Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

Какво точно сега пък се оказва, че трябва да кажа?

Ти си го казал вече.

После пак ще се пениш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ти си го казал вече.

После пак ще се пениш.

Стига да се намери кога точно Витанов е казал, че войната ще е кратка. До тук има само един, който се пени вместо да си намери доказателството за това, което твърди. Сега е шанса да помогнеш вместо да се включваш в отделянето на секрети от устната кухина.

Как кратка?   Зельо може още три години да дои католическия Запад и единствен резултат ще е свършването на бандеровците.    Ама и Западът не е чак толкова глупав.   Всичко вече  разбират.  Десни националисти скоро ще са на власт в Европа.   

Вечния огън се предаде на още 2 машини:

на 29.09.2022 г. в 10:02, glen написа:

Сега президентът Путин чака зимата, за да даде възможност на народите от Западна Европа да размишляват и след това да принуди своите безгръбначни лидери да отхвърлят американската тирания.
 От 2014 г. чичко Путин е решен да премахне американската заплаха за своите западни граници и така за Западна и Централна Европа веднъж завинаги.
А какво се случи с онези бурни европейски граждани, които свалят правителства с гневните си протести?
Те станаха дългови роби.

Милостив човек- 2 години чака зимата си го мести само в другия крачол... Генерал Зима да не  дезертирал нещо?

на 29.09.2022 г. в 22:05, glen написа:

Масова концентрация на войски и танкове на полската и естонската граница. Всички полети до САЩ са резервирани за това, което изглежда като неофициално изселване от Европа.

:)Най-достоверния източник си ми ти. Къде се засели след това изселване?

на 30.09.2022 г. в 20:13, Moriati написа:

Айде пак, алоууу беее беее беее, къде Швеция и Финландия станаха членове на НАТО а? :D 

Ба си тъпото, явно не следиш ни на йота нещата, а само повтаряш като папагал опорките ..  Да те светна, Ердоган каза последно че цък, няма да стане , такива партньори не ни трябват :whist:  Още не са му целували ръка , и дали това което иска....  Това беше намек и към Байдън и ФАЩ тоже ;) 

Не да целували ръката правилно явно...

преди 3 часа, parmobil написа:

Ти пак на мобилизация го избиваш. Аз казвам, че през 2022 г. съвсем нямаше в уравнението му мобилизация. А вещаеше кратки срокове за приключване.

Не е така. В самото начало проф. дмн Витанов каза, че войната ще продължи ок 9 месеца (по спомен). И, тогава това беше най-дългият срок, който се споменаваше в прогнозите на експертите. В неговата прогноза, обаче, той не предполагаше, че Украйна ще започне да получава оръжие от Запада, поне не и в такъв мащаб. В онзи момент укрите бяха дарявани само с каски, бронежилетки и др. защитни или спомагателни средства. Постепенно помощта за тях запона да влкючва първо леко, а след това и тежко оръжие, бронетехника и т.н. Май само подводница не са получили още. Естествено, това удължава агонията им... :tease2: Все пак, няма безгрешни прогнози, но като цяло, проф. дмн Витанов е най-близо до истината от родните експерти.

Впрочем, давах неговите прогнози като пример на онези неграмотни кауни във форум "Наука". Казвах им: "Ето, на мен не ми вярвате, аз съм "Бай Никой", ама вижте проф. дмн Витанов - той е максимално научно титулуван за родните стандарти и твърди, че Русия ще победи". Дежурният отговор беше: "Той, Витанов, е учен, не е военен и не разбира". Мда, а пък ген. Мили и Ходжис (безспорни авторитети във форум "Наука") твърдяха по онова време, че след няколко месеца Украйна ще си върне Крим... Та, щом едни уж учени хора вярват и се осланят на мъдростта на военните, то науката е в сериозен упадък... :lock:

на 28.09.2023 г. в 11:47, maxthon написа:

Когато едно ПВО причинява повече щети по земята..... по-добре да го няма......

За 2-ри път да съм съгласен с бъдито, за 2-ри пореден ден. Явно скоро ще му излезе късмета :)

преди 15 минути, Sargon III написа:

Не е така. В самото начало проф. дмн Витанов каза, че войната ще продължи ок 9 месеца (по спомен). И, тогава това беше най-дългият срок, който се споменаваше в прогнозите на експертите. В неговата прогноза, обаче, той не предполагаше, че Украйна ще започне да получава оръжие от Запада, поне не и в такъв мащаб. В онзи момент укрите бяха дарявани само с каски, бронежилетки и др. защитни или спомагателни средства. Постепенно помощта за тях запона да влкючва първо леко, а след това и тежко оръжие, бронетехника и т.н. Май само подводница не са получили още. Естествено, това удължава агонията им... :tease2: Все пак, няма безгрешни прогнози, но като цяло, проф. дмн Витанов е най-близо до истината от родните експерти.

