Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, crazy katon написа:

Не може да се каже, че на руснаците изобщо не са им повлияли санкциите, но те са здрав народ, неведнъж са били съвсем сами срещу оня свят и са се справяли, а сега не са сами, сами са онези от оня свят. Така че лека-полека взеха нещата в ръцете си, имат импортозамещение и се справят доста добре за разлика от една германия, която направо се срива, чужди инвестиции клонят към нула, а и те не инвестират никъде, освен в 404, чувам, че новия щял да им дава тауруси, мама мия, тия плачат за някое орехче. Но по принцип като няма перемога, местните торолясници се сетят ту за яйцата, ту за маслото, ту за не знам си кво в Русия, добре си посочил, че страната, която е окупирана от мутрите е много по-зле, за съжаление тя някога беше моя Родина, а сега ... мутра, полицай, мутра, полицай, тиква, свиня, тиква, свиня и т.н. Чудя се какво означава точката между К и Р.

Чудя се кой е по-зле, германията или ония на острова, всеки следващ е по-тъп от предишния, ама май така е в целия свят, основан на правилата, не може да намериш един с акъла си, а иначе само ни учат, кое било по правилата, кое не било, сега вече имаме двама просроченный, вмести се и "манекенката" от Грузия, май сакашвилито скоро ще има съсед по килия. Но какво има да се чудя, тия признаха гайдо, който никой не го е избирал за президент, "спечелиха" изборите в молдовата, анулираха изборите в румънията, защото правилният им човек направо отпадна, няма изненада, когато фалшифицират избори, изненада е, когато не го правят, все още не мога да повярвам как позволиха на Тръмп да спечели, явно имат нещо наум. За германия всичко е ясно, следващия ще е по-зле от настоящия, направо си го просят, в края на краищата могат да направят измислената заплаха от Русия напълно реална, защото и нейното търпение не е вечно. Последно, убиха генерал Игор Кирилов, не, тия не трябва да съществуват, но те са само изпълнители, страхувам се, че ония от острова, също като германията си го просят.

Поредният идиот, тук изненада ще е ако се появи някой нормален, тикви, свини и други неизвестни на медицината диагнози си имаме в изобилие и за съжаление така ще бъде в обозримо бъдеще, нищо няма да се промени нито тук, нито в оня свят, защото основното правило на тоя свят, основан на правилата е да бъдеш идиот, управляващ или управляван.

Разбрах, че просрочения пак има план за мир, оня за перемогата отпадна, вече не знам колко роди болния мозък. И отново се връщам на убийството на генерала, това беше този, който неведнъж разобличаваше лъжите на ония от острова и в края на краищата се справиха с него. Не знам кои са по-големи терористи, тези в Сирия или тия в оня свят, абе май са си едно и също.

Лъжец да лъже лъжец! 😂 

Това само в КАЛДАТА може да се види. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Предполагам авторът на този коментар е предоставил информация в детайли по какъв начин се разплащат въпросните магазини (долари,капачки,шикалки), а не говори просто така. Предполагам, че и ти вместо да говориш по темата решаваш, че трябва да я смениш понеже цяла вечер само боя се обсъжда. Приятна вечер след като не желаеш да продължиш по темата.

Поне си признаваш каква ти е целта в живота (поне този във форума).

Просто си скучен и неосведомен. И за турбини и за Gasum и арбитражен съд, и ядрено гориво и т.н. Ти и походът на Пригожин определи за пропаганда и после мълча няколко дни, за да не ти се смеем. 

преди 6 минути, parmobil написа:

Евала, аферим!

Това ли успя да снесеш? Че в Германия няма чужди инвестиции??? Верно ли написа, че Германия, която е най-голям инвеститор в Европа, страда от липса на чужди инвестиции? 

То може, то бива, ама другари ....

Спонсорирали са ги с парички за да лъжат Българите. 

Така действа руската пропаганда.

По Нова телевизия разказаха за тези измамници. 

Казаха също да не се подлъгват хората на техните лъжи.

"Украйна трябва спешно да бъде укрепена" - пан Зельо днес каза, че утре в Брюксел ще обсъди с европейските лидери разполагането на войски на НАТО в Украйна.

