Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, NovakJ написа:

Защо след като се доказа като такъв?

Смяташ ли да спреш, да ме занимаваш с проблемите си? Ясно ми е, че съм ти доста неудобен, понеже не спирам, да те гавря, ама... повярвай ми, не печелиш от подобен подход. По-скоро ме мотивираш, да продължавам, да те правя за кашмер пред всички...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

Тоя Косьо май е Пуйола от ГОНГ.бг или Христо Луков от "Наука" или humanbeing oт БГ Мама...

На бая работни места са те сложили, може ли пълен списък, винаги ми е било любопитно

преди 1 минута, N1K17Y написа:

На бая работни места са те сложили, може ли пълен списък, винаги ми е било любопитно

Къв пълен списък, то тоя е плъзнал навсякъде. Веднъж го гавреха в ГОНГ, че от там го знам. Много малко изверги има, които да се дървят на трупове, откъснати ръце, откъснати крака и т.н. Най-вероятно е същият. Не знам, къв дебил, трябва да си, че да влизаш в БГ Мама и да се джафкаш с пенсионерките...

преди 3 минути, communismatic написа:

Къв пълен списък, то тоя е плъзнал навсякъде. Веднъж го гавреха в ГОНГ, че от там го знам. Много малко изверги има, които да се дървят на трупове, откъснати ръце, откъснати крака и т.н. Най-вероятно е същият. Не знам, къв дебил, трябва да си, че да влизаш в БГ Мама и да се джафкаш с пенсионерките...

И аз не знам, ама ти явно знаеш :) 

Гледам, че коментирате жизнения стандарт на двете страни.
Вчера ЮТюб ми предложи това клипче на 2 девушки - руска и украинска, със сравнение на ЖП транспорта в двете страни :
............
НО !!!
Виждал съм и клипове с обратни резултати - при сравняване на асфалтовите пътища от двете страни на фронта.

После, ЮТюб ми предложи да видя и Лондонското метро:

Лондонското изостава от Софийското ...

Ми, предпочитам да съм шизофреник (както твърдиш), отколкото да съм тотално неспособен, да се включвам в каквато и да била сериозна дискусия, просто защото съм с гладък мозък.

Виж сега, нали имаш твой си форум или там каквото и да е? Защо не отидеш там да водиш дискусия с другите потребители или там няма такива и затова си тук? 😂

Това тук не е ЧАТ, не знам на какъв език да ти го напиша за да го разбереш! Ние тук не чатим а коментираме войната в Украйна. 🙂

Тук никой не е длъжен да отговаря на пов ър нята дето я изливаш по адрес на нас Българите, България и Европа!

Коментирай си копейките и спри да цитираш потребителите и да се заяждаш с тях. 🙂 

Бъдеще без Башар Асад! Масови тържества в Сирия след първата петъчна молитва след падането на режима в Дамаск

https://fakti.bg/world/934724-badeshte-bez-bashar-asad-masovi-tarjestva-v-siria-sled-parvata-petachna-molitva-sled-padaneto-na-rejima-v-damask

Неадекватен, ти си тоя дето ме цитира за щяло и нещяло. 300 пъти ти казах, да спреш, да ме занимаваш. Ти кое не разбра, че си тотално неспособен, да водиш някаква нормална дискусия?! Ето, че отново ставаш за смях с изказванията си... Баси елементарното създание...

Пратеникът на Тръмп: Не е изключено да поканим Путин и Зеленски за преговори във Вашингтон

Доналд Тръмп е единственият човек, който може да спре войната в Украйна, и с негова помощ конфликта може да приключи през следващите няколко месеца. Това заяви специалният представител на САЩ за Украйна и Русия Кийт Келог в ефира на Fox News.

"Що се отнася до Украйна и Русия, наистина вярвам, че проблемът ще бъде решен през следващите няколко месеца, защото единственият човек, който може да го направи, е президентът Доналд Тръмп. На руснаците и украинците им е омръзнало да се избиват взаимно“, отбелязва Келог.

