Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 7.12.2024 г. в 22:43, communismatic написа:

Сега има по-малко престъпления ли ве? Ти нормален ли си? В момента всеки ученик познава дилър или познава някой, който да познава дилър... А в соца наркотици? Къде? Аз съм от Русе, има села в русенско където мангасарите отвличат дечица с бус. И не, пич... не преувеличавам и не те занасям, говоря самата истина. Отвличат деца, които после се изнасят за органи. Колко престъпления в селата нашата родна и мила полиция хвана? Колко? Да ти кажа ли колко? НИКОЛКО!

Баси зомбираните хора...

Кажи сега кои са тези дилъри на наркотици дето всеки ученик ги познава и кои са хората които отвличат деца за органи с бус от села в русенско? 😂

Явно това е някаква мистика за която само ти знаеш.... също както глупостите и лъжите дето ги пишеш за Украйна.

Защо лъжеш хората?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, NovakJ написа:

Кажи сега кои са тези дилъри на наркотици дето всеки ученик ги познава и кои са хората които отвличат деца за органи с бус от села в русенско?

Ми... колко акъл, да има у един ТИР-аджия... Ти имаш ли изобщо поне една капка мозък в тиквата си? Питам абсолютно сериозно? Това, че абсолютно всеки ученик познава дилър или познава някой, който познава дилър не е изобщо новина. Факта, че за теб е особено забавно показва за пореден път, че си човек, който живее буквално в някаква паралелна вселена. Не знам, дали осъзнаваш колко си глупав, ама... Единственият вариант е да си циганин. То дори ТИР-аджиите имат повече акъл, по принцип.
Относно мангасарите, които отвличат деца за органи... що реши, че и ги познавам? Аз нямам такива хора в обкръжението си.

Опитвам се малко, да ти вляза в тежкото положение, ама наистина ми е трудно. Не мога, да си обясня, как има толкова неадекватни хора...

И между другото, кво стана с корупцията в Украйна? Пак измести темата, ама въпроса си стои... Имаш ли изобщо и една мозъчна гънка в главата си?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми... колко акъл, да има у един ТИР-аджия... Ти имаш ли изобщо поне една капка мозък в тиквата си? Питам абсолютно сериозно? Това, че абсолютно всеки ученик познава дилър или познава някой, който познава дилър не е изобщо новина. Факта, че за теб е особено забавно показва за пореден път, че си човек, който живее буквално в някаква паралелна вселена. Не знам, дали осъзнаваш колко си глупав, ама... Единственият вариант е да си циганин. То дори ТИР-аджиите имат повече акъл, по принцип.
Относно мангасарите, които отвличат деца за органи... що реши, че и ги познавам? Аз нямам такива хора в обкръжението си.

Опитвам се малко, да ти вляза в тежкото положение, ама наистина ми е трудно. Не мога, да си обясня, как има толкова неадекватни хора...

И между другото, кво стана с корупцията в Украйна? Пак измести темата, ама въпроса си стои... Имаш ли изобщо и една мозъчна гънка в главата си?

Пак бягаш от въпроса...😂

Защо лъжеш не разбрахме?

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? В смисъл... пак ти казвам, с такива нелепи опити за измъкване, тия номера при мен не минават. Не съм на твоят акъл, по-точно... Питам те, има ли корупция в Украйна или не? И ако смяташ, че и Ройтерс и Зеленски лъжат, поне си признай, че си бавноразвиващ. То всички го знаем, няма да се промени нещо кой знае колко осезаемо, ако си го признаеш и ти.

преди 3 часа, attj написа:

1988 година в Киев само за 5 рубли можеше обилно да се обядва-вечеря.      Значи тогава бандеровците доста са сe притаили.    

Украинците започнаха да сравняват-

5198392_900.jpg

преди 9 минути, glen написа:

Украинците започнаха да сравняват-

5198392_900.jpg

е защо цените не са в рубли - яавно и ТИ признаваш че рублата е аут:D

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

Невероятно попадение, офца!

