Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Да не си жив да го видиш. И да не си ти, пак си оставате боклуци.

Типичен коментар за ВАТНИК. Щеше да е тъжно ако не беше смешно.

Падам от смях с вас. Много ми е весело и приятно.

Хаиде продължи да трилиш че всичо се следи а още не си заработил и за ЛЕБЕЦ.  и пак ще си по кофите.

Хубава вечер копейки, дасвиданя.

преди 3 минути, Борил написа:

Типичен коментар за ВАТНИК. Щеше да е тъжно ако не беше смешно.

Падам от смях с вас. Много ми е весело и приятно.

Хаиде продължи да трилиш че всичо се следи а още не си заработил и за ЛЕБЕЦ.  и пак ще си по кофите.

Хубава вечер копейки, дасвиданя.

ПОСЛЕПИС:  Взимай пример от Atti. комбинирай се с 5-6 гладни и въшливи руски робчовци и правете сериозни пари.

Айде до писане.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, Борил написа:

ползатели на профил с по 10 айпита,,,,,,,, 

Това е твърде малко  за скромните възможности на Маруся.    Казачка - родена в Донецк.    Блокира понякога Кокич.   Като го арестуват санитари - тя била доносница от КГБ,  според нашата комсомолска ракиена душа.  В Украйна няма изненади      https://bntnews.bg/news/kartata-na-boinite-deistviya-v-ukraina-pretarpyava-promeni-dve-sedmici-predi-vlizaneto-na-tramp-v-beliya-dom-1321098news.html

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Тролче 

заминавай :)

troll-face.gif.ccfab7a571a888d919b55611187667e3.gif

ТИХО,,,,,, ТИХО  ВАТА НЕ СЕ НАПИНЯЙ КЕ СЕ ИЗПУЩИШ.

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Тролче 

заминавай :)

troll-face.gif.ccfab7a571a888d919b55611187667e3.gif

ТИХО,,,,,, ТИХО  ВАТА НЕ СЕ НАПИНЯЙ КЕ СЕ ИЗПУЩИШ.

Бориле, кво стана с Курската офанзива на ВСУ? Що така запецна нещо?

преди 9 минути, communismatic написа:

Бориле, кво стана с Курската офанзива на ВСУ? Що така запецна нещо?

Иима един грузински канал във фейса, истина е че е проукрайнски но не крият нищо дори и да е в руска полза, и инфото е адекватно. Аз предимно от там и от няколко независими  телеграм канала се информирам защото пропагандата и от двете страни ми идва в повече.

Цитат

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че украинците трябва да “проведат реалистични дискусии по териториалните въпроси”, за да намерят решение на конфликта, предизвикан от руската инвазия през 2022 г., в контекста на неблагоприятните за Киев условия на място.

Я,ти да видиш...започва се с обръщането на палачинката...

Борилчо спешно трябва да се върне в първи клас, защото демонстрира потресаваща неграмотност, с което мненията му ужасно олекват!

Моето дете, дето никога не е живяло в България и никога не е учило в българско училище пише по-грамотно на български от него!

... ... ... 

Макрон призова Украйна да проведе "реалистични дискусии по териториалните въпроси, за да сложи край на войната", пише Le Monde.

"Няма да има бързо и лесно решение за Украйна. Ако войната продължи, то Украйна ще загуби, а капитулацията на Украйна не може да бъде добра за европейците и американците", каза френският президент Макрон.

Според Макрон Съединените щати "трябва да ни помогнат да променим характера на ситуацията и да убедим Русия да седне на масата за преговори, а европейците ще трябва да създадат гаранции за сигурност за Украйна, което ще бъде наша основна отговорност".

Макрон накратко казва, че ако в близко бъдеще НАТО не успее да прикотка Русия на масата за преговори, то капитулацията на УкроРайх е неизбежна. 

преди 4 минути, Flashback написа:

Борилчо спешно трябва да се върне в първи клас, защото демонстрира потресаваща неграмотност, с което мненията му ужасно олекват!

