Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Я, и "братчето" се появи да го защитава. 
определено се заформя забавна вечер. default_burger.gif
С теб винаги е забавно. Ще върнеш ли жеста със защитата? Може да го направиш като покажеш дали прословутото масло не е поскъпнало и тук в пъти.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Ти може да четеш всичко, факт е че тук лъжеше като циганка от автогарата. Нали ти показахме официалният сайт на Пятрочка. Ти кво ще ми кажеш, че там крият цените ли? Пак ти казвам - не съм на твоя акъл. Тия не ми минават.

Че аз не показах ли цени от Пятерочка? Вие се хванахте за най-евтиното, а не за предпочитаното. А ако четеше руски форуми и сайтове, щеше да знаеш кое е най-купувано.

Достатъчно време ти отделих днес.

току-що, NovakJ написа:

Значи и там има руснаци.

Какви руснаци все те гонят, с тази пещерна русофобия съвсем изперкуляса.

И местните шведи крадат, виждал съм охраната как ги хващат след касите с откраднати стоки.

Но новите шведи от MENA крадат повече.

Новото гробище за безаналоговост:

Героят на вечерта:

Косьо, кво стана с ВСУ? Стигнахте ли до Кремъл вече? Гледам по телевизора, че Зеленски говори от трибуната пред Червеният площад, ти си отзад и му правиш "зайче". Помахай малко на камерата, сега е момента...

Сега се зачудих българският пенсионер след като си плати лекарствата и скъпия ток, дали му остават пари да се поглези с пакетче масло за 10 лева?! 

Но важното е, пармобила отново да си начеше русофобската краста и пак реве на чужди гробища, а не си погледне собствената мизерна кочинка!

Знаете за ембаргото "баба Пенка$ да не се повтарям. Заради него и днес няма да има бодра дрононарезка:

Коледният дух и тази година е иновативен и дядо Мраз е дошъл малко по-рано за непослушните деца

Видеото не е за тук, че имаше недоволни от подаръците и плач после.

Да чакам ли баба Пенка, че имам да инсе подигравам за един изказвания за Суджа? Или си е легнала с кокошките?

преди 15 минути, maxthon написа:

С теб винаги е забавно. Ще върнеш ли жеста със защитата? Може да го направиш като покажеш дали прословутото масло не е поскъпнало и тук в пъти.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Би ли ни споделил за последните 8 г. колко се е обезценила рублата спрямо долар. Би ли споделил минималните заплати по райони? Да видим дали сме по-зле от РФ от първа ръка. Да чуем какво каза шефа на "Ростех" за бъдещето на компанията при лихвен процент 21? Или това си го измислям и нося пропаганда?

Tи си измисляш цените, не се прави на ударен... Факта е, че пак биеш отбой като магистралка. Аз не мога, да разбера, може ли да съществуват такива жалки хора. Чак да си измисля цени и после да отрича... Някой руснак, да не е изклатил съпругата ти? Имаш ли изобщо такава? А сефте?

току-що, Flashback написа:

И местните шведи крадат, виждал съм охраната как ги хващат след касите с откраднати стоки.

Едно е да твърдиш съвсем различно е да докажеш!

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/rusiya-otvtre-vidyat-li-maslo-kradat-go-a-kreml-obyavi-v-evropa-khorata-gladuvat-video_news1050435.html

преди 14 минути, Flashback написа:

Да обвиняваш Шведите заради крадливите руснаци не е коректно.

Наскоро бях пуснал видео с коледната украса от Москва. 

Имаше много народ по улиците, та ми направи впечатление, че дори руските пенсионери бяха много добре облечени, докато в София болшинството пенсионери са с доста вехти дрехи и обувки. 

на 17.12.2022 г. в 17:40, Banesc написа:

за да ги заострят трябват стругари

а както знаем в сащ има само смартфонажии дето зяпат по цял ден в телефона

а да  изстрелят ракета в космоса с телефона ма не става

ходят до бойконур руснаците да им ги изстрелят

Добър е- не мога го оспоря:)

преди 1 минута, Flashback написа:

Наскоро бях пуснал видео с коледната украса от Москва. 

Имаше много народ по улиците, та ми направи впечатление, че дори руските пенсионери бяха много добре облечени, докато в София болшинството пенсионери са с доста вехти дрехи и обувки. 