Така не съм се смял скоро.

Ето ви един коледен подарък от мен.

На някои няма да им хареса, все пак Арестович разбива доста опорки, които доскоро са защитавали с зъби и нокти.

Но истината обикновено намира път и се показва накрая.

Осведомявам плякалата в темата че руснаците повтарят удара.

Целта е - да посрещнем дядо Мраз на свещи и студено.

Това калява патриотичния дух.

ПП

И Глен - курса на гривната вече е 44,6 

Забранено е да се теглят/пррвеждат повече от 50000.

Топ икономиката е готова за ЕС.

Веднага ще мушне едни 100-200 милиарда кредит

преди 16 минути, M.Николов написа:

Невероятно попадение, офца!

Така не съм се смял скоро.

Ето ви един коледен подарък от мен.

На някои няма да им хареса, все пак Арестович разбива доста опорки, които доскоро са защитавали с зъби и нокти.

Но истината обикновено намира път и се показва накрая.

къде са клиповете с евтените цени по магазините в Русия:D

Цитат

Русия не напредва "уж", а реално. Но напредва бавно, защото напредва с ограничени сили на съкратени участъци и затова овладява неголеми територии. Напомням, че тя навлезе в Украйна с около 300 хил. контингент, който до днес е нараснал с още толкова и това е всичко. И затова все още руската армия е далече от Киев, а и едва ли столицата вече съществува като обект за завладяване от руското командване.

Защото все още се води СВО, а не пълномащабна война. Когато двете държави си обявят официално война една на друга и започне тотална мобилизация на населението в Русия. Когато вместо няколкостотин (под 500) бойци на 1 км фронт видим няколко хиляди, тогава можем да очакваме и да говорим за настъпателни операции като през ВСВ. С пробиви на противниковата отбрана на десетки километри фронт и с овладяване на големи участъци от територията на противника.

Но официалното обявяване на война носи много ограничения и минуси и за двете страни, поради което вече 2 г. нито една от тях не ще да го направи.

Украйна и не смее да обяви официално война на Русия, знаем защо. И балтийските джуджета не смеят. Само джафкат.

1676803870_papik-pro-p-karikaturi-na-pribaltov-22.jpg

Цитат

Декември и януари са месеци, в които почти всяка седмица има някакъв църковен празник. Не съм забелязал някой да се е съобразил с това.
Доколкото знам имаше и предложение от руска страна скоро за временно спиране на огъня, което лично Зеленски отхвърли.
За сатанисти не знам, но нацисти има достатъчно в Украйна. И собствена армия си имаха. Сега малко намаляха, но не като да са се свършили.

:yanim::yanim::yanim:

Киевското метро на Бъдни вечер.:popcorn2:Дали в домовете си държат ликове на Степан Бандера?:popcorn2:

zx780_4722490.jpg?v=1735105331

преди 3 часа, Anneliese написа:

Дали в домовете си държат ликове на Степан Бандера?:popcorn2:

учи език да ходиш някъде по топлите държави

идват лоши времена  такива като теб няма да оцелеят

няма да има  ток вода и парно

ще те изгоня от моята пещера 

а нямаме и метро 

Консервирана водка за военни, 1950 г.
Пиеш и атакуваш...
Кравари и янки да не коментират, защото те не разбират от теа работи:giggle1:
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Мммм

Явно помага.

Скоро ще ги срещат в Днипро с хляб и сол.

Още една област ще стане руска

Защо ли -следете рекламата

ПП

Антируската истерия в Х достигна нивата от 2022 - това е комично.

IMG_20241225_232629_320.jpg

IMG_20241226_074544_665.jpg

Кметът на Москва потвърди оценката на Зеленски за ранените в Украйна руски войници (ВИДЕО)

600 000 участници в "специалната военна операция" (СВО - гнусното име, което режимът на издирвания от Трибунала в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин налага) се лекуват в модерен рехабилитационен център. Това казва не кой да е, а кметът на руската столица Сергей Собянин.