Моето дете, дето никога не е живяло в България и никога не е учило в българско училище пише по-грамотно на български от него!

... ... ... 

Макрон призова Украйна да проведе "реалистични дискусии по териториалните въпроси, за да сложи край на войната", пише Le Monde.

"Няма да има бързо и лесно решение за Украйна. Ако войната продължи, то Украйна ще загуби, а капитулацията на Украйна не може да бъде добра за европейците и американците", каза френският президент Макрон.

Според Макрон Съединените щати "трябва да ни помогнат да променим характера на ситуацията и да убедим Русия да седне на масата за преговори, а европейците ще трябва да създадат гаранции за сигурност за Украйна, което ще бъде наша основна отговорност".

Макрон накратко казва, че ако в близко бъдеще НАТО не успее да прикотка Русия на масата за преговори, то капитулацията на УкроРайх е неизбежна. 

Ти да видиш?  Учен русофил??? ХА ХА ХА

преди 7 минути, Борил написа:

Иима един грузински канал във фейса, истина е че е проукрайнски но не крият нищо дори и да е в руска полза, и инфото е адекватно. Аз предимно от там и от няколко независими  телеграм канала се информирам защото пропагандата и от двете страни ми идва в повече.

Тъй, де. И? Кво пише там? Зеля стигна ли до Кремъл?

преди 8 минути, Proshark написа:

Те да ,но украинците все още не ,в интервю след контранастъплението си в Курска област от тези дни Зеленски казва ,че ще отстъпят територии само в замяна пълноправно членство в НАТО ,а това към този момент не е реалистично.

преди 2 минути, ----- написа:

Те да ,но украинците все още не ,в интервю след контранастплението си в Курска област от тези дни Зеленски казва ,че ще отстъпят територии само в замяна пълноправно членство в НАТО ,а това към този момент не е реалистично.

Зеленски е една пионка,каквото му кажат това ще направи...ако украинците не го претрепят с камъни....

преди 11 минути, Proshark написа:

Според Макрон капитулацията на Украйна няма да е добра за европейците и американците. Френският президент смята, че доверието в Запада ще бъде разбито, ако се стигне до компромис поради умората от конфликта.

преди 2 минути, attj написа:

Според Макрон капитулацията на Украйна няма да е добра за европейците и американците. Френският президент смята, че доверието в Запада ще бъде разбито, ако се стигне до компромис поради умората от конфликта.

А те какво точно са очаквали!?Кой ги би по главата да ръчкат руснаците!?Лошото е ,че го отнесе украинския народ,който нямат нищо общо със Макрон,макроновца ,изкукуригалия Байдън и олигофрена Джонсън... напушения клоун Зеленчук,въобще няма да коментирам,щото той им игра по свирката и е най-виновен от всички..

преди 11 минути, communismatic написа:

Тъй, де. И? Кво пише там? Зеля стигна ли до Кремъл?

Е за какво да ти отварям очите? Живей в заблуда. Информираният русофил спира да е такъв и бива загубен като опонент Спира да бъде интересно.  ПАНИМАЕШ.

Чудя се защо на всички ВАТИ коментиращи по форумите никнеймите са им на продажната сороска латиница. Защо не са на руски или поне български.

преди 1 минута, Proshark написа:

Кой ги би по главата да ръчкат руснаците!?

Аз и друг път съм писал, че в началото на конфликта бях абсолютно безпристрастен. Дори ми беше доста криво, че един славянски народ се бие в нещо, което доста прилича на гражданска война. Но колкото повече аз навлизах в конфликта, толкова повече и започнах, да държа за руснаците. Един мой авер, който също е русофил като мен, още тогава ми казваше, че "украинците сами са си виновни за случващото се в момента, понеже поради апатията си са се докарали до това дередже..." Тогава подобни изказвания направо ме отвращаваха, понеже звучи страшно глупаво някой да е виновен заради това, че го убиват... Ама в интерес на истината... може доста да се поразсъждава в тая посока. Извинявайте, ама шайката около нашмърканият клоун посегна и на православната църква. Айде, да кажем, че те в момента водят война срещу руснаците и не желаят, да са част от Московската патриаршия (въпреки, че дори и така да е, пак е пълна простотия), ама какво е оправданието, че сума ти духовници бяха репресирани буквално на работното си място!? А какво да кажем за сума ти закони, които всячески ограничаваха свободите на украинците с руско самосъзнание? Събарянето на паметници? Забраняването на културна автономия? Забраняването на руски език?

