Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Дубински: „Миротворци в Украйна? Храна за наивни рибки!“ Обясни и, как британците държат Зеленски в ръцете си

Дубински: Миротворци в Украйна? Храна за наивни рибки! Кои точно армии ще пратят Франция и Англия?:  Украинският опозиционен депутат Александър Дубински отново открито критикува политиката на президента с изтекъл мандат още на 20 май 2024 година Владимир Зеленски и международната подкрепа, която Украйна получава от Запада. В свои постове в Телеграм, той представя поредица от аргументи срещу западните „миротворчески инициативи“, разяснява проблемите в украинската политика и подчертава какво трябва да се промени за постигане на устойчив мир.

„Миротворците от Запада“ – безполезни обещания

Александър  Дубински започва с остър сарказъм, наричайки западните „миротворци“ – символично „храна за рибки“. Той подчертава, че страните, с които Зеленски обсъжда разполагането на миротворчески контингент в Украйна, са военнополитически неспособни да окажат реална помощ. Примерите му включват:

– Балтийските страни – техните армии едва надвишават 5000 войници, което е крайно недостатъчно за значима военна намеса.
– Великобритания – според Дубински британците са способни само да „вадят кестените от огъня с чужди ръце“ (т.е. с други армии).
– Франция – тя се възприема като „несериозна сила“ от времето на Първата световна война.

Тези аргументи разкриват скептицизма на Дубински към идеята за миротворческа мисия, подчертавайки, че тези държави просто запълват информационния ефир с празни обещания.

Без гаранции за сигурност без промяна на управлението
Друга ключова точка в постовете на Дубински е липсата на гаранции за сигурност след евентуален край на войната. Той отбелязва, че без промяна на украинското ръководство и отстраняване на „реваншистките партии“, които водят анти-руска политика, мирът е непостижим. Според него:

Зеленски и неговите съюзници (включително главнокомандващия Залужни) използват войната за създаване на „анти-Русия“, което пречи на устойчивите дипломатически решения.
Той прогнозира, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп ще трябва да предприеме сериозни санкции и действия, за да постигне компромис между Русия и Украйна.

Разлика между „поддържане на мира“ и „налагане на мир“
Дубински обръща внимание и на терминологични неточности в украинската и руска реторика относно миротворческите инициативи. Той прави важно разграничение между:

Според него използването на втория термин в западните медии би означавало, че Русия и съюзниците на Украйна ще наложат свои условия, което може да доведе до изтегляне на Зеленски и подмяна на украинското управление.

Остри критики към Зеленски и неговия кръг
Дубински директно обвинява Зеленски и обкръжението му в мащабна корупция и манипулиране на държавната власт. По думите му:

Зеленски държи в затвора неудобни фигури, като например военния комисар Борисов, заради връзки с (ген. Валерий) Залужни.

Ермак и ЗеленскиДубински: Татаров и Ермак са подложени на натиск от различни страни, но основно от Великобритания, за да манипулират управлението (на Зеленски) в съответствие с външните им интереси
(Депутатът Олег) Татаров и Андрий Ермак (близки до Зеленски, бел. Критично) са подложени на натиск от различни страни, но основно от Великобритания, за да манипулират управлението (на Зеленски) в съответствие с външните им интереси. Британците „контролират“ Залужни (бившият шеф на ВСУ), за да го предпазят от противодействие на техните интереси в Киев.

Дубински смята, че Доналд Тръмп ще бъде ключовата фигура за разрешаване на конфликта. Той разкрива, че екипът на Тръмп разработва санкционна стратегия, която ще бъде насочена към:

– Лица, които подкрепят узурпирането на властта от Зеленски.
– Институции и хора, отговорни за репресивния апарат в Украйна, включително съдии, прокурори и служители от правоохранителните органи.

Той завършва с прогнозата, че този „гордиев възел“ ще бъде разсечен в рамките на „три-четири дни“, намеквайки за значими промени в политическата обстановка.Текстът на Дубински е критичен анализ на настоящата ситуация в Украйна и ролята на международните актьори. Той подчертава необходимостта от промяна в украинското управление, за да се постигне стабилност и мир. Според него политическите амбиции на Зеленски и липсата на ефективна международна подкрепа възпрепятстват развитието на реални решения. В този контекст Тръмп и неговата стратегия за санкции се очертават като решаващ фактор за бъдещето на Украйна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Виктор Орбан: Трябва да освободим Брюксел от силите на Сорос

"

Унгарският премиер Виктор Орбан изрази оптимизъм за предстоящото встъпване в длъжност на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.

