Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Proshark написа:
преди 1 час, NovakJ написа:

Руската армия е загубила за два дни батальон севернокорейски войници

В района на Курск, близо до село Махновка, в боевете за 3 и 4 януари руската армия загуби до батальон пехота от севернокорейски войници, както и руски парашутисти. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си видеообръщение, цитиран от УНИАН.

Той каза, че е чул доклада на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски относно ситуацията в Курска област.

"По-специално, в боевете днес и вчера в района на едно село Махновка руската армия загуби до батальон пехота от севернокорейски войници и руски парашутисти. И това е осезаемо", каза президентът. същото време президентът отбеляза украинските военни, които унищожават руските окупатори.

Зеленски добави:

"Като цяло искам да отбележа професионалните и ефективни действия на нашите войници от Силите за специални операции и 80-а отделна десантно-щурмова бригада".

Руската армия е загубила за два дни батальон севернокорейски войници - Zonanews.bg

Човече..само смяна на хаповете няма да свърши работа,сменяй доктора...

Ето ти ощемалко анализ и обърни най вече внимание на цифрите -  попълнения и загинали .

И че всъщност, рашистките войски са в състояние както август миналата година, т.е.  недостига на жива сила и огромни загуби си е факт :) т.е. ВСУ ще са още дълго време в курска област :) :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, K.Р написа:

Всичкото ви е от неграмотност и от там се пораждат фантазиите на комунистите 

Фантазиите идват когато те намери санитара с голямата инжекция (странична реакция казват звездите било това) :hush:

:giggle1:

Може да бъде изображение с паметник и текстово съобщение

преди 2 минути, ----- написа:

Фантазиите идват когато те намери санитара с голямата инжекция (странична реакция казват звездите било това) :hush:

Толкова си зле че ти говорят и звездите, нале дяда бушонка

преди 28 минути, Piffacota1885 написа:

комунистее идвай при Сивилов да те почвам.какво ми се криеш тук

На Сивилов над 200 пъти му казах, да спре, да толерира дебилите в канала си. Накрая ми писна на уя и си направих свой канал. Изобщо не ми се занимаваше даже... но няма как да стане работата, то стана нетърпимо.

преди 2 минути, communismatic написа:

На Сивилов над 200 пъти му казах, да спре, да толерира дебилите в канала си. Накрая ми писна на уя и си направих свой канал. Изобщо не ми се занимаваше даже... но няма как да стане работата, то стана нетърпимо.

Много поздрави от Топалов

току-що, Piffacota1885 написа:

Много поздрави от Топалов

А, ти си един от тия, които ме изгониха. Поздрави от Communismatic. Как е в Курско направление неска? Бая руска папарлянга сте яли май, а? 😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Как е в Курско направление неска? Бая руска папарлянга сте яли май, а? 😆

а, нищо особенно ... рашистите яко ядат... знаеш какво :

Бандерлогите днес ядат голям бой в Курск, много снимки и видеа в X с унищожена броня и трупове.

Да им се чуди човек защо предприеха тази злощастна и малоумна контраофанзива, страшна агония и отчаяние...

преди 3 минути, miro20 написа:

а, нищо особенно ... рашистите яко ядат... знаеш какво :

Изглежда като страхотен голям нищобургер. Спутник, позовавайки се на руското министерство на отбраната, съобщава, че 2 от 2 танка, 1 от 1 машина за разминиране и 7 от 12 бронирани машини са унищожени.

https://sputnikglobe.com/20250105/russian-troops-repel-ukraines-counterattack-in-kursk-region-1121360861.html

преди 7 минути, Flashback написа:

Бандерлогите днес ядат голям бой в Курск, много снимки и видеа в X с унищожена броня и трупове.

Да им се чуди човек защо предприеха тази злощастна и малоумна контраофанзива, страшна агония и отчаяние...

В коя паралелна вселена беден платен трол

преди 7 минути, glen написа:

Изглежда като страхотен голям нищобургер. Спутник, позовавайки се на руското министерство на отбраната, съобщава, че 2 от 2 танка, 1 от 1 машина за разминиране и 7 от 12 бронирани машини са унищожени.

https://sputnikglobe.com/20250105/russian-troops-repel-ukraines-counterattack-in-kursk-region-1121360861.html

Три години съобщения новини радост за болните като вас и си седят на 20% територия от самия старт  :giggle1:  А реалноста 3 трилиона долара конфискация :giggle1:

Пуснаха съобщение че обработват видеото от деня

Има едно където прасенцата тичат в горичката..мъка мъка

Украинските канали повехнаха

Сега ще пробват другаде :)

20250105_170635.jpg

Пехотата на ВВС е достатъчно издръжлива - но ръководството е абсолютно неспособно.

