Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Приходите от петрол и газ са най-важният финансов ресурс за Москва, като съставляват от една трета до половината от общите приходи във федералния бюджет през последното десетилетие.

Сещам се единственото за което съм съгласен с Тръмп - че войната ще приключи когато се удари цената на петрола.

Докато рашисткия престъпен режим има приходи, ще има и терор и геноцид и военни престъпления.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Напълно допускам Зеленски да е прав. 

Разбира се, че допускаш! Клоуните трябва да се подкрепяте в абсурдите си!

Днес се замислих, че като цяло украинският бандеровски национализъм е уникално явление. Дори не мога да го нарека идеология. Това е по-скоро болест, мания, защото императивът на това явление е унищожение и разрушение, дори и на самия себе си. По същество самоубийство, но бавно, много мъчително, придружено и с убийството на онези, които заобикалят болния маниак.

преди 7 минути, miro20 написа:

На рашистите ви остана само ядрената карта.

Точно това е и парадоксалното до момента с Аец Запорожие. Защо им е да го обстрелват руснаците(както се опитва пропагандата да покаже, а Гроси и агенцията му мълчат гузно) след като го контролират, а има още три аец, на които може да си пробват мерника? Стига да искат разбира се.

преди 1 минута, Flashback написа:

Днес се замислих, че като цяло украинският бандеровски национализъм е уникално явление. Дори не мога да го нарека идеология. Това е по-скоро болест, мания, защото императивът на това явление е унищожение и разрушение, дори и на самия себе си. По същество самоубийство, но бавно, много мъчително, придружено и с убийството на онези, които заобикалят болния маниак.

Къде видя бандеровски национализъм ???

Къде видя унищожение и разрушение, след като единственото което искат е да спрат рашисткото разрушение и терор над украинското население ?

Какво самоубийство виждаш в това един народ да се защитава от малоумни рашистки изроди   ???

И защо никой не смята Зеленски за "болен манияк" , а е световно признат уважаван от всички цивилизовани държави ?

Нещо си сбъркал полюсите, не мислиш ли , другарю рашист ??

преди 4 минути, maxthon написа:

Точно това е и парадоксалното до момента с Аец Запорожие. Защо им е да го обстрелват руснаците(както се опитва пропагандата да покаже, а Гроси и агенцията му мълчат гузно) след като го контролират, а има още три аец, на които може да си пробват мерника? Стига да искат разбира се.

А защо им беше да взривяват каховското хранилище ??

Рашистите си действат като класически военопрестъпници .

Това включва разбира се и логично или нелогично употребата на ядрената карта и взривяване на АЕЦ..

Доказно от практиката до сега че въобще не импука  на малоумниците.

преди 6 минути, miro20 написа:

А защо им беше да взривяват каховското хранилище ??

Питай тези, които желаят да си върнат Аец Запорожие. Те го взривиха поради странни идея, че това ще има някакво военно значени на по-късен етап. Друго си вместо река да полусухи площи.

преди 2 минути, maxthon написа:

Те го взривиха.

Айде бе ???

:giggle1:

преди 9 минути, Flashback написа:

болест, мания, защото императивът на това явление е унищожение и разрушение, дори и на самия себе си. По същество самоубийство, но бавно, много мъчително, придружено и с убийството на онези, които заобикалят болния маниак.

Чудесна демонстрация на първа точка от КГБ пропагандата, да обвнияваш другите в това което правиш ти :giggle1:

преди 1 минута, miro20 написа:

Айде бе ???

Продължавай с кой би имал полза от това да няма толкова вода г-н Кашик.

преди 25 минути, maxthon написа:

Продължавай с кой би имал полза от това да няма толкова вода г-н Кашик.

Едиснтвено рашистите имате полза , другарко тролке на смяна от Петербург :)

За кой ли път те питам, с каква цел ми викаш "Кашик" ?? Някакви нефелни опити да ме засегнеш ли ? :)  И защо ?

Аз съм офицер от запаса в БА ако това те интересува . И се гордея с това. Един ден може би ще ви наврем където ви е наврял ген. Колев... :)

Макар че до сега украинците много добре се справят с тази задача :)

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Чудесна демонстрация на първа точка от КГБ пропагандата, да обвнияваш другите в това което правиш ти :giggle1:

Тоя е от копейкаджиите  мурзилки и безплатни идиоти  :

https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

https://kultura.bg/web/за-оливър-стоун-и-полезните-идиоти/

преди 40 минути, Flashback написа:

Повтаряш сценария на губернаторката ви, която днес беше при Карбовски, който се мазнеше както винаги и подчерта как в Русия имало демокрация и губернаторката се зарадва и повтори, че там даже всеки говорил каквото си искал. Ето затова и няма да види никога повече национален ефир. Хубавото е как сами си го набивате отзад със смешните пропаганди. Само прости хора ви се връзват. Имиджът на страната ви е важен пред умните и тези с пари какъв е, не пред кухите копейки колко е. Ако Русия се грижеше добре за имиджа си тази война нямаше да я има. Но вашия вожд реши, че му е по-важно да остане в учебниците като велик завоевател вместо да осигури топли чисти тоалетни в училищата, здрави пътища и чисти болници на хората. На теб и подобните ти бъдещето ще е масивен алкохолизъм, ако не е фронта.

преди 1 минута, miro20 написа:

Едиснтвено рашистите имате полза , другарко тролке на смяна от Петербург

От военна гледна точка се гледа тук. Нали г-н офицер от запаса? Който има по-голяма ползва такава е и по-вероятен извършител на деянието. Или пак има някой според теб, който се е стрелял сам?