В интервю за унгарското радио Kossuth и предаването „Добро утро, Унгария!“ Орбан заяви, че управлението на демократите е донесло „горчиви, трудни и болезнени четири години“ и че от вторник „един различен ден ще се издигне над Западния свят“.

Орбан обвини демократите в САЩ в измама на президентските избори през 2020 г. и заяви, че ако Доналд Тръмп бе останал на власт, войната между Русия и Украйна е можела да бъде избегната. Според него демократите са глобалисти, които поставят икономическите си интереси над националните и не се колебаят да използват война за постигане на целите си.

„Демократите насърчават миграционния хаос, половата лудост и политиките, които разрушават традиционните семейни ценности“, каза Орбан. Той добави, че Тръмп е „освободил Америка“ от влиянието на мрежата на Джордж Сорос, която сега е насочила усилията си към Брюксел.

https://otupor.com/viktor-orban-tryabva-da-osvobodim-brjuksel-ot-silite-na-soros/

Аналена Бербок отказа да се снима с Олаф Шолц след решението му да блокира нов пакет помощи за Украйна

"

Бербок демонстрира недоволството си, отказвайки да участва в публична снимка с канцлера след блокирането на военната помощ за Украйна.

Външният министър на Германия, Аналена Бербок, отказа да се снима с канцлера Олаф Шолц, след като той блокира предложението за нов пакет помощи за Украйна.

Решението на Шолц да не подкрепи новия транш от военна помощ за Киев доведе до напрежение, като Бербок и министърът на отбраната Борис Писториус бяха на позиция в подкрепа на пакета от 3 милиарда евро."

Парички няма да има - иначе Алтернатива за Германия ще обере всичкият вот на германците !   

ГЕРМАНСКИТЕ ЛАКЕИ НА ГЛОБАЛИЗМА СА ПОСТАВЕНИ В ШАХ ! 

:D

https://otupor.com/analena-berbok-otkaza-da-se-snima-s-olaf-sholc-sled-reshenieto-mu-da-blokira-nov-paket-pomoshti-za-ukrajna/

преди 4 минути, Inana.. написа:

Парички няма да има - иначе Алтернатива за Германия ще обере всичкият вот на германците !   

ГЕРМАНСКИТЕ ЛАКЕИ НА ГЛОБАЛИЗМА СА ПОСТАВЕНИ В ШАХ ! 

много си наивна

дали българското правителство и  нещата в германия ще  станат без  разрешение на 

г-н Доналд  Тръмп ?

той коли и беси 

Както казах преди няколко дни - ХИТРИТЕ ГЛОБАЛИСТИ УСЕТИХА , ЧЕ НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР И СМЕНИХА ПЛОЧАТА ! 

БИЛ ГЕЙТС ОТ КРИТИК НА ТРЪМП ДО НЕГОВ "ВЪЗТОРЖЕН " ПОЧИТАТЕЛ !

Обърна палачинката както Марк Зукърбърг !!!

https://kritichno.bg/politika/бил-гейтс-от-критик-на-тръмп-до-негов/

преди 12 минути, Banesc написа:

много си наивна

дали българското правителство и  нещата в германия ще  станат без  разрешение на 

г-н Доналд  Тръмп ?

той коли и беси 

Серго , няма ли с кого да си говориш , че вървиш след мен и ми мърмориш като дърта свекърва ? :D

И още нещо - не ми спами в "Отдел политика " групата щото там съм собственик и подобен спам няма да толерирам !

Тук освен да те блокирам или шамаросам - друго не мога , обаче там мога да те трия , изхвърля и т.н. 

преди 29 минути, Inana.. написа:

, няма ли с кого да си говориш

имам

но ти ми се набиваш на  очи с глупотевини

и нулеви аргументи 

преди 30 минути, Inana.. написа:

, обаче там мога да те трия , изхвърля и т.н. 

работи върху  себе си

десетки нива  си под мен.