От (украинския) канал Resident днес:

Наш източник в Генералния щаб съобщи, че врагът предварително е бил наясно с плановете на украинските въоръжени сили да нанесат удар в района на Курск. Украинските военни колони бяха прихванати, когато се приближиха до отбранителните линии на руската армия. Вече е ясно, че информацията е изтекла от щаба, а загубите в оборудване и персонал са значителни. За да стабилизира ситуацията, Сирски разполага нови резерви в Суджа.

Според други доклади и трите първоначални колони са унищожени. Военна стратегия и оборудване на НАТО в действие.Пауните от НАТО правят всичко възможно, за да ни покажат колко са глупави и некомпетентни.

преди 12 минути, K.Р написа:

Три години съобщения новини радост за болните като вас и си седят на 20% територия от самия старт

Чичко Путин поставя цели на СВО а не срокове.

преди 46 минути, Joss Bomon написа:

Украински части изглежда са предприели ново настъпление в руския регион Курск. Целта може да е осигуряване на по-добри изходни позиции на Киев за евентуални мирни преговори.   .Доналд Тръмп е излъгал,  че предстоят преговори.    Бандеровците са обречени - ако Тръмп оттегли САЩ от украинската криза.    Зеленски не схваща - те все са обречени,  при всички варианти.     Западът няма да прежали нови 400 милиарда за режима в Киев.   Разбират, че ще е безполезно.

Изглежда, че украинците не са доволни от скоростта на вътрешния си колапс и са решили да го ускорят още малко с натиска край Бердино.

Въпреки че със сигурност е отчаян хазарт, за да подобрят позицията си, преди Тръмп да встъпи в длъжност, той със сигурност ще се провали  и изглежда се основава на погрешното предположение, че Русия се нуждае от преговори. Русия е готова за преговори, но също така ще гони украинците чак до Лвов, ако е необходимо. Те не са в  настроение за договаряне.

Така че очаквайте западен шум в медиите за известно време, преди тихо отстъпление, става очевидно, че новата "офанзива" е разпръснала толкова много трупове на ВСУ и толкова много техника .

Тъжно, но Украйна е използвана от определени западни интереси, които са абсолютно неспособни да приемат поражението. Така че ще  бъде подхранвано насила.

Мани майтапа, ама аз толкова опукана техника не съм виждал в тая война от доста време. Поредното доказателство, че за Зеленски и тия над него... човешкия живот е без значение. Буквално ползват хората си за пушечно месо...

преди 44 минути, glen написа:

Чичко Путин поставя цели на СВО а не срокове

От 100г е все така :giggle1:

преди 4 минути, K.Р написа:

От 100г е все така :giggle1:

Кокич,  време е пак за лечение с първак!   Хохлите са били няколко века под руско владичество.  За съжаление са.  

преди 4 минути, attj написа:

Кокич,  време е пак за лечение с първак!   Хохлите са били няколко века под руско владичество.  За съжаление са.  

Клоака на КГБ 

преди 14 минути, K.Р написа:

Клоака на КГБ 

При руските императори!?    Да не си се нагълтал пак с първак?    

Къде е Некромангъра Косьо?

Как не ни залива с яка перемога (от некро666)

Но щом официалния пропаганден канал Цензор взеха да цитират некро666 - значи нещата яко са се объркали.

Рибаря и още един-два канала в Телеграм пишат, че атаката към Бердин е била успешно отбита от страна на руските солдати. Поне към този момент няма успехи на ВСУ. Но мен друго ме притеснява... За какво е всичко това!? Аз сериозно ви казвам, толкова много НАТО-вска тенекия не съм виждал от доста време. Защо е всичко това?! Зеленски ще търгува Курск за Херсон и Харков ли? Не разбирам... Бахти дебилите, майна...

Шарения...

Цитат

Может войти в Книгу рекордов Гиннеса как самое масштабное уничтожение западной техники

😆😆😆

преди 44 минути, communismatic написа:

Мани майтапа, ама аз толкова опукана техника не съм виждал в тая война от доста време. Поредното доказателство, че за Зеленски и тия над него... човешкия живот е без значение. Буквално ползват хората си за пушечно месо...

преди 30 минути, attj написа:

При руските императори!?    Да не си се нагълтал пак с първак?    

Защо те е шубе да разкажеш как КГБ те направиха тяхна подлога

К*Р, кво стана с Курск? Що така не се получават нещата? Корейчетата (ония дето никой не ги е виждал) май пак ви разкатаха...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.