Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 часа, M.Николов написа:

Област Курск не е фронт в Украйна.   Там е валиден Пакта им за взаимна отбрана.  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, badr написа:

Лошото е, че пускаш нацистка пропаганда и дори не се усещаш, че го правиш.

Само истински нацист може да харесва и цитира подобни низости.Значи за рускоезичните  няма газ и топлоподаване, а за румънски говорещите има.

И, ти,  не намираш това за дълбоко неморално и престъпно.Значи един човек дали ще е на топло и светло трябва да е от правилния етнос и да говори правилния език. 

Не ти идва на ум, че от тук тръгват всички беди, от които страдат обикновени хора.И децата ли ще делим по тези признаци?

Но неведнъж съм споменавал.Ти си комунист, следваш комунистически доктрини, плюеш същите комунисти, понеже не знаеш, че либерализма по същество е марксистка идеология.

Газпром бил прекъснал доставките на газ през Украйна.Газпром значи ги е прекъснал, а не Украйна.Сигурен съм, че дори ти, не вярваш на тази глупост. 

Само ти ли не знаеш?

Аз съм нацист, фашист, ционист, сордоид, наркоман, укра.... и там всичките останали! 😂

В статията не се ли казва защо са на тъмно и студено тези рускоговорящи? Не пише ли защо Украйна спря газа, не се ли казва кой иска да помогне на тези хора?

Пише и то всичко, но на теб не ти отърва да го кажеш защото си нацист!

Заминаваш да правиш компания на Анади и никси с теб ставате трима....  тримата "герои" на Доньо Донев! 😂

Не ме цитирай повече, че за мен е обидно след като те видяхме какво представляваш...!

П.П.  И да не забравиш да ме докладваш?

Кастингът за западните гей-клубове от московските такива продължава:

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Плаща ДДС :topsecret2:

Преди да влезнем в НАТО нали пак плащахме ддс?

В другите държави които не са към НАТО пак за НАТО плащат ддс? Благотворителност... ясно, не знаех... 🙂

преди 8 минути, attj написа:

Област Курск не е фронт в Украйна.   Там е валиден Пакта им за взаимна отбрана.  

Абре казак, не бъркай повече в раната на @maxthon. Човека  счупи 3 клавиатури да "докаже", че севернокорейци няма и вие продължавате да му сипвате на човека. Не е колегиално така- спрете се вече. Не виждате ли че чак спря да пише тук заради тия зверски опровергавани в от собствения си отбор? Имайте милост към най-жалката и отчаяна тролка тук!

Между другото понеже знам че не ти се говори по темата за уж натовското оръжие дето го изнасяла там Украйна за Палестина. Да вземе посланник някакъв да каже че обсъждат да върнат малко обратно. Обаче с една малко подробност - не било натовско. Знам че е болна тема за тебе ама да си знаеш. Сега може да кажеш колко съм лош, а аз да ти извадя твоите цитати и цитата на посланика. Знаеш че ги обичам тия работи :)

преди 2 минути, NovakJ написа:

Преди да влезнем в НАТО нали пак плащахме ддс?

В другите държави които не са към НАТО пак за НАТО плащат ддс? Благотворителност... ясно, не знаех... 🙂

Плащат всички ДДС бре Звер не само у нас. Тези които не плащат за чужда армия която да ги пази плащат за своя ,така както и ние преди НАТО ,в казарма си служил знаеш. Кой е плащал тогава ? Всичко се финансира от държавния бюджет ,а той се събира от данъци и такси ,сиреч от нас народа и сега и преди.

преди 3 минути, kosyo написа:

темата за уж натовското оръжие 

БГ оръжието и то е такова.     При нахлуване на Южна Корея в Северна Корея - войници от РФ следва да ги подпомогнат.    Москва-Пекин-Техеран-Пхенян  е нов военен съюз,  който е по-силен от НАТО.    Трябва да догонват скоростта на новите им хиперзвукови ракети.

Боят изгражда:

https://x.com/Q0MT6pFmbVqynsM/status/1881433869318291709

току-що, attj написа:

БГ оръжието и то е такова.     При нахлуване на Южна Корея в Северна Корея - войници от РФ следва да ги подпомогнат.    Москва-Пекин-Техеран-Пхенян  е нов военен съюз,  който е по-силен от НАТО.    Трябва да догонват скоростта на новите им хиперзвукови ракети.

Ми не човека ясно казал- руZко,нищо не е казал за българско.