аргумент

https://bg.wiktionary.org/wiki/аргумент

да се прочете внимателно !

ако има неясно да се пита !

Синоними

пп там може да ме триеш 

но тук не

а съм отмъстителен....

тук ще ти го върна 

с лихвите 

аз командвам войните на  светлината и ги пращам пушечно месо 

Тръмп каза, че европейски войници ще трябва да пазят примирието в Украйна. "Няма да изпращаме американски мъже и жени да пазят мира в Украйна. Нека поляците, германците, британците и французите да го направят". Обаче РФ може отново да погълне бившата УССР!      Европейските държави, предвид широката им подкрепа за режима в Киев,  не могат да участват с  мироопазващи сили в Украйна.  Реално 11-годишният военен конфликт се разпалва заради парите и оръжията от Запада.   Не е напълно ясно защо те хвърлят луди пари за режима в Киев, който пак ще фалира и капитулира.    Концлагер Зеленски в Бандеристан няма как да бъде вечен. Привършват бандеровците.

преди 27 минути, Banesc написа:

имам

но ти ми се набиваш на  очи с глупотевини

и нулеви аргументи 

работи върху  себе си

десетки нива  си под мен.

аргумент

https://bg.wiktionary.org/wiki/аргумент

да се прочете внимателно !

ако има неясно да се пита !

Синоними

пп там може да ме триеш 

но тук не

а съм отмъстителен....

тук ще ти го върна 

с лихвите 

аз командвам войните на  светлината и ги пращам пушечно месо 

ТЪП , ТЪПЕСТ , ТАПИР !

Не ме занимавай с кръчмарските си простотии !

Като искаш Аргументи - ЗАПОЧВАШ ДА МЕ ЧЕТЕШ ОТ А до Я ! 

УБЕДЕНА СЪМ НА 100% че все някъде съм оставила материал , който да послужи за Аргумент !

Обачееее ЧУКЧА ПИСАТЕЛ - НЕ ЧИТАТЕЛ ! 

Остави това , ами цялото ти включване в този форум за теб е просто убиване на скуката , докато се намери с кого да излезеш да пиеш една ракия !

И понеже никой не те взема насериозно и дори редовните спамаджии отказват да си комуникират с теб , реши да се залепиш за 

ника ми , та да успее да те прочете някой , па и да ти обърне внимание !

Прозаично !  

С прискърбие те уведомявам , че заминаваш у фризера , след като Не уважи моите бонус предупреждения !

преди 1 минута, Inana.. написа:

УБЕДЕНА СЪМ НА 100% ще все някъде съм оставила материал , който да послужи за Аргумент !

а аз не съм

както и да е

всеки си има рамена на главата 

преди 3 минути, Inana.. написа:

Остави това , ами цялото ти включване в този форум за теб е просто убиване на скуката , докато се намери с кого да излезеш да пиеш една ракия !

твърдение без аргументи

направо клевета 

защо ми е да излизам да пия ракия с някой като си пия вкъщи ....и съм мизантроп и инроверт ?

Така ! Продължаваме нататък :  Умел ход на Тръмп , ако го изпълни ще се насладим на яки Разкрития и Разследвания на глобалните чудовища !   Звучи правдоподобно защо един по един започнаха да се свличат в краката на Тръмп и да просят милостиня !

Екипът на Доналд Тръмп подготвя обявяване на извънредно положение в САЩ

Според публикация на Politico, екипът на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп работи върху подготовката за обявяване на извънредно положение в страната, дни преди официалното му встъпване в длъжност.

Тази информация е базирана на анонимни източници, близки до президентския екип.

Обявяването на извънредно положение би дало на Тръмп допълнителни правомощия, включително възможността за мобилизиране на ресурси за изпълнение на ключови политически обещания, сред които:

• Засилена охрана на границите – Мерките ще бъдат насочени към предотвратяване на незаконно преминаване през границата.
  • Масова депортация на нелегални мигранти – Планира се мащабна кампания за идентифициране и депортиране на хора, пребиваващи незаконно в страната
  •  https://otupor.com/ekipat-na-donald-tramp-podgotvya-obyavyavane-na-izvanredno-polozhenie-v-sasht/

Бихме искали да предупредим (казват от Москва)  мечтателите на Банкова и Даунинг стрийт, че няма място за сътрудничество в Азовско море -  нито за режима в Киев, нито за Обединеното кралство.    След обединението на ДНР, Запорожка и Херсонска област с Русия през септември 2022 г. , Азовско море стана вътрешно море на Руската федерация.     В Лондон и в Киев още не били разбрали,  а този район вече е извън ""Концлагер Зеленски"".  Не подлежи и на обсъждане.  Също като Крим.    Там е рускоезично население и почти няма обезумели хохли.