Какво искаш да кажеш с това?

Защо лъжеш хората?

Колко рубли ще ти дадат за тази лъжа/коментар?

на 17.12.2023 г. в 10:17, Киро Н. написа:

Миро

света се промени.

Путин се изказа подробно и обстойно какво мисли за Запада. Няма шанс за връщане на старото положение.

Запада има само един опит - да посегне на парите на Русия. 

Ако го направи - започва вечната война. Така че млъкни до февруари месец ако обичаш. Дреболиите за които какнижиш вече са маловажни.

А Украйна - тя е ясна - заминава. Хората са се втренчили в по-важни неща от тия мутри

ПП

Същото се отнася и до Косьо. Епизодичните удари с дрони които изискват часове подготовка и няколко оператора могат само да дразнят врага. Това с атипични терористични атаки които ще срещнат решително противодействие.

Край! Вечната война е тук и дори няма да споменавам нищо за епизодичните удари с дрончета че ще се засегне @nikolov2020.

То и терористичните атаки спряха вече. Не са избухвалибтротинетки днес... Хич даже. Е не поне в на баба Пенка алтернативната реалност.

на 17.12.2023 г. в 10:22, Киро Н. написа:

Загивате, всички знаят.

Ми той не е толкова лош задгробния живот като гледам..

на 17.12.2023 г. в 10:42, Киро Н. написа:

Косе

колкото и да се пънеш края е близо. Пари трябват за този спорт. Валута - $$$

Донорите изнемогват - нема кинти от чужбина.

Краят е близо, другари! Пари няма....

преди 7 минути, NovakJ написа:

Какво искаш да кажеш с това?

Защо лъжеш хората?

Колко рубли ще ти дадат за тази лъжа/коментар?

Видеата са назад в темата, изгледай ги!

Истината е, че по софийските улици се вижда много по-изпаднал народ отколкото в Москва. 

на 17.12.2023 г. в 14:16, Киро Н. написа:

Косе след две седмици украинците остават само с рпг-та

отсега обещавам весели клипове

Тук вече кристалната топка не издържа на напъна..

на 17.12.2023 г. в 16:25, Киро Н. написа:

Миналата година беше едно

Тази драги ми Косьо ще ги приключват твойте питомци.

Една година без мойте питомници!... Тъжна вест за мануала на кристалната топка.

НАТО пое координацията на западната военна помощ за Украйна от САЩ .   Целта на тази мярка е да се предпази механизма за подкрепа от скептичния към НАТО новоизбран американски президент Доналд Тръмп.    Изглежда пак без да ни питат ще ни насилват към някакво ЕвроНАТО.   

на 17.12.2023 г. в 21:57, BANKATA написа:

След година ще пишеш същите глупости.

След година ще пишеш същите глупости.

Нали ги мобилизираха преди пловин година?

Обаче тук имаме познал резултата. Браво!

преди 30 минути, parmobil написа:

Би ли ни споделил за последните 8 г. колко се е обезценила рублата спрямо долар.

А би ли споделил този въпрос по какъв начин засяга средния руснак? Него го интересува какво може да си купи вътре в страната с рублите, които притежава, а не колко долара може да си купи. И след като се похвали, че си показал цени на яйца вероятно ще имаш и обяснение защо средния руснак ги купува на цена в пъти по-евтина при средна заплата там подобна на нашата.

П.С. Много се извинявам, че пак ще ти наруша изискването ти да не те цитират избирателно. И все пак знаеш къде да си го навреш това изискване...

на 13.08.2024 г. в 17:43, nikolov2020 написа:

Радиоточко

Функцията ти приключва. 

Не можахте да минете по пътя за Курск и сега оттам идва зрада - победители :)

Едно е да утрепаш милиционера на пост а друго да задържиш територията.

Те руснаците зачистват вече по 3-4 дена преди да обявят.

Само да кажа че това зачистване трае 120+ дена вече. А още няма снимка от другата страна на улицата.. Ама явно не са задържали територията, а?

Щом се появи и най-отчаяната и жалка тролка положението е на загуба вече...

преди 17 минути, Flashback написа:

Видеата са назад в темата, изгледай ги!

Истината е, че по софийските улици се вижда много по-изпаднал народ отколкото в Москва. 

Защо лъжеш?

Колко ще ти платят за тази лъжа?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.