Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, NovakJ написа:

Така е и санкциите работят ,Русия е в рецесия и скоро ще се разпадне ,а на фронта украинците печелят територии всеки ден :hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

-----

Не се занимавай с тоя селяндур.

Ако попадне в Петроград ще му спре часовника 

току-що, nikolov2020 написа:

-----

Той не е лош човек ,няма и лоши помисли ,90% което пише е с цел да дразни с различното си мнение.

Тракторист 

Навремето развъдник на такива беше село Първенец, Пловдивска околия

И не забравяй че селяндура иам за девиз "котката по гръб не пада"

Ако утре Зеленски обяви капитулация, Джоката ще почне да обяснява че Путин е загубил

преди 11 минути, ----- написа:

Така е и санкциите работят ,Русия е в рецесия и скоро ще се разпадне ,а на фронта украинците печелят територии всеки ден :hush:

Тъй ли било бе? Айде, че да се свършва с тая пущина. Стига сме им помагали. 

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

-----

Къде туй? Не се ли казва другояче? 

преди 38 минути, nikolov2020 написа:

Козячета 

Съветвам ви в 12:00 да се включите в Телеграма за да наблюдавате утрешната дискотека в Крайна.

ПП

Къде ви копаят такива селяндури. 

Всеки ден трябва да търпя идиоти с опорки от 2022.

И Косьо Некромангъра :)

Изписах ли вече емисията на 01.08 с ГАРАНТИРАНОТО обезглавяване на зелката? Има ли го нейде на запис да го гледам/чуя? За една баба питам.

Ааа некромангъра не се пенсионира.

Плякай Косе - дай некролози - да видим интересуват ли някой

на 4.01.2023 г. в 10:03, maxthon написа:

Е не е като да не се пробвах.... Ако си дошъл тук да се правиш на клоун ти се получава много добре. Виждам, че няма и капка здрав разум и затова ще продължиш да бъдеш игнориран. Ако не си усетил това, просто спри да пълниш форума с мнения и да отговаряш на мои постове.

Горкото бъди тук не му издържа банана и увисна...  Само не знам защо още не ме игнорира, сигурно е заради чара ми ...:)

преди 42 минути, ----- написа:

Явно информацията ти е частична и от времето на СССР 

И защо мислиш, че нещо се е променило от тогава до сега? 😂

на 3.01.2024 г. в 22:32, kirko12 написа:

Тоя смешник вече е пенсионер.

Новия управител на Крайна се казва Кличко

Имало е пряко включване на кристалната топка:) Боже как съм пропуснал това. Това сигурно е след като му резнаха зелката ГАРАНТИРАНО ще да е станало.

@nikolov2020 Кличко знае ли за това назначение или не си му казал още. Изненада да е викаш?

преди 9 минути, NovakJ написа:

И защо мислиш, че нещо се е променило от тогава до сега? 😂

Защото това е естествен процес за всички :)

Имаш правото да вярваш в каквото поискаш ,аз не искам да променям това, но не ме убеждавай в това което мислиш за право.

на 4.01.2024 г. в 14:56, Киро Н. написа:

ВСИЧКИ ЛЕТИЩА В  ГРАНИЧНАТА ОБЛАСТ СЕ ОБОРУДВАТ С АНТИДРОНОВИ  ИНСТАЛАЦИИ-

32 НА БРОЙ.

Това не остаря добре :)
 И естествено си заслужава да го запазя.

на 4.01.2024 г. в 22:43, glen написа:

Aмерикански военно-транспортен самолет C-130 Hercules се приближава към полското летище в Жешов.

А от Харков и Одеса ранените днес в Украйна войски на НАТО се транспортират активно в румънски болници за последваща евакуация.

Дадени са следните цифри: 27 поляци, трима британци, 9 чехи, 12 литовци. Освен това утре отделен самолет ще прибере телата на още 21 офицери от НАТО, които загинаха.  https://t.me/ukraina_ru/182870?single

Объркан съм? Нали НАТО нямаше топки да се бие и изведнъж - маса хора пак си избил...

преди 7 минути, ----- написа:

Защото това е естествен процес за всички :)

Имаш правото да вярваш в каквото поискаш ,аз не искам да променям това, но не ме убеждавай в това което мислиш за право.

Да разбирам ли, че нямаш доказателство за този тайнствен "естествен процес" на развитие? 😂

на 5.01.2024 г. в 0:14, maxthon написа:

Доста обективно доказателство, че е корейска. Няколко човека да седнат да обясняват пред камерите как това е корейска ракета. Едно време по същия начин един образ от същото място каза - Вервайте ми. Като видиш употребата на presumably и се сещам за английското разузнаване с дърветата и храстите как пречели. А щом и господина пишман адмирал се изходи по въпроса, значи считай това за пълна дезинформация.

Ужас ... Бъдито пак ли е скачал на амбразурата ?  Е не че му е за сефте , ама се притеснявам вече за него.  Предчувстваме че с едни кинжал пак ще ми се издъни скоро.

преди 3 минути, NovakJ написа:

Да разбирам ли, че нямаш доказателство за този тайнствен "естествен процес" на развитие? 😂

Да ,то е пред теб ако се огледаш ще видиш че си еволюирал ,означава че си минал през естествен процес на развитие през предходните години, друго доказателство нямам.

на 5.01.2024 г. в 7:34, kirko12 написа:

Впрочем DJI продаде антистанциите за летища на руснаците.

На баба Пенка антистанцията дали са я конфискували .. Става все по плачевно за горката женица. Първото нещо което се маха е firmware-a и се слага нов, сменя се честотата, ама от къде да ги знае тия работи бабата- то ги няма в тетрадката с рецептите за зимнина.

Героят на вечерта:

Не бил чувал за ТОТАЛНОТО китайско ембарго явно..

И точно заради него няма да видим и вечерната бодра дрононарезка:

Една идея по дълго видео от онзи танк дето не видя дупката:

И той не е усетил това прословуто ембарго...

преди 1 час, NovakJ написа:

Значи прекрасно знаеш, че извън двата големи града живота е пълен леш. Хората живеят в мизерни разпадащи се бараки, улиците им са кални и нямат дори вътрешни тоалетни - ходят до нужда в една дупка на двора! :rolleyes:

Ама кой се вълнува за руснаците извън Москва и Питер бре? Кой ги брои за живи? То те не се броят за живи, та ти ... пият там, докато дроба им издържи и бачкат в някой завод/тръба на олигарх, за да финансират пиячката и това е. 

Ах какви познавачи на руската действителност :)

Подкрепени от един некромангър с затихващи функции.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.