преди 2 часа, Inana.. написа:

Тази информация е базирана на анонимни източници, близки до президентския екип.

според закона показания от анонимни източници не се разглеждат 

Володимир Зеленски показа в публикувано в Telegram видео последствията от сутрешния руски обстрел срещу Киев и Запорожие и призова света да обедини усилията си, за да увеличи натиска върху Русия и нейните поддръжници, предаде Укринформ.    Тези кога ще осмислят -  светът не е симпатизант на някакви националисти от Киев.     Няма как и да бъде.   НАТО се излагат тотално.

Операция Z !

Киев гори: Русия нанесе опустошителни ответни удари.

В нощта на 18 януари Украйна беше подложена на нова руска ответна атака. Руските военни потвърдиха поредната вълна от комбинирани удари по съоръжения на военно-промишления комплекс на Украйна, която беше извършена в отговор на атаките на Киев срещу гражданската инфраструктура в Белгородска област с американските ракети ATACMS на 16 януари.

Руските военни официално потвърдиха, че една от целите е украинското конструкторско бюро "Луч" в Киев. Това предприятие проектира и произвежда управляеми ракети с голям обсег "Нептун" и боеприпаси за реактивни системи за залпов огън "Олха".

"Целта на удара е постигната, всички цели са поразени", обобщи Министерството на отбраната.

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2025/01/k.mp4?_=2

Украинските медии потвърдиха руските удари в района на целевото конструкторско бюро. Улиците бяха наводнени от канализационни води. Местният кмет потвърди щетите и жертвите.

Според местни доклади е имало повече руски удари в столицата и в покрайнините й. Пожари избухнаха на различни места в районите Деснянски и Шевченко. Експлозии гърмяха и в Бровари.

Украинските военни твърдят, че руските сили са изстреляли общо четири ракети "Искандер", две от които са били свалени от украинската противовъздушна отбрана. Твърди се, че са унищожени 24 руски дрона от около 40 БЛА, изстреляни по време на атаката. Освен това 14 руски дрона са били "локално изгубени", според украинските ВВС. Никакви усилия на украинската противовъздушна отбрана не позволиха да се избегнат тежки щети в цялата страна.

Руски дронове и ракети бяха забелязани в Киевската, Черкаската, Полтавската, Черниговската, Житомирската, Сумската, Харковската, Хмелницка, Кировоградска, Днепропетровска и други области.

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2025/01/zap.mp4?_=5

Друго промишлено съоръжение беше подложено на руска атака в град Запорожие. Според местни доклади най-малко две ракети "Искандер" са били насочени към местния завод "Искра", където украинските военни ремонтират РСЗО HIMARS от САЩ. Голям пожар тежко повреди цеховете на завода и административната сграда беше почти унищожена.

Местните власти потвърдиха и щети на промишлено съоръжение в Павлоград.

https://s5.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2025/01/fab.mp4?_=6

Докато руските ракети и БЛА-камикадзе унищожават украинската военна инфраструктура в стратегическия тил, руските тежки бомби продължават да обстрелват украинските военни в разкъсваните от войната региони, включително в Харковска, Запорожка и Днепропетровска области.

