Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

И за оръжията ти отговорих. Ти да не си с деменция:

Точно преди един пост написах от къде тръгна дискусията, довела до "Дънди"

Това е поста, който ти разцепи на части

Untitled.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

парамобил

Яков Кедми е някакъв пенсионер с претенции

Соловьов е тв-водещ много подобен на Бареков - какво да ти кажа повече 

Тия двамата имат за задача да привличат зтрители на умиращата телевизия .

И да те питам - програмиране на дрон Текевер в Лондон и пращането му в Украйна да лети какво е ?

КОраб под неутрален флаг плувващ близо до Одеса на който се програмират дрон-джетовете от англичани какво е ?

Правилно - тероризъм

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

е той е фен на САЩ - така е инструктиран от САЩ да ти каже

Нищо не казваш за изоставените - режимите в Киев,   Израел и Тайван.   На Шилото над Меден рудник май пак те е надухал вятъра. 

преди 3 минути, parmobil написа:

Каза му, че предоставянето на оръжия, командващ щаб, офицери  и пилоти не те прави участник. Намери си го сам. Няколко пъти съм го пускал, но се подминава, щото е неприятно за вашите позиции по темата.

+ даването на достъп до военните ти сателити и обученият специализиран персонал, който да може да ползва тези данни, демек да "дръпне спусъка".

Добре. До тук разбрахме какво не те прави участник. Сега кажи кое би те направило участник?

току-що, parmobil написа:

Untitled.png

За дегенератите, щом е контра на запада значи е ОК и е вкарал Русия в правият път. Това права, свободи, върховенство на закона, майната им.

преди 3 минути, attj написа:

Нищо не казваш за изоставените - режимите в Киев,   Израел и Тайван.   На Шилото над Меден рудник май пак те е надухал вятъра. 

кой ги е изоставил - явно скоро не си торил шилото

преди 10 минути, nikolov2020 написа:

парамобил

Яков Кедми е някакъв пенсионер с претенции

Соловьов е тв-водещ много подобен на Бареков - какво да ти кажа повече 

Тия двамата имат за задача да привличат зтрители на умиращата телевизия .

И да те питам - програмиране на дрон Текевер в Лондон и пращането му в Украйна да бъде какво е ?

Правилно - тероризъм

Ама кой има право да си избира кое и какво е? Защо Путин за всичко, което е произведено от умрелия СССР е о'к, за неща , които той ползва от трети страни е о'к, но за неща, които се ползват срещу него от трети страни изведнъж преразглежда доктрини за използване на ядрено оръжие? Ама много избирателен ми идва. 

Да, ясно ми е, че в крайна сметка ще се клекне заради ядрения рекет, но не ми обяснявайте за чутовните способности на евразийската кочина, пожалуйста! Три години не им стигнаха да изпълнят "задачите", които са си поставили и всичко вървеше по план.

преди 15 минути, parmobil написа:

Untitled.png

Така е, разцепих го на части и в първият си пост ти отговорих за оръжията, а във вторият - отговорих на "едит" -а ти и се стигна до "Дънди"

Да отговарям ли и на вторият ти "едит" (който явно си добавил след като те цитирах и следователно не съм видял)?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 4 минути, parmobil написа:

Ама кой има право да си избира кое и какво е? Защо Путин за всичко, което е произведено от умрелия СССР е о'к, за неща , които той ползва от трети страни е о'к, но за неща, които се ползват срещу него от трети страни изведнъж преразглежда доктрини за използване на ядрено оръжие? Ама много избирателен ми идва. 

Да, ясно ми е, 

Преразглеждането на доктрината е заради евентуални удари дълбоко в територията на Русия, които укрите НЕ МОГАТ да извършат сами.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Така е разцепих го на части и в първият си пост ти отговорих за оръжията, а във вторият - отговорих на "едит" -а ти и се стигна до "Дънди"

Да отговарям ли и на вторият ти "едит" (който явно си добавил след като те цитирах и следователно не съм видял)?

Преразглеждането на доктрината е заради евентуални удари дълбоко в територията на Русия, които укрите НЕ МОГАТ да извършат сами.

Като са започвали война да са си правили правилно сметките. Не им е крив запада, да се сърдят на себе си и разузнаването.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Така е разцепих го на части и в първият си пост ти отговорих за оръжията, а във вторият - отговорих на "едит" -а ти и се стигна до "Дънди"

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

А защо да не могат, а руснаците да могат?

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

кой ги е изоставил - явно скоро не си торил шилото

Не прибързвай и ще ти се изясни  

преди 1 минута, parmobil написа:

А защо да не могат, а руснаците да могат?

Ми обяснил съм ти. Нямат нито сателитите, нито обученият персонал, който да борави с такива данни, демек за да "дръпнат спуъка" на тези ракети са нужни НАТО-вци.

Преразглеждането на доктрината за ЯО е заради евентуални удари дълбоко в територията на Русия, които укрите НЕ МОГАТ да извършат сами. Не е заради досегашните геймчейнджъри като джавелини, байаркатри, стормшадоуки, патриоти, тигри, леопарди. Дори не е и заради Ф-16ките. Изказванията за преразглеждане се появиха едва след като на Запад почна да се обсъжда разрешение за удари дълбоко в Русия.

Поредните етнически рускини ли ни пускаш? Не смея да кажа казачки.

