Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 36 минути, nikolov2020 написа:

Обърни ги в УФАБ драги ми N1

Ще.начукат хиляди квадратни километри от фронтовата линия да намалят загубите :)

Мисля че ще го докарат до 1500 бомби на седмица.

Еврейския рекорд е 10000 за седмица.

ПП

Парамобил стига си пляскал тъпотии.

Всички западни медии указаха че Украйна яде як пердах и ще става още по лошо.

На кое пляскам? Задавам резонни въпроси за математик, който вещаеше други неща преди две години. А пък да не почвам колко експерти, анализатори и случайни граждани се изказваха как руската машина ще сгази всичко за дни/седмици/месец и т.н. И как ще погинем още първата зима без руски газ. В тази връзка посочих, че милата татковина е газифицирана на 27%, което включва и индустрията. Важно е да подчертая индустрията, защото без нея какъв е дяла на битовите потребители?

преди 35 минути, maxthon написа:

Колкото повече пушечно месо има, толкова и срока се изтегля във времето. И затова говори Витанов.

Той друго говореше през 2022г, но ти си го интерпретирай както ти е удобно. Не очаквам да кажеш, че се е объркал. Все пак, на всички е ясно, че темата е запалянковска и никой няма да признае грешка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Той друго говореше през 2022г, но ти си го интерпретирай както ти е удобно. Не очаквам да кажеш, че се е объркал. Все пак, на всички е ясно, че темата е запалянковска и никой няма да признае грешка.

Е човека не е врачка и няма как да знае дали ще свалят възраст за мобилизация. И съответно прави прогноза на база данните, с които разполага.  Сега също направи такава на база очакваното ново сваляне на възраст.

току-що, maxthon написа:

Е човека не е врачка и няма как да знае дали ще свалят възраст за мобилизация. И съответно прави прогноза на база данните, с които разполага.  Сега също направи такава на база очакваното ново сваляне на възраст.

Ти пак на мобилизация го избиваш. Аз казвам, че през 2022 г. съвсем нямаше в уравнението му мобилизация. А вещаеше кратки срокове за приключване.

Витанов е прост инжинер на минимална заплата в БАН, работи в Института по механика

Готов е да дава прогнози и за слънчевите изригвания

Така че проверявай като плякаш простотии.

И накрая - Украйна се сдуха, това е ясно и на 15 годишните.

А родната индустрия мина на пропан бутан от Румъния.

преди 5 минути, parmobil написа:

Ти пак на мобилизация го избиваш.

Да и ти казвам какво казва Витанов за връзката между мобилизация и прогнозния срок кога ще свърши мобилизационния ресурс. А много добре знаеш, че когато нямаш армия какво се случва.

преди 5 минути, parmobil написа:

А вещаеше кратки срокове за приключване.

Лъжа.... Гледаш го какво каза в Бнт вчера.

Заради платените, заблудените и откровените путинофили, всеки нормален русофил може да бъде зле разбран. Не че е кой знае какъв проблем... Мръсната пяна рано или късно ще се оттече... Просто е леко обидно. Колко леко? Пренебрежимо малка величина.

преди 8 минути, maxthon написа:

Да и ти казвам какво казва Витанов за връзката между мобилизация и прогнозния срок кога ще свърши мобилизационния ресурс. А много добре знаеш, че когато нямаш армия какво се случва.

Лъжа.... Гледаш го какво каза в Бнт вчера.

Каква лъжа. Няколко пъти питам защо не изровите нещата, които каза през 2022г.? А ти се фиксира на мобилизацията.

преди 4 минути, parmobil написа:

Каква лъжа. Няколко пъти питам защо не изровите нещата, които каза през 2022г.? А ти се фиксира на мобилизацията.

Лъжа, че Витанов е казал такова нещо, което твърдиш. Защо аз трябва да изровя нещо за да ти доказвам твърденията? Определено трябва да си го направиш сам. Каква е връзката между възраст за мобилизация и това кога ще свърши този ресурс е ясно. И това е единствената прогноза, която прави Витанов.

преди 46 минути, ivottoshev написа:

И с право. Когато той в Истанбул искаше да приключи всичко, Запада му каза "бий се, ние сме зад теб". Сега очаква това обещание да се изпълни.