преди 23 минути, attj написа:

Лудите вече никой не ги жали        Може да бъде изображение с 3 души, брада и текстово съобщение

467958556_547282754858693_5539565794128614870_n.jpg

Обобщение на Министерството на отбраната на Руската федерация за напредъка на специалната военна операция (към 18 януари 2025 г. )
▫️ "Тази сутрин в отговор на обстрел с оперативно-тактически ракети ATACMS, произведени от американската гражданска инфраструктура в Белгородска област, въоръжените сили на Руската федерация нанесоха групов удар с високоточни оръжия по обекти на военно-промишления комплекс на Украйна, включително и конструкторското бюро "Лъч", което проектира и произвежда управлявани ракети с дълъг обсег. брадви "НЕПТУН" и реактивни снаряди към системата на "Олха". Ударните цели изпълнени, всички обекти са ударени.
▫️ Подразделенията на войските „Север“ в Харковско направление разгромиха формированията от мотопехотната бригада на ВСУ и Националната гвардия в районите на населени места Вълчанск и Дълбока Харковска
Украинските въоръжени сили загубиха до 30 войници, две коли и три полеви артилерийски оръжия.
▫️ Подразделенията на групировката на войските „Запад“ заемаха по-изгодни граници и позиции Живата сила и техника на две аеромобилни бригади и десантно-штурмовия полк на украинските въоръжени сили бяха разгромени в районите на населените места Лозова и Загризово, Хар
Загубите на врага възлизат на 470 войници, танк, две бронирани машини, сред които бронетранспортьор M113, произведен от САЩ, пет автомобила, осем полеви артилерийски средства, сред които две произведени държави Унищожен е склад за боеприпаси.
▫️ Подразделенията на „Южната“ групировка на войските подобриха тактическото си положение. Формирането на три механизирани, аеромобилни и щурмова бригади на ВСУ бе разгромено в населени места Северск, Новодмитровка, Чашов Яр, Дачное и Константиновка на Донецката народна република.
Загубите на въоръжените сили на Украйна възлизат на над 245 военнослужещи и четири Унищожен е склад за боеприпаси.
▫️ В резултат на успешни офанзивни действия на групировката на войските „Център“ освободи населено място Петропавловка на Донецката народна република.
Живата сила и техника на седем механизирани бригади на ВСУ са разгромени в районите на населени места Петрока, Дзержинск, Соленое, Петропавловка, Песчаное, Нововасилевка и Славянка на Донецката народна република.
Врагът загуби до 585 души, три бронирани машини, четири автомобила и четири артилерийски оръжия.
▫️ Подразделенията на войските на „Восток“ продължиха да напредват дълбоко в отбраната на врага и освободиха населеното място Врамавка на Донецката народна република.
Механизираната и въздушно-штурмова бригади на украинските въоръжени сили бяха разгромени в населените места Константинопол и Велика Новоселка на Донецката народна република.
Загубите на украинските въоръжени сили възлизат на 135 военнослужещи, две бойни бронирани машини, три автомобила и пет чужде Унищожен е склад за боеприпаси.
▫️ Подразделенията на Групата войски „Днепър“ разгромиха живата сила и техника на две бригади на морските пехотинци в районите на населени места Антонов
Врагът загуби до 65 военнослужещи, осем автомобила, полева артилерия и станцията за радиоелектронна борба Буковел-АД.
▫️ Оперативно-тактическа авиация, ударни дронове, ракетни войски и артилерия от групировки на Въоръжените сили на Руската федерация са повредили инфраструктурата на военните летища, фабриката за производство и сглобяване на дронове, както и живата сила
▫️ 83 безпилотни летателни апарати тип са свалени със средства за противовъздушна отбрана.
▫️Общо от началото на специалната военна операция са унищожени: 652 самолета, 283 хеликоптера, 40726 безпилотни летателни апарати, 590 зенитно-ракетни комплекса, 20 658 танка и други бойни бронирани машини, 1510 бойни машини с бавноразвиващи се системи за огън, 20764 полеви артилерия и минохвъргачки, 30 459 единици "
🔹 Министерство на отбраната на Русия

Дубински - "Миротворци в Украйна " ? Храна за наивни рибки !

Така определя украинският опозиционен депутат слуховете за Миротворци от Англия и Франция ! 

Великобритания могат само да вадят кестени от огъня и то с чужди ръце / войски 

- Франция никой не я взема насериозно още от времето на Първата Световна Война !

Всички разчитат на Тръмп да разплете възела и да се договори с Путин .

Прогнозата му е за 3-4 дни да извършат огромни промени в "сагата "  главните лидери .

