельо е безгранична!

Предадоха секретния план на Зеля :)

Смеха е такъв че ще падне телеграма в Украйна - яко трафик има.

Козяк - станахте за смях на цялата планета.

Украйна става веднага член на НАТО и ЕС ...следва луд кикот 

пп

Косе станало някакво объркване - укрите избягали от Украинск. Та помагат ли дроните тука?

photo_2024-09-21_10-45-19.jpg

Козяк - станахте за смях на цялата планета.

Украйна става веднага член на НАТО и ЕС ...следва луд кикот 

пп

Косе станало някакво объркване - укрите избягали от Украинск. Та помагат ли дроните тука?

photo_2024-09-21_10-45-19.jpg

В Суджа ли са още? За едни роднини питам. И днес нищо не става от дрончетата, а? Няма ли кой да отпуши китайското карго най-накрая. Ох остави то и пари нямаха...

Самобомбенето няма да спре скоро:

Предадоха секретния план на Зеля

Колко сеир още се очаква покрай този план.... Сега има ново 20 и ще канят разни опозиционери на бутафорни преговори.

Те и друго коментират хохлите е телеграмите.

Както е известно, зеленият гащник много иска втора "мирна" среща до ноември, на която да присъства Русия, за да подпише под натиска на световната общност, че се изтегля от Украйна и плаща репарации.

От Кремъл заявиха, че Зельо няма никаква връзка с реалността и Русия отказва да участва в поредната клоунада на киевския клоун.

И сега пан Зельо щял да ангажира на "мирната" среща изгонената на Запад несистемна руска опозиция като "преговаряща страна", която ще "представлява" Руската федерация. 🤡🤡🤡

Смехорията ще е пълна, ако тези руски опозиционери вземат та подпишат "капитулацията" на Русия. 

Тогава има да се чудим дали те са по-луди или Зельо. 

Зеленски: Лъжа е, че Русия е убила 80 000 украински войници

Украинският президент Володимир Зеленски отрече данните на WSJ, че украинските въоръжени сили вече са загубили 80 хиляди военнослужещи във войната, предаде агенция УНИАН.

„80 хиляди загуби на украинската армия – това е лъжа. Реалното число е много по-малко. Съществено“, каза украинският президент. Киев, подобно на Москва, не разкрива реалния брой на своите убити и ранени войници от началото на пълномащабната война.

Един милион души вече са убити или ранени в пълномащабната война, която Русия започна срещу Украйна през февруари 2022 година, предаде WSJ по-рано тази седмица. Според поверителна украинска оценка в началото на годината броят на загиналите на украинските войници е 80 000, а ранените - 400 000. Оценките на западното разузнаване за руските жертви варират, като някои определят броя на загиналите на близо 200 000 души, а ранените са около 400 000.

Украинският президент заяви още, че все още не е получил разрешение от Вашингтон и Лондон да използва ракети с голям обсег срещу Русия, със сигурност поради „страх от ескалация“.

https://fakti.bg/world/914020-zelenski-laja-e-che-rusia-e-ubila-80-000-ukrainski-voinici

преди 23 минути, Nikita' написа:

Зеленски: Лъжа е, че Русия е убила 80 000 украински войници

Украинският президент Володимир Зеленски отрече данните на WSJ, че украинските въоръжени сили вече са загубили 80 хиляди военнослужещи във войната, предаде агенция УНИАН.

„80 хиляди загуби на украинската армия – това е лъжа. Реалното число е много по-малко. Съществено“, каза украинският президент. Киев, подобно на Москва, не разкрива реалния брой на своите убити и ранени войници от началото на пълномащабната война.

Зеленият гащник отчасти е прав - наистина има лъжа!

Загиналите бандерлоги не са 80 000, а са доста повече!

За второто твърдение, че уж украинските жертви били по-малко - Зельо лъже бетер дърт ром!

Странно е да водиш 900 000 като изчезнали и да имаш мислите на евреина Зельо!   

преди 9 минути, Flashback написа:

Смехорията ще е пълна, ако тези руски опозиционери вземат та подпишат "капитулацията" на Русия. 

Не вярвам. Това съвсем официално ще се сметне за държавна измяна, а подписалите такова нещо въпреки че не живеят в Русия, цял живот ще трябва да се оглеждат зад гърба си да не би някой да дойде и да изпълни присъдата. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.