Той не изключи и вариант, при който новоизбраният президент на САЩ може да покани президентите на двете страни Володимир Зеленски и Владимир Путин във Вашингтон и да проведат разговори там.

"Президентът Тръмп играе шах на три нива и не бих се изненадал, ако направи нещо подобно... Не бих сметнал подобен сценарий за нещо невероятно, защото той мисли на ниво, на което понякога просто гледаме с изненада. И това работи. Подобно нещо не би ме изненадало“, посочва Келог.

На въпроса дали планира да пътува до Русия и Украйна, специалният пратеник подчертава: "Първо ще изслушаме хората. Не за да преговаряме, защото все още не сме част от правителството, а за да слушаме, така че да имаме правилната информация, която ще предоставим на президента Тръмп, за да може той да вземе решение какво да направи“.

https://fakti.bg/world/934797-pratenikat-na-tramp-ne-e-izklucheno-da-pokanim-putin-i-zelenski-za-pregovori-vav-vashington

преди 1 минута, NovakJ написа:

Пратеникът на Тръмп: Не е изключено да поканим Путин и Зеленски за преговори във Вашингтон

Доналд Тръмп е единственият човек, който може да спре войната в Украйна, и с негова помощ конфликта може да приключи през следващите няколко месеца. Това заяви специалният представител на САЩ за Украйна и Русия Кийт Келог в ефира на Fox News.

"Що се отнася до Украйна и Русия, наистина вярвам, че проблемът ще бъде решен през следващите няколко месеца, защото единственият човек, който може да го направи, е президентът Доналд Тръмп. На руснаците и украинците им е омръзнало да се избиват взаимно“, отбелязва Келог.

Той не изключи и вариант, при който новоизбраният президент на САЩ може да покани президентите на двете страни Володимир Зеленски и Владимир Путин във Вашингтон и да проведат разговори там.

"Президентът Тръмп играе шах на три нива и не бих се изненадал, ако направи нещо подобно... Не бих сметнал подобен сценарий за нещо невероятно, защото той мисли на ниво, на което понякога просто гледаме с изненада. И това работи. Подобно нещо не би ме изненадало“, посочва Келог.

На въпроса дали планира да пътува до Русия и Украйна, специалният пратеник подчертава: "Първо ще изслушаме хората. Не за да преговаряме, защото все още не сме част от правителството, а за да слушаме, така че да имаме правилната информация, която ще предоставим на президента Тръмп, за да може той да вземе решение какво да направи“.

https://fakti.bg/world/934797-pratenikat-na-tramp-ne-e-izklucheno-da-pokanim-putin-i-zelenski-za-pregovori-vav-vashington

Путин ще ги покани в Москва.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Путин ще ги покани в Москва.

Не мисля, че има значение къде ще водят преговори. 🙂 Важното е да спрат войната(да се убиват)!

преди 2 минути, NovakJ написа:

Не мисля, че има значение къде ще водят преговори. 🙂 Важното е да спрат войната(да се убиват)!

Важно е да се накажат подстрекателите на войната САЩ и марионетката им Зеленски.

Убийствен смешник си Джока 

Докато плякаш тия тъпотии укрите стреляха срещу Донецк с ракети Атакмс

Познай какво стана :)

Путин ще спре огъня - ама друг път

преди 3 часа, attj написа:

Като нищо не знаеш - как се опитваш да правиш и изводи?   

Ами понеже на теб не ти прави впечатление че аз да обърна внимание. Тия неща се лекуват до време. Между другото, като те засегна не се правиш на глупав- поработи повече върху това - издава те.

преди 2 часа, maxthon написа:

За достатръчно съм съгласен. Никой не е казал.

Не думай....

Един кмет преброи и над 100%

Специално за тебе го пазя това. Да знаеш колко добър приятел съм ти.