А тоя клоун, който УЖ ръководи държавата... той тотално вече е изчаткал, та... дори не ми се и коментира.

преди 9 минути, Борил написа:

Е за какво да ти отварям очите?

Аз не искам, да ми отваряш очите... Боже опази... Искам просто да се гавря с теб, както го правя и с доста други украински поддръжници.

Донските и запорожските казаци гледат на събитията като на своя национално-освободителна борба.   Тези в Киев дърпат към НАТО.   Няма украинска нация.  Има хохли-полуполяци и казаци-руснаци.   Вторите са по-многолюдни и отново  ще надделеят.   Западът се излага в опита си за намеса.

преди 3 минути, communismatic написа:

Аз и друг път съм писал, че в началото на конфликта бях абсолютно безпристрастен.

:offtopic_s:

Не става само ядене,трябва и акъл.За това хората,които са живяли по време на соца и са карали казарма си искат онова време..Какъвто и да изкарват Живков-умееше да иска и да получава пари...и построи това което има сега ..А тоя си затри народа...Като гледам сегашните ни-и те са такъв път....

преди 4 минути, communismatic написа:

Аз и друг път съм писал, че в началото на конфликта бях абсолютно безпристрастен. Дори ми беше доста криво, че един славянски народ се бие в нещо, което доста прилича на гражданска война. Но колкото повече аз навлизах в конфликта, толкова повече и започнах, да държа за руснаците. Един мой авер, който също е русофил като мен, още тогава ми казваше, че "украинците сами са си виновни за случващото се в момента, понеже поради апатията си са се докарали до това дередже..." Тогава подобни изказвания направо ме отвращаваха, понеже звучи страшно глупаво някой да е виновен заради това, че го убиват... Ама в интерес на истината... може доста да се поразсъждава в тая посока. Извинявайте, ама шайката около нашмърканият клоун посегна и на православната църква. Айде, да кажем, че те в момента водят война срещу руснаците и не желаят, да са част от Московската патриаршия (въпреки, че дори и така да е, пак е пълна простотия), ама какво е оправданието, че сума ти духовници бяха репресирани буквално на работното си място!? А какво да кажем за сума ти закони, които всячески ограничаваха свободите на украинците с руско самосъзнание? Събарянето на паметници? Забраняването на културна автономия? Забраняването на руски език?

А тоя клоун, който УЖ ръководи държавата... той тотално вече е изчаткал, та... дори не ми се и коментира.

Аз не искам, да ми отваряш очите... Боже опази... Искам просто да се гавря с теб, както го правя и с доста други украински поддръжници.

Ще те разочаровам,,,,,, не успяваш, напротив аз са гавря с теб, но ти както всички ВАТИ се мислиш за въздесъщия Живей в заблуда това заслужаваш и така ме кефиш.

току-що, Борил написа:

Живей в заблуда това заслужаваш и така ме кефиш.

Мхм... ОК. Поздрави от Маряна Безуглая...

Цитат

Это трагедия, дальше падут Днепр, Запорожье, Херсон и Харьков»: Марьяна Безуглая раскритиковала новое наступление ВСУ в Курской области.

