Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, communismatic написа:

Все едно съм в лудницата... 😆

Там ти е мястото

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 47 минути, communismatic написа:

Питах руснак как санкциите се отразиха на Русия... Направо са ги смазали! Реве... Иска да напуска Русия, но границите са затворени с хора с картечници и веднага ще го пратят на фронта за да се запълват дупките в огромните руски загуби от няколко милиона солдати. Това не е държава!

И един мармот ....

Аз пък чета руски форуми. И един "москвич" е направил картинка с колко е поскъпнало маслото за две години. Давам маслото, защото няколко пъти все за него ми "обясняват"

Clipboard_12-17-2024_01.jpg

преди 9 минути, communismatic написа:

Все едно съм в лудницата... 😆

Може и там да си предвид глупостите дето изписа и факта, че стана за смях много пъти....

преди 49 минути, K.Р написа:

Когато липсва сивака :giggle1:

Я кажи - Вие с Путин на по 72 години ли сте най-умни?   Най-много сивак !?  Леля Станка Ви се възхищава.  Тя Ви е наборка.

току-що, parmobil написа:

И един мармот ....

Аз пък чета руски форуми. И един "москвич" е направил картинка с колко е поскъпнало маслото за две години. Давам маслото, защото няколко пъти все за него ми "обясняват"

Clipboard_12-17-2024_01.jpg

Това ли беше един от продуктите където супер развитата индустриална държава Русия трябваше да внася от пустинята ОАЕ ?

преди 2 минути, parmobil написа:

И един мармот ....

Ти ли точно ще говориш за стоките? Оня дето лъжеше като циганин от автогарата, че имало само едни яйца в Пятрочка и те били много скъпи... Очевидно много те е яд на руснаците, така нагло да лъжеш за някои неща. Много ли ги мразиш? После като те хванахме и пак би отбой... Като магистралка...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Това ли беше един от продуктите където супер развитата индустриална държава Русия трябваше да внася от пустинята ОАЕ ?

Кажи колко сателита има наши в Космоса? Стига бяга по тъча... Нали уж сме изнасяли сателити за Мъск... Така и не каза колко от нашите сателити са в Космоса? Един? Нула? Половина?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти ли точно ще говориш за стоките? Оня дето лъжеше като циганин от автогарата, че имало само едни яйца в Пятрочка и те били много скъпи... Очевидно много те е яд на руснаците, така нагло да лъжеш за някои неща. Много ли ги мразиш? После като те хванахме и пак би отбой... Като магистралка...

Случайно да имаш роднински връзки с Бъди или автора на темата ?

преди 7 минути, communismatic написа:

Очевидно много те е яд на руснаците, така нагло да лъжеш за някои неща. Много ли ги мразиш?

Всъщност като се замиля, май май само аз не ги мразя. Всички които познавам ги плюят заради войната дето я започнаха.

Така им се пада на градове, нека си сърбат каквото са си надробили.

преди 12 минути, parmobil написа:

Давам маслото, защото няколко пъти все за него ми "обясняват"

То щото в България маслото е без пари. 

250 гр за 10 лева, евтинийка.  :rabbit:

https://www.ebag.bg/categories/maslo/378

преди 5 минути, communismatic написа:

Къде си ме хванал, бе? Избрахте най-евтиния сурогат, за да съпоставяте. Ето, горе ти показах за две години колко е поскъпнало. Ама и ние четем руски сайтове и форуми. Не ми излизайте с високопарни глупости, пожалуйста.

Вече и депутатите в "Думата" признават, че инфлацията е доста повече от не 8, а 18% и щели да провеждат закрити заседания. Закрити, естествено, защото иначе ще лъснат всички глупости за чудесното икономическо състояние.

преди 2 минути, Flashback написа:

В България никой не е разбивал магазини за да прави обир на масло! :giggle1:

преди 4 минути, Flashback написа:

https://www.ebag.bg/categories/maslo/378

За две години поскъпнало ли е двойно? А? А? А?

Избрахте най-евтиния сурогат, за да съпоставяте.

Баси жалкото човече е тоя... Ти сам написа, че нямало такива яйца, кво се правиш на ударен... Кого лъжеш? Да не съм на твоя акъл... Очевидно руснаците са ти бръкнали яко надълбоко, щом да стигнеш чак до там. Ти точно това твърдеше - нямало такива яйца. После Флашбека тръгна да търси и ти го доказа. И пак се изниза като...

Баси жалките хора...

току-що, communismatic написа:

Баси жалкото човече е тоя... Ти сам написа, че нямало такива яйца, кво се правиш на ударен... Кого лъжеш? Да не съм на твоя акъл... Очевидно руснаците са ти бръкнали яко надълбоко, щом да стигнеш чак до там. Ти точно това твърдеше - нямало такива яйца. После Флашбека тръгна да търси и ти го доказа. И пак се изниза като...

Баси жалките хора...

От теб по-жалък тук в форума няма!

За две години поскъпнало ли е двойно? А? А? А?
Преди повече от година поскъпна двойно (ако не и повече).

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, NovakJ написа:

В България никой не е разбивал магазини за да прави обир на масло! 

А в Швеция съм виждал пакети с масло, както и тарелки с месо с аларма заради кражбите.

преди 13 минути, communismatic написа:

Кажи колко сателита има наши в Космоса? Стига бяга по тъча... Нали уж сме изнасяли сателити за Мъск... Така и не каза колко от нашите сателити са в Космоса? Един? Нула? Половина?

Осем.

преди 1 минута, communismatic написа:

Баси жалките хора...

Дагестанче, за пореден път ти повтарям, че чета руски сайтове и форуми. И хич не се покриват нещата със заглавията в официозите. На другите разтегляй локуми за РФ, но на на мен не се опитвай.

преди 1 минута, maxthon написа:

Преди повече от година поскъпна двойно (ако не и повече).

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Я, и "братчето" се появи да го защитава. 

определено се заформя забавна вечер. :burger:

Дагестанче, за пореден път ти повтарям, че чета руски сайтове и форуми. И хич не се покриват нещата със заглавията в официозите. На другите разтегляй локуми за РФ, но на на мен не се опитвай.

Ти може да четеш всичко, факт е че тук лъжеше като циганка от автогарата. Нали ти показахме официалният сайт на Пятрочка. Ти кво ще ми кажеш, че там крият цените ли? Пак ти казвам - не съм на твоя акъл. Тия не ми минават.

преди 4 минути, Flashback написа:

А в Швеция съм виждал пакети с масло, както и тарелки с месо с аларма заради кражбите.

Значи и там има руснаци.

Знаех си, че са крадливо племе!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.