Впрочем, давах неговите прогнози като пример на онези неграмотни кауни във форум "Наука". Казвах им: "Ето, на мен не ми вярвате, аз съм "Бай Никой", ама вижте проф. дмн Витанов - той е максимално научно титулуван за родните стандарти и твърди, че Русия ще победи". Дежурният отговор беше: "Той, Витанов, е учен, не е военен и не разбира". Мда, а пък ген. Мили и Ходжис (безспорни авторитети във форум "Наука") твърдяха по онова време, че след няколко месеца Украйна ще си върне Крим... Та, щом едни уж учени хора вярват и се осланят на мъдростта на военните, то науката е в сериозен упадък... :lock:

Хайде сега му кажи и на @maxthon, че аз не си измислям какво е казал Витанов преди две години. Защото той ще иска да му се докаже.

преди 4 часа, БаалБек написа:

Когато Русия стане фашистка държава, фашизмът ще се нарича „особена руска духовност“.

(Уинстън Чърчил, британски политик и държавник, Нобелов лауреат)

„Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засадят картофи"

На предложения за прекратяване на бомбардировките, Чърчил отговаря 

"След като лекарството е свършило толкова добра работа, нека да продължат да получават допълнителни дози от него" и бомбите продължават да падат.

(Уинстън Чърчил, британски политик и държавник, садист и психопат)

на 28.09.2023 г. в 22:56, kirko12 написа:

Как бе ... чепкат ватата по целия фронт 

Косьо в ход е миниране на границата :)

Старобългарски метод от времето на комунягите с ток по оградата който обажда къде се реже :)

има граничари ще ти обяснят

Хм.. в Курска област да пропуснали явно.. а колко пари наляха. Е не изключвам и варианта и родатата ти в Суджа да са предател.

на 29.09.2023 г. в 7:27, kirko12 написа:

Косе

Ще ме умориш  от смях :)

Сега чакам оная кукувица да призове руския народ да напусне Курска област панически.

@nikolov2020 евала човек. Бях несправедлив с теб-ти имаш правилно предсказание. Знаеш ли как се радвам за тебе-ова ти е за първи път! Е не не мога да повярвам направо- това е чудо!

преди 12 минути, ruraru написа:

„Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава. Този град трябва да бъде унищожен, да загине, да бъде сринат до основи и в неговите развалини да се засадят картофи"

На предложения за прекратяване на бомбардировките, Чърчил отговаря 

"След като лекарството е свършило толкова добра работа, нека да продължат да получават допълнителни дози от него" и бомбите продължават да падат.

(Уинстън Чърчил, британски политик и държавник, садист и психопат)

Аз силно ще те помоля да ми покажеш (в официален източник) къде Чърчил е казал такова нещо!

Защото в мемоарите му няма такова нещо -  чел съм ги -  а какво пише в "медии" е съвсем друга бира.

То и на Конфуций и Джейсън Стейтман чета "проникновения", които не са казвали, но ги има във Facebook.

на 29.09.2023 г. в 15:48, MZ/X написа:

Малка и победоносна война: Полша подготвя удар срещу Беларус
https://blitz.bg/svyat/malka-i-pobedonosna-voyna-polsha-podgotvya-udar-sreshchu-belarus-video_news977867.html 

Преди месец ви обърнах внимание, тогава се хилехте.
Айде хилете се сега.

Полша има смазващо военно превъзходсво и наистина може да прегази Беларус "за 3 дни".
При условие, че Русия не се намеси обаче.
А дали няма да се намеси? И да предизвика още по-голямо разрастване на конфликта в посока ТСВ?

Не е късно и след 1 година да ти се смеем.

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз силно ще те помоля да ми покажеш (в официален източник) къде Чърчил е казал такова нещо!

Защото в мемоарите му няма такова нещо -  чел съм ги -  а какво пише в "медии" е съвсем друга бира.

То и на Конфуций и Джейсън Стейтман чета "проникновения", които не са казвали, но ги има във Facebook.

Па ако знаеш Ванга какво е казала :wub:

на 29.08.2024 г. в 22:53, nikolov2020 написа:

Млъкни бе селски тъпанар

С огромен кеф днеска разбрах че ви дават 2 седмици.

