Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Вместо Козяк групата вече е тролерос

Защо го пиша на испански ли ? Защото това е новия световен език. Учете испански!

Няма нов и стар Световен език. Единствения Световен език е english US international

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Flashback написа:

Завалиите, на мен ми става жал за тях!

Виж че не пишат нищо за фронта и "перемогата", защото няма добри новини за тях!

На мен не ми е жал за "вас". Безразличие не е точната дума, но презрение ми е твърде силна, за хора, които си добруват в Швеция, но се изказват толкова "запознато" и "геополитически", и ми хвалят евразийската кочина.

А някои са на дежурство и скачат от телефона по всяко време, за да замажат и прекратят неудобен спор в темата.

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

А ти си от 2 дена в темата и не може да ти затворим профила :)

Ми, блокирай ме. Толкова хора го правят, когато не им харесва какво пиша. Някои соц-левенти си бяха направили и подпис с блокирани. Който беше много шизофреничен, щото се оказах рамо до рамо с мои противници в две теми :)

А не съм от два дни, а просто не ми е интересно да чета всекидневно. Иначе съм преди теб в темата.

За какво да те блокирам

Трябва да съм осведомен какво изливате в момента :)

Чета украинската преса - има постъпило предложение да се изтрият руските букви от клавиатурите

Много навременно

Ми и аз съм демократичен. Намираме се във ФОРУМ, подчертавам за илитератите, които не знаят какво означава и всеки може да се изока ако спазва елементарни правила.

преди 18 минути, parmobil написа:

На мен не ми е жал за "вас". Безразличие не е точната дума, но презрение ми е твърде силна, за хора, които си добруват в Швеция, но се изказват толкова "запознато" и "геополитически", и ми хвалят евразийската кочина.

И моето презрение е огромно към тези, които скачат като Матросов на амбразурата да бранят американския хегемон, който вкара Европа и Украйна в тази тежка криза.

Чичо Сам отлично ви е промил мозъците с пропаганда и въобще не се усещате, че ни свари като жаби на бавен огън.

преди 35 минути, Flashback написа:

Завалиите, на мен ми става жал за тях!

Виж че не пишат нищо за фронта и "перемогата", защото няма добри новини за тях!

щот и ти си такъв - всеки ден се кълнеш в вярност в американскотто знаме

В края на септември Володимир Зеленски представи във Вашингтон "план на победа" на Украйна във войната, който "не е впечатлил" Белия дом.    По информация на Financial Times една от точките на "плана за победа" е включвала членството на Украйна в НАТО.  А Зельо не знае как да убеди САЩ и Германия.   С право те се страхуват от водещата ядрена световна сила.    

току-що, Flashback написа:

И моето презрение е огромно към тези, които скачат като Матросов на амбразурата да бранят американския хегемон, който вкара Европа и Украйна в тази тежка криза. Чичо Сам добре ви е промил мозъците с пропаганда и въобще не се усещате, че ни свари като жаби на бавен огън.

Пак не долавяш нюансите. А на теб кой ти проми мозъка, че Путин е истината и светлината?

преди 1 минута, Flashback написа:

И моето презрение е огромно към тези, които скачат като Матросов на амбразурата

ама и ти го правиш с по голям скок - като верен слуга на САЩ:D

преди 1 минута, parmobil написа:

Пак не долавяш нюансите. 

Напротив - много добре ги улавям!

Чичо Сам точно на такива полезни идиоти като вас разчита!

преди 4 минути, Flashback написа:

Чичо Сам отлично ви е промил мозъците

че чак ходиш редовно на инсстуктаж в САЩ:D

преди 4 минути, Flashback написа:

И моето презрение е огромно към тези, които скачат като Матросов на амбразурата да бранят американския хегемон, който вкара Европа и Украйна в тази тежка криза.

Чичо Сам отлично ви е промил мозъците с пропаганда и въобще не се усещате, че ни свари като жаби на бавен огън.

между другото, аз първи използвах тук Матросов на амбразурата.

преди 1 минута, Flashback написа:

срам ли те е да си признаешш че си такъв - че обиждаш другите с това което си ТИ

преди 37 минути, parmobil написа:

Аз казах, че предоставяне на оръжия не те прави участник във война, а ми в вкараха в отговор, че Дънди ни ограбва. Или не внимаваш?

И ти ли си пропуснал какво каза Яков Кедми на Володя Соловьов?

Така ли? До "Дънди" се стигна след като ти беше отговорено на този твой пост:

преди 6 часа, parmobil написа:

Победители? Тези победители, дето през 90-те не можеха сами да си вдигнат гащите и беше разграден двор? Че даже им се помагаше, че не се знаеше кой какво ще отмъкне от арсенала? Ама много религиозна вяра има у вас за тази евразийска кочина.

... но понеже отговорът ми нещо не ти понесе, в типичният си стил почна да плещиш глупости.

пп: Втори път те приканвам да споделиш за какво иде реч в този прословут разговор м/ду Кедми и Соловьов. 

току-що, Flashback написа:

Реално такива не му трябват.   Тръмп ще договори нещата с Русия и с Китай.      Някои може да се почувстват и като изоставени.

преди 2 минути, Flashback написа:

Напротив - много добре ги улавям!

А сте жалки, когато орязвате пост избирателно, с надеждата, че няма да се прочете контекста на позицията. maxton го почна, но подехте пламенно някои от вас.

Никога не си го позволявам! Нищо, че е разрешено и некоректно.

Силно се съмнявам в някакви договорки attj

Групичката на кукувицата Нюланд съсипа световния ред

Има някакъв малък шанс - много малък 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Така ли? До "Дънди" се стигна след като ти беше отговорено на този твой пост:

... но понеже отговорът ми нещо не ти понесе, в типичният си стил почна да плещиш глупости.

пп: Втори път те приканвам да споделиш за какво иде реч в този прословут разговор м/ду Кедми и Соловьов. 

Не ми отговори за оръжията, а плесна Дънди.

преди 5 минути, attj написа:

Реално такива не му трябват.   Тръмп ще договори нещата с Русия и с Китай.      Някои може да се почувстват и като изоставени.

е той е фен на САЩ - така е инструктиран от САЩ да ти каже

преди 1 минута, parmobil написа:

Не ми отговори за оръжията, а плесна Дънди.

И за оръжията ти отговорих. Ти да не си с деменция:

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Първо: едно е да ползваш дронове от Иран или артилерийски снаряди от Китай, друго е модерни далекобойни ракети от Германия и Франция, за изстрелването на които е нужен обучен специализиран персонал.

Второ: Е това, което съм болднал в поста ти, е огромната разлика. Укрите не могат сами, защото нямат сателитите за разузнаването, насочването и следенето на целите. Това при тях може да се осъществи само с помощ от НАТО.

Точно преди един пост написах от къде тръгна дискусията, довела до "Дънди"

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Каза му, че предоставянето на оръжия, командващ щаб, офицери  и пилоти не те прави участник. Намери си го сам. Няколко пъти съм го пускал, но се подминава, щото е неприятно за вашите позиции по темата.

преди 7 минути, nikolov2020 написа:

Групичката на кукувицата Нюланд съсипа световния ред

Има някакъв малък шанс - много малък 

Flashback е основател на тази групичка, ляга си с американското знаме - в буквален смисъл

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.