преди 6 минути, miro20 написа:

За кой ли път те питам, с каква цел ми викаш "Кашик"

Много добре знаеш какъв е събирателния образ на този термин и сега питаш и защо. Може би наистина съм уцелил с това.

преди 7 минути, miro20 написа:

Аз съм офицер от запаса в БА

Кой випуск академия?

преди 46 минути, miro20 написа:

И защо никой не смята Зеленски за "болен манияк" , а е световно признат уважаван от всички цивилизовани държави ?

:lol6:Е, тук вече не мога да спра да се смея. Уважаван за пред камерите, но когато си мислят че никой не ги снима... показват наистина колко го "уважават":

zelenski-1.jpeg.81f5d7b248501da4218b08adae87b102.jpeg

преди 10 минути, miro20 написа:

Тоя е от копейкаджиите  мурзилки и безплатни идиоти  :

https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

https://kultura.bg/web/за-оливър-стоун-и-полезните-идиоти/

Тепърва има време и тази група от хора ще се изясни точно коя е била.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

:lol6:Е, тук вече не мога да спра да се смея. Уважаван за пред камерите, но когато си мислят че никой не ги снима... показват наистина колко го "уважават":

zelenski-1.jpeg.81f5d7b248501da4218b08adae87b102.jpeg

А тебе, тъпотошеф, къде те уважават?

преди 1 минута, Гoст написа:

А тебе, тъпотошеф, къде те уважават?

Нямаш аргументи срещу мнението ми... и реши да нападнеш личността ми.

Това не е признак на особено висока интелигентност :getout:

преди 1 час, Flashback написа:

. По същество самоубийство, но бавно, много мъчително, придружено и с убийството на онези, които заобикалят болния маниак.

я помисли ти не си ли по жалко същество от това

преди 1 час, Flashback написа:

това явление е унищожение и разрушение, дори и на самия себе си. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Нямаш аргументи срещу мнението ми... и реши да нападнеш личността ми.

Това не е признак на особено висока интелигентност :getout:

Тъпотошефф, защо нямаш признак на особено висока интелигентност?

преди 9 часа, miro20 написа:

Сещам се единственото за което съм съгласен с Тръмп - че войната ще приключи когато се удари цената на петрола.

Докато рашисткия престъпен режим има приходи, ще има и терор и геноцид и военни престъпления.

Все забравяш - конфликтът е вътрешно украински.    Доналд Тръмп ще се съобрази с донските и запорожските казаци.    Западните съюзници на Киев нямат общо мнение за това как трябва да завърши войната.   Украйна не иска да се отказва от свои територии.    Има големи разногласия между Украйна и нейните западни съюзници относно това как трябва да изглежда краят на войната, пише в. The Times.

На Конгреса на САЩ отне месеци, за да одобри пакет от помощ за Украйна през април. Тези пари ще свършат до края на годината и няма гаранция, че ще бъде отпуснат друг голям пакет. Украйна може да се окаже в особено тежка ситуация, ако бившият президент Доналд Тръмп победи.        Тръмп, в единствения си дебат с вицепрезидента Камала Харис, отхвърли призивите да декларира подкрепата си за победата на Украйна във войната.

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Руският парламент прие закон за освобождаване от наказателна отговорност на подсъдими, съгласни да воюват срещу Украйна

Всичко е по план, затворниците не са на привършване :D 

Нека амбразурчите скочат... сега! 

Така е ,всичко е по план :hush:

От затвора на фронта: В Украйна мобилизират и осъдени

Хиляди осъдени в Украйна предпочитат окопите на фронта пред това да останат зад решетките. Особено често ги вербуват за предната линия на сраженията. Не навсякъде обаче са доволни. Как върви мобилизацията на осъдените.

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Не ме кефите - откровено ви казвам. Имам нов любимец вече:

Моля ви, учете се от него. Това се казва класа , не като вас тук празни приказки.

Бабето да не се обиди нещо че не ме е налазила още?

Вече се полуготови за гей-парада

Особено подходящи за садо-мазо игри.

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Така е ,всичко е по план :hush:

От затвора на фронта: В Украйна мобилизират и осъдени

Хиляди осъдени в Украйна предпочитат окопите на фронта пред това да останат зад решетките. Особено често ги вербуват за предната линия на сраженията. Не навсякъде обаче са доволни. Как върви мобилизацията на осъдените.

Това със освобождаването на затворници е патент на Зелю и е още от март'22-ра. Разликата е, докато руските затворници са под контрол на военачалниците си, тогава укрите бяха пуснали техните затворници да дерибействат с подарените им калашници по улиците и да издевателстват над собственото си население. Ето, чети:

След безразборното раздаване на оръжие: Мародери нападнаха големите градове в Украйна

Цитат

В отчаяните си опити да се защити, Украйна пусна от затворите престъпници и националисти, някои от които имат военно обучение. Освен в Киев, подобни проблеми има и в Николаев и Мелитопол. Кметът на Николаевската областна държавна администрация Виталий Ким съобщи, че специално за целта ще бъдат създадени местни отряди, който да противодействат на въоръжените мародери

.

Добър ден

Научихме че Угледар реЗко загубил стратегическа стойност.

Интересна работа е това isw :)

Другите новини също са ободряващи.

- Всички да разочаровани от плана Зеленски

- при КПД 14% ще бъдат пратени 900000 призовки в Украйна но нещо ми говори че процента ще е под 10.

- Косьо ще остане без клипове, руснаците си наумили да си върнат Херсон и да изкъртят дроноводите дето уж пазят реката.

- и накрая,хусите май ще получат крилати ракети да видим натовски кораб плува ли ...

IMG_20240925_103053_225.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.