Нашият Главчо затова ли се е разбързал да подписва "Споразумение за сътрудничество в областта на сигурността между България и Украйна"?!

Освен да пратим наш'та дружинка "Зрада" да "укрепва" Бандеристан. :rabbit:

преди 1 минута, parmobil написа:

Просто си скучен и неосведомен.

А осведомените хора четат как при 3% обезценка на ден за една година цената на стока се е увеличила с колко? Ако обичаш не ни осведомявай повече с такива неща. Приятна вечер пак. Или поне докато не се върнеш на темата. Която сам започна и сам реши да смениш. И да не забравиш утре на протест да се спира маслото президент в Русия, че не може да издържиш да го продават там двойно по-евтино.

Ето ги всички виновници които разпространяват пропаганда тук в форума .

Screenshot_2024-12-17-23-52-53-4972.jpg.4e8369a20559d4c0d677aed3cce69b79.jpg

Да се знаят кои са!!!

преди 2 минути, NovakJ написа:

Да се знаят кои са!!!

А бе,идиот с идиот,кога си ме видял да разпространявам пропаганда ??? Още една клевета и те докладвам… Нагъл си колкото си иска човек…Леке нагло си…Искам да намериш и покажеш какво и кога съм написал,че да пропагандирам за каквото и да е било…

Нека да не забравяме, че се крият мишките зад други профили!

Обиждат като каруцари за разлика от нас.

Нещо неясно?

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

А бе,идиот с идиот,кога си ме видял да разпространявам пропаганда ??? Още една клевета и те докладвам… Нагъл си колкото си иска човек…Леке нагло си…Искам да намериш и покажеш какво и кога съм написал,че да пропагандирам за каквото и да е било…

Тоя е направо безнадежден случай. Дано да е някое лапе на 12-13 години, защото ако е по-възрастен... направо много жалко. Акъла му е като на поп-фолк певица. Тотално неадекватен е, все едно се е наял с халюциногенни гъби. И за мен твърдя, че ми плащали, бил знаел, някакви ей такива... Щял да праща полицейски автомобили... Много е зле работата с това момче!

преди 29 минути, maxthon написа:

Предполагам авторът на този коментар е предоставил информация в детайли по какъв начин се разплащат въпросните магазини (долари,капачки,шикалки), а не говори просто така. Предполагам, че и ти вместо да говориш по темата решаваш, че трябва да я смениш понеже цяла вечер само боя се обсъжда. Приятна вечер след като не желаеш да продължиш по темата.

Поне си признаваш каква ти е целта в живота (поне този във форума).

Може и с капачки да е било че са по-скъои от рублата.

преди 21 минути, Flashback написа:

"Украйна трябва спешно да бъде укрепена" - пан Зельо днес каза,

явно просто е повторил думите на Тръмп

преди 2 минути, communismatic написа:

Тоя е направо безнадежден случай. Дано да е някое лапе на 12-13 години, защото ако е по-възрастен... направо много жалко. Акъла му е като на поп-фолк певица. Тотално неадекватен е, все едно се е наял с халюциногенни гъби. И за мен твърдя, че ми плащали, бил знаел, някакви ей такива... Щял да праща полицейски автомобили... Много е зле работата с това момче!

Всеки се засяга от истината, да си видял аз да се засегна?

Вижда се кой как реагира, очевадно е. Причината за това съм посочил в предните коментари. 🙂

преди 3 минути, communismatic написа:

По-добре се хвали че ти плащат, че такива писаници където бълваш тук са срамота за нормален човек.

преди 1 минута, BANKATA написа:

По-добре се хвали че ти плащат, че такива писаници където бълваш тук са срамота за нормален човек.

Аха, добре... Ще взема, да се засегна от теб. Да знаеш... 😆

Ти до момента от нещата, които твърдиш... абсолютно всичко до момента беше оборено, т.е. обяснявам го като за човек с акъл на катеричка... всичко излезе обратното, на това което твърдиш... Това по повод "писаниците"... 😆

преди 2 минути, NovakJ написа:

Всеки се засяга от истината, да си видял аз да се засегна?

Т.е. ти наистина смяташ, че на мен ми плащат от Кремъл? Вярно? 😆😆😆😆😆

преди 1 час, NovakJ написа:

Да се знаят кои са!!!