Руските военни жертви в Украйна

https://www.actualno.com/europe/kmetyt-na-moskva-potvyrdi-ocenkata-na-zelenski-za-ranenite-v-ukrajna-ruski-vojnici-video-news_2365426.html

600 000 души се лекуват в един рехабилтационен център? 😆😆😆😆

Брато, ти си направо някакво явление във форумната история...! 😆😆😆😆

преди 3 часа, nikolov2020 написа:

Мммм

Явно помага.

Скоро ще ги срещат в Днипро с хляб и сол.

Още една област ще стане руска

Защо ли -следете рекламата

ПП

Антируската истерия в Х достигна нивата от 2022 - това е комично.

IMG_20241225_232629_320.jpg

IMG_20241226_074544_665.jpg

Двулевка и по празниците не те оставят. Нон стоп си на амбразурата

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

Докато бяха в СССР всичко си беше в съветски рубли.   Да беше ходил поне веднъж в УССР -щеше да ти е известно.

Рибаря... Потвърдените загуби на ВСУ до краят на февруари 2024 г. са...
viber-2024-07-18-20-36-30-903.jpg

А колко НЕпотвърдени има... Още повече, че съотношението "убити-ранени", което той дава е доста съмнително. Вероятно са доста повече.

преди 44 минути, communismatic написа:

Рибаря... Потвърдените загуби на ВСУ до краят на февруари 2024 г. са...
viber-2024-07-18-20-36-30-903.jpg

А колко НЕпотвърдени има... Още повече, че съотношението "убити-ранени", което той дава е доста съмнително. Вероятно са доста повече.

Може и повече да са, може и по малко.

Знаеш ли кое е по важното - Че всеки един украински загинал е национален герой, загинал в защита на държавата, Родината си , семейството си .

И както цитирах в съседната тема, всеки един ковчег се изпраща с почести и на колене от абсолютно всички съграждани.

Такива процесии в рашистан НИКОГА не можеш да видиш .

Въпреки че колкото и промит рашист да си , има много примери където дори руските аналзиатори и кореспонденти критикуват ръководството за безсмислените "месни " щурмове  на които пращат рашистките подразделения.

Така че сравненията ти са абсолютно дилетански и наивни .

Отделно което съм казвал - вскчи военни експерти споменават че при една класическа война винаги нападащите губят около 3 пъти повече жива сила .

Неслучайно последните "успехи" на рашисткото придвижване го изчисляват в "трупове на квадратен метър" .

Смятай.....

преди 3 минути, miro20 написа:

Отделно което съм казвал - вскчи военни експерти споменават че при една класическа война винаги нападащите губят около 3 пъти повече жива сила .

Да, де... ама това не е "класическа война", а война на артилерията, а руснаците абсолютно доказано стрелят поне 5-6 пъти повече от украинците. Та... благодаря за вниманието.

За католическата Коледа другаря Лавров закова изискванията на Руската Федерация понеже плякалата в Киев решиха да се правят на хусити.

- Първо никакво спиране на огъня, делегация някъде на неутрална територия .

- Русия е готова за консултации с USA - хахаха Тръмп ще удари на камък.

- Преговори ще има само с Радата, ако искат президент - да си го изберат.

- Франция няколко пъти е отправяла предложение за преговори БЕЗ УКРАЙНА.

- Ако USA искат разговор - официално да отменят Байдъновия бойкот.

Относно рашистктие загуби малко сметки по официални източнициот РФ  :

Накратко да преведа подробните сметки :

- за около 3 години през фронта са минали 1.9-2 млн човека, а сега на фронта и в бойния резерв е 1.2 млн човека

-разликата е 700-800 хил

Което съвсем реално съответства на сводките показващи към днешна дата около 770 хил рашистки загуби.

преди 14 часа, Anneliese написа:

Киевското метро на Бъдни вечер.

Рождество Христово е на 7-ми януари,а за тези които ще го празнуват сега чичко Путин предложи примирие,но евреина го отказа!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.