▪️«Россияне берут под контроль наши полезные ископаемые, захватывают оставленные укрепления, которые удобны в первую очередь им, убивают военных... продвигаются на десятки километров вглубь по нашей земле. Совсем скоро, очень скоро — “крепость Покровск”, которая вовсе не крепость.
▪️Но, похоже, военные и политические приоритеты не связаны с защитой Днепровско-Донецкого кластера природных ресурсов Украины, спасением городов и людей или реформированием армии. Генералам нужно показать очередное “вперёд-вперёд”, доказать политическому руководству свою незаменимость и умение “прекрасно управлять” Вооружёнными силами Украины, паразитируя на кратковременной эйфории и надеждах населения, чтобы продолжать удерживать свои позиции и ничего не менять. Чтобы скрывать свои преступления. То наступление на юге в 2023 году, то Курщина в 2024», - пишет депутат Рады Безуглая.
▪️Из-за такой политики «дальше будут Покровск, Краматорск, Днепр, Запорожье, Херсон, Харьков» - «это трагедия и абсурд».

преди 4 минути, communismatic написа:

Мхм... ОК. Поздрави от Маряна Безуглая...

А ти защо безусловно вярваш на всичко което дават по РИА НОВОСТИ. На влички ВАТИ задавам един и същи въпрос. ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ СОБСТВЕНИ ГЛАВИ И МОЗЪК ДА ПРЕЦЕНИТЕ КОЕ Е ИСТИУНА И КОЕ Е ПРОПАГАНДА И ВМЕСТО ТОВА ПОЛЗВАТЕ РУСКИ ТАКИВА???  Отговорът винаги е един и същ,,,,,,,,,,,,,,,злоба и убиди. Няма по проста клика павиани от русофилите 90% от които са безработни мързеливи некадърници провалени в живота и като личности и като подлоги.

преди 4 минути, Борил написа:

А ти защо безусловно вярваш на всичко което дават по РИА НОВОСТИ.

Кви РИА Новости? Цитирам ти изказване на депутат от Украинската Рада - Маряна Безуглая. Тя, между другото и директно обвини украинският генерален щаб в системни лъжи и че за да се предотврати всичко това, препоръчваше хората постоянно да снимат, когато руснаците бомбардират градовете. Причината е ясна - 99,9% "свалени" ракети, според украинското командване...

преди 4 минути, Борил написа:

Няма по проста клика павиани от русофилите 90% от които са безработни мързеливи некадърници провалени в живота и като личности и като подлоги.

Недей така, бе, човек... Много ме обиди, сълзите напират...

преди 39 минути, Proshark написа:

А те какво точно са очаквали!?Кой ги би по главата да ръчкат руснаците!?Лошото е ,че го отнесе украинския народ,който нямат нищо общо със Макрон,макроновца ,изкукуригалия Байдън и олигофрена Джонсън... напушения клоун Зеленчук,въобще няма да коментирам,щото той им игра по свирката и е най-виновен от всички..

Направиха украинците грешен анализ за състоянието на руската армия и решиха че ще ги победят (това пък защо им беше не знам) из каналите и форумите на поддържащите този конфликт от самото начало на конфликта беше тезата им и все още е че руснаците са технологично изостанали ,че нямат чипове за ракетите и им се налага да крадат перални за да вземат чиповете им, че намт ракети ,че нямат хора за фронта и още и още докато не дойде орешника. Ако преценката беше на реалистична основа тази война нямаше да я има.

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Доколкото помня предишният ни никнейм ти беше БМВ320. Май беше пенсионер вече, така че на теб са ти викали така. Само смъртта ги оправя такива като тебе...

Точно същият надут галфон е !  Помня и аватара му - един надут пуяк , беловлас селяндур в некви евтини анцузи , с нагла мутра - Идеално пасваща на дебилските му писания ! мхм  Трепала съм го некъде из темите  , сигурно още му държи влага !

Зеленски през 2019 обещаваше да прекрати АТО и нямаше да има СВО.    Увлече се по парите и оръжията на Запада.   Загинали и пострадали са 3 милиона души.   Вероятно ще го претрепят като Мусолини.   Неговите хохли -заради лъжите и неспазените  обещания.   Превърна държавата в гробище.  Това се оценява в Киев и не е пропаганда.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.