Последният профил на Прас обаче избива рибата! :D

преди 1 минута, Гoст написа:

Последният профил на Прас обаче избива рибата! :D

Може да е отслабнал. Идва Коледа и да го е страх.

преди 46 минути, communismatic написа:

Т.е. ти наистина смяташ, че на мен ми плащат от Кремъл? Вярно? 😆😆😆😆😆

Че каква друга мотивация може да имаш да пишеш всичките тези глупости и да въртиш толкова профили и даже снощи не спа? Оставих те в 1 и като се събудих на сутринта в 8 все още беше онлайн? Сигурно не си беше лягал, за да донавъртиш още мнения за това колко велики са соца, Русия и т.н..

Великобритания също удари по "сенчестия флот" на Русия и обяви голяма сума за Украйна

Великобритания наложи санкции на 20 кораба от така наречения сенчест флот на Русия, за които се предполага, че са участвали в транспортирането на руски петрол, съобщи правителството на Обединеното кралство днес, 17 декември. Целта е да се засили натискът върху военната икономика на диктатора Владимир Путин. Ден по-рано Европейският съюз прие 15-ия пакет наказателни мерки срещу Москва заради войната ѝ в Украйна, който също е насочен към флота в сянка.

Лондон санкционира кораби, пренасяли по над 4 млн. барела петрол през 2024 г.

Сред санкционираните кораби от страна на Лондон са Andaman Skies, Mianzimu and Ocean Faye, всеки от които е превозил над 4 милиона барела руски петрол през тази година - по данни на британското правителство. Мерките ограничават или забраняват движението на плавателните съдове и достъпа им до някои британски пристанища.

Това се случва ден след като Великобритания се присъедини към 11 други западни държави, които се споразумяха за мерки за „нарушаване и възпиране“ на т.нар. сенчест флот, за да се предотвратят нарушения на санкциите.

Миналия месец Обединеното кралство също така наложи санкции на 30 руски петролни танкера и ограничения на повече от 100 кораба, които отговарят за транспортирането на руска енергия.

Цялата новина може да прочетете на този адрес

https://www.actualno.com/europe/velikobritanija-syshto-udari-po-senchestija-flot-na-rusija-i-objavi-goljama-suma-za-ukrajna-news_2361060.html

Хахахаха

Косе не можеш да спиш брато а :)

ПЕремогата трябва да се копа в отпадъците а :)

Имам за Миро снимка на до 50% по малкото бомби заминаващи към Курск.

4-тата вече лети заедно с останалите.  Дефекта  е вече отстранен за по-силни усещания при попадението.

Screenshot_2024-12-18-06-58-42-37_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 10 часа, kosyo написа:

Добър е- не мога го оспоря:)

аз  казахли ви че тия  смартфони за нищо не стават нищо че са американски произведени в китай

киро брейка е прав и за биткойните и телефоните 

само за пирамидата на ивелин  не е  прав

ама си чалгар  беше  залитнал и по слафчо едно време и  му отворих очите 

изпеят му песен и смени партията 

преди 7 часа, Гoст написа:

Оставих те в 1 и като се събудих на сутринта в 8 все още беше онлайн? Сигурно не си беше лягал, за да донавъртиш още мнения за това колко велики са соца, Русия и т.н..

Ми... извинявай, ама... някои хора, все пак стават и сутринта за работа. Ясно ми е, че болшинството от вас сте разни бавноразвиващи, дето родителите ви издържат, ама е напълно нормално да се става по-рано от 8, ако работиш някъде. Сутринта с кафето, що да не ви се посмея?! И то не само на теб, бъди спокоен... Аз по принцип не спирам, да се хиля с тоя форум. Пълно е с лоботомирани.

преди 9 часа, NovakJ написа:

Лъжец да лъже лъжец! 😂 

Зельо е недостижим, когато се говори за пари и за оръжия.  За НАТО е друго -  Зеленски иска членство в НАТО, но тази надежда вероятно ще остане неизпълнена. Изисква се единодушие, за да се приеме нов член в НАТО,  а някои страни .членки на Алианса винаги ще бъдат против.

Култовото изказване че трябвало да накажат Русия четохте ли го :)

Тоя си мисли че е в сериала :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.