Рано или късно, естествено че ще му бият шута, ма за това пък той си е виновен, след като е повярвал че Русия може да бъде победена...

Невъзможно е и е напълно наясно с това  например Доналд Тръмп.   Той още през 2022 година предупреждаваше,  че Украйна ще бъде унищожена от Русия.   

преди 4 минути, maxthon написа:

Лъжа, че Витанов е казал такова нещо, което твърдиш. Защо аз трябва да изровя нещо за да ти доказвам твърденията? Определено трябва да си го направиш сам.

Това ми любимото при теб. Детски инат и искаш да ти се доказва. Ми намери си изказванията на Витанов през 2022г. 

Ти ни "доказа" , че не е имало българи на Шипка, щото не е имало българска държава. Или не помниш?

Ми намери си изказванията на Витанов през 2022г. 

Който е направил твърдението за него да си го намира. Аз проблем нямам.

преди 4 минути, parmobil написа:

искаш да ти се доказва

Който твърди нещо ще си го и доказва. Аз проблем нямам.

преди 2 минути, maxthon написа:

Който е направил твърдението за него да си го намира. Аз проблем нямам.

Който твърди нещо ще си го и доказва. Аз проблем нямам.

Аз също нямам проблем. Ако го издиря, ти няма да кажеш, че си сбъркал, нали? Защото няколко пъти си губих времето да го правя и ти не каза, че си сбъркал. А всички видяха, че си, въпреки невъзпитанато орязване на постовете ми, което правиш при цитиране. С надеждата, че други не са ги прочели, за да ги омаловажиш и заметеш.

Ако го издиря, ти няма да кажеш, че си сбъркал, нали?

Досега да си го намерил вместо да спориш излишно.

Защото няколко пъти си губих времето да го правя и ти не каза, че си сбъркал.

Нито един път не си успял да се аргументираш. Сега пак ли все така ще е същото?

преди 8 минути, parmobil написа:

въпреки невъзпитанато орязване на постовете ми, което правиш при цитиране

Мога да цитирам каквото си поискам и да отговарям само на това, което цитирам. Проблем? Единственото невъзпитано нещо в случая е твърдението ти, което не желаеш да докажеш. Как беше детски инат?

току-що, maxthon написа:

Мога да цитирам каквото си поискам и да отговарям само на това, което цитирам. Проблем?

Слабост от твоя страна. Както ти казах, това че ми орязваш поста не го прави непълен преди това. В твоите очи може и да е съкратен, но тези преди теб са го прочели непипан от теб.

преди 1 минута, parmobil написа:

Както ти казах, това че ми орязваш поста не го прави непълен преди това.

В предвид, че ти отговарям само на това, което е цитирано няма нищо непълно.

преди 6 минути, parmobil написа:

Вадиш контекста.

Отговарям по същество. Няма никакво вадене на контекст. "Ако го издира" > "Досега да си го намерил". Къде видя тук вадене от контекст? Виж ако желаеш просто да се заяждаш заповявай с още.

току-що, maxthon написа:

Отговарям по същество. Няма никакво вадене на контекст.

Ти нищо не отговаряш. Искаш само на теб да се отговаря и да ти се доказва. В няколкото пъти, в които се опита да кажеш нещо, погина безславно. И за турникети, и за референдум под оръжие, и за Gasum, и за геном на Рюрик, и за турбини, и за Пригожин, и за Шипка .... а сега и за математик се инатиш. Пазя си screenshots, за да те цитирам, защото тогава не можеш да ми орязваш постовете. По едно време даже ги ползвах. Достатъчно време ти отделих. А дали ще ми отговориш след като ми окастриш поста, хич не ми пука. Написаното сега не можеш да го изтриеш.

Ти нищо не отговаряш.

Е само обясних каква е връзката между мобилизационния ресурс и прогноза за това кога ще свърши, а с това и войната. Защото това прави Витанов. Сега пак ли ти се струва извадено от контекста?

преди 27 минути, maxthon написа:

Мога да цитирам каквото си поискам и да отговарям само на това, което цитирам. Проблем? Единственото невъзпитано нещо в случая е твърдението ти, което не желаеш да докажеш. Как беше детски инат?

Ама така си кажи.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Ама така си кажи.

Какво точно сега пък се оказва, че трябва да кажа? А нещо за Витанов да има да кажеш?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.