Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Кои са тия "огромни" проблеми, за които говориш? Санкциите ли? Санкциите? Ония дето "работят"?

На абсолютно никого не му пука за Украйна... Всеки иска, да си прави бизнеса и да си върти парите. Както сам виждаш... санкциите "работят".

Според теб колко струва един снаряд? А един дрон? Една ракета? Войната струва много пари. Колко руснаци загинаха? Замразиха им 300 милиарда долара. Войната беше огромна грешка...Жалко, че го няма Елцин, а Тръмп загуби изборите през 2020 година...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, BANKATA написа:

И....колкото и да не ти се вярва работят.

По какъв начин? Давай, дай да влезем в дискусия... :)

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Според теб колко струва един снаряд? А един дрон? Една ракета? Войната струва много пари. Колко руснаци загинаха? Замразиха им 300 милиарда долара. Войната беше огромна грешка...Жалко, че го няма Елцин, а Тръмп загуби изборите през 2020 година...

Пич, къв Елцин? Елцин е едно политическо посмешище... Бандитската приватизация в Русия стана именно на него. Той е едната причина, а другата е Михаил Горбачов.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Не така. Елцин е в черният списък като продажник.

Същите. И....колкото и да не ти се вярва работят.

Черен или бял война при Елцин нямаше да има.                               Работят, но в голяма степен в интерес на Русия....Не всичките, но голяма част...

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Черен или бял война при Елцин нямаше да има.                               Работят, но в голяма степен в интерес на Русия....Не всичките, но голяма част...

Украйна е бедна, за чий му е на Путин - а и в ЕС не сме е искали - единствено НАТО е иска - а това си е Великобритания и САЩ

преди 11 минути, communismatic написа:

Няма в каква дискусия да влизам с човек който не е наясно какво предтсавляват санкциите. 

Пишеш ми за някакви луксозни магазини, дрехи, бижута и т.н. които изобщо не са обект на санкции. Това че дадена марка се е махнала официално от руският пазар не значи че е под санкции и че някой не може да я внася.

Санкции не значи пълно ембарго както се опитвт са го изкривят повечето русофили.

Факт е че доста стоки които са в списъка се изнасят по един или друг начин. Ама е факт и че на много китайски банки американският пазар им е по-скъп от руският и предпочитат да се придържат към тях.

Това че си наивен и че се връзваш толкова лесно на руската пропаганда не ме очудва.

Aха, няма как да влезеш в дискусия с мен... ОК... Кво ли те питам изобщо...

преди 2 минути, communismatic написа:

Aха, няма как да влезеш в дискусия с мен... ОК... Кво ли те питам изобщо...

Как ще влезеш в дискусия като те затапих още с първият отговор.

току-що, BANKATA написа:

Как ще влезеш в дискусия като те затапих още с първият отговор.

Гледам, че пак си почнал, да пиеш от обяд. Питах те, по какъв начин санкциите работят, дай ми някаква статистика, обоснови се. Ти нищо не ми даваш и в същото време си ме бил "затапил"?! Ми... ОК! В смисъл, вярвай си на тия тъпотии. То бая хора все ме "затапват", така ме "затапват", че се скъсвам от хилене с техните умозаключения. Абсолютно никакви санкции не работят, писал съм и по-рано защо. Много исках, да ти видя аргументацията по тая тема, ама... явно не ти стиска. Нормално... ти и по другите теми си толкова "компетентен".

преди 23 минути, communismatic написа:

Пич, къв Елцин? Елцин е едно политическо посмешище... Бандитската приватизация в Русия стана именно на него. Той е едната причина, а другата е Михаил Горбачов.

Туй не ме интересува. Важното е, че соца си замина, а ако беше жив и здрав Елцин, война нямаше да има. Писна ми да ни скубят заради тази война.

преди 1 минута, communismatic написа:

Гледам, че пак си почнал, да пиеш от обяд. Питах те, по какъв начин санкциите работят, дай ми някаква статистика, обоснови се. Ти нищо не ми даваш и в същото време си ме бил "затапил"?! Ми... ОК! В смисъл, вярвай си на тия тъпотии. То бая хора все ме "затапват", така ме "затапват", че се скъсвам от хилене с техните умозаключения. Абсолютно никакви санкции не работят, писал съм и по-рано защо. Много исках, да ти видя аргументацията по тая тема, ама... явно не ти стиска. Нормално... ти и по другите теми си толкова "компетентен".

Така е, пия от обяд и имам повече акъл от теб трезвият, но опиянен от руската пропаганда.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Така е, пия от обяд и имам повече акъл от теб трезвият, но опиянен от руската пропаганда.