Хайде да вземеш под ръчичка Маруся и да си намериш старите бълнуванията по темата , да намериш посланика какво е казал и да не се излагаме повече,а? За бонус може да видиш и едни неща дето ти го показах от предния време - беше нещо с етикети -ясно написано. Или ако искаш може да станеш за смях с цитатите- аз залагам на последното ама кой да знае?:)

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Плащат всички ДДС бре Звер не само у нас. Тези които не плащат за чужда армия която да ги пази плащат за своя ,така както и ние преди НАТО ,в казарма си служил знаеш. Кой е плащал тогава ? Всичко се финансира от държавния бюджет ,а той се събира от данъци и такси ,сиреч от нас народа и сега и преди.

Тоест , ти казваш, че преди НАТО и сега по време на НАТО е едно и също? 

Разликата е, че преди не ни е защитавал никой, а сега ни защитава НАТО, нали така?

Преди, когато никой не ни е защитавал ние обществото сме давали същите пари на държавата, но не сме били защитени...

Сега пак даваме същите пари на държавата, но сме защитени от НАТО, нали това казваш?

Така съм съгласен защото това е истината, а не както вчера с флаша писахте глупости... Все пак успях да те накарам да кажеш истината... 🙂

Оооо Пляк Так намерил някакви успехи и дори пуснал некролог :)

Браво браво - победата е близо :)

ПП

Скрити се някъде бе смехурко... 

Джока супата която изливаш е ужасно рядка ... зелева супа 

Може да направиш справка в интернет

преди 23 минути, kosyo написа:

ама кой да знае?:)

Да попитам като Кокич - Защо си експерт по некролози?     Иначе България е изнасяла с десетилетия оръжие за арабските държави.  Напоследък и за Украйна - даже с подписите на  Кирил Петков и Корнелия Нинова.

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Джока супата която изливаш е ужасно рядка ... зелева супа 

Може да направиш справка в интернет

Според теб дали не съм направил справка?

Вчера тръгнали да миказват, че много пар давали на НАТО, и другите които ги четат започнаха да мислят, че всеки ден бушона пълни по един чувал с пари хи ги носи на НАТО...

Реално не е дал и една стотинка...

Държавата ни тези два процента дето ги плаща, с тях армия не може да обучава и храни...

Два процента от нашия бюджет. 

преди 20 минути, attj написа:

Да попитам като Кокич - Защо си експерт по некролози?     Иначе България е изнасяла с десетилетия оръжие за арабските държави.  Напоследък и за Украйна - даже с подписите на  Кирил Петков и Корнелия Нинова.

Не в момента съм експерт преследване на казаците, дето се опитват с тъпи методи да се измъкнат от старите си мнения.

Че отново :

Как така твърдеше (заедно с тъпата руzка пропаганда) че Украйна предава натовско оръжие на палестинците, а сега един посланник вика че обсъждат да върнат въпросното оръжие обратно , ама не било натовско ,а руZко. Предния път не отговори защо намереното има руZки етикети, сега явно се затрудняваш да отговориш и как така това дето говорят че може да го върнат не е натовско , не е БГ, ами руZко?

Ако се затрудняваш питай другарче, ама внимавай да не нариташ някой пак по грешка.

С интерес очаквам да видим как ще избегнеш отново отговора. Аз съм готов с цитатите знаеш:) Едва ли ще отговориш , ама знаеш колко обичам да ви се подигравам за тъпите руZки пропагандни изхвърляния. Успех в измъкването и да цункаш Маруся от мене.

на 11.08.2024 г. в 12:23, nikolov2020 написа:

Казаха ти вече -бълваш боза. 

Туристите в Курска област намаляват стремително - вече са рядкост

преди 15 минути, nikolov2020 написа:

Друго не му остана да пляка :)

Като каза глупости -все се сещам за тебе и Суджа:)

Едва ли е случайност:) къде са ми 3-те усмивки. Днес съм особено войнствено настроен след поредния разстрел на пленници и нямам търпение да си изчистя backlog-a. И това беше 2-рия път за седмица.

Искаш ли да се тестваш за да те направя за смях отново?

Въпреки западните санкции ,   БВП на Руската федерация  нарастна по-бързо от този на Европейския съюз и Съединените щати през 2023 г. и 2024 г.    Русия, разбира се, е икономически заинтересована от преговорите за дипломатически край на конфликта.   Русия досега още не е получила никакви конкретни предложения за преговори -според източници от Кремъл.

преди 1 минута, attj написа:

Въпреки западните санкции ,   БВП на Руската федерация  нарастна по-бързо от този на Европейския съюз и Съединените щати през 2023 г. и 2024 г.    Русия, разбира се, е икономически заинтересована от преговорите за дипломатически край на конфликта.   Русия досега още не е получила никакви конкретни предложения за преговори -според източници от Кремъл.

Ама какво стана с това дето те питах? Затруднение ли имаш със старата пропаганда?