И след това - кинти няма да има

Супер прогноза 

на 27.08.2024 г. в 17:31, ivottoshev написа:

Заминавам за около седмица на почивка. Точно на най-хубавото все ме няма. При провала на похода на Готвача, на който тук са се възлагали толкова надежди, бях извън БГ-то, сега при очертаващият се провал на КУРската епопея пак няма да ме има… 

Разбира се ще влизам през телефона за да се посмея на напъните да се изкара провалът - победа, ма не е същото като на компа. Проклинам съдбата си 😁

Как изкара седмицата, яд ли те е, че изпусна провала на епопеята? :wub:

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Па ако знаеш Ванга какво е казала :wub:

Супер прогноза 

Оная със светлинния меч редовно и свършват парите. Май ги харчи по плажовете на  централна Италия повечето . Ама нещо се засегна и скоро не е обещавала нищо- сбръчкала се е съвсем вече.

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Как изкара седмицата, яд ли те е, че изпусна провала на епопеята? :wub:

Седмицата я изкарах напоително. Благодаря че попита  :drunk:

А иначе това ли ще е опорката при неизбежното фиаско на курската епопея? Че са се задържали повече от колкото са били прогнозите?

Аз точно се чудех какво ли ще се измисли, даже днес питах Лоботомирко:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Мирчааа, измислихте ли вече опорката за след като "курската епопея" завърши. Дай тук във форума да се посмеем преди всички други. Един вид ексклузивно да ни снесеш инфо от кухнята на Тролската централа, плийс :help:

пп: ако го направиш, обещавам 48часа да не те навирам в под на кучето опашката, демек ще можеш два дни да си разпространяваш пробитите опорки с една идея по-успешно :)

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Седмицата я изкарах напоително. Благодаря че попита  :drunk:

А иначе това ли ще е опорката при неизбежното фиаско на курската епопея? Че са се задържали повече от колкото са били прогнозите?

А аз точно се чудех какво ли ще се измисли, даже днес питах Лоботомирко:

Шорош още не ми е спуснал опорката, само ви се смея на прогнозите. 3-та година ще стане скоро, всичките ви прогнози все такива. Като на български синоптици.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Лека дрононарезка за закуска:

Критично е положението с китайските части от 1 година...

Ако е не бяха фаталисти и бяха сложили 13-та антена нямаше да го ранят..

Пак е ръсено против вредители:

Имаше видео и от самите вредители. Викали му "златен дъжд"-ще го запомни за цял живот този отдолу дето беше.

преди 19 минути, kosyo написа:

Критично е положението с китайските части от 1 година...

Хубаво. А сега кажи с пироните какво става :)

И така украинската перемога стигна своя апогей.

Оттук надоле, надоле, надоле както се пее в народните песни.

Донецк да се преименува на Байдънодар.

Съгласен - трябва да остане в историята човека които отпусна пари за такива като Косьо ...

IMG_20241001_075854_131.jpg

„Докато отбелязваме две години от незаконното анексиране от Русия на части от украинските региони Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, ние, министрите на външните работи на Г-7 на Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Обединеното кралство, Съединените американски щати и върховният представител на Европейския съюз, заставаме твърдо зад Украйна и нейната териториална цялост, суверенитет и независимост".     Нищо не казват за единството на Сърбия с Косово и на Китай с Тайван.     САЩ ги командват за подобно лицемерие.

преди 1 час, attj написа:

„Докато отбелязваме две години от незаконното анексиране от Русия на части от украинските региони Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, ние, министрите на външните работи на Г-7 на Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Обединеното кралство, Съединените американски щати и върховният представител на Европейския съюз, заставаме твърдо зад Украйна и нейната териториална цялост, суверенитет и независимост".     Нищо не казват за единството на Сърбия с Косово и на Китай с Тайван.     САЩ ги командват за подобно лицемерие.

В Обединеното кралство премиера е индиец и от там идват неразбориите и цялата усложнена обстановка в това Русия , Европа , и САЩ да са в конфронтация и самоунищожение и Китай да получават спънки в развитието си . 

Хитри индийците и пакистанците , плодят се като за световно , богатите страни ги хранят , дават им работа , финансови помощи , привилегии , дават им безплатна храна , дрехи , материали. А  те индийците и пакистанците са навсякъде в света и дърпат конците , чакат европейската раса да се самоунищожи и да се настанят в плодородната Европа ...

И всичко това защото, има натурализация , интеграция , и откровена балъщина , като в приказката - ,, Болен здрав носи " ...

Войната в Украйна ще се превърне в Бран - Рат на европейската раса .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.