Неадекватен, ти си тоя дето ме цитира за щяло и нещяло. 300 пъти ти казах, да спреш, да ме занимаваш. Ти кое не разбра, че си тотално неспособен, да водиш някаква нормална дискусия?! Ето, че отново ставаш за смях с изказванията си... Баси елементарното създание...

Има ли някой тук достоен да те цитирам? Просто питам.

преди 44 минути, nikolov2020 написа:

Убийствен смешник си Джока 

Докато плякаш тия тъпотии укрите стреляха срещу Донецк с ракети Атакмс

Познай какво стана :)

Путин ще спре огъня - ама друг път

Да не минаха някоя червена линия или някоя нова ядрена доктрина?

Че какво набиране беше за тия работи. Дори мога и да ви цитирам че да стане малко смешно че гледам се взехте пак на сериозно. А това не е добре- цял свят видя какви сте смешници. Чак арабелите  ви се присмиват в момента , като се изнасяте от Сирия. И това ми било световна сила... Онези ръкожопите дето не могат да се бият с най-безаналоговата техника са това., правят ви прочални снимки на летището от дрончета чак.

току-що, communismatic написа:

Абе защо украинците бомбардират Донецк? Нали уж е украински град? Бомбардират своите хора?
https://t.me/RVvoenkor/82581

Щото вече там няма техни хора. Станали са чужди...

Още една находка от същите две девушки - украинска и руска
Относно централната гореща вода в Украйна и Русия

Съхранение на велосипедите от целия вход под навес на открито пред блока в Москва :

Пак са тръгнали подводници по полетата, но добре че е 2-рата армия в света да ги бие:

Защо копейките стрелят по Украйна? 🙂

Нали уж беше тяхна територия? 🤔

Косьо

За един ден руснаците зачистиха котел и влязоха в Покровск .

Дребната перемога от Запорожието може да си е завреш сети се къде.

IMG_20241213_224320_925.jpg

на 13.12.2023 г. в 8:29, kirko12 написа:

Я джиджи биджи какъв финансов експерт е.

Я обясни сега за санкциите как ще удушат населението и Путин ще падне веднагически.

Само че едно финансово издание посвети специален брой на руския финансов министър .

Как да ви го кажа меко - оср@хте се и трябва да помълчите малко.

Когато някой даде пари на Зельо тогава елате тука да дигате джангър.

1 година стане но мисля ще е време за малко джангър.

@nikolov2020 да те попитам може ли сега вече или да те оставя да потъркаш топката?

Търкам и виждам че си морков.

Андибул морков.

Какво стана с перемогата драги - как е ?

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Косьо

За един ден руснаците зачистиха котел и влязоха в Покровск .

Дребната перемога от Запорожието може да си е завреш сети се къде.

IMG_20241213_224320_925.jpg

А Киев взехте ли го или не са минали три дни? 😂

на 13.12.2023 г. в 20:50, kirko12 написа:

Косе

Само да попитам

1. Къде са Дроновете в Масква ?

2.Къде са дронове в Севастопол ?

3. Какво стана с интернет управляваните лодки?

4. Къде настъпват укрите?

5. И накрая - защо всички британски таблоиди църкат за руско превъзходство при дроните?

6. Защо днеска Шарий иска одит на Армията от дрони?

Стига за първо четене

Аз не мога да отговоря, виж там баба Пенка ако може да запали топката и да намери отговорите. Ако до сега не ги е намерила... ми явно не е чела мануала. Все пак 1 година все търси отговорите.

Сериозно тук влизаш в серия и мисля че е време за хапчетата.

на 13.12.2023 г. в 22:01, kirko12 написа:

Косе жалка картинка си - заедно с отрепките от Х.

Надявам се нещата да се развият бързо  и населението спре да вкарва пари в тая отвратителна история.

Жалка картинка е населението е че още да вкара пари... Явно населението не разбира желанията на баба Пенка, но пък аз съм жалка отрепка:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.