Само на теб   ли така изглеждат!?  Ето ти и едни прекрасни корейки с БГ - напеви     

току-що, ivottoshev написа:

Ми обяснил съм ти. Нямат нито сателитите, нито обученият персонал, който да борави с такива данни, демек за да "дръпнат спуъка" на тези ракети са нужни НАТО-вци.

Преразглеждането на доктрината за ЯО е заради евентуални удари дълбоко в територията на Русия, които укрите НЕ МОГАТ да извършат сами. Не е заради досегашните геймчейнджъри като джавелини, байаркатри, стормшадоуки, патриоти, тигри, леопарди. Дори не е и заради Ф-16ките. Изказванията за преразглеждане се появиха едва след като на Запад почна да се обсъжда разрешение за удари дълбоко в Русия.

А защо руснаците да имат право, друже? Свише ли го имат? Рекет и нищо повече! Не съм чул след 1990 г, някой някого да е заплашвал с ядрена прашка в прав текст освен братушките. 

преди 2 минути, attj написа:

Само на теб   ли така изглеждат!?  Ето ти и едни прекрасни корейки с БГ - напеви     

И двамата знаем, че е монтаж.

Важно е да ми харесва.  Останалото са подробности.

А защо руснаците да имат право, друже? Свише ли го имат? Рекет и нищо повече! Не съм чул след 1990 г, някой някого да е заплашвал с ядрена прашка в прав текст освен братушките. 

Да имат право на какво? Да ползват ЯО?

Много е просто - НАТО да не се включва пряко във военните действия и ракетите ще си бъдат в хангарите. Ако ние от НАТО искаме война, опасявам се че ще си я получим. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да имат право на какво? Да ползват ЯО?

Много е просто - НАТО да не се включва пряко във военните действия и ракетите ще си бъдат в хангарите. Ако ние от НАТО искаме война, опасявам се че ще си я получим. 

Пак изопачаваш. Защо РФ ще казва какво може и какво не може да се използва? Тя защо използва чужди "вещества"?

Путин говори така както по времето започващо  договорката за ДСНВ и да ти отбележа дебело причината бяха ракетите Пършинг с обсег 2000км.

Сега американците излязоха от договора преди 3 години и след това Путин нападна .

Ясно ли ти е че доста трябва да прочетеш за двете велики сили?

Масово разпространяваните опорки са за шофьорчета лайкващи е Фейса и гледащи 10 секундни видеа в тикток

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

Путин говори така както по времето започващо  договорката за ДСНВ и да ти отбележа дебело причината бяха ракетите Пършинг с обсег 2000км.

Сега американците излязоха от договора преди 3 години и след това Путин нападна .

Ясно ли ти е че доста трябва да прочетеш за двете велики сили?

Масово разпространяваните опорки са за шофьорчета лайкващи е Фейса и гледащи 10 секундни видеа в тикток

Аз във FB съм само за смях и мемета. Няколко пъти съм го казвал, за да не ме карат да отварям линкове там.

Чета повече руски медии, отколкото "вие" заедно не четете. Затова и изпадам в искрен смях, когато ми се сипе за руската икономическа и друга мощ.

преди 6 часа, nikolov2020 написа:

Козяците са в реката Флаш!

Там им е мястото :)

И дрон да ги наглежда !

Нищо не става от тия дронове- късна емисия:

Аз руски медии не чета освен няколко с елементи на независимост. Просто са на същото дередже като у нас - трябва да се четат форуми където понякога се изпускат някой факти.

Руската мощ е в производството на стратегически неща като ядрени заряди, танкове, ракети и съответната примитивна елементна база за тях - тройно дублирани.

Това че не произвеждат коли и смартфони толкова осмивано в нетя не им пречи да правят 4-5 пъти повече ракети за ПВО, комплекси за пво, самолети и танкове.

Това е милитаристична държава и така ще е бая дълго време.

Путин се постара да го докаже и вероятно има шанс да се договори с американците.

Впрочем те не си правят нищо сами - всичко е аутсорс. 

ПП

Мога да предположа че си далече от техниката.

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Аз руски медии не чета освен няколко с елементи на независимост. Просто са на същото дередже като у нас - трябва да се четат форуми където понякога се изпускат някой факти.

Руската мощ е в производството на стратегически неща като ядрени заряди, танкове, ракети и съответната примитивна елементна база за тях - тройно дублирани.

Това че не произвеждат коли и смартфони толкова осмивано в нетя не им пречи да правят 4-5 пъти повече ракети за ПВО, комплекси за пво, самолети и танкове.

Това е милитаристична държава и така ще е бая дълго време.

Путин се постара да го докаже и вероятно има шанс да се договори с американците.

Впрочем те не си правят нищо само вече - всичко е аутсорс. 

ПП

Мога да предположа че си далече от техниката.

Ставаш за клоун и смешник - ама да разсмивал децата само. И то по- малките. Виж там сигурно се котираш пред внучката , ама до там само. Не се надскачай много че ставаш за смях.

След като застреляха 3 предали се украинци , за да изравнят резултата един командир на отделение застреля и 3-ма ранени от своите.  С 2 думи - всичко е по ПЛАНА.

Няма китайски части вече една година.

И клипчета няма да кажа , ама само ако знаете какъв рекорд постави 2-рата армия.. Няма да повярвате никога докато не го видите. Баба Пенка колко метра дава за изхвърлена купола. Подсказка - рекорд за тая година е. Я да чуем залога?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.