Пак не иска, да отговори... Каква изненада. 😆😆😆

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Писна ми да ни скубят заради тази война.

Че кво ти е виновен Путин за това? Виновни са малоумните ни политици и ЕС...

току-що, communismatic написа:

Пак не иска, да отговори... Каква изненада. 😆😆😆

Не мога, пиян съм от обяд, и ми е трудно да пиша че хамстера вече изнемогва на колелото.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Не мога, пиян съм от обяд, и ми е трудно да пиша че хамстера вече изнемогва на колелото.

Mи като не можеш, тогава недей казва, че си супер наясно с нещата. Щото най-малкото изглеждаш жалък...

току-що, communismatic написа:

Mи като не можеш, тогава недей казва, че си супер наясно с нещата. Щото най-малкото изглеждаш жалък...

Жалки са онези където тръгнаха към Киев и вече трета година не могат да стигнат.

И повечето руски тролове, ама това ще да е от обезценяването на рублата

Тръгнаха за Киев и стигнаха до Пхенян.  Докато ЕС и САЩ 3 годинини не могат да се разберат какви санкции работят срещу Россия, двамата диктатори Путин и Ким Чен Ун веднаха се сработиха и Россия получава боеприпраси, ракети и корейски войници срещу злато, суровини, технологии и храна.

преди 15 минути, ined написа:

Тръгнаха за Киев и стигнаха до Пхенян.  Докато ЕС и САЩ 3 годинини не могат да се разберат какви санкции работят срещу Россия, двамата диктатори Путин и Ким Чен Ун веднаха се сработиха и Россия получава боеприпраси, ракети и корейски войници срещу злато, суровини, технологии и храна.

Няма никакви севернокорейски войници, това са буряти.

За Коледа цяла Украйна светна в червено!:popcorn2::bighat:

"Какво ще се случи, ако руският газ за Европа през Украйна спре
Кои страни ще бъдат най-засегнати"
"Руският президент Владимир Путин се срещна в неделя със словашкия премиер Роберт Фицо в Кремъл - рядко посещение на лидер на страна членка на ЕС в Москва, продиктувано от изтичането в края на годината на споразумението за транзит на руски газ през Украйна.
На фона на изказванията на украинския президент Володимир Зеленски, че Киев може да обмисли продължаване на транзита на руски газ, но само при условие, че Москва не получава плащания до края на войната - условие, което е малко вероятно да бъде прието, и това на Владимир Путин, който заяви, че няма да има нова сделка с Киев за транзит на газ през Украйна до Европа, Ройтерс обобщава какво би се случило, ако транзитът бъде напълно спрян и кои страни биха били най-силно засегнати...."
https://www.pariteni.bg/novini/bitovi-smetki/kakvo-shte-se-sluchi-ako-ruskiiat-gaz-za-evropa-prez-ukrajna-spre-251563

преди 15 часа, Мечо Хубавеца написа:

Пропускаш над 10 милиона емигрирали... Като е толкова хубаво там, що бягат? Даже граничарите не могат да ги спрат.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Определено укрите карат интересна Коледа............:yanim::yanim::yanim:

https://www.dnes.bg/a/581-voynata-v-ukrayna/663914-rusiya-atakuva-masirano-energiyniya-sektor-na-ukrayna

преди 11 часа, Мечо Хубавеца написа:

Путин не е в първа младост, за какво му е тази територия? Що си не гледа старините? Русия има огромни природни богатства. Не й трябват повече...         

хората на тази територия са руснаци

както в македония са българи

разликата е че македонците ни мразят

светът се  отървава от долара    мисля че  ще стане някакъв катаклизъм и всички книжни банкноти ще се обезценят и ще важат само моненитите понеже горе долу са реална стойност 

преди 11 часа, Мечо Хубавеца написа:

.Ако беше станал президент на Русия такъв, който да прилича на Елцин, щеше да е много по-добре...

елцин беше.... наивен пияница 

путин е либерал

мека му е ръката

трябва да си удраи с орешник  украинския парламент и да се убие зеленски  и да видим кой ще дойде на негово място 

американците нямат резервен план ако зеленски си замине  от тоя свят 

Зеленски реве в момента в интернет

Впрочем ракетите за довършване на задачите още летят

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Зеленски реве в момента в интернет

Е хайде да не реве много.... Или поне докато не спре да удря по жилищни сгради.

"Папа Франциск призова за преговори за прекратяване на войната в Украйна
Нека звукът на оръжията да заглъхне в разкъсваната от война Украйна, заяви той"
https://www.vesti.bg/sviat/papa-francisk-neka-zvukyt-na-oryzhiiata-da-zaglyhne-v-razkysvanata-ot-vojna-ukrajna-6216720

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.