Знам че имаш , ама се правя на ударен- като тебе:)

Какво стана с твърдението за натовското оръжие за Палестина , дето се говори да го връщат обратно като руZко? Да не му пренабиват серийните номера и да го препакетират като българско сега?

преди 2 часа, badr написа:

И децата ли ще делим по тези признаци?

Че то това отдавна е факт. Примерно убийците на децата в Газа и на тези, увековечени на "Алеята на ангелите" в Донецк, не само че не са санкционирани, ами получават оръжие, защита и подкрепа от "демократичният" Запад, докато в същото време на руснаците са наложени 16 пакета санкции.

Излиза че ако детето говори украински, животът му е много по-ценен, отколкото ако говори арабски или руски.

2-рата армия в света и нейните безаналогови технологии:

Косьо

Какво става в Курск сега Кой реве за разстрел на предали се укри ?

Мислиш ли че ще се повтори номера с ония дето 4 пъти се предава и всеки път пак отива на фронта ?

Успешната операция се превърна в касапница - това е факт.

И не ми обяснявай сега как корейците мрат :)

Никаква перемога няма 

И няма да има - освен да обявят мобилизация на 18 годишните - ама това значи Зелю на другия ден да изчезне :)

на 9.08.2024 г. в 7:20, nikolov2020 написа:

Тримата глупаци се изявяват на сцената като винаги.

Е братлета пиеската свърши.

Вагнер думнали джиповете дето пускаха селфита от Курска околия, бригада на ДНР е на място и ги почна.

Тая пиеса е много дълга, няма ли поне антракт, че да си починем? За глупаците също е много добро - не отричам. Някой е пил със пълни шепи от тъпата руZка пропаганда,а?

Имаме ситуация на наказателния паркинг:

Не си бил платил глобата

Ето ти тъпа пропаганда от тая сутрин.

Абе какво си се активирал - контранаступ не се предвижда тия дни :)

А глупаците остана двама - третия се бори със социализма :)

Това е по-переспективно.

IMG_20250123_101645_772.jpg

преди 13 минути, kosyo написа:

Ама какво стана с това дето те питах? 

Нямам идея какво са те излъгали Маруся, Роузи или Атидже тогава.   Сатанинският идиотизъм продължава   https://www.dnes.bg/a/581-voynata-v-ukrayna/666954-nato-s-variant-bednite-prashtat-voyska-v-ukrayna-vmesto-pari-i-orazhie 

на 17.11.2024 г. в 11:08, nikolov2020 написа:

В цялото обилно излияние същественото е накрая.

"СВЪРШИ ВИ МРАКОБЕСНИЯТ ФИЛМ И НАДПИСИТЕ НА ФИНАЛА ВЪРВЯТ С БЯСНА СИЛА ! 

ДОТУК БЯХТЕ !!!!"

ПП

Косьо досадно кученце си но ще те преживеем

Преживя или преживява баба Пенка? Освен пиесата и филма се оказа дълг. Вместо за няколко седмици -3-та зима карат вече..

преди 7 минути, attj написа:

Нямам идея какво са те излъгали Маруся, Роузи или Атидже тогава.   Сатанинският идиотизъм продължава   https://www.dnes.bg/a/581-voynata-v-ukrayna/666954-nato-s-variant-bednite-prashtat-voyska-v-ukrayna-vmesto-pari-i-orazhie 

Ами питай ги отново как така се говори за връщане на руZко оръжие а не на НАТОВСКО оръжие от Палестина, както ти разнасяше тука тив тъпизми тук. Не е зле да попиташ някоя Маруся - ако не се справяш с това.

Пак да напомня - и предния път не можа да се справиш с този въпрос, но това не е нещо ново за целия ви отбор смешници, които забравят какво са говориш преди 1 година. Знаеш причината нали?:)

Гардемарини в атака:

Хайде бе хора, какво ви става - никой ли не иска да отговори за старите си изказвания? Много тъжно това, направо няма за какво да ви се подигравам.

Пак да повторя - не мятайте пари през прозореца на непознати - лъжат ви , както и тъпата руZка пропаганда.

Абе Косьо :)

Ще си поговорим след няколко дни 

Плякай драги - и да не забравя

Перемога няма !

ПП

И забрави изречението с руската пропаганда.

на 13.08.2024 г. в 13:08, nikolov2020 написа:

Тя и сега е освободена ВАНКАТА :)

Омитането с 200 важи и сега :)

Приказките че ще векуват в Курска област са за профани като тебе

Защо да не си поговорим сега,гледай каква хубава тема се заформя? Никой не иска да си припомня какво е казал/обещал?

Всичкото баба Пенка бяга от това, защото бабите на обичат миналото сигурно. Аз пък обожавам подигравките за миналото.

Не можа да запали 2-ра степен

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.