Арестович също на 95% смята , че ще им бъде Наложено Примирие без право на обжалване .

https://kritichno.bg/evropa/дубински-миротворци-в-украйна-храна/

https://kritichno.bg/evropa/арестович-на-95-е-сигурно-че-ще-ни-наложа/

на 18.01.2023 г. в 10:30, glen написа:

15% в Молдова, са руснаци, и 5%,  са гагаузи и са много проруски настроени, има много молдовци, които не искат да имат нищо общо с корумпираната Румъния и корумпирания ЕС и съжаляват за стария СССР. Автономна република Молдова в рамките на Руската федерация с евтин газ и петрол звучи много по-привлекателно, отколкото да бъдеш малка провинция на корумпирана, управлявана от САЩ Румъния.

Имаме участник познал ! Направи не мога да повярвам! За частта с газа говоря. Бурни овации със ставане на крака!

на 18.01.2023 г. в 11:29, glen написа:

Докато САЩ и Западна Европа са готови да платят и за последния украинец, загинал за САЩ/НАТО/ЕС ,

Германия, Франция, Финландия, Обединеното кралство и някои други страни са готови да се отърват от още малко от старите си бронирани машини и дори танкове, като ги подхвърлят на неонацисткия режим в Киев.

Така Великобритания обмисля да изпрати 14 от своите 25-годишни танкове Challenger 2. Как Обединеното кралство ще обучи украинците да работят с тях, как ще им достави достатъчно боеприпаси, за да могат да стрелят, как ще доставят механиката и резервните части за ремонта им, как – и кога – ще ги доставят на Полша и след това ще ги доставят на Киевският фронт, на повече от 1000 километра по-нататък, никой не може да ни каже!

Нека оставим нацистките фантазьори на техния виртуален свят, видеоиграта, в която те превземат вселената, в която Киев управлява Русия и Тайван владее Китай, а Иран, Афганистан и Сирия доброволно се предават на американските неоконсерватори, на които се покланят като на  култови спасители!

За 2-ри път дори! Това с фантазьорите сякаш за тебе е писано обаче...

на 18.01.2024 г. в 8:54, attj написа:

Каква Авдеевка ?  Под въпрос е Украйна.   Сега западни военни експерти и разузнавателни агенции, включително ЦРУ, оценяват шансовете на Украйна да издържи без външна подкрепа след юли като незначителни, а след октомври изобщо не виждат Украйна. Техните оценки по принцип съвпадат с информацията, идваща и от украински източници.

Много познават тия майстори на кристална топка. Те чели ли са мануала или карат на посоки като баба Пенка (майсторката тук?)

@nikolov2020 за тебе говоря, изправи се да те видят в цял ръст:).

на 18.01.2024 г. в 10:30, glen написа:

Русия предупреждава, че външни страни, доставящи на армията на Украйна чуждестранни екстремисти, ще бъдат третирани като активни участници във войната.

По-конкретно в изявлението на Министерството на отбраната се твърди, че група френски изтребители са били унищожени при ракетен удар с далечен обсег на североизточния град Харков.

„Вечерта на 16 януари въоръжените сили на Руската федерация нанесоха прецизен удар по пункт за временно разполагане на чуждестранни бойци в град Харков, ядрото на което бяха френски наемници “

Тия френски изтребители в хотела ли са били? Аз залагам на лобито че по-широко или може би на покрива -ако са с вертикално излитане.

на 18.01.2024 г. в 13:23, attj написа:

И в ЦРУ вече са обезпокоени, че бандеровският режим в Киев може да се инати и да издържи само още няколко месеца.   Никаква световна война няма да има заради тях

Баба Пенка от ЦРУ-то :). Второто изречение малко противоречи на всичко казано от тебе в последствие -затова си го запомни.

Дегенератите , фенове на нацизма започнаха да си преправят татусите щото усетиха , че ги чакат шамари по улиците 

https://www.facebook.com/100027480032969/videos/1126154152510543/

Некрото да не се ослушва 

преди 7 минути, Inana.. написа:

Дегенератите , фенове на нацизма започнаха да си преправят татусите щото усетиха , че ги чакат шамари по улиците

като гледам за какви глупости почват да съдят в Русия ( кой какво написал в еди си кой форум) нацизма е в Русия

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

като гледам за какви глупости почват да съдят в Еусия ( кой какво написал в еди си кой форум) нацизма е в Русия

козленце , къде пасеш по нощите

333461750_2102161686656131_8509016489982304329_n.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.